2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

MIRA38
miracım merabalar benim doğum tarihimde 22 eylül görünüyor.aynı gün bu sevinci hayırlısıyla paylaşacağımızı görmek mutlu etti, paylaşmak istedim. sen geç oldu diyosun ama biz bebişin cinsiyetini öğrenemedik hala.

Ayni gun ayni duygulari paylasacagiz.insan cinsiyeti ogrenip biran once biseyler almak istiyor.insaALLAH sende bu kontrolde ogrenir yazarsin

Hadi ins kucagina aldigin gunler bi an once gelsin belirtin olmusmuydu transferden once ?

Belirti kisiden kisiye degisiyor canim ve ilaclarinda etkisi oldugu soyleniyor..bende hafif mide bulantisi klasik adet olacakmisim gibi agri goguskerde sizlama ve etrafinda minik pitirciklar oldu birde kahverengi ben gibi biseyler ciktiki ben hah bu galiba belirti dedim...insallah kucagimiza almak nasip olsun hepimize tatlim..

Son düzenleme:
amin selencim hepimizin yuzu kisa zamanda gulecek buna yurekten inaniyorumm:16::16:seninde cok az kaldii dogum kontrol haplari bittimi? bu arada nazan nerelerde yahu bi aile ziyaretine gitti kaybolduu:26::26:

canım sağol inşallah bitanem.

Doğum kontrol hapım son 2 adet kaldı. yani salı günü son. 28 tane varmış bunun içinde. bende 24 günde bir olurum benim standarttır.ve dün kanamam gelmeye başladı ama adet kanamasımı başka bişey mi bilmiyorum. hemşireyi arıyorum cevap vermiyor sabah yeniden arayacağım bakalım ne diyecek. ona göre durumum belli olacak sanırım

canım sağol inşallah bitanem.

Doğum kontrol hapım son 2 adet kaldı. yani salı günü son. 28 tane varmış bunun içinde. bende 24 günde bir olurum benim standarttır.ve dün kanamam gelmeye başladı ama adet kanamasımı başka bişey mi bilmiyorum. hemşireyi arıyorum cevap vermiyor sabah yeniden arayacağım bakalım ne diyecek. ona göre durumum belli olacak sanırım

Selencim benim kullandigim d.kontrol hapida 28 taneydi (son 7 taneyi icmedim) son 7 hapa sugar pill diyolar etkisiz eleman yani icinde hormon yok sanirim adet olmussun gibime geldi telas yapma..hadi bebegine kavusmana cok azzz kaldi insallahhh:52::52:

Selencim benim kullandigim d.kontrol hapida 28 taneydi (son 7 taneyi icmedim) son 7 hapa sugar pill diyolar etkisiz eleman yani icinde hormon yok sanirim adet olmussun gibime geldi telas yapma..hadi bebegine kavusmana cok azzz kaldi insallahhh:52::52:

Canım az önce hemşireyi tekrar aradım ilaca devam et dedi. Salı akşamı ilaç son. bence ben ciddi ciddi adet oluyurum ama ilacı kestirmiyorlar. hastalığımın 7. günü ankarada olacakmışım. 3. günü iğnelere başlayacakmışım. hadi hayırlısı

canım bu arada bişey soracağım ben ödem atmak için bir haftadır yeşil çay ada çayı kiraz sapı vs gibi bitki çayları içiyorum. bunlara iğnelere başlayana kadar içsem bişey olur mu yumurtlamayı etkilermi biliyor musun?

günaydınlar mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh:16::16::16::16::16:

Canım az önce hemşireyi tekrar aradım ilaca devam et dedi. Salı akşamı ilaç son. bence ben ciddi ciddi adet oluyurum ama ilacı kestirmiyorlar. hastalığımın 7. günü ankarada olacakmışım. 3. günü iğnelere başlayacakmışım. hadi hayırlısı

canım bu arada bişey soracağım ben ödem atmak için bir haftadır yeşil çay ada çayı kiraz sapı vs gibi bitki çayları içiyorum. bunlara iğnelere başlayana kadar içsem bişey olur mu yumurtlamayı etkilermi biliyor musun?

selencim tatlım başlıyorsun demek....
valla hevesleniyorum ne yalan söyliyim.... ama önce kürlerimi bitircem sizi heyecanla takip etmeye devam edicem :)))) bu arada tedavi sırasında bitki çayları zararlı ama öncesinde sorun olacağını sanmıyorum

Merhba kizlar , bgn kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda pasamiz tak keyifci ellerini basinin arksina koymus aykalarida uzatmis :)) 2hfta sonra ayrintili ultrason icin rndvu aldik , bu ayrintili ultrason hakknda bilgisi olan var mi ? Bide ucretleri ne kdr ? Ben acibademe gidyorm ve ozel saglik sigortamizda yok :/

kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış.... :1: ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....

günaydınlar mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh:16::16::16::16::16:

selencim tatlım başlıyorsun demek....
valla hevesleniyorum ne yalan söyliyim.... ama önce kürlerimi bitircem sizi heyecanla takip etmeye devam edicem :)))) bu arada tedavi sırasında bitki çayları zararlı ama öncesinde sorun olacağını sanmıyorum

canım biliyorsun hepimiz yaşıyoruz hepimiz şiştik bu hormon ilaç ve iğnelerinden bende düşündüm iğnelere adetin 3. günü başlayacakmışım o güne kadar içeyim ne kadar düşersem o kadar iyi diye düşündüm.

