haftaya persembe canim benim transferim..morfolojimiz 0 ..bakalim insallah guzel haber verip sanada umut olabilirim..
Guzel haberlerini bekliyorum insallah.nerede yaptiriyorsun.yuzde kac sans var dedi drun.bana drum yuzde 70 sansin var dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya persembe canim benim transferim..morfolojimiz 0 ..bakalim insallah guzel haber verip sanada umut olabilirim..
Guzel haberlerini bekliyorum insallah.nerede yaptiriyorsun.yuzde kac sans var dedi drun.bana drum yuzde 70 sansin var dedi
Hic bilmiyorum ben 28 esim 29 yasinda benim yumurta rezervim normalden boraz fazla ama esimdeki morfolojik bozuklugun hepsi bas kisimda. Yuzde 70 bize de cok yuksek geldi.verilen rakamin biraz ticari oldugunu dusunuyorum.dr dogru duzgun ilgilenmedi zaten.sorularimizi bi zahmet cevapladi.sen microenjeksiyon mu yaptiracaksinsana baya yuksek bi yuzde vermisler canim ne guzel,,neye gore veriyorlar bunu acaba:26: embiryonun durumuna gore mi? kadinin yasi?
Hic bilmiyorum ben 28 esim 29 yasinda benim yumurta rezervim normalden boraz fazla ama esimdeki morfolojik bozuklugun hepsi bas kisimda. Yuzde 70 bize de cok yuksek geldi.verilen rakamin biraz ticari oldugunu dusunuyorum.dr dogru duzgun ilgilenmedi zaten.sorularimizi bi zahmet cevapladi.sen microenjeksiyon mu yaptiracaksin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn canım tez zamanda sağlıklı hayırlı inşaALLAH![]()
yaaaaaaaaaaaaaa bennnnnnnnnnn nasıl kaçırdım bu eylenceyi yaaaaaaaaa......elektrikler gitti şimdi geldi hemen girdim ne eylenmişiniz yaaaaaaaaaa küstüm insan benide bekler
![]()
Canim merhaba,benim yakin arkadasimin sorunu idi.esinde hic canli sperm yoktu.ankarada kaan aydos'a muayene oldu.ilac filan verdi.randevuyu 6ay sonrasina veriyorlarmis,oncesinde testleri vs.varsa mail atip konusuyorsun.randevuyu beklerken alman gereken ilac vitamin kullanmis oluyorsun.bildigim kadariyla da muhakkak kilo veriliyo.gorustuklerinde dr.dan zilgiti yemisti,gobek yuzunden.
sizinkiler gene iymiş kendi çocuklarını size vermeyi teklif etmişler benimki çocuğunu bizden kaçırıyordu yüzünü göstermedi kacsene şimdi duydu bizim de olucak inşallah daha yeni kayın validemle bize gönderiyor düşünün çocuk üç yaşında aynı apartmandayız bizdaha yeni gördük çocuğu allah ıslah etsin onları
aynısını benimde kaynım söledi biliyomusun öğle ağladımki eşim ama hemen tepkisini koydu ben hala ogünden bu yana konuşmam onla sonra eşi hamile kaldı bi gün bize geldiler müjde veriyolar 2 oğlu daha var eşine diyoki yanımzda hanım 3 çüncü geliyo çocukları bölelim birini ağbime birinide bize verceklermiş doğacak olanada onlar bakıcakmış nasılsa sizin olmuyo size hazır büyümüş cocuk dedi kovdum evden ağladım cınımı çok yaktı sözleri allahda senin canını yaksın dedim o acıyla 7 ayda dddoğum yaptı bebekleri öldü
canim benim ya, ahin tutmus gercekten, nasil uzmusler seni..beni uzenlere bende insallah benim yasadigim seyleri sizde yasarsiniz demeden edemiyorum insanin oyle cani yaniyorki..
Arkadaslar maalesef cok kirici laflara maruz kalmissiniz,uzuldum.ama gene de kimseye ah etmeyin,benim yasadigimi siz yasayin demeyin..bebek ölunce vicdaniniz sizlar bence.herkesin ettigi laf,davranis kendini baglar.allaha havale edin gitsin:))
benim gobus gitti bana kizamazzzarkadasin simdi ne durumda canim?
Tatlim arkadasimin esi,diyet yapiyolar:)) sperm kanallarini yaglar kapatiyormus..tup bebek tedavisi oldular,adamdan tese ile sperm alamadilar maalesef.bikac ay sonrasina da 3gunluk bebek evlat aldilar.dunyalar tatlisi.1,5yasina geldi oglan. Herkese de bizim dediler,guneydoguda gorevleri vardi.nazar deger diye hamileligini de gizledik dediler:))) ben ve annesi haric herkes kendi bebekleri saniyor.sansa babaya benziyor sarisin:))
ben benim yasadigimi sizde yasayin derken tup bebek tedavisiyle cocugunuz olsun demek istemistim:))) yanlis anlasilmalara mahal vermeyelim lutfennn
biraz ticari kaygiyla yuksek soylemis olabilir..evet bizim mikroenjeksiyon oldu 6 yumi toplandi(34 yasindayim) 1 i olgun olmayan yumi imis ve ertesi gune 4 u dollendi..doktorum en basta donduurlmus tedavisi uygulayacagini soylemisti..6. gune kadar gelebilen ikisi donduruldu, iste kismetse haftaya transferim..bizimde bos boyun kuyruk sorunlu hep..en son teste %36 bas anamolisi vardi, buna bile sevindim..cunku kurugun zaten onemi yok mikroenjeksiyonda..ama sperm verdigi en son spermler temzilendikten ayiklandiktan sonra 100bin kaldi dedi sanirim..hayal meyal hatirliyorum..
Arkadaslar maalesef cok kirici laflara maruz kalmissiniz,uzuldum.ama gene de kimseye ah etmeyin,benim yasadigimi siz yasayin demeyin..bebek ölunce vicdaniniz sizlar bence.herkesin ettigi laf,davranis kendini baglar.allaha havale edin gitsin:))
Kiz yazik,tup bebek isi de zor.kimse zorluk cekmesin..kalp kirmanin hesabini obur tarafta versinler ...ne cektik beee![]()
Merabalar canim kaan hocayla maillestik.30 nisana zar zor randevu alabildim.bizden gerekli tahliller istedi ama sonucunu henuz yollamadik.mailinde bize ilac yazmadi hic.geldiginizde goruselim.sperm dna analizi yaamiz gerek dedi.Canim merhaba,benim yakin arkadasimin sorunu idi.esinde hic canli sperm yoktu.ankarada kaan aydos'a muayene oldu.ilac filan verdi.randevuyu 6ay sonrasina veriyorlarmis,oncesinde testleri vs.varsa mail atip konusuyorsun.randevuyu beklerken alman gereken ilac vitamin kullanmis oluyorsun.bildigim kadariyla da muhakkak kilo veriliyo.gorustuklerinde dr.dan zilgiti yemisti,gobek yuzunden.
Bizim yuzde 98 i bas anomalisi durum daha vahim yani. Sana yuzde 40 demislerse ba akac derler hic bilemiyorum. Anomalilerin en kotusu bas kismiymis cunku
yok canım yanlış anlamışsın ben kimseye betdua etmem çünkü kimsenin canı yansın istemem hele konu çocuksa asla allah ısla etsin derim en fazla