• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

beni de beni deeeee:52::52:

Nisan - mayıs 2014'te hamile kalıp 2015'in ilk aylarında doğuracaklar:
kalbimdesin
selen
hati
nazan
unbelivable
monica
:49::49::49::49::49::49:

aha da yaptım listeyi :nazar::1::1:

amanda ne guzel bi liste bu boyleee monicacim:nazar::nazar: bende simdi hesap yapiyodum acaba bu tedavimde hamis kalirsam ne zaman dogum olur diye, 2014 Aralik ortasi gozukuyor kismetse:52::52: bugun evdeyimm bol bol yemek yapicam yarin transferim insallahh, tedaviye basladiktan 5 ay sonraa:53: buna da sukur:16::16: opuyorum hepinizi

amanda ne guzel bi liste bu boyleee monicacim:nazar::nazar: bende simdi hesap yapiyodum acaba bu tedavimde hamis kalirsam ne zaman dogum olur diye, 2014 Aralik ortasi gozukuyor kismetse:52::52: bugun evdeyimm bol bol yemek yapicam yarin transferim insallahh, tedaviye basladiktan 5 ay sonraa:53: buna da sukur:16::16: opuyorum hepinizi

Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum, 8 nisan mı olacak test tarihin? İlk sen doğuracaksın hayırlısıyla. :52::52::52:

Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum, 8 nisan mı olacak test tarihin? İlk sen doğuracaksın hayırlısıyla. :52::52::52:

canim benim cok tesekkur ederim, hicbu kadar yaklasmamistim transfere, insallah sorunsuzca gecer alir gelirim bebisimi:) 7 nisan gorunuyor bana verdikleri takvimde kan testi canim, hadi hayirlisi..arayi acmayin pleaseee bekliyorum:10::10:

boşlukları dolduralım kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr yeni tedaviye başlayacaklar

kalbimdesin
bebek-34
monica
selen
nese77
amayaa
unbelivable
hatibulut

eklemek isteyenler gelsin kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr bu arada yeliz ne oldu ya:26:

boşlukları dolduralım kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr yeni tedaviye başlayacaklar

kalbimdesin
bebek-34
monica
selen
nese77
amayaa
unbelivable
hatibulut

eklemek isteyenler gelsin kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr bu arada yeliz ne oldu ya:26:

kacinci tedavi, yas, sebep bunlari da yaziyor muyuz hatos?

kalbimdesin
bebek-34
monica
selen
nese77
amayaa
unbelivable
hatibulut

Bende Bende varım:3::3:

kalbimdesin
bebek-34
monica
selen
nese77
amayaa
unbelivable
hatibulut---yaş 30---2.deneme----endometriozis---başkent hastanesi ankara
yeliz
melindam3535

hadi kızlar herkes yaşını denemesini hastanesini ve hastalığını yazsın :52:

evet tüp bebek..
1.deneme yaş:28 sebep:endometriozis izmir ege üniversitesi 9nisanda iğnelere başlıyorum:52::52:
yeterlimi cnm olmuşmu:16:

listeye ekledim canım amaya gelince baş sayfaya koyarız.ama bişey dikkatimi çektide sendemi endometriozissin ben gibi :50:

kalbimdesin
bebek-34
monica
selen
nese77
amayaa
unbelivable
hatibulut-2.deneme-yaş 30-sebep : endometriozis-ankara başkent hastanesi-adetle başlayacak
gul3535can-1.deneme yaş:28 sebep-endometriozis- izmir ege üniversitesi- 9nisanda iğnelere başlıyorum

kızlar amaya gelsinde listeyi yapsın kafam karıştı :1::1:

Back