2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kislar benim kasilklarim batiyo soğan kuru Yapiyon ya ondanmi acaba

Buradaki herkesin acisinida sevincinide okadar yuregimde hissediyorum ki bugun pek sevinebildigimiz bi gun olmadi ama ben inaniyorum ki hepimizin mutlu gunleri olucak Allah in izniyle bigun .... yarin doktor kontrolum var sizlere guzel haberlerle gelmeyi umut olmayi nasip eder insallah Rabbim hepinize hayirli saglikli huzurlu sevgi ve mutluluk dolu zamanlar diliyorum...hepinizi opuyorum...

canım Kalinkam seni seviyorum.hepimiz farklı kaderin yolcularıyız.inşaALLAH bir gün hepimizin sırası gelecek:16::16::16:güzel haberlerle geleceksin canım merak etme :16::16::16::54::54::54:

Allahın izniyle guzel haberlerle geleceksin bebisin seninle olacak Insallah kuzum hic merak etme Allaha emanetr olun

Kislar benim kasilklarim batiyo soğan kuru Yapiyon ya ondanmi acaba

inşaALLAH canım perşembe günü güzel haberler alırım:16::16:
soğan kürü kistleri zorluyor olabilir inşaALLAH şifa olsun canım:16::16::16:

Buradaki herkesin acisinida sevincinide okadar yuregimde hissediyorum ki bugun pek sevinebildigimiz bi gun olmadi ama ben inaniyorum ki hepimizin mutlu gunleri olucak Allah in izniyle bigun .... yarin doktor kontrolum var sizlere guzel haberlerle gelmeyi umut olmayi nasip eder insallah Rabbim hepinize hayirli saglikli huzurlu sevgi ve mutluluk dolu zamanlar diliyorum...hepinizi opuyorum...

Canımmmmmm bizde seni seviyoruz inşallah güzel haberlerle döneceksin buna inanıyorum ben :16:

Kızlar günaydın, dün gece ve bugün sabah devamlı olmamak kaydı ile kahve akıntım oldu yine 13:50ye randevu aldım,günlük pedime falan bulaşmıyor ama fitili yaparken elime bulaştığından görüyorum,ne zormuş bu süreçler akşam kan verdim değerimde bir sorun yok 6600çıktı şükür,ama neden kahverengi lekelenme oluyor bilmiyorum doktorum olabilir diyo ama her defasında moralim çok bozuluyor😔dua edin benim için olur mu😔

Kızlar günaydın, dün gece ve bugün sabah devamlı olmamak kaydı ile kahve akıntım oldu yine 13:50ye randevu aldım,günlük pedime falan bulaşmıyor ama fitili yaparken elime bulaştığından görüyorum,ne zormuş bu süreçler akşam kan verdim değerimde bir sorun yok 6600çıktı şükür,ama neden kahverengi lekelenme oluyor bilmiyorum doktorum olabilir diyo ama her defasında moralim çok bozuluyor😔dua edin benim için olur mu😔

canım önemli bişey olacağını zannetmiyorum stres yapma kırmızıya dönmediği sürece normal diye biliyorum umarım doktorun da konusuğ rahatlatır seni :34:

$Scan_20140315_093945.jpg kızlar sizce kansızlığım devam ediyormu ya bu değerler ne demekki ??? hiç göstermedim bunu doktora unuttum.bu arada yine banlanmışım burdan yazcam :1::1::1:

canım ben 8. haftadan itibaren her renkte akıntım oldu buna kanama da dahil. bebekte sorun olmadığı sürece telaş edecek bişey yok canım. zaten kahverengi ise hiç korkma kahverengi içerde kalmış eski kandır. bizim normal gebelik olmadığı için tüp bebek gebeliklerinde bu tip durumlar daha çok oluyo. moralini bozma tatlım bebeğin sağlıklı sıhhatlidir canım. mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. kendini çok yorma. benim genelde yorulunca oluyo. çalışıyosan rapor ya da izin al tatlım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah

