2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ay cok heycanlii olsa gerek su 3boyutlu :)))

Detayli olarak gormedim 3 boyutluda ama drumuz 2 fotosunu 3 boyutlu olarak cekip verdi anlikti yani.detayli olarak nasil olur bilmiyorum.her kontrol ayri bir heyecan zaten.canim sen pasanin hareketlerini hissediyor musun?benim icimde tuhaf seyler oluyor dr azda olsa hissedebilirsin ama 2 haftaya daha da netlesir dedi

hahayyyyttttt da haaahaaaaayyyyytttt derim:52::52::52::52: ben onun her türlü gelişine razıyım, tedavisiz olursa 3-5 -10-100 bin onbin kat daha sevinirim ama tedaviyle gelesi de varsa, o iğneleri ilaçları hasretle beklerim nolcak kiiiii :34::34::34:

Amiiiinnnnn.... inşallah paylaşabiliriz canım......

canım benim ya, inşallah diyelim.... açıkcası bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama pek umutluyum bende bu defa..... sizde sayı, morfoloji, hareketlilik nasıldı canım? ben eşimin spermiogram sonucunu ocak ayında gördüm, 2013 temmuz da tedavi sırasında almışlardı dosyada yazıyodu, rapor çıkarmam için eski sonucunu da istediler o zaman gördüm.... sorun yok diyorlardı ama bizde de ufak tefek problemler var gibi geldi bana..... sayı 72 milyon, ileri hız %7, morfoloji %2 yazıyo..... %2 az değil mi ya?

canım benimmm:46::46::46::46: korkacak ne var ki iğnelerden, kız bebişine yaklaştıran birer adım onlar, her birinde biraz daha yaklaşacaksın sonunda da kavuşacaksın inşallahhhhhh:16::16::16::16::16:

aynen boyle devam canim valla hissediyorum geliyorrrrrr, kendiliginden:emir_bebek::emir_bebek:

Detayli olarak gormedim 3 boyutluda ama drumuz 2 fotosunu 3 boyutlu olarak cekip verdi anlikti yani.detayli olarak nasil olur bilmiyorum.her kontrol ayri bir heyecan zaten.canim sen pasanin hareketlerini hissediyor musun?benim icimde tuhaf seyler oluyor dr azda olsa hissedebilirsin ama 2 haftaya daha da netlesir dedi

Aynen her sefernde farkli bi tat cok sukur :) benmde cok hafif sanki adet sancisi gbi sancim oluyor ama cok hafif elimi karnimn altina attgmda elime kitle geliyo yani bebegim :) disardan bakilinca belli oluyo yani elimi oraya koyunca harektleri dha net hisediyorm :) elimi koymasam cok hisetgm bise olmuo canim :) ztn ilk gebelikler 20-22haftalarda hisedilirmis dha oncesidr tabi olabiliyomus ama dha gec ihtimalide var :)

Bizim sayı 10 milyon bile değildi. Ve morfoloji diğerlerinde bilmiyorum ama ilkinde 0 idi. Ve hareketlilik de çok azdı. Bu burada denizli'de yaptırdığımız sperm sonucu idi. Ama Ege ünideki sonuçları hiç bilmiyorum. Orada bana eşindeki problemden önce senin rezerv azlığın problem bizim için dediler. Ben de üstelemedim fazla. Ama negatif sonuçları aldığımızda sizde de eşinizde de problem var ve problemin yumurtadan mı spermden mi kaynaklandığını bilemeyiz dediler. O yüzden umutlu olmakta çok haklısın bence. Belki normal yolla bile olabilir. Sonuçta spermlerin de yumurtaların da bir ayı bir ayını tutmuyor ki. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin de bebişler nasıl gelirse kabulümüz,değil mi canım.
Allahım bu sefer inşallah doğru sperm ve doğru yumurtalar bulmuştur biribirini de kucaklarım bebeğimi.
Dr kesenin birini net gördü. 2.bir oluşum daha var kese benzeri ama kese olmayabilir de dedi. Takip edilmesi gerek dedi.
Şu anda herşey normal, ama tabi sağlıklı bir gebelik diyebilmemiz için kalp atışını görmeliyiz dedi. Ve en az 2 hfta sonra kalp atışlarının görülebileceğini söyledi.

