2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.
Hepinizi seviyor ve öpüyorum. :16::16::16::16:

Senin adına çoook mutlu oldum. Tebrik ederim. Harikasın! :46:

günaydın dünyanın en güzel anneleri ve anne adayları biricik arkadaşlarım :46::46: bugün çok güzel uyandım kızlar işyerinde bi ablam vardı ikizleri vardı.38 yaşındaydı doktor artık korunma çocuğun olmaz demişti.ama o hamile kalmıştı.bu sabah bi kızı olmuş çok sevindim öğle arasında ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.ve bebek kokusu duyunca daha çok hevesleniyorum.her gün bir adım daha yaklaşıyoruz bebişlerimize.allahım tez zamanda nasip eyle bizlere amin :49::54:

Canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:
Bahardan mıdır nedir, hem moralim çok yüksek, hem de bu zayıflama olayı beni gerçekten acayip mutlu etti. Herkes o kadar çok söylüyor, şaşırıyor ki bu kadar kilonun bu kadar fark yarattığına inanamıyorum.
Kilo vermemi isteyen doktorumun beni görünce nasıl şaşıracağını ve sevineceğini hayal ediyorum her gün, bu beni çok motive ediyor.
Haftada bir tartılıp not alıyorum, 24 şubattan bu yana verdiğim kilo ise 7.2 olmuş.
Ay giremediğim pantolonlara giriyorum, giydiğim pantolonlar bollaşıyor, göbeğim küçüldü... Ve en güzeli inşallah hamile kalırsam daha sağlıklı bir başlangıç yapıp daha az kiloda bitirme şansım olacak... Bunları sizinle paylaşmak istedim beni en iyi siz anlarsınız diye.

ooooooooooooooo formülü verde bizde bi iki kilo verelim :52:

Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin

bitanem bu topike ilk girdiğimde sen ve yelizin haberlerini okuyordum heyecanla.şimdi yine başa aldık herşeyi :) ama bu sefer daha büyük heyecan ve şevkle okuycam seni.tüm dualarımız seninle.allahım bu sefer o embriyoyu yapıştırsın sana aminnnnnn:54:

Geçmiş olsun nazan üzüldüm ben de şimdi... Ama bunu bebiş için daha sağlıklı ve yaşamasına daha elverişli bir oda hazırlamak gibi düşünebiliriz... İnşallah bu sayede 2. denemen başarıyla sonuçlanacak. Beni habersiz bırakma. Moralini bozma lütfen tamam mı? Öpüyorum. :16::16:

Monicacim,senin bu motivasyonunu kiskandim:) gercekten iradene hayran kaldim.tebrik ederim seni..bu kadar kiloyu bu kadar kisa surede vermis olman cok guzel..sanirim biz bulusuncaya kadar senin mankenden farkin kalmayacak:16:opuyorum bende seni:16:

aydın günlerimiz olsun, dallarımız çiçeklensin, yeşerelim inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16::16::1::1::1::1::1::1::1:

canım çoookkkk geçmiş olsun..... tedaviye başlayıp daha sonra ortaya çıkması yada tedavide farkedilmeyip sonuca yansıma ihtimalini düşününce; unbelivable ın da dediği gibi bebişe ön hazırlık bu... ben olmadım, daha doğrusu hati de sanırım ben gibi bi işlem geçirmiş renkli bi sıvı ile birlikte hsg çekimi diye biliyorum ben o işlemi, ancak histeroskopi onun bi tık ilerisi; ama yine bu işlemi geçirmiş bir çok insan uyuyup uyandığında herşeyin geçtiğini, ertesi gün hafif bi kanama atlattıklarını okumuşluğum var, ağrısı sızısı olmuyormuş

amayacim sagol.ben tedaviye baslangicim gecikti diye sikinti duymustum.daha once dedigim gibi,son 15gunde cikti..neyse sali gunu izmirden donerken Karacabeyden gecerken dedimki benim bir arkadasimda burda var.esim kim diye sorunca sen tanimazsin dedim.esim de himm,o zaman pembik siteden yani dedi:1: gecerken sana da selam gondermis olduk yani:16::16:

canımmmm bende süper bir motive aracı bende bekleme sürecindeyim ya hem rejim hem spor 3 kilo verdim ama 3 haftada bakalım adetten sonra tartılacağım bende tekrar yağ ölçümü felan yapılacak çok motive ediyor kafam baya meşgul bebiş düşünmüyorum bu sayede kafam dinleniyor :1: sen maşallah iyi vermişsin ne yapıyorsun anlat bana da biraz :23:

