2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba kızlar nasil gidiyor annem geldi memleketten yumurta toplama için ohss korkusuna çağırdim inşallah olmam :30: yarin belli olur toplama günü nesenin transferi vardi bugün demi inşallah tutunsun yavrusu yada yavruları :16: bnm gibi tedavisi olan ve başlayan canlar rast gitsin inşallah hatta tedaviyi bekleyen kizlar kendiliğinden gelsin:emir_bebek::emir_bebek: yavrular

Son düzenleme:
Kizlar bu arada gecen gun yapilan testte FSH 2,77 TSH 1,83 dusmus,buna sevindim:)) gecen eylulde FSH 9,73 tu...aslanpencesinden dolayi dusmus olabilir mi acaba diyorum..diger prolaktin ve estradiolun onemini cok bilmiyorum ama..

Canim ben de ameliyat tan sonra kisti küçültsun diye icmistim on iki gun kadar hatta kontrole giderken icimden kesin gelecek aya kalir tedavi doğum k. hapi verir diyodum doktor yumurtaliklar hazir baslayalim mi bu ay dedi :53: ben kaldim böle olur dedim işte birkac güne yumurta toplanacak Allahim hepimizi güldürsun inşallah :16: bnm debakildi tsh falan normal cikti çok şükür

Arkadaslar ikili testimiz cok sukur Allah ima cok guzel cikti ama bugun sonucu gostermeye bi gittim ki doktorum degismis yerine yine bi bayan tatli dilli sevimli bi doktor gelmis ama onun hakkinda hic bilgi sahibi degilim bide ayni doktorla devam etmek isterdim neyse hastaneden cikinca kendi doktorumla yolda karsilastik tesadufen hemen yakaladim nereye gittiniz dedim az ileride yeni bi hastane aciliyomus oraya gecmis adi via hospital A sinifi tam tesekkurlu bi hastene olacakmis fiyat olarak suan gittigim hastane ile ayniymis oraya cagirdi eve glince hastanenin danisma hattiyla gorustum bu ayin 20 sinde acilacakmis bi gidip bakacagim hastaneyi begenirsem oraya gecbilirim ama yeni acildigi icin eksiklik gorursem eski hastanemde yeni doktorumla devam ederim ay kafam cok karisti yaa hayirlisi olsun insallah hepinizi opuyorum kocaman...

canım az önce hemşireyi aradım dün akşam doğum kontrol ilacı m bitti napayım dedim o da damla dahi kanaman gelse bugün 1. günü dedi yarın yada 3 günüde bir ultrason çektir yumurta rezervi ve rahim kalınlığına baktır dedi. mesaj atacakmışım onlara. sanırım cumaya iğnelere başlayacağım sanırım. sanıyorum pazartesi salı gibi ankarada olacağım :)

yalnız çok başım ağrıyor tam adet olamadım sanırım çok kötüyüm sinir stres berbatım.

ama yinede çok heyecanlıyım

insallah biran once adet olursun canim, ama peki o arada gelen kanama neydi??ben kesin adet oldun demistim ama:1::1: neyse belki ilk defa kullaniyorusn dogum kontrol hapi onun etkisidir..ayy cok az kalmiss 1 haftacik bile degil, ankara simdi ciceklenmis seni bekliyodurrrr, hadi bebisini alda gelll:10::10:

Arkadaslar ikili testimiz cok sukur Allah ima cok guzel cikti ama bugun sonucu gostermeye bi gittim ki doktorum degismis yerine yine bi bayan tatli dilli sevimli bi doktor gelmis ama onun hakkinda hic bilgi sahibi degilim bide ayni doktorla devam etmek isterdim neyse hastaneden cikinca kendi doktorumla yolda karsilastik tesadufen hemen yakaladim nereye gittiniz dedim az ileride yeni bi hastane aciliyomus oraya gecmis adi via hospital A sinifi tam tesekkurlu bi hastene olacakmis fiyat olarak suan gittigim hastane ile ayniymis oraya cagirdi eve glince hastanenin danisma hattiyla gorustum bu ayin 20 sinde acilacakmis bi gidip bakacagim hastaneyi begenirsem oraya gecbilirim ama yeni acildigi icin eksiklik gorursem eski hastanemde yeni doktorumla devam ederim ay kafam cok karisti yaa hayirlisi olsun insallah hepinizi opuyorum kocaman...

