2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Eki Görüntüle 1023684 kızlar sizce kansızlığım devam ediyormu ya bu değerler ne demekki ??? hiç göstermedim bunu doktora unuttum.bu arada yine banlanmışım burdan yazcam :1::1::1:

canım test sonucunu iyi okuyamadım gerçi bilgimde yok inşaALLAH herşey yolundadır:34:sen çok yaramazsın :52::52:sürekli banlanıyorsun:53:seni gidi yaramaz başkentkızı:54::54::54::54:

Canlarim doktora gittik bugun cok sukur bebis iyiymiz 7hafta4 gunluk mus kalp atislarida iyiymis Allah im insallah darisi tum kardeslerimin basina hep dualarimdasiniz Rabbim hepimizin kucagimiza alacagimiz hayirli saglikli evlatlar nasip atsin insallah.ben bugun annecime gidiyorum kendime tatil verdim 1-2hafta orda kalacagim tatli yegenlerimle zaman gecirip tum sitresimi atmak istiyorum hepinizden Allah razi olsun hepinizi cok seviyorum

canım tekrar gözün aydın :16::16::16:Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin:16::16::16::16:maşaALLAH yavrunada sanada ALLAH'a emanet olun:16::16:annende iyi eğlenceler :16::16::16:

Merhaba tatli anneler ve bnm gibi anne adaylari nasılsınız ben ameliyatimi oldum dün geldik evimize cok şükür az agrim var ama olsun ameliyatim genel olarak iyi dedi doktor sol tüpün yapisikti sividan dolayi alamadik ama rahimle baglantisini kestik :25: ona biraz cnm sıkıldı ama ne yapalim Rabbim daha iyisini bilir ama sağ taraf iyiydi dedi oraya hic dokunmadik bakalim inşallah bnm için hayra cikar bu ameliyat tedavim için bende arkanizdan gelirim inşallah kizlar :49: çok öpüyorum sizi :16: :54:

canım tekrar çok geçmiş olsun :16::16:inşaALLAH başlayacağın tedavinde sağlıklı sorunsuz hamile kalırsın ve 9 ay sonra kucağına alırsın:16::16::16::16:

Canim hemoglobin degerin 12-16 araliginda olmasi gerekirken 10.5 kansizlik buna bakilarak degerlendiriliyor seninki dusuk cikmis.bunun icin cesitli ilaclar veriyor drlar ama ilac kullanmak istemezsen kan uzumu yada pekmezde faydali olacaktir.

MasaALLAH Kalinkamin fasulyesi buyumus insaALLAH tum hamileligin boyle guzelliklerle gecer

Cumlemizin ki insallah canim Allah im korusun onlari

canım tekrar gözün aydın :16::16::16:Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin:16::16::16::16:maşaALLAH yavrunada sanada ALLAH'a emanet olun:16::16:annende iyi eğlenceler :16::16::16:

Canim ya sen yuregi nekadar buyuk bi kadinsin Allah im insallah sendende guzl haberler almayi nasip eder inan hep dualarimdasin

canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş

yukarıdaki yazımı alıntıladım canım okuyabilirsin:34::34:

canım yüce rabim hepimizi öyle bir imtihandan geciriyorki...............ne kadar zor olsada o istediği zaman herşey yoluna girer sadece sabır edelim ama cook zor biliyorum yüce rabbim elbet bir gün güldürecektir

ayy haticim ilahi sen misin kız :1: kansızlığın devam ediyo gibi canım değerin düşük. şimdiden önlemini al. hamilelikte bebiş senden kan çekecek çünkü :34:

canım test sonucunu iyi okuyamadım gerçi bilgimde yok inşaALLAH herşey yolundadır:34:sen çok yaramazsın :52::52:sürekli banlanıyorsun:53:seni gidi yaramaz başkentkızı:54::54::54::54:

ya hiç sormayın her hafta aynı şey oluyor burada valla :1::1::1: kansızlık devam ediyo demekki neyse ilaç içecem yine desenize :1::1:

Arkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan çıktım hatta iki doktora gittim,kendi tüp bebek doktorum hiç bir risk yok dedi sadece önlem amaçlı progesteron iğne oldum,hatta bebeğimi bile gördük.daha sonra başka bir doktora gittik anlaşmalı kurumda o düşük tehliken var kesenin yanında kanama mevcut dedi ,anlamadım gitti bu işi ya yarım saat ara ile ne kadar farklı yorumlar duydum😔neyse. Beklicem artık haftaya Cumartesi randevum inşallah kalp atışını duyarım o zaman.

Canlarim doktora gittik bugun cok sukur bebis iyiymiz 7hafta4 gunluk mus kalp atislarida iyiymis Allah im insallah darisi tum kardeslerimin basina hep dualarimdasiniz Rabbim hepimizin kucagimiza alacagimiz hayirli saglikli evlatlar nasip atsin insallah.ben bugun annecime gidiyorum kendime tatil verdim 1-2hafta orda kalacagim tatli yegenlerimle zaman gecirip tum sitresimi atmak istiyorum hepinizden Allah razi olsun hepinizi cok seviyorum

ohhhhhhhhhhh maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:allah nazarlardan korusun sizi çok sevindim darısı kalbimdesinin başına inşallah :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Arkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan çıktım hatta iki doktora gittim,kendi tüp bebek doktorum hiç bir risk yok dedi sadece önlem amaçlı progesteron iğne oldum,hatta bebeğimi bile gördük.daha sonra başka bir doktora gittik anlaşmalı kurumda o düşük tehliken var kesenin yanında kanama mevcut dedi ,anlamadım gitti bu işi ya yarım saat ara ile ne kadar farklı yorumlar duydum😔neyse. Beklicem artık haftaya Cumartesi randevum inşallah kalp atışını duyarım o zaman.

canım gözün aydın.ciddi bir sorun olmadığı için tüp doktorun seni korkutmak istememiş.sen yinede 2 doktorunuda dinle yolk kesesinide gördün mü canım ultrasona göre kaç haftalık olmuşsunuz.Rabbim yavrunu sana bağışlasın tatlım:16::16::16::16::16:

iyim çok şükür miyde bulantılarım devam ediyor kız bebek burdaymış yakalayamadım sennasılsın

iyi iyi canım maaşaALLAH:16::16::16:olsun canım bulansın 1-2 haftaya geçecek inşaALLAH:16::16::16:ben iyi diyelim iyi olayım canım:53:evet yaaa bebek gelmiş gitmiş neyse inşaALLAH bir daha gelir müjdeler getirir:49:

Maşallah canim Rabbim 9 ay boyunca boyle guzel bir hamilelik nasip etsin kucagina da al saglikli sihhatli inşallah

Canım gozunaydin bebis iyimiş çok fazla yorma kendini ve sürekli uzan :16::16:

Back