2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende de pcos var. tedavilerim çok zor oluyo:( şimdi yenisine başlamaya bile korkuyorum. bir de ben PGT yaptırıyorum o yüzden embriyo sayısı çok az oluyo:( inşallah çoook kaliteli embriyolar olur ve onlar da bebiş olur sana tutunur:) işin zor kısmı bitmek üzere...

Sağol canım benim bende korka korka Bismillah dedim başladım evet az kaldi sanada Allah icine birden güç cesaret versin Ya Allah de basla ;-)

İnss olmazsin cnm bolbol kaliteli yumilerin sonrasindada embiriyolarin olsun inss bende seni opuyorum cnm :54:

Amin nesecim teşekkür ederim birkaç gündür takip edemedim senin transfer ne zamandi :17: Özür dilerim :29:

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim kızlaarrrr:16::16::16::16: fikirleriniz benim için çok önemli her zaman....

...

canım senin adına çok sevindim umarım fsh da en kısa zamanda normale gelir. klomeni hiç bilmiyorum ama eminim bilgisi olanlar vardır. öptüm seni bitanem.:54:
:54:canımsın...

Kuzum ben senelerr once ilk tedavime klomenle baslamistim 6 ay klomen tedavisi gordum gunde 4tane iciyordum ayni anda sogan kurude yapmistim bence denemelisin kurlerini birakma tabi drunada danis ins sonu guzel olsun:)
inşallah canım, inşallah sonu güzel olur.... olmasa da Takdiri ilahi :))))

himmm bence sen doktorun dedigini yap canim..hic bi bilgim yok maalesef klomen hakkinda, sogan kurunu 2 gunde bir yapsan??bilemedimm:26: ama bildigim bebegine bir an once kavusacaginn:16::16:

canım sağol.....:16::16::16::16:

canım klomeni ben tedaviden önce kullanmıştım. bizim iğnelerin daha düşük dozu gibi düşün. günde 2 tane kullanmıştım ve yine 2 günde bir ultrason için doktora gitmiştim ama bu defa iğneler kadar çok yumurta büyümüyor. benim 2 tane yumurtam büyümüştü. sonrasında yine hcg iğnesi yapıyosun ve doktor 2 gün cinsel ilişki öneriyor. klomen böyle bişey işte. bence de boş geçmektense de dene derim. bence kürün pek dezavantajı olmaz ama yine de yanlış bişey söylemiyim canım. benim E2 yüksek senin de düşük müydü? inşallah bebeiş kendisinden gelir belli mi olur? benim bi arkadaşım tam tedaviye başlayacaktı soğan kürü ardından incir kürü falan yaptı. eşine de keçiboynuzu kürü. o ay hamile kaldı. şimdi 8 haftalık:) umudumuz bitmedi bence:)
evet tatlım bende e2 19-20 lerdeydi; yaklaşık 50lere şuan....bana da hergün 2 tane kullanmamı söyledi... sadece 5 gün. sonra yumurta ölçümü yapılcak.... ben de tedavi de de 3 tane yumurta alınmıştı.... bende eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum :1: inşallah sonum da arkadaşına benzer :1:

İnsallah cnm benim hep guzel haberler alalim verelim

Cnm ben kullanmistim adetin 5.gunu baslayip gunde iki tane iciyorsun yumilerin gelismesini sagliyor sogan suyu zaten kisti temizledigi icin bence zarari olmaz cnm bide zaten sogan suyu yumurtlama zamani biter heralde kac gun iciyordun bence kurunu bozma cnm ilacina bi yan etkisi olacagini sanmiyorum inss hayirlisi olsun hakkinda cnm
bende öyle düşündüm tatlım soğana devam klomeni de kullanıcam......

hepinize çok teşekkür ederim kızlaarrrr:16::16::16::16: fikirleriniz benim için çok önemli her zaman....

:54:canımsın...

inşallah canım, inşallah sonu güzel olur.... olmasa da Takdiri ilahi :))))

canım sağol.....:16::16::16::16:

evet tatlım bende e2 19-20 lerdeydi; yaklaşık 50lere şuan....bana da hergün 2 tane kullanmamı söyledi... sadece 5 gün. sonra yumurta ölçümü yapılcak.... ben de tedavi de de 3 tane yumurta alınmıştı.... bende eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum :1: inşallah sonum da arkadaşına benzer :1:

bende öyle düşündüm tatlım soğana devam klomeni de kullanıcam......
İnss sifa olsun cnm yarasin:16::16:

kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış.... :1: ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....

