2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
Hadi hayırlısı canım hepimiz için öyle her yıl değişiyor sonuçta bakalım bu sefer nasıl olacak dağılımlar... Dün haberlerde atamalar 10 eylülü bulabilir diyordu beklemek çok stresli kontenjanlar da 28inden sonra belli olacak galiba 40 bin atama o gün kanunlaşacakmış...

Ben geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
benim hindistan cevizli pufummm gelmişşş. sen inşallah atanıcaksın. şimdilik rahat ol, zamana bırak. bu sene atamaları geçe bıraktılar sanki. atama sonucu geldiğinde hep birlikte senin adına sevinicez inşallah tatlışım benim
kızlar biz de geldik tatilden. boş boş oturuyorum bi şey yaptığım yok

benim hindistan cevizli pufummm gelmişşş. sen inşallah atanıcaksın. şimdilik rahat ol, zamana bırak. bu sene atamaları geçe bıraktılar sanki. atama sonucu geldiğinde hep birlikte senin adına sevinicez inşallah tatlışım benim

Anaaaam o ne güzel benzetme. :) Şımardım valla.Sedefim ve Nilüm,evet gecikecek gibi.İnşallah ama ben hazırlıklıyım her şeye yine de.Ben de boş boş oturuyorum öyle.

Anaaaam o ne güzel benzetme. :) Şımardım valla.Sedefim ve Nilüm,evet gecikecek gibi.İnşallah ama ben hazırlıklıyım her şeye yine de.Ben de boş boş oturuyorum öyle.
kendisi benim en sevdiğim eti puftandır kuzuşum :KK28: boş boş oturalım napalım, belki de ilerde özlicez bu boş oturmalarımızı :KK56: greys anatomy izliyorum, ilkbahar rüyasını okuyorum şimdilik :KK51:

Bu arada boş oturmak harbiden yoruyor insanı,bazen ders çalışssaydım iyiydi diyorum:KK53:Bende Yüzyıllık yalnızlıgı okuyorum bozdu psikolojimi tuhaf kitap..

X