2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol canim,peki senin histeroskopinde full anestezi mi uygulandi,yoksa lokal mi? Polip sonrasi reglin cok yogun mu oldu yoksa normalmiydi?

valla anestezi lokal oldu yani lokal derken iğneli bişey vermediler.alttan sokulan kamera varya içine uyuşturulmuş su veriyorlar ona lokal anestezi diyorlar.uyanıktım izledim histeroskopiyi ben.poipten sonrada normal oldu adetim her zamanki gibiydi yani.

Sagol canim,tutunmayi engelliyo veya dusuk oranini arttiriyormus zaten..dr um da sasirdi okadar ilac kullanirken cikmadi,simdi nasil oldu diye..neyse de bebek zamani ileri atti diye uzuldum ben..allahtan hamile kalan senin gibi arkadaslarimiz var da moralimiz duzeliyor:)) gazli seni:1: iyiki ayni iste calismiyoruz hahahaaaa

canim bak denemeden once iyikide cikmis, simdi tertemiz olacak bebislerin mekani:) gec olsun guc olmasina siginicaz napalim canim zaman su gibiii, bi bakicaz bebisinle goz kirpiyorsun:1::1:

Sagol canim,seninde tedavin basladi,nerdeyse bitcek bile:)) haberlerini bekliyorum:)

Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin

Sagol canim,seninde tedavin basladi,nerdeyse bitcek bile:)) haberlerini bekliyorum:)

Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin

Nesecim yarin hayirlisiyla al gel kuzularin insallah canim, sana cok guzel bir transfer diliyorummm, sonu hamislisinden ve kucaga alip sevmelisinden:16::16:

bendeyse sanki ne kadar hayal kurarsam o kadar iyi gibi geliyo.... hayallerin yıkılması diye bi şey zaten yok, elimde olmayan bi şeyi kaybedemem ki sonuçta değil mi????? bu arada bende aşırı derecede sinirlenmeden yada üzülmeden kolay kolay ağlayamam.... hayatımın en zoruuu

Benim biricik amayam sen harika bi insansin ve bana cok benziyosun bende kolay kolay aglayamam benim dugun bitti bizim taraf komple hungur hungur agliyo vedalasirken en yakinimdan en uzagima ben tek damla aglayamadim :52:napiyim biyandan 5 yil beklemisim yarime kavusmusum icim kipir kipir nasil aglayayim ablam sen ne tas yurekliymissin demisti ama benim yapim bu benim agladigimi goren cok nadir insan vardir aglasamda yalniz aglarim... ama hayat gulunce guzel sen nekadar hayata gulersen oda sana okdar gulerek cevap veriyo...

Nese cim simdiden hayirli olsun transferin insallah hersey cok guzel gider ve 12 gun sonra oguzel mujdeyi aliriz senden topigimizde gobusu dolmayan kimse kalmasin insallah...

aydın günlerimiz olsun, dallarımız çiçeklensin, yeşerelim inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16::16::1::1::1::1::1::1::1:

aaa ne bu karamsarlik!! benimde amh 0.82 canim, esimin morfoloji 0 sayi ve hiz kotu ama cok sukur suanda hamileyim..inşallah hepinizin olacak canim hemde tezzzzzz vakitte..Allahim hepimize nasip etmis olsun insallah bebelerimize sarilmayi opup koklamayi:16::16::16:

dimi yaaaa... dün pek bekledim biri daha bunlara :20::20: yapsın, umutlu pozitif olcaz desin diye :1: neyse haticik de zaten umutluymuş:34:
evet şu anda hamilesin inşallah sonunda da kucağına alacaksın sağlıkla yavrunu canım benimmmm:54:

Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim:(
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu:(( uzgunum:14:

canım çoookkkk geçmiş olsun..... tedaviye başlayıp daha sonra ortaya çıkması yada tedavide farkedilmeyip sonuca yansıma ihtimalini düşününce; unbelivable ın da dediği gibi bebişe ön hazırlık bu... ben olmadım, daha doğrusu hati de sanırım ben gibi bi işlem geçirmiş renkli bi sıvı ile birlikte hsg çekimi diye biliyorum ben o işlemi, ancak histeroskopi onun bi tık ilerisi; ama yine bu işlemi geçirmiş bir çok insan uyuyup uyandığında herşeyin geçtiğini, ertesi gün hafif bi kanama atlattıklarını okumuşluğum var, ağrısı sızısı olmuyormuş pek....

canıııımmmmmmm sonunda sıra bebişlerini almaya geldiiiiii.... annelerine sıkıca tutunsunlar, sağlıklı rahat bi gebelik geçir ve sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah tatlımmmmm:54::54::54::54: Rabbim yar ve yardımcın olsunnnn:54:

Son düzenleme:
Benim biricik amayam sen harika bi insansin ve bana cok benziyosun bende kolay kolay aglayamam benim dugun bitti bizim taraf komple hungur hungur agliyo vedalasirken en yakinimdan en uzagima ben tek damla aglayamadim :52:napiyim biyandan 5 yil beklemisim yarime kavusmusum icim kipir kipir nasil aglayayim ablam sen ne tas yurekliymissin demisti ama benim yapim bu benim agladigimi goren cok nadir insan vardir aglasamda yalniz aglarim... ama hayat gulunce guzel sen nekadar hayata gulersen oda sana okdar gulerek cevap veriyo...
:1: demek sana benzediğim için harikayım.... :1: yani sen de harikasınnnn......

canım benim ya, işin şakası elbette; o gören gözünün harikalığı:52: kız bende evden çıkma merasimi sırasında herkesler ağladı, dokunmadı da; 4 evladını, abisini, kocasını toprağa vermiş ama tek damla dökememiş anacığım dan süzülen 2 damlaya karşılık veren 2 damlam olduuu.... ama zaten hemen bi kaç kişi gelip "makyajın akcak" falan dedi bi iki üflediler gözme... e bi daha da yaş mı akar :)))))

Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim:(
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu:(( uzgunum:14:

Geçmiş olsun nazan üzüldüm ben de şimdi... Ama bunu bebiş için daha sağlıklı ve yaşamasına daha elverişli bir oda hazırlamak gibi düşünebiliriz... İnşallah bu sayede 2. denemen başarıyla sonuçlanacak. Beni habersiz bırakma. Moralini bozma lütfen tamam mı? Öpüyorum. :16::16:

Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Hepinizi seviyor ve öpüyorum. :16::16::16::16:

Back