sorma kuzum ya cok uzun dersler:18: benım de 4 kıtabım her biri ortalama 450 sayfadandaha bunlar dısında calısılacak yerler de var üstelik. tarıhe nankör derız ama valla alan daha nankör hemen unutuluyor
neyseki 3 ay gibi bir süre var alana ya 20sine ertelemeleri iyi oldu5 mayısta da basvuru baslıyor 14une kadarmıs.
aynen kuzum aynen... zaten şu an alan olmasaydı bu yıl kesin gibi bişeydi.
iyi hadi başvuruları da yapalım da bitsin gitsin. kuzum inşallah alan sınavına kendi şehirlerimizde gireriz. benim için ist a gitmek çoookk sıkıntılı olucak
benim daha beş ay var poff kendimi köprüden atasım var
kuzum fem biraz daha zordur zaten. sen o yüzden hiç bozma moralini. ama femdeki bazı sorular kpss formatında. o yüzden çözmeyi de ihmal etme.
ben de napiim kuzum işte, umutsuzluk içinde söz hazırlığı yapıyorum. haftaya bohçayı sericez, onun heyecanını bile doya doya yaşayamıyorum bu kpss yüzünden. inşallah bu yıl hepimiz atanırız da rahat ederiz artık, atanınca da dertler bitmez, ama en azından kafa olarak rahat oluruz
uzun zaman olması da kötü kısa zaman olması da kuzum ya:18::
toparlanırsın ben inanıyorum sanavallahi ne yapacağım bilmiyorum artık salmış durumdayım toparlanmam lazım
toparlanırsın ben inanıyorum sana
yoktu kuzum. inşallah bu yıl açarlar
kuzum acarlar ınsallah edırneye gecen yıl acılmıs mıydı
kuzum bana şu anda 5 ay verseler çok sevinirim. ama tabii bi yerden sonra insan bitse artık diye bakıyorbenim daha beş ay var poff kendimi köprüden atasım var
femi dershahede oluyoruz zaten canım, hesaplanıyor falan ya sıralamayı da görüyorum kaçırmamaya çalışıyorum. pegemi de arkadaşlarla çözüyoruz. umutsuz olma canım benim, ben de zoraki umut ediyorum ama diğer türlü de insan daha çok düşüyor boşluğa. haklısın canım şimdi atanmış olarak bu hazırlıkları yapsan bu kez de başka sorunlar çıkacaktı. hiçbir şey hiçbir zaman 4 4lük olamıyor ama bu kadar da 0 0 olmaz diyor insan. en azından bizi seven, sevdiğimiz birileri var hayatımızda. buna da şükür
inşallah kuzum. siz inşallah atanacaksınız eylülde göreve başlayacaksınız ben daha sınava giricem :)
badem, sedefim, rengişim iyi geceler size kızlarmasa başında oturmaktan belim, sırtım, boynum dökülüyor.
"Fe inne meâl usri yusra...İnne meâl usri yusra"
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
[İnşirah Suresi 5.-6. Ayet]
surenin hepsini dua olarak okuyun canlar, Rabbim yardımcımız olsun...
kuzum sonu iyi olsun hayırlısıyla atanmak ile sonuclansın da tek kusur geç girmek olsun
sizi göremiyorum artık ve çok özlüyorum
kuzum ben de özlüyorumama stresten geyik yapacak kafam kalmadı
anlıyorum canımbende gece gece yemek yapıyorum siz yoksunuz ev işlerimi gece yapim dedim napim
gündüz de yatarsın işte
kuzum sen zaten kesin atanıcaksın, o yüzden problem yok =) biz atanalım, sen de bi sınava gir çık geyiğin dibine vurucazinşallah kuzum. siz inşallah atanacaksınız eylülde göreve başlayacaksınız ben daha sınava giricem :)
badem, sedefim, rengişim iyi geceler size kızlarmasa başında oturmaktan belim, sırtım, boynum dökülüyor.
"Fe inne meâl usri yusra...İnne meâl usri yusra"
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
[İnşirah Suresi 5.-6. Ayet]
surenin hepsini dua olarak okuyun canlar, Rabbim yardımcımız olsun...
sizi göremiyorum artık ve çok özlüyorum
kuzum sen zaten kesin atanıcaksın, o yüzden problem yok =) biz atanalım, sen de bi sınava gir çık geyiğin dibine vurucaz
sağol canımmmm amiiinnn