2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mervecim,bence yukselecek.henuz erken,11,12.gunde 45ve yukarisi olunca normal oluyor sanirim.herkesin 200lerde cikcak diye bir kural yok.hayirlisi ise olur insallah:))

öyle canım benim olabilir de olmayabilir de :26: 10.gün yaptırırm olmadı 12.günde tekrarlarım ama varsa 10.gün az da olsa kesin çıkar bişey 0 çıkmaz sanırım. Rabbim hayırlı ise versin inşallah Allahtan umut kesilmez pazar günü yazarım yine size :16:

kalbi güzel yüzü güzel arkadaşım inşaALLAH Rabbim gönlümüze göre versin:16::16::16:amin canım moral verdiğin için çok sağol:54::54::54::16::16::16::16:

Canim benim insaALLAH hersey yolunda devam edecek benimde bir hafta geriden geliyordu 1 ayda depara gecmis ve normal haftasinda devam ediyor.RABBIMi kendine vekil tayin et hersey guzel olacak

slm mıra 38 uzun zaman oldu girmeyeli dün tekrar yaptırdım iki donmuşum vardı onları koydular bakalım hayırlısı ardık sen cinsiyeti ögrendinmi

Hayirli olsun canim insaALLAH guzel haberlerini aliriz.dun gittik dra buyuk ihtimalle kiz dedi

kızlar biraz işlerim var bu ara pek giremiyorum, biri bana azcık özet mi geçse napsa, ufak tefek alıntılar yaptım ama siz de bu ara coştunuz yakalmıyom sayfaları, kim ne yapmıştı nerdeydi falan :1:
Bi kere asıl sen böyle insanı heveslendirip heveslendirip sonra da "olacağını sanmam" deme. Hamilelerin çoğu meyve aşerir böyle de bir tıbbi(!) gerçek var önümüzde. :) Hamileysen sana yetişmek için transferimi öne aldırmam falan gerekecek bu yüzden bir an önce haberim olmalı :1::1:
Ben iyiyim fazla yazmasam da takipteyim... Haftasonu Gemlik'e gidiyoruz, önümüzdeki hafta sonuna doğru da reglim ve tedavim başlar diye tahmin ediyorum. Bir de tatlısız hayat çok tatsız :19:

anam sen buralara mı geliyon.... keşke görüşebilsek ama gemlik bana pek bi ters be şekerim, karacabeydeyim ben.... en azından bursa merkeze gelme durumum olabilir mi diye bi ayarlama yapmaya çalışıyım... ben bugün regl oldum... ve son zamanlarım çok ağrılı geçiyo, reglim ve kocam izin verirse haberleşelim tatlım :1:

canım çok sağol doktorun odasındayken aklıma sen geldin sende aynı psikolojiyi yaşadın.ultrason kağıdında bebek çok küçük doktora göre yolk keseside bebekte varmış ama haftasına göre geriden geliyormuş:44:toparlanabilirde diyor akside olabilir kendini hazırla dedi bu hazırlık nasıl yapılıyorsa:44::44:
kalbimdesin tatlım aynı şekilde gebeliklerine devam eden bi tomar arkadaşımız var burdada,diğer topiklerde de.... Rabbime emanet inşallah sende kalır...:16::16:

bi de mervenin sonucu nedir yahu? çözemedim onu... biri bana anlatsın:29::29::29:

Amin kuzummmmmm cumlemise Allah sifalar versin hayırlı evlatlar versin
Amin cnm inss
günaydınlar , hayırlı cumalar.... Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhh:16::16::16:
İnss canim allah gonlumuzden geceni versin inss
kızlar, rabbimin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah...

buralarda değilim kızlar kayınpederim rahatsız gün içerisinde de sık sık onun yanına gidip geldiğim için sizleri takip edemiyorum açıkçası. geceleri de eve anca atma gidiyoruz.. o yüzden neler olduğunu, kimin ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyorum.. bize dua edin ne olur..

kalbimdesin doktordasın sanırım... belki de şimdi pıtpıtları dinliyorsun... anne diye sana seslenişini de duyasın inşallah.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

kalinkam sende yarın gidecekmişsin kontrole... ay ne güzel....

