Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne diyosun yaaa kullanmışız sonra test yapıyoa bi bakıyozki hamileyiz allahım sen büyüksün bak yüzümüze bizide sevindir ocağımızı şenlendir aminnnnnnnnnnnnnnn
bebeyim canım nasılsın kusura bakma kaç gündür soramadım halini hatrını ama fazla duramıyorum şöylebi bakıp çıkıyorum![]()
bebeyim canım nasılsın kusura bakma kaç gündür soramadım halini hatrını ama fazla duramıyorum şöylebi bakıp çıkıyorum![]()
demek öyle cicibebemhayatımıza gir sensiz bir akşam geçiremiyelim sen sadece bi bakıp gidecem diyorsun pekiiiiii
yani bebeğim34 ve ben sadece bakılan kadınlardanız hıııııı
![]()
haklısın aslında bitanem fırçayı kayıcamda bakma kıyamıyom karnındakine dua etsin![]()
iyi akşamlar canımeşine geçmiş olsun canım Rabbim birbirinize olan muhabbetinizi sevginizi artırsın hayırlı evlatlarda taçlandırsın inşaALLAH
![]()
Sağol canim benim Allah razi olsun Rabbim hepimizin yuvasina sağlık huzur nese versinkürler icin ayrıca teşekkür ederim
kız bennnnn nörimmm nerelere gideyimmmm ben nasıl kıyarım ona allahım yeğenime iyi bak valla yeğen filan dinlemem naparım biliyon yani![]()
bebeğim cicibebem galiba uyuklamaya başladıhamilelik uykusu
maaşaALLAH Rabbim nazarlardan korusun inşaALLAH
kızı çok uykucu olacak
![]()
ahhh cnm benim yaaa olsa valla yollarım bende menegonla gonolef var
teşekkür ederim yinede![]()
yaaaaaaaaaaaa ben öyle demedim kız başım dönüyor ekrana bakamıyorum o yüz dennnnnnnnndemek öyle cicibebemhayatımıza gir sensiz bir akşam geçiremiyelim sen sadece bi bakıp gidecem diyorsun pekiiiiii
yani bebeğim34 ve ben sadece bakılan kadınlardanız hıııııı
![]()
canımm geçmiş olsun iy bak kendine ben de yarın gidicem dr bakakım büyümüşmü yaramaz senin içinde herşey yolunda giderde biran önce başlarsın tedaviyeiyiyim bebem nasıl olayım toparlanıyoz yavaş yavaş bi sonraki tedaviye hazırlanıyoz inşllh ama öksürüğüm hala geçmedi ses sıfır hiç çıkmıyo bugünde yine dra gittim yine bi dünya ilaç aldım geldim valla yarında merkezi arayıp randevu alıcam ulun beyle bi görüşcezbakalım ne dicek öle yani şimdilik sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik yeğenim nasıl
yakızzzzzzzzzzzzmaaaaaaaaaaaaa miydem bulanıyor oyüzden hemen girip çıkı yorum napimmmmmmmmmmmm inşallah allah sizede yaşatırda anlarsınızbenihaklısın aslında bitanem fırçayı kayıcamda bakma kıyamıyom karnındakine dua etsin![]()
kız bennnnn nörimmm nerelere gideyimmmm ben nasıl kıyarım ona allahım yeğenime iyi bak valla yeğen filan dinlemem naparım biliyon yani![]()
kızlar ben çıkıyom kocam geldi yemeğini verim adamımın sonra gelirim yine arada yoklayın...... Topiği boş bırakmayın heeee baya bi ihmal ettik zaten hadi bi sirkelenelimde şenlendirelim topiğimizi hamişler lafım sizede heeeee kayboldunuz hamiş olunca boş bırakmayın burayı sonra diğer topikler ne der hakkımızda anammmmmm![]()
yaaaaaaaaaaaa ben öyle demedim kız başım dönüyor ekrana bakamıyorum o yüz dennnnnnnnn
canımm geçmiş olsun iy bak kendine ben de yarın gidicem dr bakakım büyümüşmü yaramaz senin içinde herşey yolunda giderde biran önce başlarsın tedaviye
yakızzzzzzzzzzzzmaaaaaaaaaaaaa miydem bulanıyor oyüzden hemen girip çıkı yorum napimmmmmmmmmmmm inşallah allah sizede yaşatırda anlarsınızbeni
Bakıyorum kılar bugün çok kork tum azkalsın arabadan düşüyordum ayağım kaydı zor toparlandım bişi olmadı ama çok korktum yarın dr gimeseydim hastaneye gidicektim korkmaktan bişi olurmu eşimde çok korku canımya adamın rengi birden attı
bebeğim cicibebem galiba uyuklamaya başladıhamilelik uykusu
kızı çok uykucu olacak
![]()
yaaaaaaaaaaaa ben öyle demedim kız başım dönüyor ekrana bakamıyorum o yüz dennnnnnnnn
canımm geçmiş olsun iy bak kendine ben de yarın gidicem dr bakakım büyümüşmü yaramaz senin içinde herşey yolunda giderde biran önce başlarsın tedaviye
yakızzzzzzzzzzzzmaaaaaaaaaaaaa miydem bulanıyor oyüzden hemen girip çıkı yorum napimmmmmmmmmmmm inşallah allah sizede yaşatırda anlarsınızbeni
bakıyorum kılar bugün çok kork tum azkalsın arabadan düşüyordum ayağım kaydı zor toparlandım bişi olmadı ama çok korktum yarın dr gimeseydim hastaneye gidicektim korkmaktan bişi olurmu eşimde çok korku canımya adamın rengi birden attı
valla okuduk kız daha evden çıkar çıkmaz oldu korkudan hemen yüzümde sivilce çıktıbebeğim cicibebem galiba uyuklamaya başladıhamilelik uykusu
kızı çok uykucu olacak
![]()
uyumuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaynen baksana ses soluk kesildi valla kızzzzzzzzzzzzzzzzz kalsanaaaaaaaaaaaaaaaaa.......uyuma bi dürtim seniiiiiiiii
![]()
kızz valla bu uyuya kaldı heeeee......anammm bu kız çocuğuda tembel yapıcak uykucu yapıcak yaaaa kızzzz uyanda bari yatağına git orda uyu bebem
![]()