Ya kuzu benim derdim bu keyfi alan değişikliği yapanlar. Bu ülkede izin verilse kimbilir daha neler yapar millet.sınıf öğretmenliği mezunlarına da bir şey diyemiyorum.Sonuçta herkes atanmak istiyor.
Tek çare 80 bin 100 bin atama yapılması.Onu da yapmıyorlar işte.
Ya kuzu benim derdim bu keyfi alan değişikliği yapanlar. Bu ülkede izin verilse kimbilir daha neler yapar millet.
ingilizce öğretmenleri 3800 olduğu halde bile şikayet eden gördüm bugün ya biz ölelim en iyisi.
valla herkes kendi derdinde diyeceğim ama olmayacak ben mesela size de üzülüyorum tarihe de diğerlerine de kendime de ama bazıları sırf kendini düşünüyor. İlk defa 5binden düştü diye ing. için sitem ediyorlar hey Allahım.Sinir oluyorum böylelerine.Şükür de bir ya
valla herkes kendi derdinde diyeceğim ama olmayacak ben mesela size de üzülüyorum tarihe de diğerlerine de kendime de ama bazıları sırf kendini düşünüyor. İlk defa 5binden düştü diye ing. için sitem ediyorlar hey Allahım.
aynen kuzumDona kaldım kontenjanları görünce.Aklıma dershaneden
kesin atanır dediğimiz arkadaşlar geldi.Niloş abla,linkam
yap kız 2. yi cerenide kardeşsiz bırakma bu adiler içiniçime bi öküzz oturdu resmen umudum olmadığı halde zümrelerim adına üzüldüm..herşeyi erteliyoruz anasını satayım.. lan ben 2. çocuğu bile düşünemiyorum(gülmeyin ha)offff gideyimde bi çay koyayım ben
beni hiç zorma zümrem daha napıyım bilemedim tırnak ucu kadar kendimi suçlamadım vicdan azabım yok alandan 50 de 37 yaptım fazlası nedir 50 de 50 ise ben yapamam telefon kulubesinde halay çekecek kadar fantastik sorular hazırlayanların soracakları sorulardaDona kaldım kontenjanları görünce.Aklıma dershaneden
kesin atanır dediğimiz arkadaşlar geldi.Niloş abla,linkam
iyigeceler canlar bugün dogumgünümdü mebden en zehir hediyemi aldımtek tesellim bebeğim iyiki bu lanet sınav için onu ertelemedim bittim dediğim anda yettim dedi sanki kuzum
şoku atlsattıktan sonra agladı ama neye yarar sınırdanda olsa giderim derken şubat umudu bile kalmadı benden buraya kadar sınava dahi başvurmayacam benden bu kadar Allahın belaları kimi alıyorsa alsınlar
yap kız 2. yi cerenide kardeşsiz bırakma bu adiler için
beni hiç zorma zümrem daha napıyım bilemedim tırnak ucu kadar kendimi suçlamadım vicdan azabım yok alandan 50 de 37 yaptım fazlası nedir 50 de 50 ise ben yapamam telefon kulubesinde halay çekecek kadar fantastik sorular hazırlayanların soracakları sorularda
KIZLARRR ALPEREN 19 EYLÜLDE GELİYORRRRRR.SEZERYAN TARİHİMİZİ ALDIK FOTOSUNU ATARIM İNŞALLAH TEYZOŞLAR DUA EDİN BİZE
Canlarım,ballarım...Güzel bir geyik topiği açalım...Kapatalım bu defteri...Hayatımızı sömürdüler.Yeter ya,insanlar intihar etti bir şey değişmedi.Bunun ahireti de var.
Aklınla bin yaşa sen
Açalım kuzum.Biz dertlensekte
dertlenmesekte değişen bir şey yok zaten.
Sankim tek ortak paydamız sınav... Yeter gayrı,Rabbm yazmış çizmiştir bil yol.Aynen balım,üzüntü üzüntü getirir derler.Hayırlısı ile bir iş buluruz,sonrası evlenme telaşlarımız. :) Yeğenlerimiz de geliyo topikimize. :)
Vallahi yetti gayrı bebişim
Açalım topiğimizi keyfimize bakalım.Canımızı
onlar mı veriyor.
İstersen sen aç balım,bu topiği ben açtıydım kuruttum bu sene de.Belkim sen uğurlu gelirsin.
bulcan mı kız gerçektenİnşallah sınavın çok iyi geçer kurtulursun bu çileden badem .
Biz sana hayırlı bir kısmet bulacağız dur sen
Nasıl bir düzenleri , çalışma şekilleri var bu milli eğitim bakanlığının anlamış değilim.
Eğer açık varsa sınıf öğretmenliğinden bunları geri al işte.Bizim zaten atama sıkıntımız var var olan açığı da
sınıfçılarla kapatıyorlar anlamış değilim.Köküne kibrit suyu.
bulcan mı kız gerçekten
yok la daha gencizHacı bak bu sene Kasımda gidiciyiz.Atamayla mı öbür tarafa mı ama bilemem orasını.
Kozlar topigi actiginizda bana da haber verin
Açarım kuzucum tabiki.Bir iki ev işi var onlar bitsin
en geç akşama hazır topiğimiz.