Monicacım tebrikler,zayıflamak cok etkiler bence,benim fsh. 6-9 arasıydı,zayıflayınca 2,5 lara indi.inş sanada çok güzel etkisi olur.
Neşelim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inş.tatlış tatlış bebişlerin olsun inş🙏

canlarım bu arada 3 haftada 5.6 kg kaybeden bu kardeşinizi tebrik etmek falan isterseniz buradayım ben :52::52::52::1::1::1:

:23::23::23::23: Wuuuhuuuuuuuuuuu.......:46::46::46::46::46::46::46: Süper olmuş ki bu :1: Ay darısı aczık da bana inşallah.... Dün pazarda bi arkadaşı gördüm, bana "en sonunda kilo almışsın azcık kadına benzemişsin, bayaa da almışsın maşallah" dedi.... Ama ben hep 50-55 arası olurdum, ki en kilo verdiğim dönem düğün zamanıydı 50 kiloydum, şimdi de 55 im.... Yoooo fazla almadım aslında desem de inandıramadım, neyse dedim sonuçta aldım.... Ama o kadar ısrarla almışsın almışsın diyince de canım sıkıldı, sanırım ben de yeniden hareketlenmeliyim :((((((( hazır kocamcım da kek kurabiye börek gibi tüm hamur işlerini yasaklamışken ve ben ona brokoli bile yedirebilmişken :1: Canım yarim işe yürüyerek gidip geliyoken(1 saat sürüyo gitmesi), yani bayaaa bayaaa kocaman göbeğine takılmış ve eritmekte kararlıyken; bende yeni kararlar almalıyım :39::39::39:

günaydın dünyanın en güzel anneleri ve anne adayları biricik arkadaşlarım :46::46: Bugün çok güzel uyandım kızlar işyerinde bi ablam vardı ikizleri vardı.38 yaşındaydı doktor artık korunma çocuğun olmaz demişti.ama o hamile kalmıştı.bu sabah bi kızı olmuş çok sevindim öğle arasında ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.ve bebek kokusu duyunca daha çok hevesleniyorum.her gün bir adım daha yaklaşıyoruz bebişlerimize.allahım tez zamanda nasip eyle bizlere amin :49::54:

canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşına....bizlere de doktorlar korunmamızı söylediği, hatta bizde korunduğumuz halde bile gebe kalalım inşallah:1: Ben işte tam onlara özeniyorum....

bitanem bu topike ilk girdiğimde sen ve yelizin haberlerini okuyordum heyecanla.şimdi yine başa aldık herşeyi :) ama bu sefer daha büyük heyecan ve şevkle okuycam seni.tüm dualarımız seninle.allahım bu sefer o embriyoyu yapıştırsın sana aminnnnnn:54:

yelizin durumu hakkında bilginiz var mı? Uzun zaman oldu gelmiyor, merak ediyorum ben onu çok.... :18::18:

amayacim sagol.ben tedaviye baslangicim gecikti diye sikinti duymustum.daha once dedigim gibi,son 15gunde cikti..neyse sali gunu izmirden donerken karacabeyden gecerken dedimki benim bir arkadasimda burda var.esim kim diye sorunca sen tanimazsin dedim.esim de himm,o zaman pembik siteden yani dedi:1: Gecerken sana da selam gondermis olduk yani:16::16:

canımsınnn:16::16::16: Aldım selamınııııı:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
Kizlar bu arada gecen gun yapilan testte FSH 2,77 TSH 1,83 dusmus,buna sevindim:)) gecen eylulde FSH 9,73 tu...aslanpencesinden dolayi dusmus olabilir mi acaba diyorum..diger prolaktin ve estradiolun onemini cok bilmiyorum ama..

Son düzenleme:
canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşına....bizlere de doktorlar korunmamızı söylediği, hatta bizde korunduğumuz halde bile gebe kalalım inşallah:1: Ben işte tam onlara özeniyorum....
yelizin durumu hakkında bilginiz var mı? Uzun zaman oldu gelmiyor, merak ediyorum ben onu çok.... :18::18:

valla yelizi bende hiç görmüyorum ya çokta merak ediyorum :31: inşallah çok iyidir hatta hamiledir inşallah :)))

selamlar kıslar

vay vay kimler kimler varmış burada :1:

