- 31 Ağustos 2012
- 21.747
- 35.057
insallah olur canımBen geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
rabbim gönlüne gore versın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah olur canımBen geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
insallah olur canım
rabbim gönlüne gore versın
Hadi hayırlısı canım hepimiz için öyle her yıl değişiyor sonuçta bakalım bu sefer nasıl olacak dağılımlar... Dün haberlerde atamalar 10 eylülü bulabilir diyordu beklemek çok stresli kontenjanlar da 28inden sonra belli olacak galiba 40 bin atama o gün kanunlaşacakmış...Ben geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
benim hindistan cevizli pufummm gelmişşş. sen inşallah atanıcaksın. şimdilik rahat ol, zamana bırak. bu sene atamaları geçe bıraktılar sanki. atama sonucu geldiğinde hep birlikte senin adına sevinicez inşallah tatlışım benimBen geldim.Siteye alışmaya çalışıyorum. :) Sıralamam 2531 canlarım.Kontenjana bağlı her şey.Nasipte varsa olur inşallah.
benim hindistan cevizli pufummm gelmişşş. sen inşallah atanıcaksın. şimdilik rahat ol, zamana bırak. bu sene atamaları geçe bıraktılar sanki. atama sonucu geldiğinde hep birlikte senin adına sevinicez inşallah tatlışım benim
kızlar biz de geldik tatilden. boş boş oturuyorum bi şey yaptığım yok
kendisi benim en sevdiğim eti puftandır kuzuşum boş boş oturalım napalım, belki de ilerde özlicez bu boş oturmalarımızı greys anatomy izliyorum, ilkbahar rüyasını okuyorum şimdilikAnaaaam o ne güzel benzetme. :) Şımardım valla.Sedefim ve Nilüm,evet gecikecek gibi.İnşallah ama ben hazırlıklıyım her şeye yine de.Ben de boş boş oturuyorum öyle.
kendisi benim en sevdiğim eti puftandır kuzuşum boş boş oturalım napalım, belki de ilerde özlicez bu boş oturmalarımızı greys anatomy izliyorum, ilkbahar rüyasını okuyorum şimdilik
oyy bak ne güzel 1 haftası geride kaldı bile =) kuzum rahat konuşabiliyo musunuz?Ben de akşamı bekliyorum,sevdicekle konuşmak için.1 haftalık asker oldu yav.
oyy bak ne güzel 1 haftası geride kaldı bile =) kuzum rahat konuşabiliyo musunuz?
çok iyi o zaman böyle askere gitmelerine can kurban. darısı başıma =)Valla kuzum boş kaldıkça arıyor,5 kez aradığı bile oldu kısa kısa da olsa.Akşamları da 20 dk'dan aşağı konuşmadık hiç.Çok rahatmış zaten.
çok iyi o zaman böyle askere gitmelerine can kurban. darısı başıma =)
Ben de akşamı bekliyorum,sevdicekle konuşmak için.1 haftalık asker oldu yav.
kendisi benim en sevdiğim eti puftandır kuzuşum boş boş oturalım napalım, belki de ilerde özlicez bu boş oturmalarımızı greys anatomy izliyorum, ilkbahar rüyasını okuyorum şimdilik
benim hindistan cevizli pufummm gelmişşş. sen inşallah atanıcaksın. şimdilik rahat ol, zamana bırak. bu sene atamaları geçe bıraktılar sanki. atama sonucu geldiğinde hep birlikte senin adına sevinicez inşallah tatlışım benim
kızlar biz de geldik tatilden. boş boş oturuyorum bi şey yaptığım yok
Anaaa..Askere mi gitti yarin?Allah kavuştursun canım..Sizin tanışma işi olacaktı aileler arasında ne oldu peki o iş?
Sağ ol zümrem.Şubat gibi inşallah. :)
Haydi hayırlısı bakalım..
Linkam çok sevindim rahat olmasına sevdiceğinin darısı başımıza inşallah
Amin balım inşallah.Sevdiceğin arkadaşı da senin sevdiceğin olduğu yere gidecek aynı okuldan,belki de tanıdık çıkacaklar. :)