2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


hoş geldin canım.
atandıktan sonra pek yazan olmadı buralara. o yüzden kim nereye atanmış bilmiyorz
bir tek dün kpsshayali yazdı.

Allah gönlüne göre vermiş canım. başarılar görevinde inşallah
 
merhabalar, keyifli pazarlar

Günlük sıkıntılar, çalışma çabaları, kaynak seçimleri...Çırpınmaya devam herkes, hayat gailesi...
Misafirler işler güçler derken ben de bugün başlayacağım çalışmaya, dershaneyle birlikte tarih coğrafya tekrar yaparak ilerleyeceğim.Ama aslolan matematik.

Ve tabi bir de alan Edebiyat..Rengina, dersane hocalarım zümreyiz anladığım kadarıyla değil mi?Monalisa hocam da Türkçe sanırım?

Ben de Ercilasun Türk Dil Tarihiyle başlayacağım.Bunun yanında Mine Mengi Eski Türk Edebiyatı Tarihi ile Halk edebiyatı ve Eski Türk Edebiyatı El kitabı var grafiker yayınlarının üni.de kullandığımız..Açılış için iyi olacağını düşündüğüm kaynaklar..Geçirdiğimiz alan sınavına bakıldığında Ercilasun başucu kitabımız olacak gibi duruyor..Ayrıca Doğan Aksanın dil ve eski edebiyat kitaplarınında oldukça derli toplu olduğunu duydum, almak niyetindeyim..
 
facede ATAMA İZİNDEYİZ adlı bi kısa film vardı onnu izledim kızlar sizde izleyin paylaşın agla agla içim dışıma çıktı bu yıl öyle görünüyoki ben gözümün yaşıyla ders çalışıcam
 
kızlar bir şey sorucam coğrafya çalışmaya başlıyorum da ama kafam karışı dünyanın şekli işte saatler 21 haziran falan onlar var mı yoksa direk türkiye özel konumdan mı başlıyo bir kitap öyle bir kitap böyle bilemedim:26:
 

sen yine de dünyanın şeklinden başla canım belli olmaz ösym nin işi
 
tugbam haklı canım sen çalış bence de çünkü mars jüpiter sordular sorunun nerden geleceği hiç belli olmuyor
 

ÖSYM tarzını değiştiriyor artık. en kapsamlı hangisiyse ondan çalış. 2013 sorularından sonra kitapların bile yeterli olmayacağını düşünmeye başladım :26:
 
Of of bu ösym insanı deli eder her şey muamma çalışcam artık ne var ne yoksa mecbur saolun kızlar
 
kızlar merhaba. sizler de deneyimlisiniz kpss hazırlık konusunda. kaynak konusuyla ilgili fikir almak istedim sizden.

elimde data 2012 tarih a'dan z'ye si, yargının 2012 tarihi, 2010 ihtiyaç tarih, meb'in lise çağdaş türk ve dünya tarihi var. ayrıca lys çağdaş türk ve dünya konu anlatımlısı siparişi de verdim bu hafta içi gelir.


elimdeki kaynaklara baktığımda tarih yeterli geldi bana. fuzuli yere kitap alıp doldurmak istemiyorum. sonuçta tarih baştan yazılmadı, sadece bir konu eklendi, o konu ile ilgili de elimde iki tane kaynak olacak. tarih dersinin üzerine çok düştüm, ihtiyacın tek tarih kitabı çıkarmasını falan bekledim ama şu an vazgeçtim 2014 tarih kitabı almaktan.


coğrafyada da elimde yargı ve ihtiyacın eski anlatımlıları var. x yayınlarının defteri de var. alırsam sadece coğrafyadan konu anlatımlı almayı düşünüyorum, onu da yapılması düşünülen coğrafi projeler için hangi yayında varsa araştırıp öyle alacağım iki-üç ay sonra.


türkçe ve matematik için elimde bol kaynak var. türkçe için zaten soru bankası ilerleyen zamanlarda alcam. vatandaşlığa gelirsem, 2012 data yargı ve x defteri var, 2010 ihtiyaç da var ama o eski kalır. vatandaşlıkta değişen bişey oldu mu acaba, tam bilemiyorum ?


uzun oldu kusura bakmayın ama kısaca demem o ki ev kitaptan geçilmiyor :) içime sinmez de yeni kitap alırsam ilerde bilemem. ama şu an soru bankası hariç kitap almayacağım, zaten üç tane 2013 soru bankası set siparişi verdim bile. yakında elime geçer.

sizce yetmez mi bu elimdekiler ? fikirlerinizi almak isterim
 
Valla puanlar açıklandıktan sonra geride kalanlardan başka uğrayan olmadı. Gideceği kesinleşen elini eteğini çekti. Kendi kendimize konuştuk,dertleştik işte. Acı ama gerçek.
 