Sizi çok özledim:29::29::29::29::29::29::29: Sayfaları okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir :16::16::16:işlerim çok yoğun topiğe giremiyorum:53: Allah a emanet olun:16::16::16::16: Kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54::54::54:

ayy cok az kalmis valla, heyecan baslamistir sendedeee, insallah emeklerinin karsiligini alacaksin canim bu defa..caylar hakkinda hic fikrim yok canim ama, bence igneye baslamadan 1-2 gun once birak ne olur ne olmaz...

canım az önce hemşireyi aradım dün akşam doğum kontrol ilacı m bitti napayım dedim o da damla dahi kanaman gelse bugün 1. günü dedi yarın yada 3 günüde bir ultrason çektir yumurta rezervi ve rahim kalınlığına baktır dedi. mesaj atacakmışım onlara. sanırım cumaya iğnelere başlayacağım sanırım. sanıyorum pazartesi salı gibi ankarada olacağım :)

yalnız çok başım ağrıyor tam adet olamadım sanırım çok kötüyüm sinir stres berbatım.

ama yinede çok heyecanlıyım

Ahh, bir dokun bin ah isit olacak simdi:))
Bir haftadir istanbuldayim,nerdeyse hergun hastanedeydim..
Enson kist ve polip olabilir denmisti ben izmire gitmeden once..oradayken acayip korkunc bir kanamam oldu aniden.2-3saat surdu bitti.donunce hemen hastaneye gittim.arada boyle bisii olabilirmis,kistin patlamasi boyle olmazmis.regl olunca gel dedi,ertesi gun gittim:)) histereskopiye karar verdi polip icin.ameliyat icin standart prosedurleri tamamladim,kan,EKG,rontgen.dun de anestezistten onay alip cumaya randevu aldim.persembe sabah hastaneye yatacagim:(
Simdi en iyi ihtimalle transfer tarihim haziran sonu oldu:(( uzgunum:14:

nazancım çok gecmis olsun..insallah biran önce sağlıkla atlatırsın ve bebegine kavusursun.

Evet cnm yarin transferim var inss hayirlisi olsun cnm zaman aslinda cok cabuk geciyor inanki bi bakmissin sen de baskamissin bile hatta bi bakmissin hamissin

Ayyy insss cnm yaa bolbol dualariniza ihtiyacim var yarin 10.30 orda olacam inss

Dualarım seninle Neşecim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah....:16::16::16:

Maşşallah maşşallah. bebişlere daha sağlıkla gelecek inşallah arkadaşımmm

günaydın dünyanın en güzel anneleri ve anne adayları biricik arkadaşlarım :46::46: bugün çok güzel uyandım kızlar işyerinde bi ablam vardı ikizleri vardı.38 yaşındaydı doktor artık korunma çocuğun olmaz demişti.ama o hamile kalmıştı.bu sabah bi kızı olmuş çok sevindim öğle arasında ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.ve bebek kokusu duyunca daha çok hevesleniyorum.her gün bir adım daha yaklaşıyoruz bebişlerimize.allahım tez zamanda nasip eyle bizlere amin :49::54:

haticim umudumuzu yitirmemeye çalıştık hep,Rabbim karşılığını en kısa zamanda verecek inşallah.

Sagol canim,tutunmayi engelliyo veya dusuk oranini arttiriyormus zaten..dr um da sasirdi okadar ilac kullanirken cikmadi,simdi nasil oldu diye..neyse de bebek zamani ileri atti diye uzuldum ben..allahtan hamile kalan senin gibi arkadaslarimiz var da moralimiz duzeliyor:)) gazli seni:1: iyiki ayni iste calismiyoruz hahahaaaa

Canım geçmiş olsun tez zamanda rahatlarsın inşallah.

Selencim merhaba,nasilsin?

bende iyiyim canım sanırım birkaç güne kadar iğnelere başlıyorum inşallah. Haftaya sanırım ankarada olurum. Allahım yardım etsin hepimize hem hevesliyim hemde yorgunum işlerimde çok yoğun :D

Canım geçmiş olsun tez zamanda rahatlarsın inşallah.

bende iyiyim canım sanırım birkaç güne kadar iğnelere başlıyorum inşallah. Haftaya sanırım ankarada olurum. Allahım yardım etsin hepimize hem hevesliyim hemde yorgunum işlerimde çok yoğun :D

İyi dileklerin icin tesekkur ederim.senin donmusun var miydi unuttum..simdi baslayacagin ilac yumurta buyutmek icin mi,baskilamak icin mi? Yorgunluk,is guc hepsi gecer,senin moralin en onemlisi...simdi senin muayene sonucunu bekleyelim:))

Back