Canım bende heyecanlıyım. hemde nasıl heyecanlıyım. Bu sefer çok pozitif olmaya çalışıyorum iznimi müdüre söylemek içinde hastalandığım günü bekleyeceğim :) en fazla 1 haftaya kadar iğnelere başlayacağım. veee ankaradan bebeğimi alıp buraya getireceğim. Rabbimin izniyle tabii ki...:16::16::16:

kızlar sonuçlarımı aldım.... fsh pek düşmemiş ama diğer değerlerim az daha normalleşmişler, benim e2 de yerlerdeydi de toparlanmış.... :1: ak saçlı doktorum, bu ay klomen denemek istiyor bende.... fsh yüksek çıkmış ama bide görünen durum var, bence bu ayı değerlendirelim dedi bende tamam dedim.... daha önce klomen kullanan var mı? ben soğan kürüne geçmiştim 2 gündür yapıyorum, acaba soğan kürü klomeni etkiler mi? ben şimdi napıyım???? kürlere mi devam ediyim yoksa klomen mi alıyım? 5 günlük zaten bu klomen ve pazartesi yumurta ölçümü yapmak için çağırdı doktor.....

canım senin adına çok sevindim umarım fsh da en kısa zamanda normale gelir. klomeni hiç bilmiyorum ama eminim bilgisi olanlar vardır. öptüm seni bitanem.:54:

Kuzum ben senelerr once ilk tedavime klomenle baslamistim 6 ay klomen tedavisi gordum gunde 4tane iciyordum ayni anda sogan kurude yapmistim bence denemelisin kurlerini birakma tabi drunada danis ins sonu guzel olsun:)

ayy cok az kalmis valla, heyecan baslamistir sendedeee, insallah emeklerinin karsiligini alacaksin canim bu defa..caylar hakkinda hic fikrim yok canim ama, bence igneye baslamadan 1-2 gun once birak ne olur ne olmaz...

himmm bence sen doktorun dedigini yap canim..hic bi bilgim yok maalesef klomen hakkinda, sogan kurunu 2 gunde bir yapsan??bilemedimm:26: ama bildigim bebegine bir an once kavusacaginn:16::16:

Merhaba güzel anneler ve anne adayları :3: nasılsınız birkaç gündür yazamadim yumurta takibim yapılıyor merkezimiz sehir disinda olunca yollarda geçiyor zaman ama olsun herseye değer :16: çarşamba kont var cuma gibi toplariz dedi doktor bakalim hayırlısı bu sefer düşük doz yaptik ama bnm e2 uçuyor yine inşallah ohss olmam :18: doktor ilki kadar zor olmaz bu sefer dedi inşallah Allah yardimcimiz olsun öpüyorum sizleri :54: :16:

canım klomeni ben tedaviden önce kullanmıştım. bizim iğnelerin daha düşük dozu gibi düşün. günde 2 tane kullanmıştım ve yine 2 günde bir ultrason için doktora gitmiştim ama bu defa iğneler kadar çok yumurta büyümüyor. benim 2 tane yumurtam büyümüştü. sonrasında yine hcg iğnesi yapıyosun ve doktor 2 gün cinsel ilişki öneriyor. klomen böyle bişey işte. bence de boş geçmektense de dene derim. bence kürün pek dezavantajı olmaz ama yine de yanlış bişey söylemiyim canım. benim E2 yüksek senin de düşük müydü? inşallah bebeiş kendisinden gelir belli mi olur? benim bi arkadaşım tam tedaviye başlayacaktı soğan kürü ardından incir kürü falan yaptı. eşine de keçiboynuzu kürü. o ay hamile kaldı. şimdi 8 haftalık:) umudumuz bitmedi bence:)

Merhaba güzel anneler ve anne adayları :3: nasılsınız birkaç gündür yazamadim yumurta takibim yapılıyor merkezimiz sehir disinda olunca yollarda geçiyor zaman ama olsun herseye değer :16: çarşamba kont var cuma gibi toplariz dedi doktor bakalim hayırlısı bu sefer düşük doz yaptik ama bnm e2 uçuyor yine inşallah ohss olmam :18: doktor ilki kadar zor olmaz bu sefer dedi inşallah Allah yardimcimiz olsun öpüyorum sizleri :54: :16:

sahra sende de pcos mu var?

merhaba kızlar hayırlı haftalar hepinize.adetimi bekliyorum bende size yetişcem kızlar ardarda gelsin güzel haberler inşallah :21:
İnsallah cnm benim hep guzel haberler alalim verelim
Cnm ben kullanmistim adetin 5.gunu baslayip gunde iki tane iciyorsun yumilerin gelismesini sagliyor sogan suyu zaten kisti temizledigi icin bence zarari olmaz cnm bide zaten sogan suyu yumurtlama zamani biter heralde kac gun iciyordun bence kurunu bozma cnm ilacina bi yan etkisi olacagini sanmiyorum inss hayirlisi olsun hakkinda cnm

Son düzenleme:
Evet cnm pco + Çikolata kisti :(

bende de pcos var. tedavilerim çok zor oluyo:( şimdi yenisine başlamaya bile korkuyorum. bir de ben PGT yaptırıyorum o yüzden embriyo sayısı çok az oluyo:( inşallah çoook kaliteli embriyolar olur ve onlar da bebiş olur sana tutunur:) işin zor kısmı bitmek üzere...

İnss olmazsin cnm bolbol kaliteli yumilerin sonrasindada embiriyolarin olsun inss bende seni opuyorum cnm :54:

Back