• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bebeyim canım nasılsın kusura bakma kaç gündür soramadım halini hatrını ama fazla duramıyorum şöylebi bakıp çıkıyorum :16::16::16::16::16::16::16:

demek öyle cicibebem:16::16::16:hayatımıza gir sensiz bir akşam geçiremiyelim sen sadece bi bakıp gidecem diyorsun pekiiiiii:19::19:yani bebeğim34 ve ben sadece bakılan kadınlardanız hıııııı:19::52::52::52::52::52:

bebeyim canım nasılsın kusura bakma kaç gündür soramadım halini hatrını ama fazla duramıyorum şöylebi bakıp çıkıyorum :16::16::16::16::16::16::16:

iyiyim bebem nasıl olayım toparlanıyoz yavaş yavaş bi sonraki tedaviye hazırlanıyoz inşllh ama öksürüğüm hala geçmedi ses sıfır hiç çıkmıyo bugünde yine dra gittim yine bi dünya ilaç aldım geldim valla yarında merkezi arayıp randevu alıcam ulun beyle bi görüşcezbakalım ne dicek öle yani şimdilik sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik yeğenim nasıl

iyi akşamlar canım:3:eşine geçmiş olsun canım Rabbim birbirinize olan muhabbetinizi sevginizi artırsın hayırlı evlatlarda taçlandırsın inşaALLAH:16::16::16:

Sağol canim benim Allah razi olsun Rabbim hepimizin yuvasina sağlık huzur nese versin :16::16::16: kürler icin ayrıca teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sağol canim benim Allah razi olsun Rabbim hepimizin yuvasina sağlık huzur nese versin :16::16::16: kürler icin ayrıca teşekkür ederim

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım cümlemizden :16::16: sen yine webde araştır istersen çikolata kisti için çok etkiliymiş:34:

kız bennnnn nörimmm nerelere gideyimmmm ben nasıl kıyarım ona allahım yeğenime iyi bak valla yeğen filan dinlemem naparım biliyon yani :4::4::4::4::4::4::4::4::4:

bebeğim cicibebem galiba uyuklamaya başladı:52::52::52:hamilelik uykusu :52::52:maaşaALLAH Rabbim nazarlardan korusun inşaALLAH:16::16:kızı çok uykucu olacak:9::9:

kızlar ben çıkıyom kocam geldi yemeğini verim adamımın sonra gelirim yine arada yoklayın...... topiği boş bırakmayın heeee baya bi ihmal ettik zaten hadi bi sirkelenelimde şenlendirelim topiğimizi hamişler lafım sizede heeeee kayboldunuz hamiş olunca boş bırakmayın burayı sonra diğer topikler ne der hakkımızda anammmmmm :19::19::19::19::19::19:

demek öyle cicibebem:16::16::16:hayatımıza gir sensiz bir akşam geçiremiyelim sen sadece bi bakıp gidecem diyorsun pekiiiiii:19::19:yani bebeğim34 ve ben sadece bakılan kadınlardanız hıııııı:19::52::52::52::52::52:
yaaaaaaaaaaaa ben öyle demedim kız başım dönüyor ekrana bakamıyorum o yüz dennnnnnnnn
iyiyim bebem nasıl olayım toparlanıyoz yavaş yavaş bi sonraki tedaviye hazırlanıyoz inşllh ama öksürüğüm hala geçmedi ses sıfır hiç çıkmıyo bugünde yine dra gittim yine bi dünya ilaç aldım geldim valla yarında merkezi arayıp randevu alıcam ulun beyle bi görüşcezbakalım ne dicek öle yani şimdilik sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik yeğenim nasıl
canımm geçmiş olsun iy bak kendine ben de yarın gidicem dr bakakım büyümüşmü yaramaz senin içinde herşey yolunda giderde biran önce başlarsın tedaviye
haklısın aslında bitanem fırçayı kayıcamda bakma kıyamıyom karnındakine dua etsin :9::9::9::9:
yakızzzzzzzzzzzzmaaaaaaaaaaaaa miydem bulanıyor oyüzden hemen girip çıkı yorum napimmmmmmmmmmmm inşallah allah sizede yaşatırda anlarsınızbeni
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::16::16::16:
kız bennnnn nörimmm nerelere gideyimmmm ben nasıl kıyarım ona allahım yeğenime iyi bak valla yeğen filan dinlemem naparım biliyon yani :4::4::4::4::4::4::4::4::4:

