tuğbişim atamaya kadar sıran 2500e kadar geliyormuş düşünsene
Allah razı olsun sedefim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
ahahah :):) olsun kuzum bakarsın dediğimiz gibi olur Türkiyede her an her şey olabilir:):) Birisi her gün böyle 2 sıra öne geçersem şubatta atanırım yazmış.Benimki de o hesap :)
hehehe güzel mantık :):):) Birisi her gün böyle 2 sıra öne geçersem şubatta atanırım yazmış.Benimki de o hesap :)
Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyükBadeeemmm İnşallah atanacaksın kuzum.Sen elinden geleni yaptın.Sınavın çok güzel geçecek inşallah
ahahah :):) olsun kuzum bakarsın dediğimiz gibi olur Türkiyede her an her şey olabilir
hehehe güzel mantık :)
Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyük
Şu yazı fontu eskisi gibi sabitlenebilseydi keşke ya hu böyle sevmedim
tek güzel yani beğeni tuşu ve cevaplar daha hızlı gidiyo sanki.. eski haline dönsünnnnn
linkamdan haber var mı?
oyy inşallah çok sevindimmmSedefim Linkamın sıralaması 2500 lerde atanacak inşallah
aynen ya benim deBugünden önce yazdığım mesajlarda alakasız ifadeler var
evet sanki sitede kimse yok gibi boş gibiYeni halini hiç sevemedim ben.Çok donuk bir site olmuş sanki
Yok galiba kuzum. Eski haline dönmeyecekmiştek güzel yani beğeni tuşu ve cevaplar daha hızlı gidiyo sanki.. eski haline dönsünnnnn
linkamdan haber var mı?
ohhh ne güzel vallalinka tatildeymiş bir hafta :)
ohhh ne güzel vallaben de bu hafta gidicem ama kayınvalideciğimin yazlığında nasıl bi tatil olur bilemiyorum :)
kayınvalidem dün eltimi postalamış, ondan arıyo zırt pırt sen gel diyeKayınvaliden anlattığına göre iyi bir insana benziyor kuzum.Güzel geçer bence
Eltin varsa onu bilemiyorum tabi
git kuzum kafan dağılır değişiklik iyidir. güzelliğine hayran kaldım sedefim alamıyom gözlerimiohhh ne güzel vallaben de bu hafta gidicem ama kayınvalideciğimin yazlığında nasıl bi tatil olur bilemiyorum :)
teşekkür ederim bademm. o senin bakan gözlerinin güzelliği fıstığımgit kuzum kafan dağılır değişiklik iyidir. güzelliğine hayran kaldım sedefim alamıyom gözlerimi
kayınvalidem dün eltimi postalamış, ondan arıyo zırt pırt sen gel diyeeltimlerle geçen haftasonu gittiler. o zaman ben gitmedim, zaten kayınpederim de sedefin gelmediği iyi oldu, yoksa x burda sedefi üzerdi, onu kullanırdı falan demiş. tek muhabbeti para ve onurun annesinin kötülükleri. kadında başka muhabbet yok
aslında ben samimi olmamak için gitmek istemiyorum ama şimdi onlar eltimi götürüp beni götüremediler ya onların da içi rahat değil tahminimce.. çok ısrar ediyolar. el mahkum gidicez..