gozunuz aydin canim, bebegin sapa saglam masallahhh:nazar::nazar::nazar: darisi hepimizee...bende az once 3. kanimi verdim sonucunu bekliyorum:18::18:

İyi dileklerin icin tesekkur ederim.senin donmusun var miydi unuttum..simdi baslayacagin ilac yumurta buyutmek icin mi,baskilamak icin mi? Yorgunluk,is guc hepsi gecer,senin moralin en onemlisi...simdi senin muayene sonucunu bekleyelim:))

Canım donmuşum yoktu. Şimdi başlayacağım önceki gibi adetin 3. günü iğnelere başlayacağım. 7. günü ankarada olacağım sonra da toplama ve transfer Allahın izniyle..

Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Hepinizi seviyor ve öpüyorum. :16::16::16::16:

oo harikasin canim, bu kaybettigin kilolar sana cifter cifter bebis olarak donsun insallah:1::1:

Benim biricik amayam sen harika bi insansin ve bana cok benziyosun bende kolay kolay aglayamam benim dugun bitti bizim taraf komple hungur hungur agliyo vedalasirken en yakinimdan en uzagima ben tek damla aglayamadim :52:napiyim biyandan 5 yil beklemisim yarime kavusmusum icim kipir kipir nasil aglayayim ablam sen ne tas yurekliymissin demisti ama benim yapim bu benim agladigimi goren cok nadir insan vardir aglasamda yalniz aglarim... ama hayat gulunce guzel sen nekadar hayata gulersen oda sana okdar gulerek cevap veriyo...

ah cok sulugozumdur heran aglayabilrim:1::1:

aydın günlerimiz olsun, dallarımız çiçeklensin, yeşerelim inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16::16::1::1::1::1::1::1::1:

dimi yaaaa... dün pek bekledim biri daha bunlara :20::20: yapsın, umutlu pozitif olcaz desin diye :1: neyse haticik de zaten umutluymuş:34:
evet şu anda hamilesin inşallah sonunda da kucağına alacaksın sağlıkla yavrunu canım benimmmm:54:

canım çoookkkk geçmiş olsun..... tedaviye başlayıp daha sonra ortaya çıkması yada tedavide farkedilmeyip sonuca yansıma ihtimalini düşününce; unbelivable ın da dediği gibi bebişe ön hazırlık bu... ben olmadım, daha doğrusu hati de sanırım ben gibi bi işlem geçirmiş renkli bi sıvı ile birlikte hsg çekimi diye biliyorum ben o işlemi, ancak histeroskopi onun bi tık ilerisi; ama yine bu işlemi geçirmiş bir çok insan uyuyup uyandığında herşeyin geçtiğini, ertesi gün hafif bi kanama atlattıklarını okumuşluğum var, ağrısı sızısı olmuyormuş pek....

canıııımmmmmmm sonunda sıra bebişlerini almaya geldiiiiii.... annelerine sıkıca tutunsunlar, sağlıklı rahat bi gebelik geçir ve sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah tatlımmmmm:54::54::54::54: Rabbim yar ve yardımcın olsunnnn:54:

burasi cok iyi geliyo bana canim ister :20::20: olsun ister :16::16: olsun hepimiz birbirimizin derdinden anliyoruz cok sukur:33::33:

insallah biran once adet olursun canim, ama peki o arada gelen kanama neydi??ben kesin adet oldun demistim ama:1::1: neyse belki ilk defa kullaniyorusn dogum kontrol hapi onun etkisidir..ayy cok az kalmiss 1 haftacik bile degil, ankara simdi ciceklenmis seni bekliyodurrrr, hadi bebisini alda gelll:10::10:

canım ben cumartesi bence ciddi ciddi adet görmeye başladım hemde doğum kontrol ilacı içtiğim halde. bana ilacı kesme dedi hemşire bende kesmedim kanamamda hep devam etti.dün gece ilacım bitti. bugünde doğru düzgün kanamam falan olmadı.ben cumartesiden beri bayağı bayağı hastalanıyordum.

