• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yook ya yapamıcam diğer topikleri okudumda erken yapıp çıkmayalar çok üzüldüklerini yazmuşlar ...üzülmek istemiom yaa biliyom çocuk gibi korkuyorum üzülmekten elimde duruyo test ama yapamıyacam cıkss

Yelizcim benim kimyasal gebeligimde 9cu gunde idrarda cikmamisti cok agladim cok uzuldum olmadi diye biraktim kendimi test gununde deger 35 cikti sonra 200lere kadar yukseldi meraktan yine idrar testi yaptim yine cikmadi:) sonrasi zaten malum.o yuzden derimki canim bence yapma zaten 3 guncuk kaldi az daha sabir guzel arkadasim en az senin kadar sonucunu merak ediyorum inan

Yelizcim benim kimyasal gebeligimde 9cu gunde idrarda cikmamisti cok agladim cok uzuldum olmadi diye biraktim kendimi test gununde deger 35 cikti sonra 200lere kadar yukseldi meraktan yine idrar testi yaptim yine cikmadi:) sonrasi zaten malum.o yuzden derimki canim bence yapma zaten 3 guncuk kaldi az daha sabir guzel arkadasim en az senin kadar sonucunu merak ediyorum inan
Haklısınız yapamadım zaten ...az kaldıkça umutsuzluk bastı heyecan da bitti ben çok sıkıom kendimi elimde değil çok bilinçliyim güyaa:37:

Haklısınız yapamadım zaten ...az kaldıkça umutsuzluk bastı heyecan da bitti ben çok sıkıom kendimi elimde değil çok bilinçliyim güyaa:37:

Valla ne dersem dyim bi kulagindan girer digerinden cikar biliorm bende senin gibiyim cunku .istersen testi yap bugun en azindan cikarsa mutlu olursun cikmazsada uzulmezsin cunku cikmayadabilir dersin ne diyim arkadasim icinden ne geliyosa o yap ben sizin sonuclari beklerken bile stres oluyorum bide kendiminkinde napicam onu dusunuyorum o bekleme surecini nasil geciricem :(

Kizlar hepinize tunaydinlar:54::54:
Yeluzcim iyi yapmissin idrarda yapmamakla cunku ne kadar uzulmeyecegkm dese de insan uzuluyor yok ben bekliyemem diyorsan bence kanda baktir cnm yinede sen bilirsin :44:

ikiz bebişlerim çok iyi çok şükür ense ölçümleri çok iyi çıktı 24 şubatta cinsiyetlerini öğrencem kızlar fazla giremiyorum bugün ilk defa zor bela pc açtım çok fena miğdem bulanıyor ve istifra ediyorum yaklaşık 5 kilo verdim ama kuzularım iyi hiç birinizi unutmadım hamiş olanlara Allahtan devamını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedavide olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun ve beklemede olan arkadaşlarım kendiliğinden oluverir inşallah hepinizi çok seviyorum ve hep dualarımdasınız :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
sizler de benim ve eminim benim gibi bekleme de olan, henüz pozitif haber almamış olan her birimizin dualarındasınız.... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her birinizinnnnn:16::16::16:

eşim benimle dalga geçer, takılır hatunumun topiği de mi varmış hanimiş hanimiş diye.... akşam büyük bi heyecanla topiğimin 32. gebe haberi geldi dedimmm ama uçuyorum resmen..... darısı başına yaaaa çok sevindim, sağlıkla kucağına alırlar hepsi inşallah dedi kocamcım :16::16::16:

Eşim 2tane test almış gelmiş bugün ama ben korkudan yapamadım hala 9güne girdim şimdi ne dersiniz Yapsam mı yoksa beklesemmi çıkmassa üzülürüm diye korkuyom
yelizcim seni anladığım kadarıyla yapmasan daha iyi olur.... hemen aşağıda kalinkamın yazısı alıntıladım özellikle, kimisinde 20ler de çıkarken kimisinde 200ler de çıkmayabiliyor ve benim seni anladığım kadarıyla sen bundan çok etkilenirsin, o sebeple çok meraktayım dayanamıyorum diyorsan git kan testi yaptır tatlımmmmm:54:

Ayy yelizcim cok heyecanlandim canim her kiside idrara gecis cok farkli oluyo benim cikmasinin sebebi benim vucudum sistem olarak cok calisiyo yani idrara cabuk geciyo ama bu herkeste ayni degil yani benim degerim 20 iken cikarken senin 200 ken bile cikmayabilir eger cikmazsa moralini bozmayacaksan umidini kaybetmeyeceksen yap bizleride haberdar etmeyi unutma sakin insallah simsiki tutmustur seni guzel bebislerin.

