• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım:16:anne o bilir senin kıskanmayacağını sadece sana kıyamadı:16::16::16:anneler öyle tatlım kıyamaz yavrularına:16:sen de anne olduğunda anlayacaksın:16::16::16:üzülme hepimizin kaderi başka Rabbim bizleri yatalak hasta yapmasın:16:bizi başka bir kulun bakımına muhtaç etmesin.inan insan yaşadıkça acı çektikçe olgunlaşıyor.evlatsızlık yıllar geçtikçe daha az acıtıyor....SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH:49:biraz daha bekle az kaldı:16::16:canım benim ağlama kıyamam sana:29:
geçenlerde kıymet verdiğim bir hocadan okumuştum...ALLAH katında ecri büyük inşaALLAH:16:

"Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış bir imtihandır. Kimse basit görmesin, hafif geçirmeyi beklemesin.."

Allah razi olsun canim bnm haklısın anneme kizmadim ama bıktım etrafin cenesinden bakislarindan kuzum benim sende pozifle gel inşallah yazamıyorum cok ama sonuç bekleyen canlar hep aklimdasiniz :29::29::29::29::29:

Son düzenleme:
Allah razi olsun canim bnm haklısın anneme kizmadim ama bıktım etrafin cenesinden bakislarindan kuzum benim sende pozifle gel inşallah yazamıyorum cok ama sonuç bekleyen canlar hep aklimdasiniz :29::29::29::29::29:

sağol canım:16::16: biliyorum biz birbirimizin kalbinde misafiriz.bütün dualarımızda hepimize yer var:16::16::16::16:aaah o insanlar yok mu:20::20:hepimizin etrafında sürü ile ALLAH C.C onları ıslah etsin... evlatlarına dert, keder, hastalık vermesin:16:onların kırdığı kalplerin acısı belki yavrularına denk gelecek diye düşünüp üzülürüm bazen:50:

daha yolun başındasın tatlım sabret mükafatın gelecek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:anne olma yolu çok meşakatli bizler için ama sonunda cennet var Rabbim anaların ayağının altına sermiş:16::16::16::16::16::16:biraz yorulacaksın belki hemen olmayacak yıkılıacaksın ama maddi manevi güce kavuşur kavuşmaz yine deneyeceksin ben 8.denemedeyim.inşaALLAH son olur benim için:34:

İnşallah canim sağolasın biliyorum senin ve diğer zor yollardan gecen arkadaslarimin yaninda ben neyim biliyorum inşallah bir hadsizlik yapmamisimdir :26:cok korkarım sizleri kirmaktan Allah razi olsun herbirinizden :29::29: çok yol gosterdiniz bana hakkınızı helal edin yanlis anlatmamisimdir kendimi umarim isyan değil soylediklrim tövbe Rabbim güç verdikce maddi manevi yüzde 1 sansim olsada deneyecem inşallah :25:

İnşallah canim sağolasın biliyorum senin ve diğer zor yollardan gecen arkadaslarimin yaninda ben neyim biliyorum inşallah bir hadsizlik yapmamisimdir :26:cok korkarım sizleri kirmaktan Allah razi olsun herbirinizden :29::29: çok yol gosterdiniz bana hakkınızı helal edin yanlis anlatmamisimdir kendimi umarim isyan değil soylediklrim tövbe Rabbim güç verdikce maddi manevi yüzde 1 sansim olsada deneyecem inşallah :25:

canım ne hadsizliğ:20:i aşkolsun:29: burada birbirimize dertlerimizi açıyoruz paylaşıyoruz:16:moral buluyoruz ben de kendimden bahsederek bazen herşey hemen olmuyor ümidini kaybetme bak ben 38 yaşında hala uğraşıyorum ümtsizliğe kapılıp vazgeçme diye yazıyorum:34:niyetim sen daha ne yaşadında anlatıyorsun değil:34:canım benim bizler birbirimizi görmeden sevdik:16:senin derdin benim de derdim:29:isyan etmediğinide biliyorum Rabbim de biliyor o yüzden içinden geçenleri her zaman burada konuşabiliriz:54::16::16::16:

aminnnn cnm insss

Cnm allah gonlundeki muradini nasip etsin inss iki gun sonra senin icin bayram olsun inss:16::16:

Cnm inss test sonuclarin guzel ciksin bebisin dogal yoldan annesine gelsin inss

olmayacak malesef lh yuksek cıktı yıne off yaa:43:doktor diyokı 2 3 ay baskılıyalım yumurtalarını sonra bı bakalm dıyo bn 2 3 ay beklemek istemiyorum kı bnm biran önce olsun istiyorm hiç kullanmasammıkı ilaçı kızlar su aslanpençesi kürünümü yapssm

