2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Alan deneme netlerim
1. 30 net
2.29.50net
3.21.25
4.38
5.34
6.34.26
Hanimlar iyiye gitmeye basladim sanirim. Sörf kendimi gaza getirmek için yazdım. Gozumun önünde oldukça hirs yapiyorum

Canim inanir misin alan için deneme bulamadim. Mecbur aldim. Sorular gerçekten iyi. Sorularin çözümleri de var. Oradan bakarim dersen sorun olmaz. Dediğim gibi anlatim bozukluğunu hazırlayan doğru hazirlayamamis. Sadece o silinti olur en fazla
kuzum sınavda da anlatım bozuklugu sorulmuyor ki zaten 1 tane bile Türkçe zor bulunuyor.
edebiyat olanlar iyiyse madem alırım.
netlerin de bayagı iyi maaşallah canım:KK9:

kolay gelsin bebekim :KK16::KK16:
ben de oturayım artık dersin başına :KK6:

:KK16::KK16::KK16:

kuzum sınavda da anlatım bozuklugu sorulmuyor ki zaten 1 tane bile Türkçe zor bulunuyor.
edebiyat olanlar iyiyse madem alırım.
netlerin de bayagı iyi maaşallah canım:KK9:

:KK16::KK16::KK16:

Canim ge en sene küu bu sordularsa bu yol herşeyisorarlar:)

Son düzenleme:
kızlarım ben bugün deneme sipariş edicem ama sizin begendiğiniz yayınlar var mı:26:şu garibe bir el atıverin:KK14:

3 sınav için de alacağım inşallah. alandan test kitabı da alıcam:KK6:

kızlarım ben bugün deneme sipariş edicem ama sizin begendiğiniz yayınlar var mı:26:şu garibe bir el atıverin:KK14:

gy-gk için fem ve körfez kuzum. tekno testlerini almıştım ben. çok hoşuma gitti

Alan deneme netlerim
1. 30 net
2.29.50net
3.21.25
4.38
5.34
6.34.26
Hanimlar iyiye gitmeye basladim sanirim. Sörf kendimi gaza getirmek için yazdım. Gozumun önünde oldukça hirs yapiyorum
maşallah canım :nazar: benim 0 netim çıkar anca :KK14:

kuzum fem ve 7iklim kesin al. başka bilmiyorum :KK14:

ben de bugün 7iklimin alan kitabını sipariş ettim. nt de inceledim yargıyı,7iklimi ve ihtiyacı. hepsi kopyala yapıştır. koca koca paragraflar. ansiklopedi gibi. aralarında hiç fark yoktu. sadece ihtiyaç biraz daha renkli almıştı. ona da güvenemedim nedense, 7iklim aldım. ağlıcağım geldi kitapları görünce. kitapçı bile bana acıdı. fkb yi sırf sizi saf dışı bırakmak için koymuşlar, Allah kolaylık versin bacım dedi :KK14: sağol didim :KK14:

kızlar o soruyu buldum. soruda şöyle diyo:
1-dağ
2-ova
3-plato
4- göl alanı
hangisi gda da daha fazla yer kaplar? diyor.
ben şimdi anladım soruyu, tamam göl alanı da fazla ama ova ve plato daha fazla diye, cevap 2-3 olcak. kusura bakmayın sizin de kafanızı bulandırdım :KK17:

renginam kitapseçte 50 tl ve üzeri alışverişe, yargının görüntülü tarih eğitim kartı hediye, haberin olsun :KK34:

renginam kitapseçte 50 tl ve üzeri alışverişe, yargının görüntülü tarih eğitim kartı hediye, haberin olsun :KK34:

kuzum benim 50 lirayı kesin geçer yine zaten ama o tarihe bakmaya fırsatım olur mu bilmiyorum:KK14:
soruyu da anladım kızcem dikkat dağınıklıgından gitmiş :KK34:
kitabın hayırlı olsun :KK16:

ben de şimdi oturdum pcye şu kitapsece bir giriş yapayım :KK55: o kadar kitap alıyoruz da bari işe yarasa ya :KK14:

femin eğitim bilimleri denemesii güzel kuzum 11lisini aldım ben.ihtiyacın
tg leri gibi değil en azından :KK14:

gkgy beyazkalemi almayı düşünüyorum ben de ama bilemedim nasıldır :26:

femin eğitim bilimleri denemesii güzel kuzum 11lisini aldım ben.ihtiyacın
tg leri gibi değil en azından :KK14:

gkgy beyazkalemi almayı düşünüyorum ben de ama bilemedim nasıldır :26:

gecen siparişimde femin hem eğitim hem gky aldım kuzum11li deneme olanından mavi kaplı.
bir de yediiklim alayım olmazsa tgler de var zaten bende. oldugu kadar işte napalım :KK14:

beyaz kalem bilmiyorum kuzum krkutuyor o benim gözümü

maşallah canım :nazar: benim 0 netim çıkar anca :KK14:

kuzum fem ve 7iklim kesin al. başka bilmiyorum :KK14:

