hayırlısı olsun semoşum hemen kötü düşünme olmaz olmaz. bakarsın alacakları tutar
peki ne yapmayı düşünüyorsun tekrar hazırlanacak mısın dersane vs
hayırlısı ile gidip gelsin beli.
sağol bademimsen nasıl coklu alıntı yaptın
27sinde kuzum benimki 1,5 ay civarı var işteBir mucize olursa atanırım
Dershaneye gitmem tekrardan kuzum.Girerim tekrar sınava.Ama bu sefer şubat gibi başlarım ders çalışmaya.
Senin sınavın eylülün kaçında badem ?
kuzum inşallah güzel geçer sınavın.Dualarımdasınkuzum alıntılamak istediğin mesajlara tek tek cevapla dediğinde altta birleşiyor
27sinde kuzum benimki 1,5 ay civarı var işte
Bir mucize olursa atanırım
Dershaneye gitmem tekrardan kuzum.Girerim tekrar sınava.Ama bu sefer şubat gibi başlarım ders çalışmaya.
Senin sınavın eylülün kaçında badem ?
holofira zümrem senin sıralamn kaç..puanın güzeldi seninde..Canlar sıralamalar açıklanmış. Bu kk'nın hali ne ya böyle...
1628.yim canım. Bu kadar gerilerde beklemiyordum açıkçası ama hayırlısı. Gerçi hep diyordum alım geçen seneki gibi olursa ancak giderim diye. Gözümüz mebde artık. Senin sıralaman çok iyi maşallah eylülde olur inşallah. Bir puan nelere kadir :)holofira zümrem senin sıralamn kaç..puanın güzeldi seninde..
günaydın canlarım çok yogunum sık ugrayamıyorum kusuruma bakmayın emikk nın yeni halini çözüpte bulamadım sizi dün bugünde konu olarak google a yazınca geldim .sıralamam 1212 kızlar hükümet son dakika kazıgı atmazsa eylülde atanırım gibi ama bu pisliklerin işi belli olmaz ben ve ogluşum hep yanınızdayız kızlar kazansamda kazanamasamda sizinleyim :) kimse moralini bozmasın beni düşünün 7. girişimdi evliydim hamileydim 7 aylıkkken sınavdaydım 3 ay ücretli yaptım şubatta derse başladım ve inanın 2 saattten fazla çalışamadım üstelik sınavdan önce eşimle ailemle birbirimize girdik ama nasipmiş oldu Allah ın izniyle kimse umudunu kaybetmesin nolur
69 puanla 12 binlerdeyim sigara içen smile püff...
umarım herkes için hayırlı sonuçlardır kızlar
niloş ablam senin adına çok sevindim. bu yıl senin yılınmış. bebişin sana uğur getirmiş. annesini sevindirerek geliyor. inşallah bundan sonra da bebişin ve atamanla hayatın çok çok güzel geçer. senin bu yıl ataman olmasaydı inan kpss yi toptan bırakırdım. umudum oldun. şimdi ve sonrası için. ilerde hamileliğimde bile atanmamış olucaktım belki de.. ve belki de hamileyken de atanılır mı dicektim. ama artık seni gözümün önüne getiricem. güzel günler seni bekler. topiğimizden birilerini uğurlamak çok güzel. başka kimler atanıyor. herkes için hayırlısı olsun inşallahgünaydın canlarım çok yogunum sık ugrayamıyorum kusuruma bakmayın emikk nın yeni halini çözüpte bulamadım sizi dün bugünde konu olarak google a yazınca geldim .sıralamam 1212 kızlar hükümet son dakika kazıgı atmazsa eylülde atanırım gibi ama bu pisliklerin işi belli olmaz ben ve ogluşum hep yanınızdayız kızlar kazansamda kazanamasamda sizinleyim :) kimse moralini bozmasın beni düşünün 7. girişimdi evliydim hamileydim 7 aylıkkken sınavdaydım 3 ay ücretli yaptım şubatta derse başladım ve inanın 2 saattten fazla çalışamadım üstelik sınavdan önce eşimle ailemle birbirimize girdik ama nasipmiş oldu Allah ın izniyle kimse umudunu kaybetmesin nolur
kuzum benim zaten hiç umudum yoktu. istanbula bile gittiğimde sırf bu olmıcak alan sınavı için gitmiyeyim istanbulu da gezeyim modundaydımkuzum ben de 3902. sıradayım atanamıyorum geçen sene 12binlerdeydim yine atanamıyordum
kuzum sen de hayırlısıyla bir an önce atlat inşallah güzel geçer sınavın. nerdeyse sen 2 yıldır çalışıyosun ve en çok hak edenlerden birisin. benden geçti artık, dualarım seninle..kuzum alıntılamak istediğin mesajlara tek tek cevapla dediğinde altta birleşiyor
27sinde kuzum benimki 1,5 ay civarı var işte
şu an düşünme aşamasındayım cloşum. onur dershaneye git, yeniden hazırlan diyor. annem kolejde çalış diyor. ben kolej istiyorum ama beni isteyen koleje gitmem için araba yok. orda ev tutmak da pek mantıklı gelmiyor.anlıyorum kuzum..hayırlısı olsun inş..bende safrana katılıyorum cnm pes etmek için çok erken, yinede sen bilirsin..
Dün 3902. sıradaydım bugün 3900
tuğbişim atamaya kadar sıran 2500e kadar geliyormuş düşünseneFacebookta resmini koymuş biri dünle bugünü 4 sıra gerilemiş
ücretli daha mantıklı kuzum ama o da bana çıkmıyor işteSedefim bana kalırsa bence de dersaneye git ama ücretli ile beraber. Kolej 6 gün çalıştırıyor sanırım kuzum belki ders calısmaya imkanın olmayabilir. senin daha 2.senen dur bakalım umutsuz olman için cok erkenhem bu yıl ders çalışmak için pek şansın olmadı ama bundan sonrası için olur inşallah. Ben de dersaneye gitmen taraftarıyım yani.
Allah razı olsun sedefim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.kuzum sen de hayırlısıyla bir an önce atlat inşallah güzel geçer sınavın. nerdeyse sen 2 yıldır çalışıyosun ve en çok hak edenlerden birisin. benden geçti artık, dualarım seninle..