Beni bir siz anlarsiniz annem aradi bugün memleketten sagdan soldan slmlar söylüyor bizim alt kat komsu kiziyla beraber buyudk ruyamda gördüm ben onu anne dedim güzel bir ruyaydi hamile galiba dedim o da evet 7.5 aylik erkekmis dedi anbem ben uzulmeyim diye söylemiyor kendi annem bile aciyor bana :14: asla kiskanacam mi ben onu asla öyle bise gecmedi yuregimden Allah da biliyor cok agladim :14: insanlar niye böyle
Syf gitmeden iki kere de yazayim dedim kizlar cok kez gitti internet neyse niye kiskanayim ya da onun hamile haberine uzeleyim bnm de yigenlerim var cok yakin arkadasimin kizi var cok severim annesi de arar teyzesi gel ozledi ada seni der icime sokasim gelir annemin boyle davranmasi uzdu beni :25: Allah herkesin yavrusunu bagislasin kaynanam da soruyormus anneme bunlar ikinciyi denemicek mi sormaya cekiniyorum kizi uzerim diye demiş halbuki ikinci de negatif haberleri yok soylesen bi dert soylemesen bi dert bir sürü sey bekliyor beni laparoskopi hitereskopi cok yoruldum Rabbimin zoruna gitmesin :14:

canım benim güzel arkadaşım..... öyle düşünme annen kıskanacağın için değil, birlikte büyüdünüz ya, için burkulur diye dememiştir, art niyetle değil. zaten çocukları çok sevdiğimiz için özellikle de en yakınlarımız sözlerine dikkat etmeye çalışıyorlar, üzülme; hatta anneni de anlamaya çalış kuzum...... kayınvaliden de bence aynı özeni göstermeye çalışmıştır, hani sorarsa yanlış anlamaya sebep olmak istememiştir.
ben bizimkilere kendim anlatıyorum, çünkü farkındayım ki bu konuyu hiç açmamaya tv de falan bahsi geçerse hemen değiştirmeye çalışıyorlar..... konuşalım, bilsinler, madem bana bu kadar özen gösteriyorlar saklanacak bi durum da yok. ben ilk tedavim de görümcelerime söyledim kv ye söylemedik, yalnız yaşıyor ve tansiyon hastası diye; çok evhamlı çok.... bense haddinden fazla rahatım sanırım, fütursuzca laf edenlere söylerim sözümü sonrasında da hem onu sustururum hem ben susarım....

bol bol dua et arkadaşım, Rabbim içinin sızısını dindirsin inşallah.... içinin yorgunluğunu alsın.... hep bilindik laflar belki ama; bu da bizim sınavımız..... hakikaten bu böyle canım.... Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, evladınla sınamasın inşallah... her biri ayrı zor, ancak dünya sınav dünyası, Rabbim daha zorlu sınavlara tabi tutmasın, bizleri yolundan ayırmasın inşallahhh:54:

nihancım:3: benim senden çok umudum var inşaALLAH Rabbim sana, bana bizim gibi gün sayan ve sayacak arkadaşlara o güzel haberi almayı ve devamının sağlıklı olarak gelişmesini nasip etsin:16::16::16:

canım ne hadsizliğ:20:i aşkolsun:29: burada birbirimize dertlerimizi açıyoruz paylaşıyoruz:16:moral buluyoruz ben de kendimden bahsederek bazen herşey hemen olmuyor ümidini kaybetme bak ben 38 yaşında hala uğraşıyorum ümtsizliğe kapılıp vazgeçme diye yazıyorum:34:niyetim sen daha ne yaşadında anlatıyorsun değil:34:canım benim bizler birbirimizi görmeden sevdik:16:senin derdin benim de derdim:29:isyan etmediğinide biliyorum Rabbim de biliyor o yüzden içinden geçenleri her zaman burada konuşabiliriz:54::16::16::16:

diline, yüreğine, klavyene sağlık şekerim.... inşallah bebeklerin seninledir,inşallah güzel sonuçlar tedavin, inşallah 9 ayı da rahat geçirir, snrasında da rahat devam edersin canım benimmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Beni bir siz anlarsiniz annem aradi bugün memleketten sagdan soldan slmlar söylüyor bizim alt kat komsu kiziyla beraber buyudk ruyamda gördüm ben onu anne dedim güzel bir ruyaydi hamile galiba dedim o da evet 7.5 aylik erkekmis dedi anbem ben uzulmeyim diye söylemiyor kendi annem bile aciyor bana :14: asla kiskanacam mi ben onu asla öyle bise gecmedi yuregimden Allah da biliyor cok agladim :14: insanlar niye böyle

canım onlar senı düşünüyo kırılacagnı düşünüyo bak bende mesela bır hamıle haberı duysam hem üzülp hem sevınebılıyorm ne tepkı verecegım bellı olmuyor:43::43::1::1:böyle yanı ondan dolayıdır yanlış anlama bazen yanımda cocuklafı bıle etmelerıne dayanamıyorumm:50::50:

nasılsın arkadaşım??? lh yıne yüksek çıktıı :50: neolacak bnm bu halım doktor 3 ay baskılayalm yumurtalarını sonra tedavı yapalm dıyo bn bu kadar beklemek ıstemıyorm kı :17::17:

nasılsın arkadaşım??? lh yıne yüksek çıktıı :50: neolacak bnm bu halım doktor 3 ay baskılayalm yumurtalarını sonra tedavı yapalm dıyo bn bu kadar beklemek ıstemıyorm kı :17::17:
ben eşine katılıyorum bu konuda, doğal deneyin bakalım bi.....