Canm benim yaaa insallah insallah Allah im sana o buyuk hazinesinden lutfeder ve bebisini sana nasip eder degerlerinin guzel cikmasina cok sevindim gercekten degerlerin kac cikti peki ben klomen kullandim daha once yumislerim baya buyumustu gunde tek klomenle 6tane olgun yumurtam olmustu insallah senin yumislerde buyur catlar ve sonra bebis olurlar dualarini imiz seninle:16:

Canm benim yaaa insallah insallah Allah im sana o buyuk hazinesinden lutfeder ve bebisini sana nasip eder degerlerinin guzel cikmasina cok sevindim gercekten degerlerin kac cikti peki ben klomen kullandim daha once yumislerim baya buyumustu gunde tek klomenle 6tane olgun yumurtam olmustu insallah senin yumislerde buyur catlar ve sonra bebis olurlar dualarini imiz seninle:16:
fsh aralıktaki gibi hala 15, e2 aralık da 13 idi şimdi 46, prolaktin daha önce ölçtürmemiştim doktor istedi 18,44... progesteron da daha önce ölçülmemişti, şimdi 1,06, ca 125 ölçtürmüş bide o da 24,90 çıktı.... bunlar daha önce ölçülmemişti.... inşallah dediğin gibi olur canım; sonradan deneseydim demek istemediğimden deneyeceğim... Rabbim büyük inşallah güzel sonuçlanır.... bakalım pazartesi nasıl sonuçlar alacağız :))))

kızlar bu arada bebek ile görüştüm, hepinizi çok sevdiğini, çok özlediğini ama internet olmadığından size yazamadığını söyledi, sesi çok çok iyi geliyordu.... ama bi süre daha hastanede kalması gerekecekmiş. sonra, bei merak etmesinler dedi ve vazgeçti, yok yok beni merak etsinler bol bol dua etsinler dedi :1:

güzbaharında selamı var ayrıca.... onun için de bol bol dua edinnnnn :34:

kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış.... :1: ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....

Canim hayırlısı olsun vardir bir hayir ak sacli doktor da klomen ben de hic kullanmadım cnm soğan kuru icin olmadı günde bir bardak sicak su iste corba niyetine ic yine de sen bilirsin inşallah gelsin süpriz yumurtan :49: :16: kendiliğinden

Merhaba arkadaşlar;
yaklaşık 1,5 yıl öncesinde başladığım tüp bebek maceramda, çevremdeki tüm arkadaşlarımı uyarmaya başladım. Vakit geçirmeden gidin kontrollerinizi yaptırın. Varsa bir sorun zaman geçirmeden tedavi sürecine girin diye. Bu süreçten itibaren çevremdeki herkes teker teker hamile kaldı. En son dün bir arkadaşımın 3 aylık hamile olduğunu öğrendim. Bana geldi ve "senin çektiklerini görünce ocak ayında hadi biz deneyelim dedik" dedi. Ocak ayında adetinin 12., 14., ve 16. günü eşiyle birlikte olmuşlar ve o ay içerisinde hemen hamile kalmış. Duyunca çok sevindim. O an hiçbir şeyim yoktu. Eve geldim ve tutamadım kendimi. Bütün gece ağladım. Ağladıkça daha da ağladım. Allah'ım isyan değil, ne olur kıskançlık, sana karşı bir başkaldırı olarak algılama diye... Neden böyle oldum bilmiyorum. Kalbim sabahtan beri yerinden çıkacak gibi çarpıyor. :43:

Hatırlarsanız belki en son dış gebelik olmuştu ve onun üzerine adet olmayı bekliyorum. Adetten sonra doktora gideceğim tekrar ama eskisi gibi değilim. İlk deneme kimyasal, ikincisi dış gebelik sanki giderek daha kötüsünü yaşayacakmışım gibi geliyor. Sanki bu kez embriyo hiç tutunamayacakmış gibi hissediyorum. Dondurulmuşlarla bu son şansım. 3. de olmazsa yumurta toplama sürecine girecek maddi olanağım yok. Bu ay aslında ben de eşimi sperm arttırıcı bir sürü bitkisel karışım vs almıştım aktardan. Ama sanırım 200.000 civarındaki sperm sayısını arttırmanın yolu yokmuş. :50:

Beni, hissettiklerimi en iyi siz anlıyorsunuz. Belki birkaç güzel söz söylersiniz bana umut olacak... Bu hissettiklerim yanlış değil, değil mi? Başkalarının çocuk sahibi olmasından etkilenmemeliyim. Bu hissettiklerimi kendime hiç yakıştıramıyorum...

