- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
rengom çözmeyelim bence. daha alanımız var. o olmasa bir sürü vaktimiz kalmış olcaktı çözebilirdik belki, ama şimdi zaten kısıtlı vaktimiz var. o denemelere harcağıdımız vakti tg denemeleriyle ve alan konuyla geçirelim, en azından verim almış oluruz. zaten 1 deneme 2 saati alıyo, ben geçen yıl pek yanlışlarıma bakmazdım. bu yıl eğitim denemelerinde bakıyorum, o da bi yarım saat vakit alıyo. ee yoruluyosun denemeden sonra hemen ders çalışamıyosun. o yüzden boşuna eski sistem denemelerle vakit harcamayalım kuzum.selam güzellerim ben uyku düzenimi sağlamaya calısıyorum en son yani bugün 10 gibi uyandım:124: 9da kalkcam zamanla ınsalah
ah ah keşke bizim de 5 ayımız olsa kuzum ya ama zaman cabuk geçiyor bir bakmıssın girmişsin sınava
sedom onu soracaktım biz şu hediye gelen yediiklim gkgy.yi çözmeyelim mi:26:
morisim ben zaten tmciyim. öss ye girerken mat 2, dünya coğrafyası ve edebiyat gördüm. ama hepsini unuttum. öss deki notlarım çok güzeldi ama haliyle onları attım üniyi kazanınca. bizim sınıfçılardan sayısalcılara yaradı bu alan. hani össde ilk bölümden türkçe, mat1, sosyal ve fen vardı da birini çözmüyoduk ya hani, ben fen1 i çözmemiştim mesela. yani ben en son lise 1 de fen gördüm, daha da çalışmadım. hadi feni de bi şekilde halledicem dedim. sos2 ye çok şaşırdım. brahmanlarmış bilmemneymiş.. koca yıl tarih çalışıyorum, bizim tarihte hiç onların adını duymadım. trigonometri başlı başına bi ders zaten. çok zaman alıcak. bizim alana bütün dersleri koymuşlar yani hiç eksik yok. bişey dicem bedenciler müzikçiler resimciler kusura bakmasın ama, onlara alan gelmedi, bize müzik, beden, resim konularını koydular. pes yani. yakınmak bana bişey kazandırmıcak biliyorum ama elimde değil, bu kadar olmaz ama ya, öğretmenlere bu kadar yüklenmez. ben sanırım bu ay bi de bahçeşehire başvurucam. doğaya başvurmuştum aramadılar, bi de bahçeşehir kolejini deniyim napiim. bıktım artık. onur bile hiç istemediği halde bu yıl kpssye girmeye karar verdi, pomem denicek. ben bıktım sizin sistemden diyo, yeter diyo. ben hiç istemiyorum polis olmasını, sonra Allah korusun ona bişey olsa çocuk resmen benim yüzünden istemediği bişeyi yapmak zorunda kalıyo. bizim hayatlarımız ne zaman düzene gircek kızlar bilmiyorum. ooff off valla dertlendirdim sizi derica ederim tatlım..
canım lütfen stres yapma günde 4 saat ders çalışıyorsan bunun 2 saatini alana ayır kalan 2 saatte de eğitim ve gkgy bak.. ama gününün yarısını alana ver ve rahat ol şunu unutma canım sınıf öğretmenlerinin hepsine aynı konular eklendi. hepsi aynı dertten muzdarip.. onların için de tm ci var diyebilirsin canım ama onlarında diğer kısımda eksikleri olabilir.. sen sadece alanla ilgili kaynak oku canım.. Bol bol oku.. Ve hep atanacağım yapacağım de yani sen önce alanı yapacağına inan..