2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

:):) Birisi her gün böyle 2 sıra öne geçersem şubatta atanırım yazmış.Benimki de o hesap :)
hehehe güzel mantık :)
Badeeemmm İnşallah atanacaksın kuzum.Sen elinden geleni yaptın.Sınavın çok güzel geçecek inşallah :KK36:
Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyük :KK36:

ahahah :):) olsun kuzum bakarsın dediğimiz gibi olur Türkiyede her an her şey olabilir :rolleyes:

Aynen kuzum her an her şey olabilir :confused:
hehehe güzel mantık :)

Allah razı olsun kızçem sizlerde umudunuzu yitirmeyin bakarsınız kolej vs çok güzel bir imkan çıkar benim öyle şansım yok mesela. Allah büyük :KK36:

Senden de Allah razı olsun kuzum benim :KK36:
Allah bize de bir kapı açar elbet :KK28:

tek güzel yani beğeni tuşu ve cevaplar daha hızlı gidiyo sanki.. eski haline dönsünnnnn
linkamdan haber var mı?

Kayınvaliden anlattığına göre iyi bir insana benziyor kuzum.Güzel geçer bence :KK39:
Eltin varsa onu bilemiyorum tabi :confused:
kayınvalidem dün eltimi postalamış, ondan arıyo zırt pırt sen gel diye :KK48: eltimlerle geçen haftasonu gittiler. o zaman ben gitmedim, zaten kayınpederim de sedefin gelmediği iyi oldu, yoksa x burda sedefi üzerdi, onu kullanırdı falan demiş. tek muhabbeti para ve onurun annesinin kötülükleri. kadında başka muhabbet yok :KK53:
aslında ben samimi olmamak için gitmek istemiyorum ama şimdi onlar eltimi götürüp beni götüremediler ya onların da içi rahat değil tahminimce.. çok ısrar ediyolar. el mahkum gidicez.. :KK47:

kayınvalidem dün eltimi postalamış, ondan arıyo zırt pırt sen gel diye :KK48: eltimlerle geçen haftasonu gittiler. o zaman ben gitmedim, zaten kayınpederim de sedefin gelmediği iyi oldu, yoksa x burda sedefi üzerdi, onu kullanırdı falan demiş. tek muhabbeti para ve onurun annesinin kötülükleri. kadında başka muhabbet yok :KK53:
aslında ben samimi olmamak için gitmek istemiyorum ama şimdi onlar eltimi götürüp beni götüremediler ya onların da içi rahat değil tahminimce.. çok ısrar ediyolar. el mahkum gidicez.. :KK47:

Git kuzum senin için de bir değişiklik olur hem:KK66:
Eltin çok fena sedefim aklınca kayınvalidene karşı seni dolduracak.
Boşver sen kimseyle kötü olma mesafeni koru.Ablamda da var böyle bir elti.
Hatta ablamın eşini ablama kötülüyor öyle fesat yani.Ama yemezler :KK14:

X