bakıyorum kılar bugün çok kork tum azkalsın arabadan düşüyordum ayağım kaydı zor toparlandım bişi olmadı ama çok korktum yarın dr gimeseydim hastaneye gidicektim korkmaktan bişi olurmu eşimde çok korku canımya adamın rengi birden attı

kızlar ben çıkıyom kocam geldi yemeğini verim adamımın sonra gelirim yine arada yoklayın...... Topiği boş bırakmayın heeee baya bi ihmal ettik zaten hadi bi sirkelenelimde şenlendirelim topiğimizi hamişler lafım sizede heeeee kayboldunuz hamiş olunca boş bırakmayın burayı sonra diğer topikler ne der hakkımızda anammmmmm :19::19::19::19::19::19:

canım çok tatlısın allaha emanet ol :16::16::16:iyi akşamlar:54::54::54::54:

yaaaaaaaaaaaa ben öyle demedim kız başım dönüyor ekrana bakamıyorum o yüz dennnnnnnnn

canımm geçmiş olsun iy bak kendine ben de yarın gidicem dr bakakım büyümüşmü yaramaz senin içinde herşey yolunda giderde biran önce başlarsın tedaviye

yakızzzzzzzzzzzzmaaaaaaaaaaaaa miydem bulanıyor oyüzden hemen girip çıkı yorum napimmmmmmmmmmmm inşallah allah sizede yaşatırda anlarsınızbeni

Bakıyorum kılar bugün çok kork tum azkalsın arabadan düşüyordum ayağım kaydı zor toparlandım bişi olmadı ama çok korktum yarın dr gimeseydim hastaneye gidicektim korkmaktan bişi olurmu eşimde çok korku canımya adamın rengi birden attı

cicibebem dikkat et kendine canım benim çok üzüldüm şimdi:50: Okuttur kendini rabbime emanetsiniz nazarlardan görünür görünmezlerden korusun sizi inşaallah:16::16::16::16::16:

bakıyorum kılar bugün çok kork tum azkalsın arabadan düşüyordum ayağım kaydı zor toparlandım bişi olmadı ama çok korktum yarın dr gimeseydim hastaneye gidicektim korkmaktan bişi olurmu eşimde çok korku canımya adamın rengi birden attı

kızzz allah seni iyi etsin emi niye dikkat etmiyon bebem ya geçmiş olsun hem korkma allahın izniyle bişi olmaz panik yapma kalbimdesinin dediği gibi okut kendini bide senin nazarın sana daha çok değer biliyomusun yolda izde giderken oku kendini içinden kıyamam sana ben yaaaa cnm arkadaşm :54::54::54::54::54::54::54::54:

bebeğim cicibebem galiba uyuklamaya başladı:52::52::52:hamilelik uykusu :52::52:maaşaALLAH Rabbim nazarlardan korusun inşaALLAH:16::16:kızı çok uykucu olacak:9::9:
valla okuduk kız daha evden çıkar çıkmaz oldu korkudan hemen yüzümde sivilce çıktı
aynen baksana ses soluk kesildi valla kızzzzzzzzzzzzzzzzz kalsanaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:.......uyuma bi dürtim seniiiiiiiii :29::29::29::29::29:
uyumuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızz valla bu uyuya kaldı heeeee :52::52::52::52:......anammm bu kız çocuğuda tembel yapıcak uykucu yapıcak yaaaa kızzzz uyanda bari yatağına git orda uyu bebem :54::54::54::54:

yok yok korkma teyzesi tembel olmaz yarın dr söylermi çinsiyetini 12 haftalık oluyoz benim içimden erkek diye geçiyor sizin:54::54::54::54:

Back