2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çok sağol canım 2. tedavim ve 2 tane transfer edecekler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hayirli ugurlu olsun simdiden canim..en son ne zaman kontrole gittin? benim transferden 10 gun once bi kontrolum var arada yok baska sartlari zorlayip gitmelimiyim acabaaaa transferden once:26:

Son düzenleme:
hayirli ugurlu olsun simdiden canim..en son ne zaman kontrole gittin? benim transferden 10 gun once bi kontrolum var arada yok baska sartlari zorlayip gitmelimiyim acabaaaa transferden once:26:

Sağol canım, ben adetin 3. günü, 17. günü gittim ve 21. günü gittim yarın da transfer var bence zorlama doktorun en iyisini bilir.

cok sevindim canim etkili olduguna...sicak o yagli ilacin daha akiskan olmasini ve kolay yayilmaisni sagliyo sanirim, toplanip kalmiyor..birazda masaj..gecmis olsun:)

canım benim tekrar sağolmasaj aklıma geldikçe yapıyordum am sıcakla daha etkili oldubenim totoşun metrekaresi geniş ama hemşireler birbirine çok yakın yapıyor biri iyileşemeden diğeri şişiyor

bugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH

aaayyyneeeennnnn sen de gün saymaya başladın tatlım bakıyorum da :)))) hadi hayırlısı olsun bakalımmmm

napiyim tatlim yerinde duramiyorum arkadaslardanda guzel haberler aldikca yetti bu ozlem kurlerin sifa olsun canimmmmmm dondurulmus topiginde bi dogal hamilleik haberi aldik senden bekliyoru aynini

canım benim tekrar sağolmasaj aklıma geldikçe yapıyordum am sıcakla daha etkili oldubenim totoşun metrekaresi geniş ama hemşireler birbirine çok yakın yapıyor biri iyileşemeden diğeri şişiyor

ne demek canimcim, iyi olda...progestan zedelere duyrulurrr igneden once ve sonra sicak kompres yapin lutfennn

bugun ikili testimiz vardi ama bizimki yerinde duramadigindan olcumleri yapamadi drumuz haftaya gun verdi tekrar gidecegiz.buyuk ihtimalle kiziniz olacak dedi.eller kollar yerinde durmuyor masaALLAH

ayyyyy masallahhh canim kucagina sagliklica almak nasip olsun darisida bizlerin basina olsunnn insallahhhhhh

Simdi doktordan ciktim arkadaslar. Keseyi goremedik. Sag tupun arkasina yerlesmis bebek. Sonuc dis gebelik. Birazdan tekrar kan tahlili vereceğim. Deger dusmusse ne ala yoksa ameliyat ya da kimyasal yolla bebegi dusurmeye calisacagiz. Kimyasal yolla oldugunda 6 ay kesinlikle gebelik dusunemiyormusuz. Cunku o ilaclar protein yikimina yol aciyormus. Benim bu sefer de olmadi. Yuce Rabbim beterinden korusun insallah. Umarim tez zamanda hepimizin yuzu guler...

amayaaaaaaaaa napiyon sekerim kurlere devammiii
Nazancim senin tedavi ne zaman basliyor?

Canim simdilik sogan kurune devam:)) bugun reglimin 25.gunu.tahminim ptesi regl olurum ve baslarim...

Kizlar,bugun uzun zamandir ilkkez yalniz pazara gittim.sadece salata malzemesi alacaktim ama abarttim biraz:) sonra yolda aklima ne geldi,hamile olabilir miyim dedim.19.gun kan damlasi gelmisti,yerlesme kanamasi olabilir mi? Netten baktim dollenmeden 9-10gun sonra olurmus,yani 24.gun gibi...ama ya olursa dedim kendi kendime,hele de son reglim 2haftadan fazla surdu....
Valla olsa supper olurdu

Ayy cnm masallahminigine allah korusun inss sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm

Ay cnm cok uzuldum cok gecmis olsun ben iki kere yasadim seni anliyorum cnm inss kendiliginden geriler duser cnm allah bidaha yasatmasin inss

Cnm inss minigin sana supriz yapsin hakkinda hayirlisi olsun cnm bellimi olur belkide hamissindir inss

heheh ne guzel dusunmussun canim hemen atsaydin posetleri elinden:)) saka bi yana da insallahhhhhhhhhhh oyledir ahhh pazara gitmeyi ozledimmmmmm ama memleketinde hali perisan donsen donulmuyor kalsan kalinmiyor neyse cocuk ozlemi yeter bide memleket ozlemi cikartmiyim simdi:)

Son düzenleme:
Mrb cnm seninki kacinci gune denk geliyor benim ilk donmusta14, gundu transferim okuyorumda sizlerden hep 20 li gunlerde olmus transferler acaba benimki cok mu erken yapilmis o zaman

canim benim baya bi gec oluyor, 23. gun adetin ilk gununden itibaren..doktorlar onu farkli farkli ayarliyolar canim ya rahim gerekli kalinliga ulastiysa sorun yoktur heralde sneinkindede bilemeidm simdi..

maaşaALLAH kızına canım gözün aydın sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşaALLAH

ayyyyy masallahhh canim kucagina sagliklica almak nasip olsun darisida bizlerin basina olsunnn insallahhhhhh

Ayy cnm masallahminigine allah korusun inss sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm

Ay cnm cok uzuldum cok gecmis olsun ben iki kere yasadim seni anliyorum cnm inss kendiliginden geriler duser cnm allah bidaha yasatmasin inss

ALLAH razi olsun kizlar darisi cumle isteyenin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…