unbelivableye demişti msanada diyorum kızlar geç olsunda güç olmasın be gelsin kuzucuklarımız![]()
Sagol canim,peki senin histeroskopinde full anestezi mi uygulandi,yoksa lokal mi? Polip sonrasi reglin cok yogun mu oldu yoksa normalmiydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unbelivableye demişti msanada diyorum kızlar geç olsunda güç olmasın be gelsin kuzucuklarımız![]()
Sagol canim,peki senin histeroskopinde full anestezi mi uygulandi,yoksa lokal mi? Polip sonrasi reglin cok yogun mu oldu yoksa normalmiydi?
Sagol canim,tutunmayi engelliyo veya dusuk oranini arttiriyormus zaten..dr um da sasirdi okadar ilac kullanirken cikmadi,simdi nasil oldu diye..neyse de bebek zamani ileri atti diye uzuldum ben..allahtan hamile kalan senin gibi arkadaslarimiz var da moralimiz duzeliyor:)) gazli seniiyiki ayni iste calismiyoruz hahahaaaa
Sagol canim,seninde tedavin basladi,nerdeyse bitcek bile:)) haberlerini bekliyorum:)
Sagol canim,seninde tedavin basladi,nerdeyse bitcek bile:)) haberlerini bekliyorum:)
Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin
Ayyy insss cnm yaa bolbol dualariniza ihtiyacim var yarin 10.30 orda olacam inssNesecim yarin hayirlisiyla al gel kuzularin insallah canim, sana cok guzel bir transfer diliyorummm, sonu hamislisinden ve kucaga alip sevmelisinden![]()
Ayyy insss cnm yaa bolbol dualariniza ihtiyacim var yarin 10.30 orda olacam inss
dualarimizdasin canimmm, guzelce al gel bebeciklerini insallahhhhhh![]()
kizlar yumurtaniz ne kadar büyüktü ovitrelle vurdugunuzda
bendeyse sanki ne kadar hayal kurarsam o kadar iyi gibi geliyo.... hayallerin yıkılması diye bi şey zaten yok, elimde olmayan bi şeyi kaybedemem ki sonuçta değil mi????? bu arada bende aşırı derecede sinirlenmeden yada üzülmeden kolay kolay ağlayamam.... hayatımın en zoruuu
Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin
aaa ne bu karamsarlik!! benimde amh 0.82 canim, esimin morfoloji 0 sayi ve hiz kotu ama cok sukur suanda hamileyim..inşallah hepinizin olacak canim hemde tezzzzzz vakitte..Allahim hepimize nasip etmis olsun insallah bebelerimize sarilmayi opup koklamayi![]()
Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu( uzgunum
![]()
Benim biricik amayam sen harika bi insansin ve bana cok benziyosun bende kolay kolay aglayamam benim dugun bitti bizim taraf komple hungur hungur agliyo vedalasirken en yakinimdan en uzagima ben tek damla aglayamadimnapiyim biyandan 5 yil beklemisim yarime kavusmusum icim kipir kipir nasil aglayayim ablam sen ne tas yurekliymissin demisti ama benim yapim bu benim agladigimi goren cok nadir insan vardir aglasamda yalniz aglarim... ama hayat gulunce guzel sen nekadar hayata gulersen oda sana okdar gulerek cevap veriyo...
Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu( uzgunum
![]()