2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sınıf öğretmenliği mezunlarına da bir şey diyemiyorum.Sonuçta herkes atanmak istiyor.
Tek çare 80 bin 100 bin atama yapılması.Onu da yapmıyorlar işte.
Ya kuzu benim derdim bu keyfi alan değişikliği yapanlar. Bu ülkede izin verilse kimbilir daha neler yapar millet.
ingilizce öğretmenleri 3800 olduğu halde bile şikayet eden gördüm bugün ya biz ölelim en iyisi.

Ya kuzu benim derdim bu keyfi alan değişikliği yapanlar. Bu ülkede izin verilse kimbilir daha neler yapar millet.
ingilizce öğretmenleri 3800 olduğu halde bile şikayet eden gördüm bugün ya biz ölelim en iyisi.

Sinir oluyorum böylelerine.Şükür de bir ya

Sinir oluyorum böylelerine.Şükür de bir ya
valla herkes kendi derdinde diyeceğim ama olmayacak ben mesela size de üzülüyorum tarihe de diğerlerine de kendime de ama bazıları sırf kendini düşünüyor. İlk defa 5binden düştü diye ing. için sitem ediyorlar hey Allahım.

Dona kaldım kontenjanları görünce.Aklıma dershaneden
kesin atanır dediğimiz arkadaşlar geldi.Niloş abla,linkam

iyigeceler canlar bugün dogumgünümdü mebden en zehir hediyemi aldım tek tesellim bebeğim iyiki bu lanet sınav için onu ertelemedim bittim dediğim anda yettim dedi sanki kuzum
şoku atlsattıktan sonra agladı ama neye yarar sınırdanda olsa giderim derken şubat umudu bile kalmadı benden buraya kadar sınava dahi başvurmayacam benden bu kadar Allahın belaları kimi alıyorsa alsınlar

yap kız 2. yi cerenide kardeşsiz bırakma bu adiler için

Dona kaldım kontenjanları görünce.Aklıma dershaneden
kesin atanır dediğimiz arkadaşlar geldi.Niloş abla,linkam
beni hiç zorma zümrem daha napıyım bilemedim tırnak ucu kadar kendimi suçlamadım vicdan azabım yok alandan 50 de 37 yaptım fazlası nedir 50 de 50 ise ben yapamam telefon kulubesinde halay çekecek kadar fantastik sorular hazırlayanların soracakları sorularda
KIZLARRR ALPEREN 19 EYLÜLDE GELİYORRRRRR.SEZERYAN TARİHİMİZİ ALDIK FOTOSUNU ATARIM İNŞALLAH TEYZOŞLAR DUA EDİN BİZE

lanet olsun böyle sisteme.. Kendimin olmayacağını biliyordum ama bölümümü bu kadar öldüreceklerini bilmiyordum.. Kontenjanlara bakınca aklıma Linla, Niloş abla geldiniz. bir de ne güzel diyorduk çayını kahveni al otur keyfine bak diye şu sisteme bak rahat olması gereken kişiler bile açıkta kalıyorsa eğitim bitmiş demektir. çok üzüldüm kızlar sizin adınıza Niloş abla senin p3'ü bilmiyorum ama linkam inşallah senin p3'ten olur. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Allah sağlıcakla kavuştursun Niloş abla..

Ablam sıkma canını sen , ben , hepimiz elimizden geleni yaptık.
İşte oy verirken bir kez daha düşünmeli insanlar.Onlar geldi eğitim sistemi çöktü resmen.
Altında bizler can çekişiyoruz işte.
Bir hafta sonra paşamız geliyor öyle mi
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canlarım,ballarım...Güzel bir geyik topiği açalım...Kapatalım bu defteri...Hayatımızı sömürdüler.Yeter ya,insanlar intihar etti bir şey değişmedi.Bunun ahireti de var.

Aklınla bin yaşa sen
Açalım kuzum.Biz dertlensekte
dertlenmesekte değişen bir şey yok zaten.

Aklınla bin yaşa sen
Açalım kuzum.Biz dertlensekte
dertlenmesekte değişen bir şey yok zaten.

Sankim tek ortak paydamız sınav... Yeter gayrı,Rabbm yazmış çizmiştir bil yol.Aynen balım,üzüntü üzüntü getirir derler.Hayırlısı ile bir iş buluruz,sonrası evlenme telaşlarımız. :) Yeğenlerimiz de geliyo topikimize. :)

Vallahi yetti gayrı bebişim
Açalım topiğimizi keyfimize bakalım.Canımızı
onlar mı veriyor.

bulcan mı kız gerçekten

hakkaten kızlar ortak paydamızın sınav olmaktan çıksın artık.. Badem Allah yardımcın olsun kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…