aynen tatlım bana da tedavide, yani ilk tedavimde önemli olan sizin durumunuz dediler, negatifi aldığımda çok da sorgulamadım açıkcası.. sonra donmuş vardı 1 tane, o da çözülmeyince zaten eşinizde de şekil bozuklukları da var, en sağlıklı görünenleri seçtik ama... diye başlayan cümleler.... amaaannnn neyse, eskiyi deşmenin alemi yok, bunların da yaşanması gerekiyodu yaşadık diyelim.... önümüze bakalım... inşallah dersimizi tam olarak almışızdır, daha fazla beklememiz gerekmez.... Rabbim hiç ama hiç kimseyi ne evlatlarıyla ne de evlatsızlıkla sınav etmesin inşallahhhh:16::16:

3.gun.. progestan igneleri gercekten zorluyor daha 2 tane oldum ne yatabiliyorum ne sagimdan soluma donebiliyorum ki ben gunde 1 tane oluyorum.aylarca igne olmak zorunda kalanlar var gunde 2,3 allah onlarin yardimcisi olsun zor..

igne disinda bir sikinti yok ,bantlar 3 gunde bir degisiyor ilk tedavide bant kullanmamistm simdi 5kutu bitti dondurulmusta farklimi oluyor kizlar bilginiz varmi?

Son 7 gun bu arada:)))

Kizlar hepinize tunaydinlar iyi hafta sonlari:16::16:
3.gun.. progestan igneleri gercekten zorluyor daha 2 tane oldum ne yatabiliyorum ne sagimdan soluma donebiliyorum ki ben gunde 1 tane oluyorum.aylarca igne olmak zorunda kalanlar var gunde 2,3 allah onlarin yardimcisi olsun zor..

igne disinda bir sikinti yok ,bantlar 3 gunde bir degisiyor ilk tedavide bant kullanmamistm simdi 5kutu bitti dondurulmusta farklimi oluyor kizlar bilginiz varmi?

cnm tunaydin bende basliyorum bugun ignelere inss hayirlisi olsun hakkimizda ben estrofermi hap olarak aliyorum cnm dondurulmus tedavisindeyim suan bu bantlari dondurulmus tedavisi oldugun icin degilde dr tercihi bu sefer boyle olmussen bunlara takilma inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm

Rabbm bebegne kavusturur insalhh canim :) ilk baslarda igne dha cok acitiyor alismadgn icin ama zamanla artik uyusuo herlde ben 2,5ay boyunca kullanndim , ekstra gobekten kan sulandirici ignede tabi , cok sukur progstani 3ay olmadan kesti ama hibora devam oda onun kadar acitmasada canini yakiyo insanin mosmor oluyo :) ama bebeklerimizn icin herseye deger 💗

Kizlar hepinize tunaydinlar iyi hafta sonlari:16::16:
cnm tunaydin bende basliyorum bugun ignelere inss hayirlisi olsun hakkimizda ben estrofermi hap olarak aliyorum cnm dondurulmus tedavisindeyim suan bu bantlari dondurulmus tedavisi oldugun icin degilde dr tercihi bu sefer boyle olmussen bunlara takilma inss hakkimizda hayirlisi olsun cnm

Nesem cok sagol allah yuzumuzu guldursun ins.sen ne ignesi kullaniyosun ben transferden once sadece bant kullanmistm baska bisiy kullanmafim

Rabbm bebegne kavusturur insalhh canim :) ilk baslarda igne dha cok acitiyor alismadgn icin ama zamanla artik uyusuo herlde ben 2,5ay boyunca kullanndim , ekstra gobekten kan sulandirici ignede tabi , cok sukur progstani 3ay olmadan kesti ama hibora devam oda onun kadar acitmasada canini yakiyo insanin mosmor oluyo :) ama bebeklerimizn icin herseye deger 💗

Haklisin canim belkide yeni oldugu icindir basa gelen cekiliyo napicaksn bu yolda denemedigimiz bisiy kalmadi insan herseye razi geliyor ins sonu guzel olsun

Yok yavrucum 2ci deneme bu dondurulmus oldu ben bu topigin ilk isimlerindenim ilki kimyasal oldu maalesef 13 kasimda transferim olmustu ins rabbim bu sefer 2yavrucugumu da sagsaglim kucagima almayi nasip eder senin ikizmiydi tekmiydi?

