- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
KALBİMDESİNNNNN
Umrım herşey yolundadır canım arkadaşlar gibi bende seni çok merak ettim. Sabırlı metanetli arkadaşım Rabbim zorunu kolay eyler inşallah.....
keşke bende tamamen bıraksam.benm 2.ci olacak inşallah
daha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksanabu son tedavimiz olsn ya
Kızlar ben soğan suyu 10 gun zorla içtim midemi bir garip yaptı aslan pençesi iki tür galiba bide testere dislisi olan varmış çikolata kisti icin hangisini yapayim :44:kafam karisti her yerde farkli yazıyor teşekkür ederim =)
canım beni iyi kalpli arkadaşım bu günlerde geçecek bizde bebişlerimizle mutlu mesut bir ömür süreceğiz inşallah. Rabbim büyüktür vermediyse de bir hayrı vardır çok şükür atlatmışsın herşeyi Rabbim bir dahaki tedavinde bebişini sana nasip etsin inşallah
sen nerde tedavi oluyosun cnm ben izmirde
aşılama oldunmu peki ben 2defa oldum dr tüp bebeğe geçicez dedi bende aşılamayı devam ettirmedim
tüp bebek şansı daha fazla duyduğuma göre...
Canımmm cok sağol desteğin içininşallah cnm bnm inşallah bu ara esim de işinden cok stresli biraz güçsüz hissediyorum kendimi hepimizin ayrı ayrı derdi var Rabbim ayakta durma gücü versin hepimize
canım arkadaşım çok geçmiş olsun umarım iyisindir rabbim sabırlık versin bitanem iyi olduğunu bilmek sevindirdi beni artık yolumuza bakma vakti geldi rabbim inşllh bundan sonrakini bize bağışlar inşllh bende adet oldum bitti merkezi arayıp randevu alıcam bakalım ne dicek drum nasıl bi tedavi uygulucak ama ben sanırım hemen başlıyamıcam gibi maddi olarak bitik durumdayız eşimde arabayı satıcam diyo bende hayır dedim rapor olayını araştırdım biraz 3 hak onaylanmış diye duydum zeynepkamili arayıp iyice sorcam inşllh onaylanmıştır yoksa bunun altından kalkmamız biraz zor eşim ameliyat olursa sadece 2600 lira ameliyatı ilaç ve hastaneyi katmıyorum bile rabbim yardımcımız olsn....heee bide hani geçen akşam fatih sultan mehmet macununu konuşulmuştu ya araştırdım zahide yetişin programında ibrahim saraçoğlu yaptı gramı gramına gösterdi aldım tarifini evde yapıcam eşle birlikte vkullanılıyo sabah akşam bi çay kaşığı belki şifa olur rabbim belki mucizesini böle yollar bize bellimi olur
bende ankarada başkent hastnesinde tedavi görüyorum 1 kez aşılama denendi doktorumla konuştum tüp yaptırdık daha çok tutar diye ama olmadı en azından 3 denemede gebe kalabilirim diye düşündüm ondan yaptırıyorum olur inşallah
ah bu kist yokmu bu kist normal kistlerden çok farklı inş tutar cnm ya iyi düşünelim iyi olsun inş
bende 9nisanda başlıcam iğnelere biraz korku var içimde nasıl aşamalardan geçicem bilmiyorum
ama sizin evliliğinizde çok yeni benim 9sene biticez
Bitanm benim guzel kardesim seni aramizda gormek cok guzel canim m benim insallah Allah in izniyle hersey cok guzel olucak Rabbim sana cok hayirli bi vlat nasip edecek insallah sen cok buyuk bi sinavdan gectin ve sukrunu sabrini birakmadin cok sukur isyani diline almadin Rabbimde senin yuzunu guldurecek insallah cani gonulden inaniyorum
benm eşimde işinden dolayı çok sıkıntılı açıkçası bende işten çok sıkıldım am aevde oturunca daha zor gelecek biliyorum o yzüden çalışıyorum..inşallah bu dertlerimiz son bulur allahımmmmmmmmm
Çok geçmiş olsun canım :-( ne denir bilmiyorum inan çok üzgünüm :-(
kalbindesin canım çokkkkkk geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar yoluna devamedersin inşallah
beni de beni deeeee
Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica
aha da yaptım listeyi
çocukmu düşünmedinki neden bekledin :) korkma aşılama gibi aynen iğneleri yaptıktan sonra uyutularak opuya alınıyorsun gerisi zaman ve sabır .dediğin gibi inşallah tutar
5sene istemedim cnm 19 yaşında evlendim gezdik tozduk derken dedik artık yapalım
4senedirde istiyoruz işte geçen sene nisanda oldum ilk aşılama bide aralıkta işte
uyuttukları için stres yapıyorum uyandığımda yanımda eşim olucakmı falan die işte :2:
amanda ne guzel bi liste bu boyleee monicacimbende simdi hesap yapiyodum acaba bu tedavimde hamis kalirsam ne zaman dogum olur diye, 2014 Aralik ortasi gozukuyor kismetse bugun evdeyimm bol bol yemek yapicam yarin transferim insallahh, tedaviye basladiktan 5 ay sonraa buna da sukur opuyorum hepinizi
Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum, 8 nisan mı olacak test tarihin? İlk sen doğuracaksın hayırlısıyla.
iyi olmana cok sevindim canim benim, bomba gibibaslayacaksin yeni tedavine insallahhhhhhhhh ve bu tedaviyle mis kokuluna kavusacaksinn Allahin izniyle
canim benim cok tesekkur ederim, hicbu kadar yaklasmamistim transfere, insallah sorunsuzca gecer alir gelirim bebisimi:) 7 nisan gorunuyor bana verdikleri takvimde kan testi canim, hadi hayirlisi..arayi acmayin pleaseee bekliyorum
Evet öyle yadün geceden beri çok keyifsizim ameliayattan sonra bir garip oldum bi umitsizlik çöktü yaramadi anestezi bana galiba en kisa zamanda toparlanayim inşallah
Kızlar ben soğan suyu 10 gun zorla içtim midemi bir garip yaptı aslan pençesi iki tür galiba bide testere dislisi olan varmış çikolata kisti icin hangisini yapayim :44:kafam karisti her yerde farkli yazıyor teşekkür ederim =)
Ben kaçtım kızlar iyi akşamlar esim geldi hasta olacam galiba diyor bir corba yapayim öpüyorum hepinizi görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?