kuzum sınavda da anlatım bozuklugu sorulmuyor ki zaten 1 tane bile Türkçe zor bulunuyor.Canim inanir misin alan için deneme bulamadim. Mecbur aldim. Sorular gerçekten iyi. Sorularin çözümleri de var. Oradan bakarim dersen sorun olmaz. Dediğim gibi anlatim bozukluğunu hazırlayan doğru hazirlayamamis. Sadece o silinti olur en fazla
kolay gelsin bebekim
ben de oturayım artık dersin başına
kuzum sınavda da anlatım bozuklugu sorulmuyor ki zaten 1 tane bile Türkçe zor bulunuyor.
edebiyat olanlar iyiyse madem alırım.
netlerin de bayagı iyi maaşallah canım
kızlarım ben bugün deneme sipariş edicem ama sizin begendiğiniz yayınlar var mı:26:şu garibe bir el atıverin
3 sınav için de alacağım inşallah. alandan test kitabı da alıcam
gy-gk için fem ve körfez kuzum. tekno testlerini almıştım ben. çok hoşuma gitti
sağol kuzum bende fem var da körfez hiç çözmedim ona da bakayım
tekno test demişim tekno deneme adı. çözümleri cd ile yanında. kitapçık değil
maşallah canımAlan deneme netlerim
1. 30 net
2.29.50net
3.21.25
4.38
5.34
6.34.26
Hanimlar iyiye gitmeye basladim sanirim. Sörf kendimi gaza getirmek için yazdım. Gozumun önünde oldukça hirs yapiyorum
kızlarım ben bugün deneme sipariş edicem ama sizin begendiğiniz yayınlar var mı:26:şu garibe bir el atıverin
renginam kitapseçte 50 tl ve üzeri alışverişe, yargının görüntülü tarih eğitim kartı hediye, haberin olsun
femin eğitim bilimleri denemesii güzel kuzum 11lisini aldım ben.ihtiyacın
tg leri gibi değil en azından
gkgy beyazkalemi almayı düşünüyorum ben de ama bilemedim nasıldır :26:
maşallah canımbenim 0 netim çıkar anca
kuzum fem ve 7iklim kesin al. başka bilmiyorum
ben de bugün 7iklimin alan kitabını sipariş ettim. nt de inceledim yargıyı,7iklimi ve ihtiyacı. hepsi kopyala yapıştır. koca koca paragraflar. ansiklopedi gibi. aralarında hiç fark yoktu. sadece ihtiyaç biraz daha renkli almıştı. ona da güvenemedim nedense, 7iklim aldım. ağlıcağım geldi kitapları görünce. kitapçı bile bana acıdı. fkb yi sırf sizi saf dışı bırakmak için koymuşlar, Allah kolaylık versin bacım dedisağol didim
kızlar o soruyu buldum. soruda şöyle diyo:
1-dağ
2-ova
3-plato
4- göl alanı
hangisi gda da daha fazla yer kaplar? diyor.
ben şimdi anladım soruyu, tamam göl alanı da fazla ama ova ve plato daha fazla diye, cevap 2-3 olcak. kusura bakmayın sizin de kafanızı bulandırdım
kuzum benim 50 lirayı kesin geçer yine zaten ama o tarihe bakmaya fırsatım olur mu bilmiyorum
soruyu da anladım kızcem dikkat dağınıklıgından gitmiş
kitabın hayırlı olsun
ben de şimdi oturdum pcye şu kitapsece bir giriş yapayımo kadar kitap alıyoruz da bari işe yarasa ya
gecen siparişimde femin hem eğitim hem gky aldım kuzum11li deneme olanından mavi kaplı.
bir de yediiklim alayım olmazsa tgler de var zaten bende. oldugu kadar işte napalım
beyaz kalem bilmiyorum kuzum krkutuyor o benim gözümü
oooy kuzumun kitapları hayırlı uğurlu olsun
diğer yayınların da soru bankalarını alır çözersin sedefim
hem niye senin 0 netin çıkıyormuşben güveniyorum sana o alan kitabını bitir zehir gibi
olacaksın inşallah
gecen siparişimde femin hem eğitim hem gky aldım kuzum11li deneme olanından mavi kaplı.
bir de yediiklim alayım olmazsa tgler de var zaten bende. oldugu kadar işte napalım
beyaz kalem bilmiyorum kuzum krkutuyor o benim gözümü
oyy benim şirinemmmmne bileyim kuzum ya bugün o tanjant cotanjantları, mol sayılarını görünce böyle oldum bi de kitaplar çok kalın, yetişmicek diye korktum :18:
iyi dileklerin için sağol kızçem
aynen kuzum. ben de şimdi alan kitabını alınca tesadüfen gördüm, o reklam çıktı. ben de bakar mıyım bilmiyorum. alan çok fazla diye, tarihten ve coğrafyadan istediğim kozmik oda kitaplarını almadım. çünkü çözmeye vaktim yok. elimde data tarih var anca onu çözerim. bi de fem coğrafya çözerim. ee daha deneme çözcez. alandan vakit kalmıcağı için kozmik odaları alamadım kuzum.
şimdi taktım ya gda da göl alanı fazla diye, ondan direkt yapıştım o öncüle
senin alcakların da şimdiden hayırlı olsun kızçem
bi de kuzum eskiden 90 tl ve üzeri kargo ücretsizdi. şimdi 50 tl ve üzeri ücretsiz olmuş