2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Miracım:29:canım ALLAH C.C razı olsun benim bu doktora gitmemdeki ısrarım islamı reddetmemesi idi ama çok hayal kırıklığına uğradım:16::16:inşaALLAH Rabbim bebeğime can verir:16:dualarımız hepimiz için kabul olsun inşaALLAH:16::16::16:

Amin cnm inss mira arkadasimiz iyi dusunmus herkes gonlunden geceni okusun ben yarin allah izin verirse 41 tane ayetel kursu okurum cnm benim senin icin allah kabul etsin inss

canım arkadaşlarım hepinizin mesajlarını tek tek okudum hepinizden allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız sizler olmasaydınız belki bu süreci kolay atlatamazdım evet çok üzülüyorum yalan değil ama elimdende bişi gelmiyo ağladım çok ağladım hemde sesim soluğum kalmadı ne yalan sölim rahatladım ama boşalttım içimi heepinizi çok seviyorum cnm arkadaşlarım saolun :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54:m

canım arkadaşlarım hepinizin mesajlarını tek tek okudum hepinizden allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız sizler olmasaydınız belki bu süreci kolay atlatamazdım evet çok üzülüyorum yalan değil ama elimdende bişi gelmiyo ağladım çok ağladım hemde sesim soluğum kalmadı ne yalan sölim rahatladım ama boşalttım içimi heepinizi çok seviyorum cnm arkadaşlarım saolun :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım yaaa ne teşekkürü birbirimizin acısını paylaştıkça azaldığını biliyoruz.ağla bitanem ağlamazsan atlatılmıyor inşaALLAH yakında hepimiz anne olacağız.ben Avrupa yakasındayım ama eğer tekrar tedavi olursam UMUT tüp bebeği düşünüyorum belki seninle aynı zamanda başlarız:34:

Amin cnm inss mira arkadasimiz iyi dusunmus herkes gonlunden geceni okusun ben yarin allah izin verirse 41 tane ayetel kursu okurum cnm benim senin icin allah kabul etsin inss

canım Neşecim:29: sağol tatlım:54: ALLAH C.C razı olsun senden:16::16::16::16:

canım yaaa ne teşekkürü birbirimizin acısını paylaştıkça azaldığını biliyoruz.ağla bitanem ağlamazsan atlatılmıyor inşaALLAH yakında hepimiz anne olacağız.ben Avrupa yakasındayım ama eğer tekrar tedavi olursam UMUT tüp bebeği düşünüyorum belki seninle aynı zamanda başlarız:34:

cnm benim senin gerek kalmıcak inşllh allahımın izniyle ben eşime negatifi görünce daha uğraşmıcam pes ediyorum dedim yoruldum yıprandım dedim eşim çok yalvardı son bi kez benim için daha deniyelim diye bilmiyorum denermiyim daha ama şu gerçek merkezimden çok memnunum ellerinden geleni yaptılar drm adetin bitsin gel bi konuşalım dedi gidermiyim onu bile bilmiyorum

cok iyi ettin canim bende agladim agladim acildim..tez zamanda yuzumuz guler insallah...

cnm arkadaşm sen nasılsın hazılıklar nasıl gidiyo az kaldı dondiriklerini almaya yanlş hatırlamıyosam 27 marttı dimi

evet canim 27 mart insallah bir sorun cikmazsa, ic guveysinden halliceyim bugun..ama kendimi toparlicam..yolumuza devam edicez hep baraber inanc ve azimle...

canım inan bende öyle dua ediyorum bugün o kadar sevindim ki orda kalbinin pıt pıt attığını görünce ama doktor:20::20:hayır sevinemessin kalp atışı hızlı değil:20:böyle hastalarımda gelişim olmadı küretajla sonlandırdım:20:ALLAH C.C büyük inşaALLAH bugün sevindirdiği gibi pazarteside mucizesini yaşatacak doktorada :35::35::35::35::9:
canım çok sevindim ben inanıyorum obebek seni bırakmıycak
Sinir oldum valla.insana degerleri yok bunlarin herseyin bi adabi olmali farzedelim ki gelisim goremiyorsun boyle kestirip atmaktansa hersey RABBIMin hikmeti de ya kuculmezsin.insaALLAH RABBIM hikmetinden sual olunmadigini,o isterse oluyu bile diriltecegini ve son sozun kendisine ait oldugunu bebegin vasitasiyla tokat gibi carpar o drun yuzune.(KIZLAR CTESIYE KADAR KALBIMDESIN VE ICINDE BUYUYEN CAN ICIN AYETEL KURSI,YASIN VE KENZUL ARS DUASI OKUYALIM) Kulumun kuluma ettigi duayi kabul etmemekten hicap duyarim diyor RABBIM.dualarda birleselim
çok iy düşünmüşsün canım dualarda buluşalım
Canlarım pizzo dan haber var mı:26:
bende çok merak ediyorum inşallah iydir bebeyide kendiside
canim benim yuzun hep gulsun mutlu sona ersin insallah..bugun cok moralim bozuk..fazla yazamiyorum kusura bakma...

noldu merak ettim inşallah önemli bişiy deyildir

iki gündür giremiyorum yok şifre yanlış yok kulanıcı isminyanlış buneya bebeyim nasılsın arkadaşım toparlanabildinmi inan enza senin kadar üzüldüm rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün:16::16::16:

cnm benim senin gerek kalmıcak inşllh allahımın izniyle ben eşime negatifi görünce daha uğraşmıcam pes ediyorum dedim yoruldum yıprandım dedim eşim çok yalvardı son bi kez benim için daha deniyelim diye bilmiyorum denermiyim daha ama şu gerçek merkezimden çok memnunum ellerinden geleni yaptılar drm adetin bitsin gel bi konuşalım dedi gidermiyim onu bile bilmiyorum

canım bence gitmelisin merkezindende memnunsun bende geçen cuma doktorum küretaj olacaksın bu hamilelik olayı artık bitti diyince asla bir daha tedavi olmayacam dedim ama bugün bebeğimin kalp atışlarını görünce çok heyecanlandın annelik duygusu ağır bastı.inşaALLAH gerek olmaz ama tekrar denemeyi isterim:16::16::16::16:

canim milletin ignelemeleri iste, onemli bisey degil..ama artik moralimi bozmamam lazim cok az kaldi transferime..senin icinde dua edicem canim arkadasim..

canım yaaa ne üzülüyorsun az kaldı yavruna kavuşacaksın:emir_bebek:merak ettim elin Amerikasında seni iğneleyecek Türkleri nereden buldun yaaa memleket bile değiştiremiyor bizim insanımızı:20:

sen niye kendini strese sokuyosun be arkadaşm transferine az kalmışken yapma böle senden önemli hiç bişi yok bu dünyada unutma

valla aksam uzuntumden adet olucam sandim,,,hani cok uzulunce olurmus ya..yine transfer iptal olucak diye korktum..cok sukur olmadi oyle bisey..ilaclarinda yan etkisi heralde..iyice sulugoz oldum ciktim, dun gece dibe vurdum ama cikiyorum yavas yavas sizlerinde sayesinde:)

iki gündür giremiyorum yok şifre yanlış yok kulanıcı isminyanlış buneya bebeyim nasılsın arkadaşım toparlanabildinmi inan enza senin kadar üzüldüm rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün:16::16::16:

nasıl olim bebem toparlanmaya çalışıyorum ağlıyorum devamlı aklımdan çıkmıyo ama ağlamak fayda değil yapıcak bişi yok sen nasılsın yeğenim nasıl iyi bakıyonmu ona

Back