2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim,tedavinin istenen seyrinde gitmesine sevindim.umarim bebegini alir,9ay karninda tasirsin
Ben de prednol kullanmistim,hemen yutuluyo,tadini nasil aliyorsunuz:))

cok sagol nazancim, kaldi 2 tadini soyle anladim dun attim agzima, ilac yutma ozurluyum, baktim sisedeki su az ay bogulurum dedim diger siseyi acana kadar agzimda igrenc bi tad oldu bi suru sey yedim zor gecti:)

Ayy çok heyecanlı, yaşasın yaşasın!!!
Bu arada Amerika'da neredesin sen canım? Ben 1 yıl Minnesota'da yaşamıştım AFS öğrencisi olarak :)

evet canim gercekten cok heyecanliymis ilk defa bu kadar yaklastim transfere, inslalah snuna kadar gitmek nasip olur ve bebikomu kucagima alirim, tabi hepiniz dualarimdasiniz, hepimiz kucaklayalimki sevincimiz tam olsun:)) Cowboy amcalarlayim guzelim

hepimizin kalbinde aklinda dualarindasin canim, hadi hemencecik iyiles aramiza don, sana butun pozitif enerjimi gonderiyorumm

o zaman sorun yok demektir, sen herseyi ugrasip hazirliyomussun, sonra pat dogal gebelik
ama bu çok mutluluk vericiiiiii
:83::83::83: ayyyyy yaaaa bi hata varsaaaaaaa
:89::89:saçmalama kuzum ne hatasııııı a haha haaaa
:90::90:anaaaammmmmm gerçekmiş ya laaaa
:93::93:elbette cancazzzııımmmm ya ne sandınnnnnn
:95::95:neeeee hem doğal hem ikiz miiiiiii aaaaaaaaaa uykusuzzzz herrr geceeeee
:101::101:gülümse gülümseeee bunun için o kadar uğraştıınnnnnnn
:111::111:......
:112::112işt ben sana herşe çok güzel olacak dememiş miydimmmm

bak işte yukardaki konuşma metinleri ve halleri geçer yüzümden ve içimden :))))))) yine de elbette ki başımın üstüne.... Rabbim neylerse başımın üstüne :)

ayy canımsın ya nasıl oldun sen korktunmu basitmiymiş anlattığım kadar

Sağol cnm daha iyiyim yok cok kormadim da usutmusum galiba bide oksijen verdikleti boru bogazimi tahris etti faranjit gibi o zor geçti solda yapisiklik oldugu icin kisti alamamis tupun baglantisini kestik dediler sag taraf temiz rahim de temiz cok şükür gobegimin altında ki dikis izi gecmez herhalde ona taktim bu ara ne yapayım saglik olsunda

Son düzenleme:

cok guzel bi monolog:) Allah nasip etsin kuzum..uykusuz her geceee yorgun olesiyeeee:))

göbeğindeki mi yoksa vajinanın yukarısındaki izimi diyorsun ? bende üşütmüştüm ama ertesi gün geçti.nefes borusu gibi olan alette beni mahvetmişti

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalbimdesin cnm inss hersey yolunda gitmistir evinde dinleniyorsundur inss hemencecik iyilesirsin cnm benim coook gecmis olsunnn

göbeğindeki mi yoksa vajinanın yukarısındaki izimi diyorsun ? bende üşütmüştüm ama ertesi gün geçti.nefes borusu gibi olan alette beni mahvetmişti

Göbek deki cnm evet yaa benide mahvetti o hain boru 3 gün çok kötü öksürdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…