2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

:):) Birisi her gün böyle 2 sıra öne geçersem şubatta atanırım yazmış.Benimki de o hesap :)
hehehe güzel mantık :)
Badeeemmm İnşallah atanacaksın kuzum.Sen elinden geleni yaptın.Sınavın çok güzel geçecek inşallah
Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyük

ahahah :):) olsun kuzum bakarsın dediğimiz gibi olur Türkiyede her an her şey olabilir

Aynen kuzum her an her şey olabilir
hehehe güzel mantık :)

Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyük

Senden de Allah razı olsun kuzum benim
Allah bize de bir kapı açar elbet

tek güzel yani beğeni tuşu ve cevaplar daha hızlı gidiyo sanki.. eski haline dönsünnnnn
linkamdan haber var mı?

Kayınvaliden anlattığına göre iyi bir insana benziyor kuzum.Güzel geçer bence
Eltin varsa onu bilemiyorum tabi
kayınvalidem dün eltimi postalamış, ondan arıyo zırt pırt sen gel diye eltimlerle geçen haftasonu gittiler. o zaman ben gitmedim, zaten kayınpederim de sedefin gelmediği iyi oldu, yoksa x burda sedefi üzerdi, onu kullanırdı falan demiş. tek muhabbeti para ve onurun annesinin kötülükleri. kadında başka muhabbet yok
aslında ben samimi olmamak için gitmek istemiyorum ama şimdi onlar eltimi götürüp beni götüremediler ya onların da içi rahat değil tahminimce.. çok ısrar ediyolar. el mahkum gidicez..

Git kuzum senin için de bir değişiklik olur hem
Eltin çok fena sedefim aklınca kayınvalidene karşı seni dolduracak.
Boşver sen kimseyle kötü olma mesafeni koru.Ablamda da var böyle bir elti.
Hatta ablamın eşini ablama kötülüyor öyle fesat yani.Ama yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…