2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çoğzel olmuş.

Soruların cevaplanmış. Kızçelerim pegemi ben beğendim,sorular iyiymiş epey.

lokumum ben kozmik odanın tarih ve coğrafyasını alıcam. bi de elimde fem var. onu da iyi demiştin sen, bide yargı 5555 i alayım mı dersin? yoksa bunlar yeter mi, haa bi de datanın coğrafyasını bitirdim, ama tarihi duruyo

rengişim ilk sorunun cevabı neymiş, ben onu yapamadım kuzum :26:
morisim ve holofiram

sedom ilkinin cevabı c imiş. yani ramsar alanı korumaya alınan alan demekmiş ben bu kavramı bilmediğimden atmasyon yapmıstım
femin coğrafyasını şiddetle tavsiye ederim kuzum geneli güncel sorular var.

sedom ilkinin cevabı c imiş. yani ramsar alanı korumaya alınan alan demekmiş ben bu kavramı bilmediğimden atmasyon yapmıstım
femin coğrafyasını şiddetle tavsiye ederim kuzum geneli güncel sorular var.

hee anladım kuzum şimdi sağol
ben bugün data coğrafyayı bitirdim. feme başlıyayım o zaman.
kuzum bugün datada bi soru vardı. göllerin kapladığı alan geçiyodu ve gda yı almamıştı. benim de kafam karıştı. kapladığı alan bakımından burda gda diye konuşmuştuk dimi?

evet kuzum fem sorusunda gda.yı gösteriyordu cevap olarak.:26: badem de haritayla anlatmıstı bize.
soruda dikkatinden kaçan bir şey olmasın? :26:

harita bu sedefim

sağol badem hatta senin bu haritan gözümün önüme geldi, soru açık açık kapladığı alan en fazla nerde demiyodu, ama öncüllerinden dolayı gda yı almadığını anlamıştım. ben de yanlış anlamış olabilirim ama kafama takıldı, en iyisi ben yarın soruyu çekip koyayım kuzum birlikte bakarız

tamam canım belki bir ayrıntı falan vardır

selam canlarım
kardeşimin 23 nisan etkinliğinden geldik cok tatlıydı hepsi bir sürü de video çektim :124:

selam canlarım
kardeşimin 23 nisan etkinliğinden geldik cok tatlıydı hepsi bir sürü de video çektim :124:

selam kuzum
ben de dün yeğenlerimin gösterisine gittim :124:
çocuk olmak ne güzel bir şey yaa

selam kuzum
ben de dün yeğenlerimin gösterisine gittim :124:
çocuk olmak ne güzel bir şey yaa

aynen kuzum :124:
bir oyun vardı en çok onu begendim
cocuklar kartonlara tek tek bölgelerin adını yazmıslar
mesela karadenizi gösteriyor kartonda sonra 2 cocuk çıkıp karadeniz havası oynuyor, marmarayı gösteriyorlar sonra o bölgenin oyununu oynadılar böyle tek tek o kadar bilgilendirici ve güzeldi ki

ayrıca oradaki öğretmenlere özenmedim desem yalan olur

Son düzenleme:
Selam hani lar. Gecen gün bi deneme aldigimi söylemiştim. Hatta güzel olduğunu söylemiştim. Kitapsec yayinciliga ait. Arkadaşlar çok fazla hata var. Sorular güzel ama dediğim gibi hata gereğinden fazla. Birde hic bir anlatim bozukluğu sorusunu doğru sormamislar. CÇelişen kelime diye soruyor deyimin yanlis aciklanmasini cevap olarak veriyor. Eğer alan olduysa ben yanlislari işaretledim paylasabilirim

kuzum ya tanınmayan yayınlar oturana kadar yanlış cok olur sen zor diyince ben de almayı düşünmüştüm ama madem yanlışları var almayım bari

aay çok güzelmiş oyun gerçekten

sorma kuzum ben de çok özendim
Allahım bize de nasip etsin

kuzum ya tanınmayan yayınlar oturana kadar yanlış cok olur sen zor diyince ben de almayı düşünmüştüm ama madem yanlışları var almayım bari

Canim inanir misin alan için deneme bulamadim. Mecbur aldim. Sorular gerçekten iyi. Sorularin çözümleri de var. Oradan bakarim dersen sorun olmaz. Dediğim gibi anlatim bozukluğunu hazırlayan doğru hazirlayamamis. Sadece o silinti olur en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…