- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
aminnn canım şartları zorlayacağım bakalım belki insafa gelip raporu vermeye karar verirler.canım o parayı zor hallettim bide donmuş için verdim bide tese oldu ya eşim o paketi seçemedim o yüzdenbu arada kromozom analizi ve pıhtılaşmayı da
yaptırayım en azından sorun varsa bunlarda raporu vermelerinde etkili olur belki
kuzumm inşallah haftaya güzel haberler verirsin bizecanım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:
canım tüp doktoruna ggidibebeiyorumal ultrason yapıyor geçen hafta kese için 5 buçuk haftalık demişti.bugün bebeğin kendisinin 5+6 haftalık olduğunu söyledi başka doktora gitmeyi düşünmedim canım yarın inşaALLAH güzel haberlerle gelirsin
[ı]günaydın kızlar güzel haber vermek isterdim size [/ı]:26: [ı]dün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm
tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de yaptırmama gerek var mı? 5 .gün embriyosu ve donmuş transferdi biliyorsunuz[/ı]
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:
kuzum ben ilk tedavimde negatif aldım ve 1 sene bekledim
bu arada kromozom ve pıhtı testlerini yaptırdım en azından sorun varsa ona göre davranırız diye ve pıhtılaşma çıktı şükür kromozomlarda problem çıkmadı bencede bekle 7 ay hem sen hemde vücudun dinlenmiş olur kuzum RABBİM yar ve yardmcın olsun inş en kısa zamanda gelir bebeğin veya 10. gün testinde güzel haberler verirsin bize inşallah
bitanem hakkında hayırlısı olsun inşallah.eğer nasibindeyse zaten yükselir nasibinde değilse yükselmez.sabrına ve metanetine hayran olduğum kardeşimsin.dualarım seninle
napiyim tatlim yerinde duramiyorum arkadaslardanda guzel haberler aldikca yetti bu ozlemkurlerin sifa olsun canimmmmmm dondurulmus topiginde bi dogal hamilleik haberi aldik senden bekliyoru aynini
Canim icinde bisey gozukuyo ama yolk sac mi bebek mi acaba doktor bisey demedi mi
Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...
Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...
Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu
günaydınlar , hayırlı cumalar.... Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhh
Günaydın kızlar:) güzel ve müjdeli bir gün olsun inşallah:) Kalbimdesin güzel haberlerle gel arkadaşım inşallah,dualarım seninle..
Kalbimdesin canim kardesim yureklerimiz seninle guzel haberlerini dualarla bekliyoruz cuma hurmetine Rabbim yuzunu guldursun insallah...
kızlar, rabbimin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah...
buralarda değilim kızlar kayınpederim rahatsız gün içerisinde de sık sık onun yanına gidip geldiğim için sizleri takip edemiyorum açıkçası. geceleri de eve anca atma gidiyoruz.. o yüzden neler olduğunu, kimin ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyorum.. bize dua edin ne olur..
kalbimdesin doktordasın sanırım... belki de şimdi pıtpıtları dinliyorsun... anne diye sana seslenişini de duyasın inşallah.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
kalinkam sende yarın gidecekmişsin kontrole... ay ne güzel....
nihancım canım gelip tebrik edemedim... allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
kızlar bebeğin çoook selamı var... biraz kötü.. çok üşüttü herhalde.. çok öksürüyorum diyor... bu rahatsızlıklar genelde gebeliğin habercisi oluyor inşallah... onuında bebişleri sımsıkı tutunsun... kızlar isim yazamıyorum hemen çıkıyorum çünkü biraz işlerimi toparlayıp kayınpederimin yanına gideceğim tekrar... tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinize dua ediyorum... adını zikredemediğim herkes sizlere de... canlarım hepinizi çoook öpüyorum... allaha emanet olun...
canımsın10.gün yaptırırım stres olmuyorum inan sadece beklemek beni strese sokuyor kendime şaşıyorum bir cesaret ki sorma gitsin
canım tüp doktoruna gidiyorum vajinal ultrason yapıyor geçen hafta kese için 5 buçuk haftalık demişti.bugün bebeğin kendisinin 5+6 haftalık olduğunu söyledi başka doktora gitmeyi düşünmedim canım yarın inşaALLAH güzel haberlerle gelirsin
kuzumm inşallah haftaya güzel haberler verirsin bize
adetine göre ne kadarlık oluyosun bugün
RABBİM yar ve yardımcın olsun kuzummm
inşaALLAH canım ALLAH C.C razı olsuns.a.t 20 Ocak 7+4 oluyor bugün
canım doktorun bana söylediği geçen hafta gittiğimde kesenin 5 buçuk hafta olduğunu içinde bebeğin oluştuğu ama bu hafta yolk keseside oluşmaya başlamış dedi yanlış anlamadıysam yol kesesinin 2,4 olduğunu eğer 5 olsaydı sağlıksız olabileceğini söyledi aslında söylediği herşeyide anlamadım kendimi hazırlıksız yakalanmış hissettim.kalp atışını göreceğim diye çok heveslenmiştim.büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için o yüzden şuan konuşulan herşeyi hatırlamıyorum:44::44:
Nazaaan çok merak ettim şimdi... Bir test yapsan da içimiz rahat etse? (ay hadi inşallah)
tatlım geç olsun güç olmasın rabbim yardımcın olsun inşallah...
canım doktorun bana söylediği geçen hafta gittiğimde kesenin 5 buçuk hafta olduğunu içinde bebeğin oluştuğu ama bu hafta yolk keseside oluşmaya başlamış dedi yanlış anlamadıysam yol kesesinin 2,4 olduğunu eğer 5 olsaydı sağlıksız olabileceğini söyledi aslında söylediği herşeyide anlamadım kendimi hazırlıksız yakalanmış hissettim.kalp atışını göreceğim diye çok heveslenmiştim.büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için o yüzden şuan konuşulan herşeyi hatırlamıyorum:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?