2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar pZt gunu doktora gidicemmm :) kontrlum var 13+5 gunluk oluyo o zmn ama benm melegim 5gun haftasindan buyuk 14. Hftada oluyorm cinsiyeti belli olur muuu ? Siz ne zmn ogrendiniz

Canım benimki de 8 gün önden gidiyor doktorum 12. Haftada kıza benziyor demisti 15. Haftada dediği doğru cıktı gerçekten kızdı bence kesin öğrenirsin hayırlısı olsunnn

kızlar, rabbimin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah...

buralarda değilim kızlar kayınpederim rahatsız gün içerisinde de sık sık onun yanına gidip geldiğim için sizleri takip edemiyorum açıkçası. geceleri de eve anca atma gidiyoruz.. o yüzden neler olduğunu, kimin ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyorum.. bize dua edin ne olur..

kalbimdesin doktordasın sanırım... belki de şimdi pıtpıtları dinliyorsun... anne diye sana seslenişini de duyasın inşallah.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

kalinkam sende yarın gidecekmişsin kontrole... ay ne güzel....

nihancım canım gelip tebrik edemedim... allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

kızlar bebeğin çoook selamı var... biraz kötü.. çok üşüttü herhalde.. çok öksürüyorum diyor... bu rahatsızlıklar genelde gebeliğin habercisi oluyor inşallah... onuında bebişleri sımsıkı tutunsun... kızlar isim yazamıyorum hemen çıkıyorum çünkü biraz işlerimi toparlayıp kayınpederimin yanına gideceğim tekrar... tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinize dua ediyorum... adını zikredemediğim herkes sizlere de... canlarım hepinizi çoook öpüyorum... allaha emanet olun...

Günaydın kızlar güzel haber vermek isterdim size :26: dün akşam kan testi yaptırdım 7.günümdü 0,24 çıktı pazar günü 10.günüm

tekrar edeceğim çıkmazsa 12 de yaptırmama gerek var mı? 5 .gün embriyosu ve donmuş transferdi biliyorsunuz

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarr

kalbimdesin güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

canım benim üzüldüm RABBİM inş tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder
9 ay bebişin seninle kalır inşallah hakkında hayırlısı olsun

bugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH
canım kızın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Kizlar pZt gunu doktora gidicemmm :) kontrlum var 13+5 gunluk oluyo o zmn ama benm melegim 5gun haftasindan buyuk 14. Hftada oluyorm cinsiyeti belli olur muuu ? Siz ne zmn ogrendiniz

canım öğrenirsin büyük ihtimalle bende 13 haftalıkken öğrendim :)

canım benim çok erken oldu aslında üzülmek yok 10. gün tekrar yaptır tatlım zaten 5. gün emb. 10. gün test yapılıyo
demiştim ya bana dr 9. gün anca izin verdi inşallah güzel haberini alırız tatlım hayırlısı olsun herşeyin

Pazar günü 10.gün tekrar yaptıracağım canım zaten ilaçlarıma devam ediyorum. Rabbim hayırlısını versin olsa da olmasa da kabulüm canım ondan gelene isyan edemem asla

Canim inan ne desek faydasi yok biliyorum ama sen guclu ve inancli bir anne adayisin ben cani gonulden inaniyorum bize gusl haberler verdigin gunlerde gelecek sen yeter ki inancini yitirme Allah in Rahmetinden Mehametinden asla umit kesme.10.gunden sonra 12.gun tekrarlaman gerekmez ama direk 12.gun yapsan icin daha rehet eder diye dusunuyorum insallah guzel gunlerde gelecek canim .

canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26:

Ablacim hosgldin sefalar getirdin ugrayamasanda dualarinin uzerimizde oldugunu biliyoruz ve seni seviyoruz Allah kolaylik versin islerinde ...

Allahıma şükürler olsun ki iyiyim ilkinde çok sarsıldım ama şuan iyiyim. 10.gün de yaptırıp doktorlar konuşurum isterse 12 de yaptırırım. Ya benim üzüldüğüm nokta 7 ay rapor için beklemek olacak herşeyim tam hiçbir eksiğim yok sadece evliliğimin 3 yılı doldurmasına var diye. Alev hanımdan yazı istiyeceğim sonuca göre gidip tekrar bir Zeynep Kamil ile görüşeceğim. Raporum çıksa keşke bikaç ay sonra sıfırdan başlarım çünkü kalan donmuşa vereceğim parayı raporlu sıfırdan tüpe veririm hemde 2 embriyo şansım olur diye düşünyrm

Canim benim ya senin doktor karindan mi bakiyo alttan mi bide tup doktoruna gidiyosun dimi.bebegin kendisi gorunuyo mu peki kac mm gecen hafta kac haftalik demisti acaba baska bi doktora mi gorunsen benim mesela tup doktorumla diger gittigim doktorun yaptigi olcumler arasinda epey fark vardi canim insallah Rabbim yardimcin olur hersey yoluna girer bende yarin gidecegim cok korkuyorum insallah hersey yolundadir.

Canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin umarım haftaya güzel haberlerle gelirsin. Kesede bozulma olmaması güzel bişey. Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım güzel haberler hayırlı haberler alasın inşallah Cumanın yüzü suyu hürmetine Rabbim

bebeğini sana bağışlasın inşallah

Boyle umutlu olmana nekadar sevindigimi bilemezsin canim eger rapor alip taze sansin olacaksa bekle derim hem vucudunu kafani dinlendirmis olursun keske bastan paket program secseydin ben paket program sayesinde devam edebildim sen rapor icin elinden geleni yap Allah im maddi manevi yardimcin olsun insallah

aminnn canım şartları zorlayacağım bakalım belki insafa gelip raporu vermeye karar verirler.canım o parayı zor hallettim bide donmuş için verdim bide tese oldu ya eşim o paketi seçemedim o yüzden bu arada kromozom analizi ve pıhtılaşmayı da

yaptırayım en azından sorun varsa bunlarda raporu vermelerinde etkili olur belki

Canim ya Allah im kolayliklar versin insallah bizde cok karasiz kalmistik sonra kredi cektik elimizde hic paramiz yoktu bi bilezik vardi onu bozdurduk heray yavas yavas oduyoruz kredi kartlari kabarmis durumda Allah buyuk odeme kolayliklaida verir elbet

canım tüp doktoruna gidiyorum vajinal ultrason yapıyor geçen hafta kese için 5 buçuk haftalık demişti.bugün bebeğin kendisinin 5+6 haftalık olduğunu söyledi başka doktora gitmeyi düşünmedim canım yarın inşaALLAH güzel haberlerle gelirsin

sağol güzel arkadaşım amin canım inşaALLAH.bence 2.testini 12,gün yaptır daha sağlam sonuç olur sürekli strese girmezsin

Aminnn canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

sağol güzel arkadaşım amin canım inşaALLAH.bence 2.testini 12,gün yaptır daha sağlam sonuç olur sürekli strese girmezsin

canımsın 10.gün yaptırırım stres olmuyorum inan sadece beklemek beni strese sokuyor kendime şaşıyorum bir cesaret ki sorma gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…