• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim bugün daha iyiyim kardeşim dayanamamış toplamış yavrularını bana geldi 2 gündür beraberdik 1 saat önce gittiler çok iyi vakit geçirdik 3 yaşında oğlu var mis kokusunu ciğerlerime çektim ilaç gibi geldi maaşaALLAH:16::16::16::16:
Ohhh ne guzel seninde kafan dagılmştır cnm yigen sevgiside bir başka guzel oluyor inşş kardesinde senin yavrularının mis kokusunu içine çeksin cnm
daha çok umutlanmalısın artık yeni bi sayfa açıldı sana baksana :54::54::54: bu son tedavimiz olsn ya:54:
Amin cnm inşallah
kızlar ne güzel pozitif enerji saçıyorsunuz:32::32::32:en kötü günümüz böyle geçsin 2014 de göbekleri şişiriyoruz:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: 2014 Aralık ayı itibari ile indirmeye başlıyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yaşasınnnnn içimizdeki bebek sevgisi gücüüüüüüüü:16::16::16::16::16::16::16:
Ayyy inşallah cnm benimya okunan ezanların yuzusuyu hürmetine inşallah

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

Ohhh ne guzel seninde kafan dagılmştır cnm yigen sevgiside bir başka guzel oluyor inşş kardesinde senin yavrularının mis kokusunu içine çeksin cnm

Amin cnm inşallah

Ayyy inşallah cnm benimya okunan ezanların yuzusuyu hürmetine inşallah

Neşecim kardeşimin iki tane çocuğu var onları bir başka seviyorum ablamın ve abiminde çocukları var ama bunlar başka:8::55::16::16:inşaALLAH canım Rabbim dualarımızı kabul etsin:16::16::16::16:

kasım ve aralık ayında tüp bebek deneyen arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu onlarıda paylaşırmısınız.bende mart nisan gibi başlayacagım inş.

İnsallah bebegin olur:)) burdaki arkadaslardan bence cogu( 2/3 )hamile kaldi ama bu oranin yarisi ya kimyasal gebelik oldu yada yeterli gelismedigi icin alindi:(( buna bende dahilim:43: geri kalan 1/3luk kisim ise hic olmadi maalesef..bunlar benim degerlendirmem,sayi olarak bilemiyorum..bas sayfadaki tablomuz gitti...

İnsallah bebegin olur:)) burdaki arkadaslardan bence cogu( 2/3 )hamile kaldi ama bu oranin yarisi ya kimyasal gebelik oldu yada yeterli gelismedigi icin alindi:(( buna bende dahilim:43: geri kalan 1/3luk kisim ise hic olmadi maalesef..bunlar benim degerlendirmem,sayi olarak bilemiyorum..bas sayfadaki tablomuz gitti...

kız sen tam bi kadın doğum uzmanı olcakmışın heee ne güzel anlatmışın bizi amayola devam durmak yok :10::10:

küsme bebeğim zaten amaya yeniden liste yapabilirse hepimiz tekrar bilgilerimizi vereceğiz:34::34:canım bu Fatih Sultan Mehmet macunundan çok ümidim var en kısa zamanda bunu uygulamaya başlamalıyız:34::16::16::16:

benimde bitanem dün uzunca araştırdım gramı gramına anlatıyo saroçoğlu yazdım üsküdarda ermiş aktar var ordan temin edicem bitkileri balıda köye sipariş verdi bizimki akşam hemen oda gelir bugün yarın

benimde bitanem dün uzunca araştırdım gramı gramına anlatıyo saroçoğlu yazdım üsküdarda ermiş aktar var ordan temin edicem bitkileri balıda köye sipariş verdi bizimki akşam hemen oda gelir bugün yarın

hadi bismillah canım ben senin eşine çok fayda edeceğine inanıyorum:16::16::16:macun yensinnnnnn bebek gelsiiiinnnnnn:16::16::16::16:

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥

Canim ne macunu bu cikolata kistiyle alakasiyla beni de bilgilendirin nolurr:(

canım geçenlerde bir yakınım çocuğu olmayanlar için osmanlı arşivinde bulunan bir macunun iyi geldiğini duymuş İbrahim Saraçoğlu tv de anlatmış ben denk gelmedim ama çikolata kisti için 2 kür soğan suyu bitimindede 1 ay testere dişli aslan pençesi çayı öneriyor:34:macunda canım erkeğede kadınada iyi geliyormuş bebek olmasına yardım ediyormuş denemekte fayda var :34:

hadi bismillah canım ben senin eşine çok fayda edeceğine inanıyorum:16::16::16:macun yensinnnnnn bebek gelsiiiinnnnnn:16::16::16::16:

evet inşllh yaaa zaten özellikle sperm sorunu ve yumurta azlığı çekenlere çok iyi geliyomuş ve hamile kalan bile çok olmuş 2 ay kullanılcak diyo kız bellimi bakmışınki normal yoldan hamile kalmışız :49::49::49::49::49:

Kizlar bu arada ben dondurulmus tedavime basladim climara bant kullaniyorum pazartesi kontrolum var heyecanliyim umutluyum bi degisigim dualariniza ihtiyacim var♥♥♥

canım inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gidecek yavrularına kavuşacaksın:16::16::16:ALLAH yardımcın olsun tatlım:16::16::16::16:

ayyy hadi cnm hayırlısı stres yapma etkiliyo biliyosun hayırlısını iste arkadaşm hep rabbim gönlüne göre versin inşllh....kalbimdesinin dediği gibi sen soğan kürü ve testeredişli aslan pençesi yap iyi geliyo

evet inşllh yaaa zaten özellikle sperm sorunu ve yumurta azlığı çekenlere çok iyi geliyomuş ve hamile kalan bile çok olmuş 2 ay kullanılcak diyo kız bellimi bakmışınki normal yoldan hamile kalmışız :49::49::49::49::49:

ALLLAHHHH ne güzel olur Rabbim kısmet ederse sebeplerinide yaratır:16::16::16:bebeğim düşünmesi bile harikaaaa

Back