Syf gitmeden iki kere de yazayim dedim kizlar cok kez gitti internet neyse niye kiskanayim ya da onun hamile haberine uzeleyim bnm de yigenlerim var cok yakin arkadasimin kizi var cok severim annesi de arar teyzesi gel ozledi ada seni der icime sokasim gelir annemin boyle davranmasi uzdu beni :25: Allah herkesin yavrusunu bagislasin kaynanam da soruyormus anneme bunlar ikinciyi denemicek mi sormaya cekiniyorum kizi uzerim diye demiş halbuki ikinci de negatif haberleri yok soylesen bi dert soylemesen bi dert bir sürü sey bekliyor beni laparoskopi hitereskopi cok yoruldum Rabbimin zoruna gitmesin :14:

Soylememsinin nedeni kiskanmandan korktugundan degildir canim,uzulursen diye itiyat etmistir.benim annemde babamda bugune kadar ben yanlarindayken baskasinin cocugunu kucagina alip sevmediler bile simdi simdi soyluyorlar uzulursun diye korktuk sevemedik diyorlar.RABBIM en kisa surede kucagini doldursun

ben eşine katılıyorum bu konuda, doğal deneyin bakalım bi.....

canm dogal için bana yumurtalıları baskılıyacak ılac dıyo 3 ay dıyo bu nedemek 3 ay beklemek demek ondan sonra tedavı dıyo amayaa bn bukadar bekleyecek sabrım yokkı ya dayanamıyorm artık bn:43::43::43:üzüle üzüle maaf oluyorm 3 ay baskılanacak sonra ne olacak adam bıse demıyo o arada gebe kalma olsılıgm yokkı

Soylememsinin nedeni kiskanmandan korktugundan degildir canim,uzulursen diye itiyat etmistir.benim annemde babamda bugune kadar ben yanlarindayken baskasinin cocugunu kucagina alip sevmediler bile simdi simdi soyluyorlar uzulursun diye korktuk sevemedik diyorlar.RABBIM en kisa surede kucagini doldursun

Teşekkür ederim canım benim Allah razi olsun :29:

canım onlar senı düşünüyo kırılacagnı düşünüyo bak bende mesela bır hamıle haberı duysam hem üzülp hem sevınebılıyorm ne tepkı verecegım bellı olmuyor:43::43::1::1:böyle yanı ondan dolayıdır yanlış anlama bazen yanımda cocuklafı bıle etmelerıne dayanamıyorumm:50::50:

Teşekkür ederim tatlim cevabın icin canım benim niye yanlış anlayim zaten bi sizle dertlestim bide esimi arayıp ağladım o da sizler gibi düşünüyor :34: sagolun destekleriniz için :54:

Son düzenleme:
canm dogal için bana yumurtalıları baskılıyacak ılac dıyo 3 ay dıyo bu nedemek 3 ay beklemek demek ondan sonra tedavı dıyo amayaa bn bukadar bekleyecek sabrım yokkı ya dayanamıyorm artık bn:43::43::43:üzüle üzüle maaf oluyorm 3 ay baskılanacak sonra ne olacak adam bıse demıyo o arada gebe kalma olsılıgm yokkı

Canim bnm üzülme bende martta laparoskopi hitereskopi olacam sonra bir bucuk ay iliski yasak ya da rahim dinlensin diye tedavi yok bnm de 3 ayi bulacak bende cok agladim sizler destek oldunuz Allah razi olsun hepinizden :29::29: biliyorum ki ben aglasam da sizlasamda zamani gelince olacak yazgimda varsa yoksa Rabbimiz en guzelini bilir sabredecez canim Allah büyük

Canim bnm üzülme bende martta laparoskopi hitereskopi olacam sonra bir bucuk ay iliski yasak ya da rahim dinlensin diye tedavi yok bnm de 3 ayi bulacak bende cok agladim sizler destek oldunuz Allah razi olsun hepinizden :29::29: biliyorum ki ben aglasam da sizlasamda zamani gelince olacak yazgimda varsa yoksa Rabbimiz en guzelini bilir sabredecez canim Allah büyük

yarın doktora gıdıyorummm donmus ıcın :1::1:

uzulme canim, kulaga cokmus gibi geliyor ama zaman oyle cabuk akiyorki, hem transferim olsun zaman cabuk gecsin diye dusunuyorum hemde bugunleri degerlendiremedigim zamanin kayip gittigi ben bu kaygiyla yasadigim icin uzuluyorum..taa ekim 2013 e basladim tup bebek tedavime dogum kontrol haplariyla birlikte..ve hala bekliyorum..ne taze ne donmus transfer edilmedi hic..ben sabirsizlandikca bir aksilik cikiyor..simdi oluruna biraktim baska seylere odaklandim biraz daha kafam rahat...demem oki baska seylere kitap spor diziler dua baska seylere konsantre ol..haa yasim geciyor deme bende 34 oldum..insallah bu sene alicaz o bebeleri kucagimiza:) hadi bakimmm bozma moraliniii

Back