Miracımcanım ALLAH C.C razı olsun benim bu doktora gitmemdeki ısrarım islamı reddetmemesi idi ama çok hayal kırıklığına uğradım inşaALLAH Rabbim bebeğime can verir dualarımız hepimiz için kabul olsun inşaALLAH
cnmm arkadaşm şimdi okudum sen gönlünü ferah tut bebeğin seni bırakmıcak emin ol o bi kere tutundu annesine daha bırakırmı hiç
canım arkadaşlarım hepinizin mesajlarını tek tek okudum hepinizden allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız sizler olmasaydınız belki bu süreci kolay atlatamazdım evet çok üzülüyorum yalan değil ama elimdende bişi gelmiyo ağladım çok ağladım hemde sesim soluğum kalmadı ne yalan sölim rahatladım ama boşalttım içimi heepinizi çok seviyorum cnm arkadaşlarım saolun
canım arkadaşlarım hepinizin mesajlarını tek tek okudum hepinizden allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız sizler olmasaydınız belki bu süreci kolay atlatamazdım evet çok üzülüyorum yalan değil ama elimdende bişi gelmiyo ağladım çok ağladım hemde sesim soluğum kalmadı ne yalan sölim rahatladım ama boşalttım içimi heepinizi çok seviyorum cnm arkadaşlarım saolun
Amin cnm inss mira arkadasimiz iyi dusunmus herkes gonlunden geceni okusun ben yarin allah izin verirse 41 tane ayetel kursu okurum cnm benim senin icin allah kabul etsin inss
ne oldu canım merak ettim inşaALLAH kötü birşey yoktur:44:
canım yaaa ne teşekkürü birbirimizin acısını paylaştıkça azaldığını biliyoruz.ağla bitanem ağlamazsan atlatılmıyor inşaALLAH yakında hepimiz anne olacağız.ben Avrupa yakasındayım ama eğer tekrar tedavi olursam UMUT tüp bebeği düşünüyorum belki seninle aynı zamanda başlarız
cnm arkadaşm sen nasılsın hazılıklar nasıl gidiyo az kaldı dondiriklerini almaya yanlş hatırlamıyosam 27 marttı dimi
canım çok sevindim ben inanıyorum obebek seni bırakmıycakcanım inan bende öyle dua ediyorum bugün o kadar sevindim ki orda kalbinin pıt pıt attığını görünce ama doktorhayır sevinemessin kalp atışı hızlı değil böyle hastalarımda gelişim olmadı küretajla sonlandırdım ALLAH C.C büyük inşaALLAH bugün sevindirdiği gibi pazarteside mucizesini yaşatacak doktorada
çok iy düşünmüşsün canım dualarda buluşalımSinir oldum valla.insana degerleri yok bunlarin herseyin bi adabi olmali farzedelim ki gelisim goremiyorsun boyle kestirip atmaktansa hersey RABBIMin hikmeti de ya kuculmezsin.insaALLAH RABBIM hikmetinden sual olunmadigini,o isterse oluyu bile diriltecegini ve son sozun kendisine ait oldugunu bebegin vasitasiyla tokat gibi carpar o drun yuzune.(KIZLAR CTESIYE KADAR KALBIMDESIN VE ICINDE BUYUYEN CAN ICIN AYETEL KURSI,YASIN VE KENZUL ARS DUASI OKUYALIM) Kulumun kuluma ettigi duayi kabul etmemekten hicap duyarim diyor RABBIM.dualarda birleselim
bende çok merak ediyorum inşallah iydir bebeyide kendisideCanlarım pizzo dan haber var mı:26:
canim benim yuzun hep gulsun mutlu sona ersin insallah..bugun cok moralim bozuk..fazla yazamiyorum kusura bakma...
canım çok sevindim ben inanıyorum obebek seni bırakmıycak
noldu merak ettim inşallah önemli bişiy deyildir
evet canim 27 mart insallah bir sorun cikmazsa, ic guveysinden halliceyim bugun..ama kendimi toparlicam..yolumuza devam edicez hep baraber inanc ve azimle...
cnm benim senin gerek kalmıcak inşllh allahımın izniyle ben eşime negatifi görünce daha uğraşmıcam pes ediyorum dedim yoruldum yıprandım dedim eşim çok yalvardı son bi kez benim için daha deniyelim diye bilmiyorum denermiyim daha ama şu gerçek merkezimden çok memnunum ellerinden geleni yaptılar drm adetin bitsin gel bi konuşalım dedi gidermiyim onu bile bilmiyorum
canim milletin ignelemeleri iste, onemli bisey degil..ama artik moralimi bozmamam lazim cok az kaldi transferime..senin icinde dua edicem canim arkadasim..
sen niye kendini strese sokuyosun be arkadaşm transferine az kalmışken yapma böle senden önemli hiç bişi yok bu dünyada unutma
iki gündür giremiyorum yok şifre yanlış yok kulanıcı isminyanlış buneya bebeyim nasılsın arkadaşım toparlanabildinmi inan enza senin kadar üzüldüm rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün
canım yaaa ne üzülüyorsun az kaldı yavruna kavuşacaksınmerak ettim elin Amerikasında seni iğneleyecek Türkleri nereden buldun yaaa memleket bile değiştiremiyor bizim insanımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?