nihancım canım gelip tebrik edemedim... allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

kızlar bebeğin çoook selamı var... biraz kötü.. çok üşüttü herhalde.. çok öksürüyorum diyor... bu rahatsızlıklar genelde gebeliğin habercisi oluyor inşallah... onuında bebişleri sımsıkı tutunsun... kızlar isim yazamıyorum hemen çıkıyorum çünkü biraz işlerimi toparlayıp kayınpederimin yanına gideceğim tekrar... tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinize dua ediyorum... adını zikredemediğim herkes sizlere de... canlarım hepinizi çoook öpüyorum... allaha emanet olun...
cnm inss isin gucun rast gitsin hersey yolunda olsun senin icin cnm bebekcimie de selam sun inss yasadiklari hayirlara vesile olsun cnm

Günaydın kızlar güzel haber vermek isterdim size :26: dün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm

tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de yaptırmama gerek var mı? 5 .gün embriyosu ve donmuş transferdi biliyorsunuz
cnm hayirlisi olsun bencede cok erken cikmayabilir inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:53::26::26::26::26:
cnm arkadasim simdi okuyunca sasirdim ama yinede hersey bitmis degil cnm ben inaniyorum bizim bebisler savasci bebisler haftaya o acigi kapatacak inss bebisin allahtan umit kesilmez arkadasim su cumalarin yuzu suyu hurmetine inss bebisin gobisinde buyusun cnm

anam sen buralara mı geliyon.... keşke görüşebilsek ama gemlik bana pek bi ters be şekerim, karacabeydeyim ben.... en azından bursa merkeze gelme durumum olabilir mi diye bi ayarlama yapmaya çalışıyım... ben bugün regl oldum... ve son zamanlarım çok ağrılı geçiyo, reglim ve kocam izin verirse haberleşelim tatlım :1:

bi de mervenin sonucu nedir yahu? çözemedim onu... biri bana anlatsın:29::29::29:

Canım ben sana facebooktan yazdım zaten ama görmedin galiba daha :) Sen gelebilirsen Bursa merkeze gelirim ben. Yine de iyi olmazsan ya da eşinle sıkıntı olursa tabii gönüller bir olsun napalım.
Merve'nin 7. gün kan sonucu 0,27 gibi bir şey çıkmış yanlış hatırlamıyorsam. İlaçlarına devam ediyor umudumuz var...

Son düzenleme:
canım benim sakın üzme kendini ,bende adet tarihime göre hesaplıyodum ama doktorum 5 gün sonra hespla dedi,benim sat 31 ocak ama o 4 şubat dedi hatta daha bile geç olabilir dedi,22 şubatta olmuştu transferim.bebiş hala orda ve eğer hayırlısıysa seninle kalacak ,ki ben buna çok inanıyorum...sende sakın üzme kendini herşey çok güzel olacak merak etme sen...:)

sağol nihancım:16::16:inşaALLAH karnımın içinde mücadele devam ederde haftaya güzel haberler alırım:49::49:benim doktorum böyle bir bilgi vermemişti:53:inşaALLAH sen de doktora gittiğinde güzel haberler alırsın canım

Canim tibbi gercegini senden duyuyorum:)) ama bir haftadir taze cilek ve muz ile karistirilmis yogurt,yulaf yemek cok hosuma gidiyor:)) sana da guzel gezmeler,kaynanaya mi gidiyorsunuz?tedavimiz cok yakin olacak gene senle,2-3gun aramiz olacak sanirim..tatlisiz diyosun ya,gecen gun agzimin suyu akarak baklavaciya girip kendime 3parca sobiyet aldim,2gun boyunca yedim,ohhh:))koca kare cikolatayi da yuttum,yani kilo filan veremiyorum...senin ne durumda kilo,seker?

