2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

senın denemeler nasıl gidiyor kuzum yükselttin mi netleri

iyi kuzum çok şükür
geçen seneden daha dolu hissediyorum kendimi özellikle alanda.
alandan soru bankalarını çözmeye başladım
geçen dershanede sizin alan denemesine baktım Mefûlü mefâîlü mefâîlü feûlün falan yazıyodu.
hababam sınıfı geldi aklıma

maaşallah kuzm
üff sorma bir de biz onları çözüyoruz düşün

Gkgy de dandirik bi netle alanı sallayıp gidenleri öldürmek istiyorum.

Ben de bugün epey soru çözdüm,2 gün daha boşum,biraz genel tekrar yapıcam yine.:2:

Yok canim ya ne 0 neti. Bi bismillah de gerisi gelir

yetişir kuzum hiç gözün korkmasın yeter ki azmini kaybetme sen
inşallah kuzum ya, ama çok yorgun hissediyorum kendimi. o mefalü bilmemne bizde de var biliyo musun
tek hayalim, 20 temmuzda sınavdan çıktıktan sonra istediğim romanları alıp okumak
ay kuzum şimdi içim daha bi rahatladı, sepete bi attım bi çıkardım. almayı çok istiyodum çünkü. ama almak hiç mantıklı gelmedi. iyi yapmışım o zaman
şimdilik bizde soru bankası yok. aldığım kitabın yanında 5 kitapseç denemesi var. soru bankası çıkınca alırım kuzum. bu kpssye hazırlanmak başlı başına bi servet istiyo zaten
Yok canim ya ne 0 neti. Bi bismillah de gerisi gelir
inşallah muhatçım. alan kitabım gelene kadar geometriyi bitirmeye karar verdim. 16 video var. 4 ü bitti bakalım

Canim bak gor tahmin inden daha iyisini yapacaksin. daha cok zaman var. Halledilemez bi durum yok.

kızlar size soracağım ama netten bakmayın fikir yürtümeye çalışın.

23 Nisan dünya da sadece Türkiye ile X ülke de kutlanır? x hangisi sizce?

doğrudur canım benim aklıma ilk azerbaycan geldi nedense

sanırım şu sebepten dolayı kktc bize bağlı gibi ya o yuzden onlarda resmi olarak kutluyolar azerbaycandada kutlanıyodur mutlaka ama onlarda resmi bişey yok sanırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…