2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ahh arkadaşm ahhh bilmezmiyim bursada ablam var 42 yaşnda ve şuan bi tane daha çocuğu oldu 3 yaşnda adı eren bana anne diyo o aradığında ban bi anne diyişi var anlatamam sana çiğerlerim sökülüyo resmen geçen geldiler bize bana diyoki ben yatıyorum gelmiş başıma anne bana cüt ver diyo ablam fazla içmesin diye vermiyo oada benden istiyo çok başka bişi kız kardeşim var evli 2 çocuğu var biri 14 yaşnda biri 16 yaşnda abla bendoğurup sana verim diyo ben hayır dedim olmaz veremezsin dedim yarın istersin dedim oda bana dediki biliyorumki sen bebenim çocuğuma benden daha iyi bakarsın niye istim benim 2 tane var dedi ama kendi çocuğun gibi olmaz be tamam onlarda benim cnm ama olmaz

haklısın canım kız kardeşlerimizin çocuklarının yeri çok farklı:16::16:canım benim eşimin halasınında çocuğu yok iki tarafında kardeşleri çocuklarından birini onlara vermiş büyüyüp kendileri öz baba ocağına dönmüşler ve çok gözyaşları olmuş.ALLAH herkese kendi evladını sevdirsin:16::16::16:çocukların yeri kendi ana babalarının yanı:16::16:benim kaynım eşime teklif etmişti çok etkisinde kalmıştım çok ağlamıştım.siz yapamıyorsunuz bizde malzeme bol yapıp size verelim der gibi:20::20::20:üzülme seninde benimde evlatlarımız olacak ama biraz uğraştıracaklar yaramazlar:16::16::16::16:

canımmmmmmmmmmmm nekadar acı cektiyini biliyorum ama nolur üzme artık kendini :43::43:

yok üzülmüyorum artık dün yeterince ağladım ağladım ağladım acım birazda olsa hafifledi valla artık alıştım be bebem bi kaçgüne toparlarım kendimi inşllh sayenizde bi adet olsaydddım rahatlıcamda arım var çok olamadım hala adet bitsin bi gidicem tm merkeze bakalım drm ne dicek bu sefer

canım bence gitmelisin merkezindende memnunsun bende geçen cuma doktorum küretaj olacaksın bu hamilelik olayı artık bitti diyince asla bir daha tedavi olmayacam dedim ama bugün bebeğimin kalp atışlarını görünce çok heyecanlandın annelik duygusu ağır bastı.inşaALLAH gerek olmaz ama tekrar denemeyi isterim:16::16::16::16:[/Q

Canim benim goruceksin seni birakmiyacak bebeğin. sen bol bol ya varis ya musavvir husnalarini oku Allahim yardincin olsun tatlım hayırlı haberlerjni belliyorus

korkuyorum beben valla artık korkar oldum hep aynı acı artık dayanamıyorum :14::14:......bi toparlanalımdA bakıcaz inşllh

canımmmmmmmmmmmm nekadar acı cektiyini biliyorum ama nolur üzme artık kendini :43::43:

hepinizi okadar çok seviyorumki anlatamam iyiki varsınız cnm arkadaşlarım benim :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

canım Rabbim cenneti ayaklarımızın altına sermiş demek ki kazanmak için önce mücadele etmemiz gerekiyor.geçen hocanın biri televizyonda düşük olan bebeklerinde şefeatçi olacağını söylemiş inşaALLAH doğrudur:16::16::16::16:hergün enbiya süresinin bu ayetlerini okuyorum.huzur veriyor ve hikmetine sığınıyorum Rabbim kabul etsin sizede tavsiye ederim:16::16::16::16::16:

bismillahirrahmanirrahim

86 - Onları da rahmetimizin içine aldık. Onlar gerçekten salih olanlardandı.

87 - Zünnun'u (balık sahibi Yunus'u) da hatırla. Hani o, öfkelenerek gitmişti de, bizim kendisini hiçbir zaman sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Fakat sonunda karanlıklar içinde: "Senden başka ilâh yoktur, sen münezzehsin, Şüphesiz ben haksızlık edenlerden oldum" diye seslenmişti.

88 - Biz de duasını kabul ile icabet ettik, kendisini üzüntüden kurtardık. İşte biz iman edenleri böyle kurtarırız.

89 - Zekeriya da hani Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın" diye nida etmişti.

90 - Biz de duasını kabul ile icabet ettik de kendisine Yahya'yı ihsan ettik. Ve eşini (doğum yapmaya) elverişli hale getirdik. Doğrusu onlar iyiliklerde yarışıyorlar, umarak ve korkarak bize yalvarıyorlardı. Bize karşı derin saygı duyuyorlardı.