İnsalhh alicksn canim :) benm ikizdi ama malesf biri gelismedi canim sonra kenidliginden kayboldu smdi bitane pasam var inslh :)

Nesem cok sagol allah yuzumuzu guldursun ins.sen ne ignesi kullaniyosun ben transferden once sadece bant kullanmistm baska bisiy kullanmafim

İnss cnm benim bugun pregesteron igneye basladim cnm transfer gununden itibarende kansulandiriciya baslicam inss cnm

Hadi insallah kucagina almak nasip olsun canim..bende progestan igne kullaniyorum 3 haftadir cok sukur bi sikayetim yok cok az morarma oldu gecti..igneyi yapmadan 10 dk once elimde isitiyorum sisesini bu arada kalcamida kucucuk elektirikli battaniye gibi biseyle heating pad deniyor burda onunla isitiyorum sonra esim igneyi yapiyor ayakta, mutgak tezgahina dayaniyorum, yapilan tarafa yuk bindirmiyorsun diger tarafa yukleniyorsun sonra esim biraz masaj yapiyor biraz yuruyorum ve biraz sicak pedi koyuyorum tekrar..ve bi sikinti yok...brlki denemek istersin..sanirim 10. Haftaya kadar bile kullandiriyorlar vucut kendi progesteron uretene kadar..insallah faydasi olur soylediklerimin..kolay gelsinn bol bebisli gunlerr:)

Hadi insallah kucagina almak nasip olsun canim..bende progestan igne kullaniyorum 3 haftadir cok sukur bi sikayetim yok cok az morarma oldu gecti..igneyi yapmadan 10 dk once elimde isitiyorum sisesini bu arada kalcamida kucucuk elektirikli battaniye gibi biseyle heating pad deniyor burda onunla isitiyorum sonra esim igneyi yapiyor ayakta, mutgak tezgahina dayaniyorum, yapilan tarafa yuk bindirmiyorsun diger tarafa yukleniyorsun sonra esim biraz masaj yapiyor biraz yuruyorum ve biraz sicak pedi koyuyorum tekrar..ve bi sikinti yok...brlki denemek istersin..sanirim 10. Haftaya kadar bile kullandiriyorlar vucut kendi progesteron uretene kadar..insallah faydasi olur soylediklerimin..kolay gelsinn bol bebisli gunlerr:)

Canim paylasimn icin tesekkurler Isitma kismini denicem:) ama ben esime yaptirmiyorum hergun hemsire geliyo yagli igne oldugu icin tehlike dedi dr'um bilen birinin yapmasi gerekir dedi sanki alisinca gecicek gibi yani insallah:) ben raziyim yeterki bebislerim benimle olsun.sen kacinci haftandasin cnm?

Canim paylasimn icin tesekkurler Isitma kismini denicem:) ama ben esime yaptirmiyorum hergun hemsire geliyo yagli igne oldugu icin tehlike dedi dr'um bilen birinin yapmasi gerekir dedi sanki alisinca gecicek gibi yani insallah:) ben raziyim yeterki bebislerim benimle olsun.sen kacinci haftandasin cnm?

Rica ederimm umarim ise yarar..masaj ve yuruyusude ihmal etme..burda igneyi veriyolar eline hadi gule gule:) ben 4hafta 6 gunlugum bugun canim insallah kucagimizda sevmek nasip olur hepimizee

MIRA38
miracım merabalar benim doğum tarihimde 22 eylül görünüyor.aynı gün bu sevinci hayırlısıyla paylaşacağımızı görmek mutlu etti, paylaşmak istedim. sen geç oldu diyosun ama biz bebişin cinsiyetini öğrenemedik hala.

Back