Bana bugün hemşirenin dediği bugün azda olsa kanama gelirse bugünü 1. gün sayacaksın. 3. günü ultrasona gireceksin.

Aslında bana çok saçma geldi. Şu anda kanamam yok. birkaç damla sabah gelmişti. birde düşünsene cumartesi günü başlayan adet kanaması ise cumartesinden sayıyorum bugün hastalığımın 5. günü falan kesilmesi normal değilmi. Hiç böyle bişey duydunmu sen daha önceden?

canım ben cumartesi bence ciddi ciddi adet görmeye başladım hemde doğum kontrol ilacı içtiğim halde. bana ilacı kesme dedi hemşire bende kesmedim kanamamda hep devam etti.dün gece ilacım bitti. bugünde doğru düzgün kanamam falan olmadı.ben cumartesiden beri bayağı bayağı hastalanıyordum.

Bana bugün hemşirenin dediği bugün azda olsa kanama gelirse bugünü 1. gün sayacaksın. 3. günü ultrasona gireceksin.

Aslında bana çok saçma geldi. Şu anda kanamam yok. birkaç damla sabah gelmişti. birde düşünsene cumartesi günü başlayan adet kanaması ise cumartesinden sayıyorum bugün hastalığımın 5. günü falan kesilmesi normal değilmi. Hiç böyle bişey duydunmu sen daha önceden?

ya bende anlamadim, ama benim bildigim 28 hap var ise son haftanin haplarinin bir etkisi yok ,sadece gununu sasirma, aliskanligin bozulmasin hergun hapini al, diye verilen ''sugar pill'' onu icerken hastalaniyomu acaba millet? ben o son 7 taneyi icmedigim icin bilemiyorum icme demisti hemsire...ya acaba arayip baska bir hemsireyemi sorsan? peki sordunmu bu gelen kanamam neydi ozaman diye? ki 3-4 gunde surdu sanirim?

Canim maşallah cok sevindim temiz cikmasina darisi cinsiyetine sonra saglikla kucağına alirsin inşallah :16:

bende merak ettim ve google amcaya sordum

Do Birth Control Placebos Contain Hormones? (sondaki 7 hap)

There are absolutely no hormones in the birth control placebo pills. The main ingredient of these pills is sugar, which is why they are often referred to as "sugar pills." Ultimately, what happens is the birth control hormones during the other three weeks of the month prevent your period from coming. When you take the sugar pills in your birth control pack, your body goes through what is called "withdrawal bleeding." Due to the absence of hormones, you will experience menstruation right away.

bu haplarda hormon yoktur icerigi sadece sekerdir diyor, bu haplari aldiginizda (yani son 7 hap, eger seninkide bu cesitse tabi, belki degisik versiyonlari vardir dogum kontrol haplarinin) hormon alimini durdurdugunuz icin kanamaniz baslar diyor..ki senin cumartesi baslamis kanaman, yani asil hapi bitirdiginden 2-3 gun sonra buda cok normal bir sure..bunlar benim teorilerim..hemsireye bir sor bakalim bu hapin son haplari etkisiz elemanmiymis, eger oyleyse adetin baslamis oluyor...bence...

