aynen kuzum. sürekli kayınvalidemin ona yaptığı kötü şeyleri anlatıyo bana. belki haklı olabilir ama benim bunlara yorum yapmam doğru olmaz. ikisinin arasında olan şeyler sonuçta. dediğin gibi burdan gitmeden önce ortalığı karıştırmak istedi. hatta bi gece bize tek geldi, anneme de anlattı. neyse ki annem anladı huyunu da anlattırmadı pek ona.Git kuzum senin için de bir değişiklik olur hem
Eltin çok fena sedefim aklınca kayınvalidene karşı seni dolduracak.
Boşver sen kimseyle kötü olma mesafeni koru.Ablamda da var böyle bir elti.
Hatta ablamın eşini ablama kötülüyor öyle fesat yani.Ama yemezler
aynen kuzum. sürekli kayınvalidemin ona yaptığı kötü şeyleri anlatıyo bana. belki haklı olabilir ama benim bunlara yorum yapmam doğru olmaz. ikisinin arasında olan şeyler sonuçta. dediğin gibi burdan gitmeden önce ortalığı karıştırmak istedi. hatta bi gece bize tek geldi, anneme de anlattı. neyse ki annem anladı huyunu da anlattırmadı pek ona.
eltilerin çoğu böyle kuzum ya. iyi bari ablan anlamıştır huyunu ona göre davranır. en güzeli mesafeli durmak. böyleleri tehlikeli oluyor
çok şükür kuzum uzakta. eltinin olmamasına çok sevindim. büyük nimet =)Anladı kuzum anlamaz mı.Aynı senin eltin gibi o da ablam nişanlıyken kötülemişti herkesi.
Ne geçiyorsa ellerine
Neyse ki benim eltim yok
Senin de avantajın uzakta olması kuzum
canlarım ben geldimmmmmmm. sizi o kadar çok özledim ki, ama nişan öncesi ve sonrası olmak üzere aşırı yoğundum. nişandan sonra hemen yanınıza gelmeyi planlıyodum ki elti faktörünü unutmuşum (!) her gün görüşmek istedi, neyse ki bugün gittiler de bi nefes alabildim.
sizler nasılsınız iyi misiniz? inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerinizdedir. en önemlisi bu. hamişler napıyo =) sınav sonuçlarınız nasıl, inşallah atamalarınız olur
ben kötü haberle başlıyayım. alanım 69 puan geldi. umutsuz vakayım yani
ama nişanım harika geçti maşallah diyeyimrabbim nişanlanmayan arkadaşlarıma daha güzelini versin. bu arada nişanımda güzel dilekleriyle beni unutmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
sizi seviyorum, artık burdayım.. greys anatomy geçen yıl yarım kalmıştı, ona devam etmeye başladım. 2 kitap aldım. kristin hannah ın.. ilkbahar rüyasını okumaya başladım. bi süre dizi-film-kitap 3 lüsüyle takılmak istiyorum. çok özlemişim.
ve sizi seviyorum
oyyyyy inanamıyorum yaa işte bu harika bi haberçok sevindimmmm. nişanlanmak çok güzel pişman olmıcaksın tatlışım benim ya az kalmış valla, seni de veriyoruz öyle mi o halde babanla olan sıkıntıları da atlatmışsındır diye umuyorum. bunlar harika haberler.
atama dersen, inan artık hiç kafam basmıyo kaç puanla gidilir diye. ama inşallah olur. dualarımdasın, her zaman olduğu gibi
canım benimmmmmne kadar özlemişim sizin sıcaklığınızı evet kuzum stresimi attım göbekleri atarak bence iyi yapmışsın ücretliye başvurarak, ben de başvurucam. evde insan kafayı yiyo çünkü. ben kolejlere başvurduğumu söylemiştim hiçbiri almadılar. nişandan 1 hafta önce kırklarelinde bi koleje başvurdum. ama servisleri doluymuş. kırklareli merkezde olsa otogardan bi araba ayarlamaya çalışırdım ama kırklarelinin bi köy yolunda bu kolej. yani servissiz gitmem çok zor. bilmiyorum çok zor işler gerçekten. Rabbim inşallah bi yerden bi iş kapısı açar bize.
Rabbim sana tez vakitte hayırlı iş kapıları açsın inşallah.Kpssyi de rafa kaldırma bence kuzum.Biraz da kısmet bu işler.Seneye inşallah olur.canım benimmm sen de gelmişsin, hoşgeldin sefalar getirdin =)
ben de kırklarelinden aramalarını bekliyorum. orada bi koleje başvurmuştum. cumaya kadar arıcaz dediler. eğer otogardan sabah 6 arabası bulursam 7 de kırklarelindeyim. kolej de köy yolunda, yaklaşık 3 km, ordan bi taksi ayarlayıp oraya da öyle giderim artık napalım. yeter ki alsınlar. kpss şu anlık rafa kaldırdım. ruh halime göre davranıcam =D
Kızlar ben bu sistemi hiç sevmedim, hiç kullanışlı değil site. Tek iyi tarafı beğen tuşunun geri gelmesi. benim eskisi gibi girmek içimden gelmiyor hiç
sevdicekim bu akşam yola çıkıyor askere gidiyor artık kızlarımçizelgemi de yaptım hayırlısıyla gitsin de sağsalim bitirsin inşallah.