91 - Irzını koruyan Meryem'e ruhumuzdan üflemiş, onu ve oğlunu, âlemler için bir mucize kılmıştık.

canım bence gitmelisin merkezindende memnunsun bende geçen cuma doktorum küretaj olacaksın bu hamilelik olayı artık bitti diyince asla bir daha tedavi olmayacam dedim ama bugün bebeğimin kalp atışlarını görünce çok heyecanlandın annelik duygusu ağır bastı.inşaALLAH gerek olmaz ama tekrar denemeyi isterim:16::16::16::16:[/Q

Canim benim goruceksin seni birakmiyacak bebeğin. sen bol bol ya varis ya musavvir husnalarini oku Allahim yardincin olsun tatlım hayırlı haberlerjni belliyorus

canım benim desteğin için ALLAH C.C razı olsun dualarımız karşılığını bulsun:16::16::16:

haklısın canım kız kardeşlerimizin çocuklarının yeri çok farklı:16::16:canım benim eşimin halasınında çocuğu yok iki tarafında kardeşleri çocuklarından birini onlara vermiş büyüyüp kendileri öz baba ocağına dönmüşler ve çok gözyaşları olmuş.ALLAH herkese kendi evladını sevdirsin:16::16::16:çocukların yeri kendi ana babalarının yanı:16::16:benim kaynım eşime teklif etmişti çok etkisinde kalmıştım çok ağlamıştım.siz yapamıyorsunuz bizde malzeme bol yapıp size verelim der gibi:20::20::20:üzülme seninde benimde evlatlarımız olacak ama biraz uğraştıracaklar yaramazlar:16::16::16::16:

karsidakinda iyi niyet olsa bile ne kadar aci dimi,,iste boyle dusundukce kendime uzulup aciyorum..yaa bugun cok bunalim takildik hadi neselenelim hanimlarrrrrrr:10::10:

aynısını benimde kaynım söledi biliyomusun öğle ağladımki eşim ama hemen tepkisini koydu ben hala ogünden bu yana konuşmam onla sonra eşi hamile kaldı bi gün bize geldiler müjde veriyolar 2 oğlu daha var eşine diyoki yanımzda hanım 3 çüncü geliyo çocukları bölelim birini ağbime birinide bize verceklermiş doğacak olanada onlar bakıcakmış nasılsa sizin olmuyo size hazır büyümüş cocuk dedi kovdum evden ağladım cınımı çok yaktı sözleri allahda senin canını yaksın dedim o acıyla 7 ayda dddoğum yaptı bebekleri öldü

hepinizi okadar çok seviyorumki anlatamam iyiki varsınız cnm arkadaşlarım benim :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ben görümcemin çocuğuna baktım yedi sene altı aylıktı yanıma geldiyinde şimdi on yaşın da bana anne diyor kendi coçugum olsa bukadar severinm herhalde okula başladığızaman gitti annesine

aynısını benimde kaynım söledi biliyomusun öğle ağladımki eşim ama hemen tepkisini koydu ben hala ogünden bu yana konuşmam onla sonra eşi hamile kaldı bi gün bize geldiler müjde veriyolar 2 oğlu daha var eşine diyoki yanımzda hanım 3 çüncü geliyo çocukları bölelim birini ağbime birinide bize verceklermiş doğacak olanada onlar bakıcakmış nasılsa sizin olmuyo size hazır büyümüş cocuk dedi kovdum evden ağladım cınımı çok yaktı sözleri allahda senin canını yaksın dedim o acıyla 7 ayda dddoğum yaptı bebekleri öldü

sizinkiler gene iymiş kendi çocuklarını size vermeyi teklif etmişler benimki çocuğunu bizden kaçırıyordu yüzünü göstermedi kacsene şimdi duydu bizim de olucak inşallah daha yeni kayın validemle bize gönderiyor düşünün çocuk üç yaşında aynı apartmandayız bizdaha yeni gördük çocuğu allah ıslah etsin onları

bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ben görümcemin çocuğuna baktım yedi sene altı aylıktı yanıma geldiyinde şimdi on yaşın da bana anne diyor kendi coçugum olsa bukadar severinm herhalde okula başladığızaman gitti annesine

Camların benim bizim acimizi anncak bizler anlarız Insallah Allahım kendi evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin herbirerimize çifter citter nasip etsin s evgilr hepinize:50::49::49: olacağız Insallah

sizinkiler gene iymiş kendi çocuklarını size vermeyi teklif etmişler benimki çocuğunu bizden kaçırıyordu yüzünü göstermedi kacsene şimdi duydu bizim de olucak inşallah daha yeni kayın validemle bize gönderiyor düşünün çocuk üç yaşında aynı apartmandayız bizdaha yeni gördük çocuğu allah ıslah etsin onları

nasil bir orumcek kafaliliktir nasil bi insanliktir bu yahu..

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Back