2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

aynen kuzum. sürekli kayınvalidemin ona yaptığı kötü şeyleri anlatıyo bana. belki haklı olabilir ama benim bunlara yorum yapmam doğru olmaz. ikisinin arasında olan şeyler sonuçta. dediğin gibi burdan gitmeden önce ortalığı karıştırmak istedi. hatta bi gece bize tek geldi, anneme de anlattı. neyse ki annem anladı huyunu da anlattırmadı pek ona.
eltilerin çoğu böyle kuzum ya. iyi bari ablan anlamıştır huyunu ona göre davranır. en güzeli mesafeli durmak. böyleleri tehlikeli oluyor

Anladı kuzum anlamaz mı.Aynı senin eltin gibi o da ablam nişanlıyken kötülemişti herkesi.
Ne geçiyorsa ellerine
Neyse ki benim eltim yok
Senin de avantajın uzakta olması kuzum

Kuzum nişanının güzel geçmesine çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Sınav için de hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah.

Rabbim sana tez vakitte hayırlı iş kapıları açsın inşallah.Kpssyi de rafa kaldırma bence kuzum.Biraz da kısmet bu işler.Seneye inşallah olur.

Kuzum Allah kavuştursun.Rüzgar gibi gidip gelsin inşallah.

Fıstığım sen bu sene zor günler atlattın.İnşallah bu sıkıntıların mükafatını alacağın günler gelecek ileride.

Kuzum ümidini yitirme bence.Bu sene genel seçim var.Rte de başbakan olmadığından şubatta alım olabilir.

Kuzum sıralaman iyiymiş sevindim.İnşallah atanırsın.

Bade ve sarfansarı inşallah sizin sınavlarınız çok güzel geçecek.Çünkü sizler uzun zamandır çalışıyorsunuz ve inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Kızlar benim sıram da 1702.Bir aksilik olmazsa inşallah bu sene olacak Rabbime çok şükür.

Fıstıklarım ben 1 hafta 10gün kadar buralarda olmayacağım.Ufak bir tatilden sonra yine burada olacağım inşallah.O zaman bol bol muhabbet ederiz.

Hepinizi çok seviyorum ve çok çok öpüyorum.Kendinize iyi bakın.

!!!!Ha bu arada sitenin bu haline de hiç alışamadım.Biri bana şu smileyların tümü nerde?Bilen yerini söylesin sevabına ya.Bir türlü bulamadım.

Mantarım çok sevindim kuzum hayırlı yerlere atanırsın inşallah

Cok sevindim canım Allah hayırlısını nasip etsin sana

Yine alan değişikliği muhabbeti dönüyor haberlerde Allah hayır etsin

Sedefim, mantarım sağ olun güzel dileklwriniz için. Sedefcim bence bu yıl temeli oluşturmuşkn bir kez daha hazırlanıp sınava gir. Çünkü ara verip tekrar dönersen öğrendiklerini de unutmuş olacaksın. Ben bu hatayı 2010da yaptım 4 yılıma mal oldu. Bu sınava 5.girişimdi ve her şeyi en baştan aldım. Senin daha 2.imiş sakın pes etme olmazsa. Mantarcım senin sıralaman da çok iyi maşallah. İnşallah kurtuluşumuz olur bu sıralamalar. Benim sıralama da değişmiş bi kişi öne geçirmişler!!!

çok sağol canım allah razı olsun
bizim çalışmak için zamanımız çok ama bizimde kadrolarımız çok az
hepimiz için hayırlısı artık
iyi tatıller sana şimdiden

sağol mantarım iyi tatiller

mantarım inşallah güzel bi yere atanırsın kuzum. sıralamana çok sevindim. bu yıl topiğimizden daha çok kişiyi gönderiyoruz galiba ve bu çok güzel bişey
holofiram desteğiniz için teşekkür ederim. biraz düşünücem bu durumu..
canlarım ben de bi kaç gün yokum. birazdan yazlığa yola çıkıcaz. hepinizi öpüyorum. kendinize çok iyi bakın. gelince görüşürüz

mantarım inşallah güzel bi yere atanırsın kuzum. sıralamana çok sevindim. bu yıl topiğimizden daha çok kişiyi gönderiyoruz galiba ve bu çok güzel bişey
holofiram desteğiniz için teşekkür ederim. biraz düşünücem bu durumu..
canlarım ben de bi kaç gün yokum. birazdan yazlığa yola çıkıcaz. hepinizi öpüyorum. kendinize çok iyi bakın. gelince görüşürüz

İyi eğlenceler kuzum

Ben geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.

İnşallah olacak kuzum
Sitenin yeni halini hiç beğenmemiştim ilk başlarda hatta giresim gelmiyordu kk ya.
Ama alıştım artık hatta eskisinden daha güzel gelmeye bile başladı

İnşallah olacak kuzum
Sitenin yeni halini hiç beğenmemiştim ilk başlarda hatta giresim gelmiyordu kk ya.
Ama alıştım artık hatta eskisinden daha güzel gelmeye bile başladı

Bebişim yazı stili ve imza nereden yapılıyor ya ? Kaç saattir yapamadım kazmalığım üstümde.

Bebişim yazı stili ve imza nereden yapılıyor ya ? Kaç saattir yapamadım kazmalığım üstümde.

Kuzum sabit olmuyor yazı stili eskisi gibi.Her mesajında düzenleme yapıyosun.İmza için
sağ üstte sevdalinka yazan yere gel ama tıklama.Açılan yerde imza ayarları yazıyor linkam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…