sağol sarfanım. bu söylediklerini göz önünde bulundurucam. ama aah ahh bende dert biter mi, her an bişey çıkıyo. nişanımdan 2 hafta önce çok ağır bi olay yaşadık. yine ailevi.. nişan günü Allah'ım güç verdi de unuttum. ama yine de bazen aklına geliyo insanın. üst komşu derdim de aynı şekilde devam ediyor. şimdi kulaklıkla dizi izliyorum, şarkı dinliyorum. duymamaya çalışıyorum. evlenince muhakkak zor olur haklısın. ama şu an için de çok zor.. aynen onur askere gidicek. zaten sırf kafayı yememek için çalışıp biraz kafa dağıtmak istiyorum. beni düşündüğün için teşekkür ederim :)
Sıralamalar açıklandı kızlar. 3902 sıralamam.
Geçen sene 74.6 alanın sıralaması 2993 1000 kişi farkemiş nerdeyse.
Bizden 4000 kişi alamayacaklarına göre bu sene de kaldım.
Hayırlısı demekten başka çare yok.
Din kültüründe bir kız 51 almış sıralaması 2000lerde.
Kız böyle şey olmaz bunda bir yanlışlık var diyor.
Sıralamaların bugün açıklanması da ayrı bir konu tabi
Kuzum sıralaman iyiymiş sevindim.1628.yim canım. Bu kadar gerilerde beklemiyordum açıkçası ama hayırlısı. Gerçi hep diyordum alım geçen seneki gibi olursa ancak giderim diye. Gözümüz mebde artık. Senin sıralaman çok iyi maşallah eylülde olur inşallah. Bir puan nelere kadir :)
Bade ve sarfansarı inşallah sizin sınavlarınız çok güzel geçecek.Çünkü sizler uzun zamandır çalışıyorsunuz ve inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Kızlar benim sıram da 1702.Bir aksilik olmazsa inşallah bu sene olacak Rabbime çok şükür.
Fıstıklarım ben 1 hafta 10gün kadar buralarda olmayacağım.Ufak bir tatilden sonra yine burada olacağım inşallah.O zaman bol bol muhabbet ederiz.
Hepinizi çok seviyorum ve çok çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın.
!!!!Ha bu arada sitenin bu haline de hiç alışamadım.Biri bana şu smileyların tümü nerde?Bilen yerini söylesin sevabına ya.Bir türlü bulamadım.
Cok sevindim canım Allah hayırlısını nasip etsin sanaBade ve sarfansarı inşallah sizin sınavlarınız çok güzel geçecek.Çünkü sizler uzun zamandır çalışıyorsunuz ve inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Kızlar benim sıram da 1702.Bir aksilik olmazsa inşallah bu sene olacak Rabbime çok şükür.
Fıstıklarım ben 1 hafta 10gün kadar buralarda olmayacağım.Ufak bir tatilden sonra yine burada olacağım inşallah.O zaman bol bol muhabbet ederiz.
!!!!Ha bu arada sitenin bu haline de hiç alışamadım.Biri bana şu smileyların tümü nerde?Bilen yerini söylesin sevabına ya.Bir türlü bulamadım.
çok sağol canım allah razı olsunBade ve sarfansarı inşallah sizin sınavlarınız çok güzel geçecek.Çünkü sizler uzun zamandır çalışıyorsunuz ve inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
sağol mantarım iyi tatillerBade ve sarfansarı inşallah sizin sınavlarınız çok güzel geçecek.Çünkü sizler uzun zamandır çalışıyorsunuz ve inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
mantarım inşallah güzel bi yere atanırsın kuzum. sıralamana çok sevindim. bu yıl topiğimizden daha çok kişiyi gönderiyoruz galiba ve bu çok güzel bişey
holofiram desteğiniz için teşekkür ederim. biraz düşünücem bu durumu..
canlarım ben de bi kaç gün yokum. birazdan yazlığa yola çıkıcaz. hepinizi öpüyorum. kendinize çok iyi bakın. gelince görüşürüz
Ben geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
İnşallah olacak kuzum
Sitenin yeni halini hiç beğenmemiştim ilk başlarda hatta giresim gelmiyordu kk ya.
Ama alıştım artık hatta eskisinden daha güzel gelmeye bile başladı
Bebişim yazı stili ve imza nereden yapılıyor ya ? Kaç saattir yapamadım kazmalığım üstümde.
Kuzum sabit olmuyor yazı stili eskisi gibi.Her mesajında düzenleme yapıyosun.İmza için
sağ üstte sevdalinka yazan yere gel ama tıklama.Açılan yerde imza ayarları yazıyor linkam.
Amannn kötü olmuş yahu.Şimdi gördüm karamelim sağ ol.Çizelge yapamıyoruz galiba.