ben de bugün 7iklimin alan kitabını sipariş ettim. nt de inceledim yargıyı,7iklimi ve ihtiyacı. hepsi kopyala yapıştır. koca koca paragraflar. ansiklopedi gibi. aralarında hiç fark yoktu. sadece ihtiyaç biraz daha renkli almıştı. ona da güvenemedim nedense, 7iklim aldım. ağlıcağım geldi kitapları görünce. kitapçı bile bana acıdı. fkb yi sırf sizi saf dışı bırakmak için koymuşlar, Allah kolaylık versin bacım dedi :KK14: sağol didim :KK14:

kızlar o soruyu buldum. soruda şöyle diyo:
1-dağ
2-ova
3-plato
4- göl alanı
hangisi gda da daha fazla yer kaplar? diyor.
ben şimdi anladım soruyu, tamam göl alanı da fazla ama ova ve plato daha fazla diye, cevap 2-3 olcak. kusura bakmayın sizin de kafanızı bulandırdım :KK17:

oooy kuzumun kitapları hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16:
diğer yayınların da soru bankalarını alır çözersin sedefim:KK34:
hem niye senin 0 netin çıkıyormuş :KK20:ben güveniyorum sana o alan kitabını bitir zehir gibi
olacaksın inşallah :KK48:

kuzum benim 50 lirayı kesin geçer yine zaten ama o tarihe bakmaya fırsatım olur mu bilmiyorum:KK14:
soruyu da anladım kızcem dikkat dağınıklıgından gitmiş :KK34:
kitabın hayırlı olsun :KK16:

ben de şimdi oturdum pcye şu kitapsece bir giriş yapayım :KK55: o kadar kitap alıyoruz da bari işe yarasa ya :KK14:

aynen kuzum. ben de şimdi alan kitabını alınca tesadüfen gördüm, o reklam çıktı. ben de bakar mıyım bilmiyorum. alan çok fazla diye, tarihten ve coğrafyadan istediğim kozmik oda kitaplarını almadım. çünkü çözmeye vaktim yok. elimde data tarih var anca onu çözerim. bi de fem coğrafya çözerim. ee daha deneme çözcez. alandan vakit kalmıcağı için kozmik odaları alamadım kuzum. :KK14:
şimdi taktım ya gda da göl alanı fazla diye, ondan direkt yapıştım o öncüle :KK9:
senin alcakların da şimdiden hayırlı olsun kızçem :KK16:
bi de kuzum eskiden 90 tl ve üzeri kargo ücretsizdi. şimdi 50 tl ve üzeri ücretsiz olmuş

gecen siparişimde femin hem eğitim hem gky aldım kuzum11li deneme olanından mavi kaplı.
bir de yediiklim alayım olmazsa tgler de var zaten bende. oldugu kadar işte napalım :KK14:

beni de korkutuyor nedense :26:
tgsini çözmüştüm bir ara kendimden geçmiştim ondan olsa gerek :KK1:

oooy kuzumun kitapları hayırlı uğurlu olsun :KK16::KK16:
diğer yayınların da soru bankalarını alır çözersin sedefim:KK34:
hem niye senin 0 netin çıkıyormuş :KK20:ben güveniyorum sana o alan kitabını bitir zehir gibi
olacaksın inşallah :KK48:

oyy benim şirinemmmm :KK48: ne bileyim kuzum ya bugün o tanjant cotanjantları, mol sayılarını görünce böyle oldum :KK30::nazar: bi de kitaplar çok kalın, yetişmicek diye korktum :18:
iyi dileklerin için sağol kızçem :KK16:

kuzum beyaz kalem kasıntı ya :KK14: çok aklın kalırsa tgsinin çıktısını alıp çözersin, bence alma

oyy benim şirinemmmm :KK48: ne bileyim kuzum ya bugün o tanjant cotanjantları, mol sayılarını görünce böyle oldum :KK30::nazar: bi de kitaplar çok kalın, yetişmicek diye korktum :18:
iyi dileklerin için sağol kızçem :KK16:

yetişir kuzum hiç gözün korkmasın yeter ki azmini kaybetme sen :KK19:

aynen kuzum. ben de şimdi alan kitabını alınca tesadüfen gördüm, o reklam çıktı. ben de bakar mıyım bilmiyorum. alan çok fazla diye, tarihten ve coğrafyadan istediğim kozmik oda kitaplarını almadım. çünkü çözmeye vaktim yok. elimde data tarih var anca onu çözerim. bi de fem coğrafya çözerim. ee daha deneme çözcez. alandan vakit kalmıcağı için kozmik odaları alamadım kuzum. :KK14:
şimdi taktım ya gda da göl alanı fazla diye, ondan direkt yapıştım o öncüle :KK9:
senin alcakların da şimdiden hayırlı olsun kızçem :KK16:
bi de kuzum eskiden 90 tl ve üzeri kargo ücretsizdi. şimdi 50 tl ve üzeri ücretsiz olmuş

aaa gerçekten mi kitapseç akıllanmıs desene:KK53:sevindim valla abim alacak bana kitapları ona cok yüklenmek de istemiyorum zaten:KK14:

kuzum sen almamakla cok iyi yapmıssın ciddyim. zaten gky egitim falan bitti onların getirisi ya gecen yıl gkyden 65 net yapan gitti onu hiç unutamıyorum.
sen kendine alandan al test kitapları falan ya bir de pahalı ki sorma :26:bir soru bankası 21 lira :KK53: neyse ihtiyacınmıs onu alayım bari
deneme de bayagı cıkarmıslar aynı yayın çözmeyelim hep :KK14:

X