2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hayret ilk defa din kültürü en üst sırada değil. Kafalarına saksı düştü heralde.

ay ne bilim aklıma bir şey gelmedi ama belli ki öğretmenlik artık hayal oldu. kpssden de iş çıkmaz bize napıcaz biz ya hofff:KK43::KK43:

Bilmiyom ya.Babam bi daha hazırlan diyo.Hazırlansam nolcak.Daha ne kadar zorlucam,kapasitemi zorladım bu yıl,üstünü yapamam,biliyom kendimi.Nerde çalışabilirz ki ?

Doğru diyosun linkam.bizim canımızın kıymeti mi var onların gözünde.

Kaç insan intihar etti,ne oldu ? Sıfır.

içime bi öküzz oturdu resmen umudum olmadığı halde zümrelerim adına üzüldüm..:110:herşeyi erteliyoruz anasını satayım..:KK12:lan ben 2. çocuğu bile düşünemiyorum(gülmeyin ha)offff gideyimde bi çay koyayım ben:KK14:

Bilmiyom ya.Babam bi daha hazırlan diyo.Hazırlansam nolcak.Daha ne kadar zorlucam,kapasitemi zorladım bu yıl,üstünü yapamam,biliyom kendimi.Nerde çalışabilirz ki ?

ya ben az önce benimkiyle konustum bu yıl nişanlanmamız için ugrasıcam dedim daha sınavı ne kadar beklicem o da tamam ben hazırım zaten dedi. nerde nasıl çalışırım bilmiyorum. bakalım hayat ne gösterecek cok sinirliyim ya

Ben de şaştım kaldım.Yahu daha ne yapalım ? Şu kontenjanlara bak.
Gecesini gündüzüne katan bir çocuk vardı dershanede 79 aldı atanamıyor.
Bizler keza öyle.Budist rahip gibi kendimizi mi yakalım topluca napalım ne istiyorlar bizden.
En güzel yıllarımız kpss belasıyla zehir oldu.

ya ben az önce benimkiyle konustum bu yıl nişanlanmamız için ugrasıcam dedim daha sınavı ne kadar beklicem o da tamam ben hazırım zaten dedi. nerde nasıl çalışırım bilmiyorum. bakalım hayat ne gösterecek cok sinirliyim ya

valla eğer maddiyat sıkıntı olmayacaksa kızlar yuvanızı bari kurun..senelr su misali akıp geçiyor..kpss yi beklesem ahanda 29 yaşındayım ne çocuk olurdu ne koca...

içime bi öküzz oturdu resmen umudum olmadığı halde zümrelerim adına üzüldüm..:110:herşeyi erteliyoruz anasını satayım..:KK12:lan ben 2. çocuğu bile düşünemiyorum(gülmeyin ha)offff gideyimde bi çay koyayım ben:KK14:

Hayatı ertelememek gerek artık şu kpss için.Hayalimizde
ne varsa yapalım.Bu sınav için ömür çürütmeye değmez artık canlar.

valla eğer maddiyat sıkıntı olmayacaksa kızlar yuvanızı bari kurun..senelr su misali akıp geçiyor..kpss yi beklesem ahanda 29 yaşındayım ne çocuk olurdu ne koca...
Ya kuzum zaten ben cocuktan geçtim daha ne zaman evlenicem de cocuk yapıcam hele ki bu psikoojiyle cocuga nasıl bakıcam.Ben atansam kendi masraflarımı karşılıcaktım ama olmadı babama da yüklenmek istemiyorum adam daha ne yapsın benim için. Bir şekilde çalışıp kendim uğraşıcam yani o da olursa ne bilim

Çok üzüldüm sizin adınıza çok ümitliydim çok seviniyordum iki hafta sonra ne yapacağım bilmiyorum umarım herkes için en hayırlı olan olmuştur.:KK61::KK61: hepinizi seviyorum inşallah sizler yuvanızı kurarsınız bende o da yok :KK53:

Kızlar bizmkiler bu az kontenjan için şunu diyor: Sınıfcıları branşlara geçirdiler alan değişikliği ile doğal olarak yine alınması gereken sayı alınmıs oldu yani eksik olan bir durum yok başka nasıl açıklaması olabilir ki?
Ha o alan değişikliği yapanlara da hakkım haram zıkkım olsun inşallah