Merhaba arkadaşlar benim dün ilk muayenem vardı dondurulmuş tedavisi için .adetimin 16. Günü diye hesaplaşdı doktorum kan tahlili istedi lh 12.73 e2 ise 244 çıktı transfer ne zaman olur acaba birde bu hormonların normal olmadığı konusunda bir fikrininiz var mı?

Merhaba arkadaşlar benim dün ilk muayenem vardı dondurulmuş tedavisi için .adetimin 16. Günü diye hesaplaşdı doktorum kan tahlili istedi lh 12.73 e2 ise 244 çıktı transfer ne zaman olur acaba birde bu hormonların normal olmadığı konusunda bir fikrininiz var mı?

Canım gozunaydin tedavi başlamış güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma Sorun hakkında hiç bilgim yok Malesef yardimci olamıyorum 2014 topigi var orada da bir sor istersen donmuş tedavisi gören çok kişi var kesin biri cevaplar:16::16:

Canım gozunaydin tedavi başlamış güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma Sorun hakkında hiç bilgim yok Malesef yardimci olamıyorum 2014 topigi var orada da bir sor istersen donmuş tedavisi gören çok kişi var kesin biri cevaplar:16::16:

Evet canım başladık bakalım donmuş tedavisi eziyeti değilmiş çok şükür ama merkez çok yoğun olduğu için biraz soğudum oradan bakalım olmazsa bu sefer kesin kent hastanesine gideceğim İsrail aruz için çok iyi diyorlar tabi belli olmaz ama bakalım artık😊 inşallah hiç gerek kalmaz😊 sen napıyosun ne zaman düşünüyorsun tedaviyi tekrar

Rabbim sağlıkla, zamanında kucağına almanı nasip etsin tatlımmmmm:16:

inşallah sizin için en iyisine, en doğrusuna karar verirsiniz canım.... 1 de olsa 2 de; Rabbim transfer edilen her emriyona can versin transfer edilenleri kucağına almayı nasip etsin :54:

selam şekerimmmmm:16::16::16:iyi olmanıza çok sevindimmmm maşallah sizeeeee:nazar::nazar::nazar:

canım benim, inşallah Rabbim bugün alacağın pozitif haberin sonrasında da artarak devam eden artışlarını görmeyi, sağlıklı bir gebelik geçirmeni, sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlımmmmm....:54:
kızzzzzz kalinkam ayağını sürüsün sizlerden de güzel haberler alalımmmmm..... sonrasında güzel gelişmelerinizi duyalımmmmmm, kucağınıza aldığınızın haberlerini alalım, sağlıkla büyütün bebişlerinizi emiiii :54::54::54:

canım benim, seninde çoğu gitmiş azı kalmış mı diyelim :)))) Rabbim sağlıkla kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım....:54:
canım cok saol evet cogu gıttı azı kaldı allahın ıznıyle bı bıtırsem ... ınsallah sendende guzel haberler alırım hepınızı takıp edıyorum..
:21:

Canim benim Allah razi olsun sen benim kader arkadasimsin cok sukur Rabbime seni beni sevindirdigi gibi bekleyen tum kardeslerimizi de sevindirsin insallah Alev hanim ikimizede ugur getirdi darisi tum bekleyen kardeslerimize olsun insallah...
ayyyyyy cok sevındım canım sukurler olsun dun akşamdan berı aklımdasın mısafırım vardı bı turlu gıremedım...çok çok sevındım ınsalah sağlıcakla kucagındada gorursun canım.....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Evet canım başladık bakalım donmuş tedavisi eziyeti değilmiş çok şükür ama merkez çok yoğun olduğu için biraz soğudum oradan bakalım olmazsa bu sefer kesin kent hastanesine gideceğim İsrail aruz için çok iyi diyorlar tabi belli olmaz ama bakalım artık😊 inşallah hiç gerek kalmaz😊 sen napıyosun ne zaman düşünüyorsun tedaviyi tekrar
Doğru diyosun canım merkez son zamanlar çok yoğunlaştı Nuray hanim yetisemez oldu bende Mayıs ayında düşünüyorum suan merkez arayışındayim kahraman koldayi düşünüyorum işlemlerini smyra da yapiyormus kent hastanesinede çok yoğun diyorlar orasiylada görüşmeye gidicem inşallah canım senin son tedavin olsun buz bebeğin sımsıkı tutunsun ve 9 ay hiç birakmasin:16::16::16:

ayyyyyy cok sevındım canım sukurler olsun dun akşamdan berı aklımdasın mısafırım vardı bı turlu gıremedım...çok çok sevındım ınsalah sağlıcakla kucagındada gorursun canım.....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Sagol canimm benim Allah razi olsun hayirlisiyla yarinda katlandigini gormek nasip olur insallah Rabbim hepimize kucaklarimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah...