Merhaba arkadaşlar;
yaklaşık 1,5 yıl öncesinde başladığım tüp bebek maceramda, çevremdeki tüm arkadaşlarımı uyarmaya başladım. Vakit geçirmeden gidin kontrollerinizi yaptırın. Varsa bir sorun zaman geçirmeden tedavi sürecine girin diye. Bu süreçten itibaren çevremdeki herkes teker teker hamile kaldı. En son dün bir arkadaşımın 3 aylık hamile olduğunu öğrendim. Bana geldi ve "senin çektiklerini görünce ocak ayında hadi biz deneyelim dedik" dedi. Ocak ayında adetinin 12., 14., ve 16. günü eşiyle birlikte olmuşlar ve o ay içerisinde hemen hamile kalmış. Duyunca çok sevindim. O an hiçbir şeyim yoktu. Eve geldim ve tutamadım kendimi. Bütün gece ağladım. Ağladıkça daha da ağladım. Allah'ım isyan değil, ne olur kıskançlık, sana karşı bir başkaldırı olarak algılama diye... Neden böyle oldum bilmiyorum. Kalbim sabahtan beri yerinden çıkacak gibi çarpıyor. :43:

Hatırlarsanız belki en son dış gebelik olmuştu ve onun üzerine adet olmayı bekliyorum. Adetten sonra doktora gideceğim tekrar ama eskisi gibi değilim. İlk deneme kimyasal, ikincisi dış gebelik sanki giderek daha kötüsünü yaşayacakmışım gibi geliyor. Sanki bu kez embriyo hiç tutunamayacakmış gibi hissediyorum. Dondurulmuşlarla bu son şansım. 3. de olmazsa yumurta toplama sürecine girecek maddi olanağım yok. Bu ay aslında ben de eşimi sperm arttırıcı bir sürü bitkisel karışım vs almıştım aktardan. Ama sanırım 200.000 civarındaki sperm sayısını arttırmanın yolu yokmuş. :50:

Beni, hissettiklerimi en iyi siz anlıyorsunuz. Belki birkaç güzel söz söylersiniz bana umut olacak... Bu hissettiklerim yanlış değil, değil mi? Başkalarının çocuk sahibi olmasından etkilenmemeliyim. Bu hissettiklerimi kendime hiç yakıştıramıyorum...

canım benim, gayet insani hisler bunlar.... bu bi kıskançlık değil ki zaten, sadece; isteme... sen tedavi görürken bile olmazken hemen ilk denemelerinde gebe kalmaları ister istemez bi duygu patlaması yapıyo insanda.... bunlar için kendini suçlama. ve her zaman daha zor şeyler yaşamış olanları düşün... bazı konularda seni anlayamam, çünkü ne kimyasalım ne başka bi şey olmadı. olacak mı bir gün onu da bilmiyorum. şöyle bak olayı kanda bir değer çıktı mı, yani bi şekilde bebeğin sana tutundu mu? bunu yeniden yapabilir ve bu defa daha sıkı sarılabilir.

her iki denemende de bi değer elde edebilmişsin, çok şükür. bak ben 1 kez toplanan 3 yumurtam oldu, 2 si ancak döllendi 1i transfer edildi ve negatif aldım, dondurulmuşum çözülmedi. zaten yeni evliyiz kredilerimiz var, kirada oturuyoruz ve ilk tedavide ablamdan borç almıştık.... 2.sine bi yol bulur başlarız yeter ki olsun dedik, 1 hafta sonra miyomdan ameliyat oldum. ve maddi anlamda kesinlikle yeni bir tedaviye imkanım yok.... bu yüzden de rapor çıkarmaya uğraşıyorum.

nerde oturduğunu bilmiyorum ama rapor çıkarmayı dene, böyle bir hakkın var bunu kullan...

senin düşündüğün gibi her defasında daha kötüsü olacak diye düşünürsek, hikayemden yola çıkarak benim hiiiiiçççç heveslenmemem lazım....ki burada ne hikayeler okuduk, yüreğimizde hissettik.... kalinkamı düşün, cicibebeyi düşün... daha kimler kimler. bizler sadece Rabbimin "ol!" demesini bekleyenleriz.... herşey de zaten böyle olmuyor mu? korunduğu halde gebe kalan duymadın mı hiç? Rabbim ol der ve bu yeter..... Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek inşallah.....

dışarda nasıl güzel bir bahar, bu baharda böyle sulugöz olmak yakışıyo mu hiç? en sert kışlar bile yerini bahara bırakıyo, doğa canlanıyo, yeşeriyo, uykularından uyanıyo.... bahar umuttur. umudunu asla yitirme. ve verdiğine de vermediğine de şükretmek lazım,bizim bilemediğimiz bi hayrı mutlaka vardır.... bebişlerimizde inşallah sadece zamanlarının gelmesini bekliyorlar...:54::54::54:

