2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

aynen kuzum haklısn diyorum ya keske size de gecen yıl getirselerdi de bari bu yıl tecrübe olurdu.
elımde olanlara bakıcam artık kuzum napim.

aynen kuzum haklısn diyorum ya keske size de gecen yıl getirselerdi de bari bu yıl tecrübe olurdu.
elımde olanlara bakıcam artık kuzum napim.

aynen kuzum, o zaman 3 ay aheste aheste eğitim çalışmak yerine en başından alana başlardım.
öyle yap kuzum napalım. nasibimizde varsa atanıcaz zaten

aynen kuzum, o zaman 3 ay aheste aheste eğitim çalışmak yerine en başından alana başlardım.
öyle yap kuzum napalım. nasibimizde varsa atanıcaz zaten

evet kuzu ya gecen aklıma geldi bir ara hepimiz bir gün yasin okuyalım, birbirimize ismimizle dua edelim:26:
eger herkese uyarsa tabi, iyi olur diyorum ben:26:

kuzum sağolasın düşünmen yeter
linka bu ara yogun çalıştıgı için gelemıyor sanırım kuzum

Canlarım beni merak etmiş.İyi sayılırım canlarım,gerginim size de yansıtmamak için pek yazmıyorum.

Rengom benim uzaktan eğitimim var,edebiyat kısmını dinlemen için şifre verebilirim ama yüzeysel olur mu bilemem.

kuzusum senın şifre vardı zaten ben de vermiştin olmazsa bakarım o zaman ona da
sen nıye gergının kızcem ya anlat hele bende yemek yedim de az mola vreyım dedım

nen var bidenem. ders çalışıyormuşsun yoğunsun diye telden rahatsız etmedim seni

kuzusum senın şifre vardı zaten ben de vermiştin olmazsa bakarım o zaman ona da
sen nıye gergının kızcem ya anlat hele bende yemek yedim de az mola vreyım dedım

Bebeğim onda yok alan.Alanın şifresi başka.

nen var bidenem. ders çalışıyormuşsun yoğunsun diye telden rahatsız etmedim seni

La taciz et diye verdik ya. Çalıştığımı unutuyom,netlerim sabit,telaş yapıyom işte güzellerim.

Bebeğim onda yok alan.Alanın şifresi başka.

La taciz et diye verdik ya. Çalıştığımı unutuyom,netlerim sabit,telaş yapıyom işte güzellerim.
tamam kuzum ben yediiklime bir bakayım iyi anlatmamıssa alırım senden kuzum :13:
ben de cabuk unutuyorum ya cok stres oldum bu ara tekrarlarla gitmek lazım

tamam kuzum ben yediiklime bir bakayım iyi anlatmamıssa alırım senden kuzum :13:
ben de cabuk unutuyorum ya cok stres oldum bu ara tekrarlarla gitmek lazım

Tamam bebeğim hiç çekinme sakın.

Hayırlısı diyorum artık,bu güzel günlerde bolca dua edelim.

zor ama son zamanlarda stres yapmayın kuzucuklar stres arttıkça bilgiler uçuyor sanki

kızlar bugün şaka gibi bir şey geldi başıma. evin müştemilatına hırsız girmiş. çocuğu gördüğüm yakaladığım halde hiçbir şey yapamadım elimden kaçtı gitti. polisleri aradım bi saat sonra geldiler ifade vermek için karakola gittim şikayetçi oldum. bir şey çıkmaz ama... moralim bozuldu, canım sıkıldı, ders falan da çalışamadım. bütün günüm heba oldu

12.151,32 lira borcum var. Kredi hesaplanmış.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah atanırsın da rahat rahat ödersin. benim de 8 bin lira gelmişti 3 bin falan kaldı sanırım. çalışırken kendim ödedim çalışmıyorken de ablam ödedi hala da ödüyor sağ olsun ama atanınca ilk işim ablama borcumu ödemek olacak

Ay kuzum geçmiş olsun,bir şey çıkmaz haklısın ama Rabbim beterinden korusun.İnşallah ben de öderim hemencik.:13:

evet kuzu ya gecen aklıma geldi bir ara hepimiz bir gün yasin okuyalım, birbirimize ismimizle dua edelim:26:
eger herkese uyarsa tabi, iyi olur diyorum ben:26:
kuzum bana söze kadar uymaz. ben bu haftasonu ist a gidicem. ne kadar kalıcam bilmiyorum. ondan sonra bohçalar açılcak, gelen giden olcak, alanı daha yeni başladım. söz olana kadar çok dolu ve stresliyim. ama sözden sonra ben de katılırım. haziranda falan yapabiliriz. siz isterseniz şimdi başlayın kuzularım
kuzumm içine atma, biz ne için varız, aşk olsun. ben tarifemi değiştirdim kuzum, her yöne smsim yok, o yüzden mesaj atamıyorum. hepimiz aynı duygular içindeyiz kuzum, geçicek bunlar da. sınavdan çıktıktan sonra bol bol sohbet edicez, okumak istediğimiz romanlara başlıcaz, film geceleri bile yaparız kendi aramızda, bunları hayal et kuzuşum

kuzum gecmiş olsun ya:26: inşallah bir daha yasamazsınız böyle olay

sedom ben aslında sınava 1 2 hafta kala falan diye düşünmüştüm olmazsa isteyen istediği gün okur yeter ki sınavdan önce okunsun yani.
katılan fazla kişi olmasa da yapalım diyorum ben. kimin duasnın kabul olacagı belli olmaz.:13:

bir de 4 rekatlık hacet (istek)namazı biliyorsunuzdur isteyen de kendi adına kılarsa daha iyi olur ben kılıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…