Sagol canimm benim Allah razi olsun hayirlisiyla yarinda katlandigini gormek nasip olur insallah Rabbim hepimize kucaklarimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah...
allahın ıznıyle yukselecek degerın canım...benımde ılk degerım 257 ıdı senınde bu rakama yakın ..ınsallah yarında guzel haberlerını beklıcem...sanırım tek bebıs bu canım eger tek olursada dahada guzel bı haber olur cunku ikiz olunca rıskler cogalıyo..hadı ınsallah yarında haberlerını beklıyorum..:36::36::36::36::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ikiz bebişlerim çok iyi çok şükür ense ölçümleri çok iyi çıktı 24 şubatta cinsiyetlerini öğrencem kızlar fazla giremiyorum bugün ilk defa zor bela pc açtım çok fena miğdem bulanıyor ve istifra ediyorum yaklaşık 5 kilo verdim ama kuzularım iyi hiç birinizi unutmadım hamiş olanlara Allahtan devamını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin tedavide olanlarada Allah yar ve yardımcısı olsun ve beklemede olan arkadaşlarım kendiliğinden oluverir inşallah hepinizi çok seviyorum ve hep dualarımdasınız :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım maşaALLAH:16::16::16: herşeyin yolunda gitmesi çok sevindirici:16::16:her zaman güzel haberler alırsın inşaALLAH:16::16::16:Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun:16::16::16::16:

Beni bugun cok ama cok duygulandirdiniz sayenizde kendimi cok iyi hissediyorum ben bugun boyle sevindiysem hepinizin bunda payi cok buyuk destekleriniz dualariniz kimseye acamadikllarimi sizlerle paylastim en umutsuz animda sizlerle umut doldum gonulden dualariniz icin Allah Razi olsun hepinizden Rabbim hepimizin gonlunun muradini versin insallah Allah cok buyuk ona el acip dua eden kullarini hic eli bos birakmiyo vakti geldiginde mucizeleriyle bizleri mutlu ediyo bugune kadar yasadigim tum acilarimada mutluluklarimada sonsuz sukurler olsun Allah tan gelen hersey guzel ve hicbisey sebebsiz degil Rabbim bu derdi vermese bukadar cok gonul bagina nereden kavusabilirdim ki.cok sevdigim bi soz var gecenin en karanlik oldugu an sabahin en yaklastigi zamandir... insallah bigun hepimiz o guzel isiga kavusunca tum karanlik gunlerimizi unutacagiz Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...

Suan sonuc baklayenler tedaviye baslayacak olanlar opu bekleyenler transfer bekleyenlerimiz var sonucu almis kese gormeyi bekleyen keseyi gormus kalp atisi bekleyenlerimiz doguma sayili zamani kalmis olanlarimiz var her asamasi cok mesakkat isteyen buyolda Rabbim heepimizin Yyar ve yardimcisi olsun ne olursa olsun inancinizi kaybetmeyin Rabbimden umit kesmeyin guzel gunler insallah bizi bekler ...

Hepinizi cok seviyoum ve iyiki varsiniz hepinize tek tek cok cok tesekkur ediyorum :3:

canım kalinkam bizlerde seni çoookkkkk seviyoruz.inşaALLAH bundan sonra sıkıntısız kolaylıkla güzel bir hamilelik geçirirsin.senin gibi tatlı evlatların olur:55::55::55::8::8::8::8:

Eşim 2tane test almış gelmiş bugün ama ben korkudan yapamadım hala 9güne girdim şimdi ne dersiniz Yapsam mı yoksa beklesemmi çıkmassa üzülürüm diye korkuyom

Yeliz canım bende yaptım:17: çıkmadı çok üzüldüm:53: o yüzden sen bilirsin ama şunuda biliyorum daha önceki denemelerimin bazısında idrarda çıkmazdı test günü kanda çıkardı...yinede insan takılıyor:30::30::30::30:

Kizlar massallas h ne uğurlu topik Allahın izniyle bekleyenler negatif sonuç gorenler burada hamile olacaklar hamile olanlarda sağlıkla kucaklarina alcaklar Insallah Rabbim büyüktür

amin canım inşaALLAH:16: hepimiz karnımız burnumuzda:49::49::49::49::49::49::49::49::49: yavrularımıza hazırlık yaparız:55::55::55::55::8::8::8::8::8::8::8::8:

Back
X