Merhaba kızlar nasil gidiyor annem geldi memleketten yumurta toplama için ohss korkusuna çağırdim inşallah olmam :30: yarin belli olur toplama günü nesenin transferi vardi bugün demi inşallah tutunsun yavrusu yada yavruları :16: bnm gibi tedavisi olan ve başlayan canlar rast gitsin inşallah hatta tedaviyi bekleyen kizlar kendiliğinden gelsin:emir_bebek::emir_bebek: yavrular

ohh annende geldigine gore hazirsin canim, hadi insallah guzel tedaviler olsun, bol kaliteli yumurta saglikli embiryolar tatli tatli bebekler olsunnn:16::16:

Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Hepinizi seviyor ve öpüyorum. :16::16::16::16:
:nazar: Maşallah canım süpersin inşallah bebisinde gelsin :16:

ya bende anlamadim, ama benim bildigim 28 hap var ise son haftanin haplarinin bir etkisi yok ,sadece gununu sasirma, aliskanligin bozulmasin hergun hapini al, diye verilen ''sugar pill'' onu icerken hastalaniyomu acaba millet? ben o son 7 taneyi icmedigim icin bilemiyorum icme demisti hemsire...ya acaba arayip baska bir hemsireyemi sorsan? peki sordunmu bu gelen kanamam neydi ozaman diye? ki 3-4 gunde surdu sanirim?

bende merak ettim ve google amcaya sordum

Do Birth Control Placebos Contain Hormones? (sondaki 7 hap)

There are absolutely no hormones in the birth control placebo pills. The main ingredient of these pills is sugar, which is why they are often referred to as "sugar pills." Ultimately, what happens is the birth control hormones during the other three weeks of the month prevent your period from coming. When you take the sugar pills in your birth control pack, your body goes through what is called "withdrawal bleeding." Due to the absence of hormones, you will experience menstruation right away.

bu haplarda hormon yoktur icerigi sadece sekerdir diyor, bu haplari aldiginizda (yani son 7 hap, eger seninkide bu cesitse tabi, belki degisik versiyonlari vardir dogum kontrol haplarinin) hormon alimini durdurdugunuz icin kanamaniz baslar diyor..ki senin cumartesi baslamis kanaman, yani asil hapi bitirdiginden 2-3 gun sonra buda cok normal bir sure..bunlar benim teorilerim..hemsireye bir sor bakalim bu hapin son haplari etkisiz elemanmiymis, eger oyleyse adetin baslamis oluyor...bence...

canım başka hemşireye sorsam ortalık karışacak.vay efendim ben söylemedim mi olacak ama senin yazdıklarını bende okudum son 4 hap etkisiz. birşeyi tam yapamıyorlar ya sinir oldum. canım şayet o adet kanamasıysa bana yanlış günde iğneye başlıyorlar çünkü cumartesiden sayınca bugün 5. gün bana 3. gün başlamaları lazımdı. offffff

yanlış iş yaparlarsa ne olur sonucu sence iğnelere cuma başlatırlarsa salı günü ankarada olursam iptalmi olur yumurta falan öncedenmi çatlar ne olur ki acaba offfffffffffffffff

canım başka hemşireye sorsam ortalık karışacak.vay efendim ben söylemedim mi olacak ama senin yazdıklarını bende okudum son 4 hap etkisiz. birşeyi tam yapamıyorlar ya sinir oldum. canım şayet o adet kanamasıysa bana yanlış günde iğneye başlıyorlar çünkü cumartesiden sayınca bugün 5. gün bana 3. gün başlamaları lazımdı. offffff

yanlış iş yaparlarsa ne olur sonucu sence iğnelere cuma başlatırlarsa salı günü ankarada olursam iptalmi olur yumurta falan öncedenmi çatlar ne olur ki acaba offfffffffffffffff

hic bilemiyorum canim ya nasil etkiler..onca para veriyoruz her sorunu cevaplamak zorundalar yeniden ara okuduklarini soyle, eger adet olduysam bu nasil etkileyecek ilerideki sureci de..bende seni yanlis yonlendirmek istemiyorum..ama moralini bozma hemen, okadar tecrubeleri var sonucta vardir bir bildikleri herhalde..sen aramaya devam et:) bunlar yumurta buyutme ignesi degilmi, sanirim iptal olmaz transferin, en koturu yumurtan gec buyur ki oda bi sorun olmaz,,yada belki dozu arttiririlar aradaki farki kapamak icin..bilmeden konusmayayim simdi..

bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm:16::16:

Back