Bu arada kaynak kitap isteyen canlar...

Tarih'te Data muhakkak edinilmeli.

Yargı 5555 yazanları alın.

Yediiklim modüler soru bankaları da çok güzel.

Velhasıl kelam,nerde soru orda siz olun.
 
kızlar arkadaşıma gidemedim. erkenden mesaj attım müsait misin diye 4te cevap attı. telefon kendinde değilmiş meğer. ben de beklerken ders çalışamadım haliyle
ben de hala tertemiz kitaplar var ama üstüne bir kaç set daha aldım.
her şey yetersiz geliyor bana.
tabi bölümümle alakalı benimki sizin bölüm neydi?.

elinizdekiler bitene kadar devam edersiniz bitince yenisini alırsınız
yani yeter mi yetmez mi sorusu çalışmaya bağlı bir durum.
 

Evet zümreyiz rubrik, Monaliisa'nın Türkçe.
Ben Ekim'de başlamayı düşünüyorum alana bu ay tarihle coğrafya bitse yine kar benim için.
Zaten pek istekli çalışamıyorum ancak ilerliyorum
 
kızlarrr şubatta 10 bin atama varmış.
 
Son düzenleme:
kızlarrr şubatta 10 bin atama varmış.

Evet, arkadaşlar.Sınırda kalanlar için güzel bir haber. Yalnız o sayı 20000 olabilir.Çünkü açıklamayı yapan grup başkanvekili eylülde 50000 öğretmen atadık.Şubatta da 10000 alınacak dedi ama eylülde aldıkları sayı 40000di. O yüzden şubatta belki sayı 20000 olur.Sınırda kalan arkadaşlara hayırlı olsun.
 


bende Pegem'in hem gkgy hem eğitim var canım.
soruları biraz farklı zaten farklı sorular çözmek gerekiyor. eğitmiini henüz çözmedim ama gkgyden memnunum.
al gtsin ya hem ucuz hem de soru sorudur


Kızlar teşekkür ederim tavsiyeler için.Ben de sizin gibi düşünüp soru sorudur dedim.Bu kadar ucuzken fırsatı kaçırmayayım dedim ve Pegem'in 5000 eğitim soru bankasını sipariş ettim. Ayrıca Data'nın konu anlatımlı kitaplarını ve soru bankalarını da aldım kitapseçten. Yediiklim'den de çözümlü soru bankaları ve Yargı 5555 eğitim bilimleri soru bankasını da ekledim.Ne kadar çok soru o kadar iyi bizim için. Kitapseç çok uygun bir site gerçekten. Sadece Data'nın tarih konu ve soru bankaları piyasaya çıkmamış. Onları da çıkınca alırım artık.

Ay sayfayı da işgal etmiş oldum kızlar kusura bakmayın. Bir de Renginacığım Ahmet Ercilasun'un Türk Dil Tarihi kitabını nereden indirebilirim canım. Gerçi o kitap bana fazla mı gelir bilmiyorum Türkçe için ama yine de bir göz atmak isterim.
 
Son düzenleme:

canım ben indirdim ama buraya pdf ekleyemiorum.o yüzden özelden sana indirdiğim sayfayı göndereyim, oradan indirirsin.
fazla gelir diye düşünme ayrıca ne sorulacağı belli olmuyor. yine sen bilirsin tabi
 


canım ben indirdim ama buraya pdf ekleyemiorum.o yüzden özelden sana indirdiğim sayfayı göndereyim, oradan indirirsin.
fazla gelir diye düşünme ayrıca ne sorulacağı belli olmuyor. yine sen bilirsin tabi

Tamam canım sen bana o sayfayı özelden gönder.Haklısın, valla bunların ne soracağı belli olmaz.En iyisi ayrıntılı çalışmak.Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)
 
Tamam canım sen bana o sayfayı özelden gönder.Haklısın, valla bunların ne soracağı belli olmaz.En iyisi ayrıntılı çalışmak.Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)

canım 2 kez gönderdim ama sayfayı açmıyor link. googledan bir dene bulunur belki kitap.:26:
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…