- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
amin HaticimRabbim kimseye benim yaşadığım şu süreci yaşatmasın inşaALLAH
![]()
senin kaldıracağını bildiği için sana bu yükü verdi unutma.buna sabredip şükredersen inşallah en güzel makamlara erişirsin ahirette...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin HaticimRabbim kimseye benim yaşadığım şu süreci yaşatmasın inşaALLAH
![]()
canım bende sordum gözle görülür bir fark var neden 3 haftadır 5+6 hafta çıkıyor dedim doktor bende bilmiyorum bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilemiyorum ama bu bebeğe %99,9 şans vermiyorum dedi![]()
canım inan bende hem bedenen hemde ruhen ne durumda olduğumu anlatamambu hafta bence kalbinin atması çok güzel bir gelişme pazartesi ayrıntılı ultrasona girersin dedi ondan sonra duruma göre bakarız dedi:44:
rABBİM YARDIMCIN OLSUN TATLIM YAAA..... BEN DE OYUMU BAŞKA DOKTORDAN YANA KULLANIYORUM.... KALBİ ATMAZKEN ATMAYA BAŞLAMIŞSA GELİŞMİŞ OLMASI LAZIM..... MANTIK OLARAK TABİ.... İNŞALLAHHHH NANİK YAPAR PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORAAABÖYLE DE YAPAR, DİL ÇIKARSINNNNN.....
BU ARADA KIZLAR Bİ ARKADAŞIM BUGÜN DOĞUM YAPMIŞ :))) NİSANIN 1.-2. HAFTASI BEKLENİYORDU PAŞA ERKENCİ ÇIKTI. SANCI ARALARINDA HEP SİZLERE DUA ETTİM DEDİ, TÜM BEBEK HASRETEİ ÇEKENLERE DİYE.... 2 NEFES Bİ IKINMA Bİ DUA DEDİ; SABAH SABAH PEK GÜLDÜMMMMM![]()
Canim benim kiyamam ben sana sen cok iyi anlayabiliyorum belirsizlik en buyuk acidan bile zor benim ilk gebeligimde 3.ay sorun var demeye basladilar 6.5 aylik alana kadar yasadiklarimi inan anlatamam hep belirsizlik sonu ne olacak diye dusunmek beni okadar cok yipratmisti ki bebegimi kaybetmemin acisi bile o belirsizlikten kolay gelmisti bana bu seferkinde elimden geldigince dusunmemeye calisiyorum hatta hamilelik hakkinda hic konusmuyoruz nasibimse gelecek degilse gidecek diyorum hep Allah im insallah o guzel melekleri bize nasip eder insallah pazartesi cok guzel icini rahatlatacak bi sonuc alirsin guzelim seni cok seviyorum.
kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
Kuzucumbebis çok nazlı çıktı şimdiden yaramazlık yapıyor pazartesi günü inşallah güzel haberlerle geleceksin dualarım seninle
![]()
kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım![]()
kızlar cumartesi günü başka bir hastaneye gideceğim inşaALLAH daha güzel haberler alırım![]()
canım yarın başka bir doktora gitmek için ayarlama yapıyorum aaahhh canım hemde inşaALLAH kocaman dil çıkarırALLAH arkadaşından razı olsun paşası analı babalı büyüsün hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşaALLAH
![]()
işte buna çok sevindiminşALLAH güzel haberler alırsın kuzum
tabiki başka hastaneyede git ya tek doktora niye bağlı kalıyorsun ki dimi :)))
Canim benim cok iyi bi karar vermissin insallah cumartesi guzel haberler alirsin dualarimiz seninle canim
Canim,bebeginin kalbinin atmasi cok guzel haber..cumartesi de insallah daha guzel haberini aliriz.seni cok merak etmistim.bebek de umalim ki bir ataga gecsin..olumsuz konusmak istemiyorum ama kalbi atsa bile haftasina gore yeterli gelmemis olabilir doktoruna.baska doktorun bakacak olmasi iyi olmus canim.umidini kesip canini sikma sakin:))
gecmis olsun selencim ya dokundu heralde igne, iyisindir umarim..hic duymadim canim bu igneyi..insallah bu sikintilari geride birakip bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunler yakindircanim, Allah yardimcimiz olsun...
Selencim,çok geçmiş olsun iğneden hiç yaptırmadım canım alerji yaptı herhalde doktoruna söyle değiştirsin bazı yerlerde ateş yapar diye okudum yalancı menopoza sokuyormuş
![]()
tatlım üzülme ne olur bende adetimi bekliyorum tüp bebeğe başlamak için.yine aynı zamana geldi şansa bak ya![]()
kızlar bugün küretaj olacağım diye hastaneye aç susuz gittim muayene oluken bebeğin kalbinin attığını gördüm doktor sevinme dedi çok cılız ve hala 5+6 hafta gözüküyor bu sağlıksız bir bebek alınması lazım dedi bende 3 haftadır nasıl 5+6 hafta çıkıyor ve bu hafta çok belirgin olmuş bebeğim kalbide atıyor dedim neyse pazartesine kadar bekleyelim dedi bu bebek %99,9 kürtaj olması gereken bir gelişim gösteriyor dedi.ben ümit etmek istiyorum pazartesi günü yavrumun dahada büyüyüp doktoruma naber demesini istiyorum Rabbim hayırlı olanı bana yaşatsın inşaALLAH(bu arada küretaj randevusunu erken almak gerekiyormuş pazartesi aynı zamanda her ihtimale karşı küretaj için randevum var)
Canım arkadaşım inşallah pazartesi günü meleğinden güzel haberler verirsin
Dualarım seninle ve bebişinle olacak. Allahıma yalvarıyorum seni bebeğinden ayırmaması için.
Başka doktora gidecek olman iyi olmuş aslında canım.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun tatlım.![]()
kız bu sefer turayı gözünden vuralım Allahımın izniyle bu sefer stres olmayalım rahat rahat gelsin bebişler inşallah.
evet yaz geliyo bol yürüyüş yapalım akşamları eşlerimizle tamam mı![]()