2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sağ ol bebişim.. Burdur Merkez acemilik,Edirne Süloğlu usta...He yaa,10 gün geçti bile hayırlısıyla.

Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz özledim sizi Benim laptopu servise vermiştim aylar önce yapıcam derken anakartı yakmışlar o yüzden yenisini gönderdiler, bu kadar beklediğime değdi.

Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz özledim sizi Benim laptopu servise vermiştim aylar önce yapıcam derken anakartı yakmışlar o yüzden yenisini gönderdiler, bu kadar beklediğime değdi.

İyi ki yakmışlar anakartı
Ben de evdeyim kuzum.Ders çalışmamak dışında hayatımda değişen bir şey yok

Sevdiceği askere giden hatunlar nasılsınız? Askerler rahat mı ?

Benimki çok şükür rahatmış kuzum internete bile girebiliyor arada 5eylülde yemin töreni var

Aman aman rahat olsun kuzum
Keşke gidebilsek yemin törenlerine

slm kızlar..durumlar iyidir inş..hala kontenjan açıklanmadı..umutlu olanlar adına takipteyim..
bu arada sevdiceklerinizi askere göndermişsiniz semiramis, belissa, mona ve sedef Allah kavuştursun kızlar..tez mzamanda bitiverir hasretliğiniz inş..

ben eylül gibi başlayacağım çalışmaya yavaştan yavaştan...topicimizi yenileyelim mi artık ne dersiniz güzeller...

Sağolasın clemim Allah razı olsun.
Off yeniden çalışmak diyince boğazıma taş oturuyor sanki çok kötü oluyorum. Mecburen tekrar başlıcaz ama ben kendimde o gücü göremiyorum İsterseniz ben yeni topik açarım ya da isteyen açsın farketmez bunu kapatıp ondan devam ederiz ah ahh

selam kızçeler...
Belissa, Linka, Semiramis Allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerine sağ salim yapıp gelirler inşallah..
atanacak olan veya atanma durumu olan kızçeler sizleri gönülden tebrik ediyorum.. Allah yolunuzu açık etsin canlarım..
ve biz kalanlar Allah sabır versin canlarım dişimizi sıkıp tekrar çalışmaya başlamaktan başka çare yok ama ben de de hala çalışma isteği yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…