2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

KALBİMDESİNNNNN

Umrım herşey yolundadır canım arkadaşlar gibi bende seni çok merak ettim. Sabırlı metanetli arkadaşım Rabbim zorunu kolay eyler inşallah.....

güzel arkadaşım çok sağol ben iyiyim misafirim vardı giremedim topiğeinşaALLAH Nisan yağmurunun bereketi gibi sanada Hatiyede bebek bereketi getirsin canım

daha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksana bu son tedavimiz olsn ya

Canımmm cok sağol desteğin için inşallah cnm bnm inşallah bu ara esim de işinden cok stresli biraz güçsüz hissediyorum kendimi hepimizin ayrı ayrı derdi var Rabbim ayakta durma gücü versin hepimize

Canim ben 40 gun filan ictim,fena degildi.testeredisli aslanpencesi olmali.bu hormon dengeleyici,azi yukseltiyor,yuksek olani azaltiyor.
Polikistik over,kist ve miyom icinse kurusogan kuru oneriliyor.ve asla ikisi birlikte yapilmiyor.ben ikisini de yaptim.miyomum yok olmus sanirim.bence sen sogan kurunu yap...

Himm anladım canim Sağol simdi bnm sol da kistim var ama sol tüpun baglantisini kestiler ya sogan kürü yapinca akinti ile atiliyor kist diye biliyorum yanılıyor da olabilirim baglanti kesik olunca nereye akacak ya da o kist nasıl eriyecek birkac gündür kafam buna çok takılıyor cok soru sordum kusura bakmayin

canım benim birbirimizin sayesinde bu günlerde geçiyor inşaALLAH bir gün bebeklerimizin nasıl gaz çıkardığını anlatıp güleceğiz

sen nerde tedavi oluyosun cnm ben izmirde
aşılama oldunmu peki ben 2defa oldum dr tüp bebeğe geçicez dedi bende aşılamayı devam ettirmedim
tüp bebek şansı daha fazla duyduğuma göre...

bende ankarada başkent hastnesinde tedavi görüyorum 1 kez aşılama denendi doktorumla konuştum tüp yaptırdık daha çok tutar diye ama olmadı en azından 3 denemede gebe kalabilirim diye düşündüm ondan yaptırıyorum olur inşallah

Canımmm cok sağol desteğin için inşallah cnm bnm inşallah bu ara esim de işinden cok stresli biraz güçsüz hissediyorum kendimi hepimizin ayrı ayrı derdi var Rabbim ayakta durma gücü versin hepimize

benm eşimde işinden dolayı çok sıkıntılı açıkçası bende işten çok sıkıldım am aevde oturunca daha zor gelecek biliyorum o yzüden çalışıyorum..inşallah bu dertlerimiz son bulur allahımmmmmmmmm

canım umudumuz olsun olsun para v.s bunlar bulunur inşaALLAH bebeğim tedavili yada tedavisiz yavrularımız gelecek sabrediyoruz ve bekliyoruz bende o macunu tedarik etmeyi düşünüyorum inşaALLAH şifa olur herşey ALLAH'ın ol demesi ile

ah bu kist yokmu bu kist normal kistlerden çok farklı inş tutar cnm ya iyi düşünelim iyi olsun inş
bende 9nisanda başlıcam iğnelere biraz korku var içimde nasıl aşamalardan geçicem bilmiyorum
ama sizin evliliğinizde çok yeni benim 9sene biticez

çocukmu düşünmedinki neden bekledin :) korkma aşılama gibi aynen iğneleri yaptıktan sonra uyutularak opuya alınıyorsun gerisi zaman ve sabır .dediğin gibi inşallah tutar

kalinkam inşaALLAH sabredenlerden olmuşumdur.Rabbim mükafatına layık görür

beni de beni deeeee

Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica

aha da yaptım listeyi

oooooo canım listen çok güzel olmuş eline sağlık maaşaALLAHtek sıra halinde yürüyün kızlaaarrrrrrrr

Ben kaçtım kızlar iyi akşamlar esim geldi hasta olacam galiba diyor bir corba yapayim öpüyorum hepinizi görüşürüz yine

Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum, 8 nisan mı olacak test tarihin? İlk sen doğuracaksın hayırlısıyla.

iyi olmana cok sevindim canim benim, bomba gibibaslayacaksin yeni tedavine insallahhhhhhhhh ve bu tedaviyle mis kokuluna kavusacaksinn Allahin izniyle

canim benim cok tesekkur ederim, hicbu kadar yaklasmamistim transfere, insallah sorunsuzca gecer alir gelirim bebisimi:) 7 nisan gorunuyor bana verdikleri takvimde kan testi canim, hadi hayirlisi..arayi acmayin pleaseee bekliyorum

kızlar ne güzel pozitif enerji saçıyorsunuzen kötü günümüz böyle geçsin 2014 de göbekleri şişiriyoruz 2014 Aralık ayı itibari ile indirmeye başlıyoruzyaşasınnnnn içimizdeki bebek sevgisi gücüüüüüüüü

Evet öyle yadün geceden beri çok keyifsizim ameliayattan sonra bir garip oldum bi umitsizlik çöktü yaramadi anestezi bana galiba en kisa zamanda toparlanayim inşallah

canımın içi insan bazen farkında olmadan kör bir kuyunun içinde buluyor kendinikurtulmak yine bizim elimizde şöyle bir sirkelen daha gençsin canım strese girmeni gerektirecek sebepler yok sen elinden geleni yaptın yapıyorsunda bize evlatlarımızı verecek olan yüce yaradan bekleyip vermesi için dua edeceğizinşaALLAH bir gün mutlaka olacak canım bende soğan hürü ve aslan pençesi çayını denemek istiyorum çikolata kisti için özellikle bir tv kanalında sn. Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi dedi 2 ay soğan kürü sonra bir ay çay dedi şifa olsun tatlım

Ben kaçtım kızlar iyi akşamlar esim geldi hasta olacam galiba diyor bir corba yapayim öpüyorum hepinizi görüşürüz yine

iyi akşamlar canımeşine geçmiş olsun canım Rabbim birbirinize olan muhabbetinizi sevginizi artırsın hayırlı evlatlarda taçlandırsın inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…