Merhaba arkadaşlar;

ben bu yazdıklarına cevap veremicem.okudum aynı duyguları yaşadım ama umut olacak birşey yazamıyorum çünkü 30 yaşındayım 2 senelik evliyim ameliyatlar oldum aşılama oldum tüp oldum hiçbişey olmadı.çevremde herkesin bebeği oldu ağlayamıyorum bile.sen ne güzel ağlayabiliyorsun bunun için bile sevinebilirsin arkadaşım...allaha inancım çok umudum çok ama hayal bile edemiyorum kendimi hamileyken artık.

ben bu yazdıklarına cevap veremicem.okudum aynı duyguları yaşadım ama umut olacak birşey yazamıyorum çünkü 30 yaşındayım 2 senelik evliyim ameliyatlar oldum aşılama oldum tüp oldum hiçbişey olmadı.çevremde herkesin bebeği oldu ağlayamıyorum bile.sen ne güzel ağlayabiliyorsun bunun için bile sevinebilirsin arkadaşım...allaha inancım çok umudum çok ama hayal bile edemiyorum kendimi hamileyken artık.
kız dizime yatırır poponuza poponuza şaplatırım sizi yaaaaa...

canım 33 yaşındayım ve yumurta rezervim tükeniyor.... ama daha geçen gün alfabe demedi mi amh 0,12 olduğunu..... bu bile umut etmeye yeter. hiç mi başarı hikayeleri okumuyosunuz ya, burdakileri de mi okumuyosunuz???? ki sende kanında değer görmüştün....

bi sarsılın ve kendinize gelin..... bahar diyorum, güneş diyorum, çiçek diyorum.... KİME DİYORUUUMMMMMM:33::33::33::33::33::33:

Son düzenleme:
kız dizime yatırır poponuza poponuza şaplatırım sizi yaaaaa...

canım 33 yaşındayım ve yumurta rezervim tükeniyor.... ama daha geçen gün alfabe demedi mi amh 0,12 olduğunu..... bu bile umut etmeye yeter. hiç mi başarı hikayeleri okumuyosunuz ya, burdakileri de mi okumuyosunuz???? ki sende kanında değer görmüştün....

bi sarsılın ve kendinize gelin..... bahar diyorum, güneş diyorum, çiçek diyorum.... KİME DİYORUUUMMMMMM:33::33::33::33::33::33:

benmde amh 0,80 amaya zaten.hem rezerv hem kist hem eşimdeki sorun.diyorum ya umudum var inancım var ama hayal yok. :1:

benmde amh 0,80 amaya zaten.hem rezerv hem kist hem eşimdeki sorun.diyorum ya umudum var inancım var ama hayal yok. :1:

bendeyse sanki ne kadar hayal kurarsam o kadar iyi gibi geliyo.... hayallerin yıkılması diye bi şey zaten yok, elimde olmayan bi şeyi kaybedemem ki sonuçta değil mi????? bu arada bende aşırı derecede sinirlenmeden yada üzülmeden kolay kolay ağlayamam.... hayatımın en zoruuu

bendeyse sanki ne kadar hayal kurarsam o kadar iyi gibi geliyo.... hayallerin yıkılması diye bi şey zaten yok, elimde olmayan bi şeyi kaybedemem ki sonuçta değil mi????? bu arada bende aşırı derecede sinirlenmeden yada üzülmeden kolay kolay ağlayamam.... hayatımın en zoruuu

işte arkadaşa dedim ya sen ne güzel ağlıyorsun ben ağlayamıyorum bile :1: yani böyle bişeye patlasamda ağlayamıyorum :52:

Ayni gun ayni duygulari paylasacagiz.insan cinsiyeti ogrenip biran once biseyler almak istiyor.insaALLAH sende bu kontrolde ogrenir yazarsin

evet aynen öyle ama cinsiyetini öğrensem de biraz daha sabredicem bişeyler almak için. duyduğum birinde 8. aya kadar kız sonra erkek demiş doktor. onlar çoktan pembişleri döşemişler.:6:

ayy cok az kalmis valla, heyecan baslamistir sendedeee, insallah emeklerinin karsiligini alacaksin canim bu defa..caylar hakkinda hic fikrim yok canim ama, bence igneye baslamadan 1-2 gun once birak ne olur ne olmaz...

Canim,sonuclarin cok guzel cikmis,hayirli olsun:)) saglikla kucagina da alirsin insallah:16::16:

Back