2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

benmde ilk tüp bebeğimde öyle oldu progesteron yüksek çıktı d.kontrol hapı kullandım sonraki ay tüpe başladım.diğerindede öyle olmuştu.opudan sonra bırakmıştım benmkide kimyasal olmuştu.6 yumurtam toplandı 5'i döllendi 2 si transfer edilmişti.yani aslında sigara içmesek iyi ama bu işler nasipppppppppppppp

Aslında kendimizi kandırıyoruz işte zaten gergin bi süreç bir de sigarayı bırakırsak nolur falan diye. Aslında içmeyenler için de gergin bir süreç onlar nasıl atlatıyor. Biz sigarayla sakinleşmeye alışmışız işte Dediğin gibi nasip. Rabbim hepimize yardım etsin

ya herkes bıraktım diyor valla helal olsun ben neden bırakamıyorum diyorum yani kendime..ama olur olur inanıyorum ben

Kizlar hepinize iyi günlerrrr
cnm hayırlısı olsun inş içtigin haplar sifa olsun bolbol kaliteli yumilerin olsun inş cnm

cnm degerin o kadar kötü degil inşş ıki gun sonra katlaması önemli hayırlısı olsun cnm

Cnm inşş bugun transferin sorunsuz gecsin bebişini al gel hemencecik inşş

:)

Adaçayını deneyeceğim o zaman, teşekkür ederim...
Tedavilerimizin uzaması, ertelenmesi bile paralel gidiyor :) Çocuklar da aynı dönemde doğsun, büyüyüp arkadaş olsunlar tamam mı :)
Pilates çok iyi fikir. Akşamları zıvanadan çıkmamak için kocanın da desteği şart... Ben o sayede saçmalamayıp sürdürebiliyorum.. Dışardan yiyeceğin zaman da tavsiyem, en azından pide-pizza-makarna değil de et-salata seçimi yapman, bu sayede bile büyük ölçüde kâr etmiş olursun.

seninle aynısını kullanıyorum 120 tl biesteron canım ankaradan klinikten söylediler doğum kontrol hapıyla aynı gün başladım yani bu durumda 10 gün falan olmuş sanırım.günde 3 adet içiyorum. sabahları 300 lük coasprin ve fobiol içiyorum. Akşamada doğum kontrol hapını içiyorum.

bu arada 1 hafta daha geçsin incir yemeye başlayacağım. opuya kadar hergün 5er tane incir yiyeyim diyorum. incir kürü dahamı iyi olur onuda bilmiyorum ama

kızlar bu arada ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum sizde başlayınnnnn çok iyi geliyormuş

kankardeş olduk valla hehe incir kürünü tüp bebek iğneleri zamanı yapma.1 ay öncesinden yap daha etkili olur tabiki kesinlikle yap..çok basit zaten.6-7 inciri ikiye böl 3 bardak hazır suyla kaynat ağzı kapalı 3 dk dinlendir.1 bardak gece yatarken 1 bardakta sabah kalkarken iç.her akşam taze yap unutma yaptğnla hem akşam hem sabah içebiliyorsun :))))

kaç gün sınırı varmı ki?

Selencim bence incir kuru yap,suyunu ic derim..hati dogru diyor,regl ile birlikte ilac baslicaksin,inciri o zamana birakma.bugunden itibaren 20gun yap.yumurtaya bende baslasam aslinda,tok da tutuyo insani.arastirmalara gore sabah yumurta yiyen,gun icinde 400kalori daha az aliyormus,tok tuttugundan:))

kaç gün sınırı varmı ki?

Simdi kendi sitesinden baktim::

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir..

Evet canım 12.gün sonucum. Ya aslında hemşire beni rahatlatmaya bile çalıştı,gebelik var dedi. Sadece 90 nin altındaki değerleri takip amaçlı 2 gün sonra tekrarlatiyoruz dedi,ama ben böyle bişey beklemediği m için çok heyecan Evham yaptım galiba. Acaba cumartesi yi beklerken yrn da kan tahlili yaptırsam mi?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…