Son düzenleme:
İşte Yeni eğitim sisteminin ortaya çıkardığı, norm kadro fazlası 42 bin Sınıf Öğretmeni’nin Alan geçişi yaptıkları branşlar liste liste tüm branşlar
4.270 Beden Eğitimi
3.400 Fen Bilgisi
1.400 Görsel Sanatlar
4.219 İlk. Matematik
3.200 İngilizce
1.000 Matemebpersonel.com">matik
3.330 Müzik
3.500 Okul Öncesi
5.120 Rehberlik
580 Tarih
2.728 Sosyal Bilgiler
2.941 Teknoloji Tasarım
1.460 Türk Dili ve Edb.
4.037 Türkçe
760 Zihin Engelliler Öğrt

bakın kızlar her şeyin açıklaması bu işte,aslında eksik olan bir kadro yok.Bizden alıp vermişler. Biz de kadromuz nerede diye ağlayalım.:KK14:

Çok üzüldüm sizin adınıza çok ümitliydim çok seviniyordum iki hafta sonra ne yapacağım bilmiyorum umarım herkes için en hayırlı olan olmuştur.:KK61::KK61: hepinizi seviyorum inşallah sizler yuvanızı kurarsınız bende o da yok :KK53:

İnşallah sınavın çok iyi geçer kurtulursun bu çileden badem .:KK36:
Biz sana hayırlı bir kısmet bulacağız dur sen:KK39:

İşte Yeni eğitim sisteminin ortaya çıkardığı, norm kadro fazlası 42 bin Sınıf Öğretmeni’nin Alan geçişi yaptıkları branşlar liste liste tüm branşlar
4.270 Beden Eğitimi
3.400 Fen Bilgisi
1.400 Görsel Sanatlar
4.219 İlk. Matematik
3.200 İngilizce
1.000 Matemebpersonel.com">matik
3.330 Müzik
3.500 Okul Öncesi
5.120 Rehberlik
580 Tarih
2.728 Sosyal Bilgiler
2.941 Teknoloji Tasarım
1.460 Türk Dili ve Edb.
4.037 Türkçe
760 Zihin Engelliler Öğrt

bakın kızlar her şeyin açıklaması bu işte,aslında eksik olan bir kadro yok.Bizden alıp vermişler. Biz de kadromuz nerede diye ağlayalım.:KK14:

Nasıl bir düzenleri , çalışma şekilleri var bu milli eğitim bakanlığının anlamış değilim.
Eğer açık varsa sınıf öğretmenliğinden bunları geri al işte.Bizim zaten atama sıkıntımız var var olan açığı da
sınıfçılarla kapatıyorlar anlamış değilim.Köküne kibrit suyu.:KK34:

İnşallah sınavın çok iyi geçer kurtulursun bu çileden badem .:KK36:
Biz sana hayırlı bir kısmet bulacağız dur sen:KK39:

Nasıl bir düzenleri , çalışma şekilleri var bu milli eğitim bakanlığının anlamış değilim.
Eğer açık varsa sınıf öğretmenliğinden bunları geri al işte.Bizim zaten atama sıkıntımız var var olan açığı da
sınıfçılarla kapatıyorlar anlamış değilim.Köküne kibrit suyu.:KK34:
ya mecbur durumda kalanlara neyse hadi diyelim de aynı ilde oldukları halde aynı okulda olmak için bile alan değiştiren eşler var. bunlar nasıl rahat uyuyor ben anlamıyorum.
Hani hep sınıfcılar mağdur oldu dediler ya aslında olmadılar alımları aynen eskisi gibi çok oldu alan değişikliği ile alınması gerekenler alındı (tabi bundan bizim haberimiz yok o ayrı)ama işte kpssye calısan sınıfcıların da hakkı sonuna kadar yendi.

ya mecbur durumda kalanlara neyse hadi diyelim de aynı ilde oldukları halde aynı okulda olmak için bile alan değiştiren eşler var. bunlar nasıl rahat uyuyor ben anlamıyorum.
Hani hep sınıfcılar mağdur oldu dediler ya aslında olmadılar alımları aynen eskisi gibi çok oldu alan değişikliği ile alınması gerekenler alındı (tabi bundan bizim haberimiz yok o ayrı)ama işte kpssye calısan sınıfcıların da hakkı sonuna kadar yendi.

sınıf öğretmenliği mezunlarına da bir şey diyemiyorum.Sonuçta herkes atanmak istiyor.
Tek çare 80 bin 100 bin atama yapılması.Onu da yapmıyorlar işte. :KK43:

X