canım ben 8. haftadan itibaren her renkte akıntım oldu buna kanama da dahil. bebekte sorun olmadığı sürece telaş edecek bişey yok canım. zaten kahverengi ise hiç korkma kahverengi içerde kalmış eski kandır. bizim normal gebelik olmadığı için tüp bebek gebeliklerinde bu tip durumlar daha çok oluyo. moralini bozma tatlım bebeğin sağlıklı sıhhatlidir canım. mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. kendini çok yorma. benim genelde yorulunca oluyo. çalışıyosan rapor ya da izin al tatlım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Sağol canım benim,inşallah her şey yolundadır ister istemez korkuyor insan çok emek verdik bu yolda,9ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama olacağı varsa olacak zaten Allah büyük😊

Canlarim doktora gittik bugun cok sukur bebis iyiymiz 7hafta4 gunluk mus kalp atislarida iyiymis Allah im insallah darisi tum kardeslerimin basina hep dualarimdasiniz Rabbim hepimizin kucagimiza alacagimiz hayirli saglikli evlatlar nasip atsin insallah.ben bugun annecime gidiyorum kendime tatil verdim 1-2hafta orda kalacagim tatli yegenlerimle zaman gecirip tum sitresimi atmak istiyorum hepinizden Allah razi olsun hepinizi cok seviyorum

Canlarim doktora gittik bugun cok sukur bebis iyiymiz 7hafta4 gunluk mus kalp atislarida iyiymis Allah im insallah darisi tum kardeslerimin basina hep dualarimdasiniz Rabbim hepimizin kucagimiza alacagimiz hayirli saglikli evlatlar nasip atsin insallah.ben bugun annecime gidiyorum kendime tatil verdim 1-2hafta orda kalacagim tatli yegenlerimle zaman gecirip tum sitresimi atmak istiyorum hepinizden Allah razi olsun hepinizi cok seviyorum

Maşallah kuzuya annesi :16: Amin canim güzel dileklerin için Allah razi olsun

Merhaba tatli anneler ve bnm gibi anne adaylari nasılsınız ben ameliyatimi oldum dün geldik evimize cok şükür az agrim var ama olsun ameliyatim genel olarak iyi dedi doktor sol tüpün yapisikti sividan dolayi alamadik ama rahimle baglantisini kestik :25: ona biraz cnm sıkıldı ama ne yapalim Rabbim daha iyisini bilir ama sağ taraf iyiydi dedi oraya hic dokunmadik bakalim inşallah bnm için hayra cikar bu ameliyat tedavim için bende arkanizdan gelirim inşallah kizlar :49: çok öpüyorum sizi :16: :54:

Canim benim dediğin gibi değerin şükür çok iyi korkma belki rahimde olan baska bi akinti lekelenmedir Allah esirgesin bebisini saglikla alirsin kollarina inşallah :16:

Eki Görüntüle 1023684 kızlar sizce kansızlığım devam ediyormu ya bu değerler ne demekki ??? hiç göstermedim bunu doktora unuttum.bu arada yine banlanmışım burdan yazcam :1::1::1:

Canim hemoglobin degerin 12-16 araliginda olmasi gerekirken 10.5 kansizlik buna bakilarak degerlendiriliyor seninki dusuk cikmis.bunun icin cesitli ilaclar veriyor drlar ama ilac kullanmak istemezsen kan uzumu yada pekmezde faydali olacaktir.

MasaALLAH Kalinkamin fasulyesi buyumus insaALLAH tum hamileligin boyle guzelliklerle gecer

canım üzülme inşaALLAH doktordan güzel haberlerle geleceksin:16::16::16:bu haftalarda kahverengi lekelenmeler normal:16:ALLAH C.C bugün sana çifte mutluluk yaşatsın inşaALLAH:16::16::16::16:

Back