Canim,tedavinin istenen seyrinde gitmesine sevindim.umarim bebegini alir,9ay karninda tasirsin
Ben de prednol kullanmistim,hemen yutuluyo,tadini nasil aliyorsunuz:))
valla topikte genelde herkes hamile olduğu için bi kaç kişi kaldık
bizde katilalaim onlara tez vakitte insallah hamile olmayan kalmasinnn
amin bitanemmmm inşallah az kaldı sanada banada
Ayy çok heyecanlı, yaşasın yaşasın!!!
Bu arada Amerika'da neredesin sen canım? Ben 1 yıl Minnesota'da yaşamıştım AFS öğrencisi olarak :)
ayyy bence deeeee :)))))
kuzum senin ne zaman doktor randevun?
3 nisanda cancaaazıımmmazcık kaldı.... ama kürlerim 10 haziran da bitiyo.... napcam bilmiyorum
aman daha rapor çıkarmak lazım zaten.... o çıkana kadar da biraz daha zaman gecer.... bakalım nolcakay evet cok az kalmissssonu randevundan sonra dusunursun canim bi yol haritasi cizdikten sonra
aman daha rapor çıkarmak lazım zaten.... o çıkana kadar da biraz daha zaman gecer.... bakalım nolcak
o zaman sorun yok demektir, sen herseyi ugrasip hazirliyomussun, sonra pat dogal gebelik
ayy canımsın ya nasıl oldun sen korktunmu basitmiymiş anlattığım kadar
ama bu çok mutluluk vericiiiiii
:83::83::83: ayyyyy yaaaa bi hata varsaaaaaaa
:89::89:saçmalama kuzum ne hatasııııı a haha haaaa
:90::90:anaaaammmmmm gerçekmiş ya laaaa
:93::93:elbette cancazzzııımmmm ya ne sandınnnnnn
:95::95:neeeee hem doğal hem ikiz miiiiiii aaaaaaaaaa uykusuzzzz herrr geceeeee
:101::101:gülümse gülümseeee bunun için o kadar uğraştıınnnnnnn
:111::111:......
:112::112işt ben sana herşe çok güzel olacak dememiş miydimmmm
bak işte yukardaki konuşma metinleri ve halleri geçer yüzümden ve içimden :))))))) yine de elbette ki başımın üstüne.... Rabbim neylerse başımın üstüne :)
Sağol cnm daha iyiyim yok cok kormadim da usutmusum galiba bide oksijen verdikleti boru bogazimi tahris etti faranjit gibi o zor geçti solda yapisiklik oldugu icin kisti alamamis tupun baglantisini kestik dediler sag taraf temiz rahim de temiz cok şükür gobegimin altında ki dikis izi gecmez herhalde ona taktim bu arane yapayım saglik olsunda
göbeğindeki mi yoksa vajinanın yukarısındaki izimi diyorsun ? bende üşütmüştüm ama ertesi gün geçti.nefes borusu gibi olan alette beni mahvetmişti
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalbimdesin cnm inss hersey yolunda gitmistir evinde dinleniyorsundur inss hemencecik iyilesirsin cnm benim coook gecmis olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?