2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

anlıyorum canım :KK5: bende gece gece yemek yapıyorum siz yoksunuz ev işlerimi gece yapim dedim napim :KK53:

gündüz yatıyorum zaten kalksamda hiç bişey yapasım gelmiyor akşama doğru kendime geliyorum niye böyle oluyor bilmiyorum :26:

gece uyumamaktan oluyor sanırım. 1ile 3 arası uykunun en verimli saatleriymiş o sıra uyumazsak sersem gibi oluyoruz uyanınca da kızcem.
ben de 3 4 gibi uyudugumda 7 8 saat uyusam bile uykulu uyanıyorum:KK31:

bende özlüyorum sohbetleri ama napalım artık :KK5:

inşallah Allah söyletiyordur kuzum hepimiz atanalım artık yetti gari :KK50: zaten bu seneden sonra ne olacağı belli değil
yolumuzu çizeriz inşallah

inşallah kuzum, çok emek veriyoruz. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

bende özlüyorum sohbetleri ama napalım artık :KK5:

inşallah Allah söyletiyordur kuzum hepimiz atanalım artık yetti gari :KK50: zaten bu seneden sonra ne olacağı belli değil
yolumuzu çizeriz inşallah

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

gece uyumamaktan oluyor sanırım. 1ile 3 arası uykunun en verimli saatleriymiş o sıra uyumazsak sersem gibi oluyoruz uyanınca da kızcem.
ben de 3 4 gibi uyudugumda 7 8 saat uyusam bile uykulu uyanıyorum:KK31:

4 gibi uyuyup 8 9 gibi uyanıyorum güvercin sağolsun :KK53: sonrada bidaha uyuyunca uyanamıyorum :KK25::KK25:

mağlesef erken uyuyamıyorum vucudu böyle alıştırdım salak gibi :KK19:

ben de eskisinden daha erken uymaya calısıyorum erken uyanınca erken uyku bastırıyor kuzum :KK4:

ben kaçtım canlarım gözlerım kapanıyor:KK25: iyi geceler :KK16:

merhaba kızlar pek ugrayamıyorum buralara nette sorun var bu ara
alan egitime başladım dün 30 syfa bitti 70 sayfa var kalanı oda biterse çok mutlu olucam :KK16:
verimli çalışmalar herkese görüşmek üzere :KK49:

kızlar alan eğitimini çalıştıgınız bir site var mı?

ben de hiç kaynak yok nerden çalışacagım :KK43:

oy kuzum sağolasın arastırmıssın :KK19::KK16:
ya böyle kitap değil de nette yüklü bir şekilde varsa oradan çalışmayı düşünüyordm ama yok sanırım:KK43:
artık sipariş vermeyi düşünmüyorum bitmeyecek kitaplar çünkü:18:

video olarak yok zannedersem ihtiyacın var ama oda ücretli
bittiği kadar gülüm Allah yardımcınız olsun:KK16:

video olarak yok zannedersem ihtiyacın var ama oda ücretli
bittiği kadar gülüm Allah yardımcınız olsun:KK16:

yediiklimin uzaktan eğitimi var bende kuzum ama onda da iyi anlatılmıyormus sanırım yaa ben gerçi bkmadım daha tam ama:KK5:

Son düzenleme:
niloşum kolay gelsin
linkam nerde yahu
rengoşum ben 7iklimi kullanıyorum alan için, sana üyeliğimi verirdim ama sadece sınıf öğretmenliği videoları var

niloşum kolay gelsin
linkam nerde yahu
rengoşum ben 7iklimi kullanıyorum alan için, sana üyeliğimi verirdim ama sadece sınıf öğretmenliği videoları var

kuzum sağolasın düşünmen yeter:KK19:
linka bu ara yogun çalıştıgı için gelemıyor sanırım kuzum

Son düzenleme:

kuzum sağolasın düşünmen yeter:KK19:
linka bu ara yogun çalıştıgı için gelemıyor sanırım kuzum

aman çalışsın da kuzum, sınav geçince rahatlıcaz hepimiz

ben uzaktan eğitim aldığıma pişman oldum. keşke almasaydım. çünkü bizde hala net olmayan şeyler var. zaten kitaplar çok kalın. onlarda da bir sürü bilgi var. hangi birini çalışıcan. ama sizin alanda 2. yılınız, o yüzden sizin videolarınız daha iyi olabilir.

X