2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kuzum ben ilk tedavimde negatif aldım ve 1 sene bekledim
bu arada kromozom ve pıhtı testlerini yaptırdım en azından sorun varsa ona göre davranırız diye ve pıhtılaşma çıktı şükür kromozomlarda problem çıkmadı bencede bekle 7 ay hem sen hemde vücudun dinlenmiş olur kuzum RABBİM yar ve yardmcın olsun inş en kısa zamanda gelir bebeğin veya 10. gün testinde güzel haberler verirsin bize inşallah

kuzumm inşallah haftaya güzel haberler verirsin bize
adetine göre ne kadarlık oluyosun bugün
RABBİM yar ve yardımcın olsun kuzummm

kalinkamcım yarın sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim

Canim eger icinde bebis olusmussa umut var demektir bebisi kac mm olctu peki canim Rabbimden umit kesilmez insallah bu sikintili gunler geride kalir
daha guzel gunlerimiz olur insallah

bitanem hakkında hayırlısı olsun inşallah.eğer nasibindeyse zaten yükselir nasibinde değilse yükselmez.sabrına ve metanetine hayran olduğum kardeşimsin.dualarım seninle

tatlım geç olsun güç olmasın rabbim yardımcın olsun inşallah...

Aminnnn canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dediğinde doğru canım haklısın 7 ay o açıdan uzun bir süre değil haklısın zaten

ben testleri yaptırıp gittiğimde 5 ay felan kalmış olur onu da veremeyiz bekle derlerse beklerim zaten bu arada spora giderim en çok istediğim şey aldığım 7 kiloyu vermek 10.gün tekrar edicem bakalım nasibimizde varsa 0 dışında bir değer görürüz inşallah canım sağol

Canm senin tam transfer tarihin neydi seninki donmus transferi oldugu icin adetten hezap yaniltir transfer gunu iki haftalik olarak dusunmelisin

bitanem hakkında hayırlısı olsun inşallah.eğer nasibindeyse zaten yükselir nasibinde değilse yükselmez.sabrına ve metanetine hayran olduğum kardeşimsin.dualarım seninle

öyle canım benim Rabbim daha büyük acılar dertler vermesin her halime şükürler olsun. Nasibimde varsa 10.gün görürüm yoksa
araştırmalara, çalışmalara devam. Sabretmeyi sizlerden öğrendim

Canim icinde bisey gozukuyo ama yolk sac mi bebek mi acaba doktor bisey demedi mi

canım doktorun bana söylediği geçen hafta gittiğimde kesenin 5 buçuk hafta olduğunu içinde bebeğin oluştuğu ama bu hafta yolk keseside oluşmaya başlamış dedi yanlış anlamadıysam yol kesesinin 2,4 olduğunu eğer 5 olsaydı sağlıksız olabileceğini söyledi aslında söylediği herşeyide anlamadım kendimi hazırlıksız yakalanmış hissettim.kalp atışını göreceğim diye çok heveslenmiştim.büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için o yüzden şuan konuşulan herşeyi hatırlamıyorum:44::44:

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

Nazaaan çok merak ettim şimdi... Bir test yapsan da içimiz rahat etse? (ay hadi inşallah)

günaydınlar , hayırlı cumalar.... Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhh

Günaydın kızlar:) güzel ve müjdeli bir gün olsun inşallah:) Kalbimdesin güzel haberlerle gel arkadaşım inşallah,dualarım seninle..

Kalbimdesin canim kardesim yureklerimiz seninle guzel haberlerini dualarla bekliyoruz cuma hurmetine Rabbim yuzunu guldursun insallah...

Arkadaslar hepinize iyi gunler,iyi cumalar

Canim,kotu bir haber sayilmaz bence,bak gecen haftadan bu yana buyumus.haftaya da insallah daha da buyur.demek ki sana benzemeyecek,minyon bir kizin olabilir:)) moralini kesinlikle bozma lutfen,opuyorum seni

kuzumm inşallah haftaya güzel haberler verirsin bize
adetine göre ne kadarlık oluyosun bugün
RABBİM yar ve yardımcın olsun kuzummm

inşaALLAH canım ALLAH C.C razı olsun s.a.t 20 Ocak 7+4 oluyor bugün

Canim kardeim Allah buyuk onun hikmetinden sual olunmaz insallah yuzunu guldurur bebisin seni hic birakmaz Allah in izniyle sabirla ve umutla bekleyecegiz lutfen moralini yuksek tutmaya calis cok zor biliyorum ama kalplerimiz seninle

Nazaaan çok merak ettim şimdi... Bir test yapsan da içimiz rahat etse? (ay hadi inşallah)

Kiz monica,beni havaya sokma reca ederim:)) ben komplo teorisini attim ama olacagini sanmam.ben regl olmadan 7-10gun oncesi 3gun filan suren bir sancim olur,yumurtladiktan sonraya denk geliyor.bu ay da oldu,yani p.tesi,sali bekliyorum.olmazsa tabi test yaparim:))
Sen nerelerdesin bakiim,bu hafta yogun muydun?nasilsin?

Canım benim ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Beklemek çok zor onu da biliyorum. Ama hemen üzülmeyelim, geriden gelip sonradan sağlıkla gelişen bebekler de oluyor. Bütün kalbimle seninkinin de böyle olmasını diliyorum. Kesenin bozulmaması önemli, bebeği gördü mü tam anlamadım ama fotoğrafta görünen bir şey var herhalde odur diye düşünüyorum. Allah sabır versin arkadaşım, şimdi sabredip bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…