Evet kayınvalideleri ziyaret edip zeytin yiyeceğiz :):)
Şöbiyetler, çikolatalar falan ayıp oluyor ama!!! :36::36::36:
Benim durum şöyle: yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum. İlk hafta 1,4 kg verdim, ikinci hafta 200 gr. geri aldım. (nedense 2. haftalar hep böyle oluyor benim) Pazartesi günü 3. haftanın sonucunu alacağım ama kayınvalidenin ballı börekli sofraları sonrası fazla umutlu olmayacağım :) Hafta içi her gün koşu bandında yürüyordum. Hafta sonu da eşimle açıkhavada yürüyorduk. Geçen haftasonu yağmur rüzgar yüzünden fazla yürüyemedik, evde telafi edeyim dedim. Ben koşu bandındayken alet küt diye bozuldu! Tamire de anca bugün gelebileceklerini söylediler. O kadar sebat etmişken evren benim sporumu sabote etmek için tüm şartları zorladı. :1: Yani beslenmeye dikkat etsem de hareketsizlik had safhada. Ay çenem düştü bana da soru sormaya gelmiyor. Anlatasım varmışsa demek... :1::1:

Canim benim insaALLAH hersey yolunda devam edecek benimde bir hafta geriden geliyordu 1 ayda depara gecmis ve normal haftasinda devam ediyor.RABBIMi kendine vekil tayin et hersey guzel olacak

Hayirli olsun canim insaALLAH guzel haberlerini aliriz.dun gittik dra buyuk ihtimalle kiz dedi

küçük prensesin tekrar hayırlı olsun annesi:16::16::16:canım inşaALLAH dediğin gibi olur:16::16: umut etmek istiyorum ama bazen tükeniyor:53::53::53: "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl"

Canım ben sana facebooktan yazdım zaten ama görmedin galiba daha :) Sen gelebilirsen Bursa merkeze gelirim ben. Yine de iyi olmazsan ya da eşinle sıkıntı olursa tabii gönüller bir olsun napalım.
Merve'nin 7. gün kan sonucu 0,27 gibi bir şey çıkmış yanlış hatırlamıyorsam. İlaçlarına devam ediyor umudumuz var...
evet canım henüz görmedim :1: komik olmuş burdan yazmam o zaman :1: iyi olursam gelmeye çalışırım canımcım... ameliyattan sonra regl sürem uzadı ve ağrılı geçirmeye başladım, ilk gün sıcak su torbası, ağrı kesici, hatta geçen ay acile de gittik iğne olmaya, mide bulantısı ve ishal gibi bi hal eşliğinde oluyo.... ben de ilk iki gün pek evden çıkmıyorum imkanım varsa... bir de regl olmadan önceki 3-4 gün baş ağrısı oluyo, bu da yeni huy... sanki migrenim yetmiyomuşcasına bi de bu çıktı... daha yeni yeni başlamak üzere, hafif atlatabilirsem ne ala... hatta çok da isterim ne güzel olur :)))

Merve bence de ilaçlarını bırakmayıp bir kaç gün sonra tekrarlasın testini... 7 çok çok çok erken :((( inşallah 10. gün ve 12. gün çok daha güzel sonuçlar alır :)))

kızlar biraz işlerim var bu ara pek giremiyorum, biri bana azcık özet mi geçse napsa, ufak tefek alıntılar yaptım ama siz de bu ara coştunuz yakalmıyom sayfaları, kim ne yapmıştı nerdeydi falan :1:

kalbimdesin tatlım aynı şekilde gebeliklerine devam eden bi tomar arkadaşımız var burdada,diğer topiklerde de.... Rabbime emanet inşallah sende kalır...:16::16:

amayaacım:29: inşaALLAH tatlım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:16::16::16::16::16:

cnm arkadasim simdi okuyunca sasirdim ama yinede hersey bitmis degil cnm ben inaniyorum bizim bebisler savasci bebisler haftaya o acigi kapatacak inss bebisin allahtan umit kesilmez arkadasim su cumalarin yuzu suyu hurmetine inss bebisin gobisinde buyusun cnm

Neşecim sağol tatlım yavru bana benzerse bu durumu atlatırız :16::16::16:hayırlısı inşaALLAH :16::16::16:ömürden 1 haftayı stresle eksilteceğim:53::53:

küçük prensesin tekrar hayırlı olsun annesi:16::16::16:canım inşaALLAH dediğin gibi olur:16::16: umut etmek istiyorum ama bazen tükeniyor:53::53::53: "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl"

