tünaydınlaaarrrrrhepimize hayırlı cumalar, Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah, nasip etmeyecekleri için de gönlümüzü razı etsin inşallahhhhhh......
b
Allahım nası güzel bi haber buuuuuu.... alfabe inanılmaz sevindim.... bir önceki tedavimiz birlikte idi, inşallah hemen ardından bizlerde geliriz.... çok duygulandım ki ben :)))))
gelgelelim banaaaaa.... dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeliyaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi....
böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....
hay Allah razi olsun Hulusi amcadan:)) moral cok cok onemli bizim tedavilerimizde, bencede senin ahim sahim bir sounun yoktu ve hatta 1-2 ay cinde hamile kalacagina inaniyorum cunku kurlerine innaiyorsun inanarak uyguluyorsun, bahar geldi hormonlarin costu tatiliniz yaklasiyooo, eee bebis kacirmka istermi bugunleri bakta gorrrrrrr kendisi gelecek kosa kosaa
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)