bende içiyorum ve tüp aşamasındayım bende :26: benim geçen ay iğnelerim başlayacaktı e2 yüksek çıkınca 1 ay ertelemek zorunda kaldıkbu ay d. kontrol kullanıyorum yumurtaları baskılamak için. Geçen ay 3-4 gün hiç içmedim ama dediğin gibi izmariti bulsam içerdim o derece bu ay eğer e2 normal çıkar ve iğnelerime başlarsam azaltıp, yumurtalar transfer edilince de tamamen bırakıcam inşallah.
EMODEX adı.keçiboynuzu folik asit ne ararsan var içinde..kız benmkide sigara kola içiyo karışmıyorumda ben günde 2-3 içiyorum sence ne olur :26:
bırak şu sigarayı kızıyorum ama sana lütfen içme en azından şu süreçte
benmde ilk tüp bebeğimde öyle oldu progesteron yüksek çıktı d.kontrol hapı kullandım sonraki ay tüpe başladım.diğerindede öyle olmuştu.opudan sonra bırakmıştım benmkide kimyasal olmuştu.6 yumurtam toplandı 5'i döllendi 2 si transfer edilmişti.yani aslında sigara içmesek iyi ama bu işler nasipppppppppppppp
Aslında kendimizi kandırıyoruz işte zaten gergin bi süreç bir de sigarayı bırakırsak nolur falan diye. Aslında içmeyenler için de gergin bir süreç onlar nasıl atlatıyor. Biz sigarayla sakinleşmeye alışmışız işteDediğin gibi nasip. Rabbim hepimize yardım etsin
ya herkes bıraktım diyor valla helal olsun ben neden bırakamıyorum diyorum yani kendime..ama olur olur inanıyorum ben
Kafada bitirmekle alakkalı işte. Sanırım ben sigarayı çok seviyorum ondanAma bebeğim olunca ona bu kötülüğü asla yapmam.
cnm hayırlısı olsun inş içtigin haplar sifa olsun bolbol kaliteli yumilerin olsun inş cnmgünaydın millettttttttttttttttultrasona girdim geldim.yumurtaların operasyondan sonra gayet güzel görünüyor dedi doktorum oleyyyyyyyyyyyyy bu ay enfeksiyon riskine karşın bir iğne olacakmışım enbrel 50 mg ondan sonraki ay başlicaz dedi yani 1 ay daha dinlenme sürem var oleyyyyyyyyyyyyyyyyy iğnede 350 liraydı.neyse bıosteron yani dhea yumurta kalitesini arttırıcı istedim oda 120 liraydı.hepsini aldım.bide eşimden dolayı balık yiyemediğim için omega 3 hapı istedim bitane isim verdi eczane onu arıyo.akşama bulursa gidip alcam.doktorum dediki sen istedin diye verdim bunları bende açıkçası herşey tamı tamına olsun istiyorum nasıl olsa para dökülecek önümüzdeki ay..bari bu ay vitaminleri alayımda eksiksiz olsun dedim.hayırlara vesile olsun inşallah
cnm degerin o kadar kötü degil inşş ıki gun sonra katlaması önemli hayırlısı olsun cnmYa kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:
Cnm inşş bugun transferin sorunsuz gecsin bebişini al gel hemencecik inşş
:)Canim benim keonik faranjitim vardi..adacagini demleyip yanima bi su sisesi ile aliyordum.aklima geldikce 1yudum gargara..dezenfektan gorevi sanirim.o oksuruk kalir yoksa:)) kiz bende bu ay 15inde regl oldum:))13-15 arasi bekliyorum bende..arami cok yakin olacak desenebende pilatese basladim ama diyet yapamiyorum yaa..sabah ogle iyi,aksam olunca zivanadan cikiyorum.yada mutlaka disardan yiyoruz
cnm hayırlısı olsun inş içtigin haplar sifa olsun bolbol kaliteli yumilerin olsun inş cnm
tatlımevet bende 1 ay daha bekliyorum dhea hangisini kullanıyorsun benmki çok pahalı geldi ya ???? ve 20 günde bitcek günde 3 tane alcam..yani bi kutu daha lazım bana omegayıda ben söyledim.eşim balık sevmediği için hiç balık yiyemiyorum dedim. o zaman omega 3 almalısın dedi buda vücudun bi ihtiyacı dedi.onuda kullan hiçbi zararı yok vitamin sonuçta..bu arada incir kürü yapcam bu ay yumurtalarım bi sonraki aya bomba gibi olsun istiyorum taze meyve suları sıkcam içcem herşeyi yapcam kendime bakcam
kankardeş olduk valla heheseninle aynısını kullanıyorum 120 tl biesteron canım ankaradan klinikten söylediler doğum kontrol hapıyla aynı gün başladım yani bu durumda 10 gün falan olmuş sanırım.günde 3 adet içiyorum. sabahları 300 lük coasprin ve fobiol içiyorum. Akşamada doğum kontrol hapını içiyorum.
bu arada 1 hafta daha geçsin incir yemeye başlayacağım. opuya kadar hergün 5er tane incir yiyeyim diyorum. incir kürü dahamı iyi olur onuda bilmiyorum ama
kızlar bu arada ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum sizde başlayınnnnn çok iyi geliyormuş
evet çocuk düşünenler özellikle sarısı yenmeliymiş.bende yemeye başlicam.
kankardeş olduk valla heheincir kürünü tüp bebek iğneleri zamanı yapma.1 ay öncesinden yap daha etkili olur tabiki kesinlikle yap..çok basit zaten.6-7 inciri ikiye böl 3 bardak hazır suyla kaynat ağzı kapalı 3 dk dinlendir.1 bardak gece yatarken 1 bardakta sabah kalkarken iç.her akşam taze yap unutma yaptğnla hem akşam hem sabah içebiliyorsun :))))
seninle aynısını kullanıyorum 120 tl biesteron canım ankaradan klinikten söylediler doğum kontrol hapıyla aynı gün başladım yani bu durumda 10 gün falan olmuş sanırım.günde 3 adet içiyorum. sabahları 300 lük coasprin ve fobiol içiyorum. Akşamada doğum kontrol hapını içiyorum.
bu arada 1 hafta daha geçsin incir yemeye başlayacağım. opuya kadar hergün 5er tane incir yiyeyim diyorum. incir kürü dahamı iyi olur onuda bilmiyorum ama
kaç gün sınırı varmı ki?
canım o hemşire neden seni strese sokuyor anlamadım değerin bence gayet güzel 12.gün sonucu mu bu? 20 lerle başlayıp devam eden var sen sakin ol bugün yaptırdıysan ctesi tekrarlar testini %60 artış olması yeterli bunu unutma stres de yapma kendine lütfen
ben başladım :d sen hangi gün adet gördün. Ben 16.03 te adet gördüm
20 gün içmen gerekiyo ama ne kadar içersen o kadar yararına.bende dün adet oldum bugün 2.günüm sen benden öndesin vallakaç gün sınırı varmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?