Sagolasin canim benim hamileligimiz zor geciyor farkindayim ama RABBIM bize,onlara anlatabilecegimiz tonla ani biriktiriyor. protein agirlikli bi beslenme programi yapiyorsun kendine ve hergun bebisine onu bekleyenleri anlatiyorsun konusuyrsun onunla bi hevesle oyle bi tutunacak ki hayata annesi bile sasiracak.HASBUNÂLLAHU VE Nİ'MEL VEKÎL Nİ'MEL MEVLA VE Nİ'MEN NASİR.

sağol nihancım:16::16:inşaALLAH karnımın içinde mücadele devam ederde haftaya güzel haberler alırım:49::49:benim doktorum böyle bir bilgi vermemişti:53:inşaALLAH sen de doktora gittiğinde güzel haberler alırsın canım

amin canım benim ,ben yarın kurumumun anlaşmalı hastanesinden randevu aldım doktorum takip yapmayacağı için bir an önce birini bulmam gerek,aslında başka bir doktor var aklımda ama onun muayenesi 250 tl haftaya gitcem bakalım onada hangisi içime sinerse onunla devam edeceğim.tabi inşallah bebiş de devam ederse benimle:) bizim bebeklerimiz dondu ve çözüldü canım benim sen hiç merak etme neler atlattı onlar herşey güzel olacak inan bana:)

amin canım benim ,ben yarın kurumumun anlaşmalı hastanesinden randevu aldım doktorum takip yapmayacağı için bir an önce birini bulmam gerek,aslında başka bir doktor var aklımda ama onun muayenesi 250 tl haftaya gitcem bakalım onada hangisi içime sinerse onunla devam edeceğim.tabi inşallah bebiş de devam ederse benimle:) bizim bebeklerimiz dondu ve çözüldü canım benim sen hiç merak etme neler atlattı onlar herşey güzel olacak inan bana:)

güzel haberlerini bekliyorum canım:49:inşaALLAH yavrular mücadele etmeye devam ederler:16::16::16::16:

Evet kayınvalideleri ziyaret edip zeytin yiyeceğiz :):)
Şöbiyetler, çikolatalar falan ayıp oluyor ama!!! :36::36::36:
Benim durum şöyle: yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum. İlk hafta 1,4 kg verdim, ikinci hafta 200 gr. geri aldım. (nedense 2. haftalar hep böyle oluyor benim) Pazartesi günü 3. haftanın sonucunu alacağım ama kayınvalidenin ballı börekli sofraları sonrası fazla umutlu olmayacağım :) Hafta içi her gün koşu bandında yürüyordum. Hafta sonu da eşimle açıkhavada yürüyorduk. Geçen haftasonu yağmur rüzgar yüzünden fazla yürüyemedik, evde telafi edeyim dedim. Ben koşu bandındayken alet küt diye bozuldu! Tamire de anca bugün gelebileceklerini söylediler. O kadar sebat etmişken evren benim sporumu sabote etmek için tüm şartları zorladı. :1: Yani beslenmeye dikkat etsem de hareketsizlik had safhada. Ay çenem düştü bana da soru sormaya gelmiyor. Anlatasım varmışsa demek... :1::1:

Canim anlat tabi benim hosuma gidiyor:)) burda tup bebekten baska yasadigimiz diger detaylari da paylasmak da gerek belki.bi daha cikolata yedigimi soylemicem ama :30: ilk hafta dikkat ettim dediginde ne yedin acaba, cok merak ettim.ben dikkat edince ayni kaliyorum:14: benim porsiyon kucultmem gerek maalesef..İyi tatiller size:16:

0,24 çıktı canım dün akşam 7.gündü verdim kan negatif. 10.gün tekrar vericem canım böyle yani

cnm hayirlisi olsun bencede cok erken cikmayabilir inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

canım 10.gün pazar tekrar edicem varsa zaten çıkar o zaman bakalım hayırlısı

Back