Hayırlı teskereler linkam ;-) askerlik engeli de çıksın aradan sen de atan da kavuşun artık... Nerde yapıyor askerliğini? Biz 18 ay yaptık :-o sizinki kısa dönem göz açıp kapayıncaya kafar geçer gider...Ben de akşamı bekliyorum,sevdicekle konuşmak için.1 haftalık asker oldu yav.
Hayırlı teskereler linkam ;-) askerlik engeli de çıksın aradan sen de atan da kavuşun artık... Nerde yapıyor askerliğini? Biz 18 ay yaptık :-o sizinki kısa dönem göz açıp kapayıncaya kafar geçer gider...
Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz özledim siziBenim laptopu servise vermiştim aylar önce yapıcam derken anakartı yakmışlar o yüzden yenisini gönderdiler, bu kadar beklediğime değdi.
Ben de aynı kuzu evde çile dolduruyorumAyy çok iyi olmuş bu balım.Evdeyim hep,sen napıyosun ?
Kızlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz özledim siziBenim laptopu servise vermiştim aylar önce yapıcam derken anakartı yakmışlar o yüzden yenisini gönderdiler, bu kadar beklediğime değdi.
Aynen kuzum ya dizi izliyorum düğünlere gidiyorum böyle geciyor günlerİyi ki yakmışlar anakartı
Ben de evdeyim kuzum.Ders çalışmamak dışında hayatımda değişen bir şey yok
Aynen kuzum ya dizi izliyorum düğünlere gidiyorum böyle geciyor günler
of off deme öyle kuzum yaaYeni kpss topiğimizi ne zaman açsak
of off deme öyle kuzum yaa
Benimki çok şükür rahatmış kuzum internete bile girebiliyor aradaSevdiceği askere giden hatunlar nasılsınız? Askerler rahat mı ?
Benimki çok şükür rahatmış kuzum internete bile girebiliyor arada5eylülde yemin töreni var
Ben çok istiyorum gitmeyi kuzum ama pek mümkün görünmüyor. Dedim bari annenler gelsin seni yalnız bırakmasınlar diye gelecekmiş onlar da inşallah.Aman aman rahat olsun kuzum
Keşke gidebilsek yemin törenlerine
Ben çok istiyorum gitmeyi kuzum ama pek mümkün görünmüyor. Dedim bari annenler gelsin seni yalnız bırakmasınlar diye gelecekmiş onlar da inşallah.
maalesef kuzum ya ona ayrı canım sıkılıyor zatenAtansak giderdik
maalesef kuzum ya ona ayrı canım sıkılıyor zaten
Benimki çok şükür rahatmış kuzum internete bile girebiliyor arada5eylülde yemin töreni var
Aman aman rahat olsun kuzum
Keşke gidebilsek yemin törenlerine
Sağolasın clemim Allah razı olsun.slm kızlar..durumlar iyidir inş..hala kontenjan açıklanmadı..umutlu olanlar adına takipteyim..
bu arada sevdiceklerinizi askere göndermişsiniz semiramis, belissa, mona ve sedef Allah kavuştursun kızlar..tez mzamanda bitiverir hasretliğiniz inş..
ben eylül gibi başlayacağım çalışmaya yavaştan yavaştan...topicimizi yenileyelim mi artık ne dersiniz güzeller...