2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Slm arkadaşlar.ben aralıkta tüp bebek tedavisi gördüm.malesef 2 ocakta negatif sonuç aldık.ilaçları bırak 5 güne kadar adet olursun dediler.2 gün sonra adet oldum(4 ocakta).adetim düzenliydi fakat şimdi 4 şubatta tekrar adet olmam gerekirken ben hala adet olmadım.bu normalmidir sizce böyle olanlar varmı aranızda.

Dualariim izin sizinle rabbim tamamina erdirsin ins,kucaklarimiz bebislerimizle dolsun ins🙏

Günaydin canim sanada.bu cok güzel bir haber.ins.ignenin etkisi degil bebisin etkisidir :-D güzel haberlerin devamini diliyorum.

Dualariim izin sizinle rabbim tamamina erdirsin ins,kucaklarimiz bebislerimizle dolsun ins🙏

Insallah arkadaslar insallah igne etkisi degildir ilac 10 gune kadar sifirlaniyo diyolar ama kesin bi bilgi edinemedim igne ustunden 11 gun gecti zaten yarisini vurdurmustum insallah ignenin etkisi temizlenmis bu cizgi bebis habercisidir gorelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

canim benim Allah sabir dayanma gucu versin cok zor seyler inan biz seni cok iyi anliyoruz ama Rabbim den gelene herzaman sukur etmeliyiz insallah bi sonraki denemende hersey cok daha guzel olur hayirlisiyla bebisini kucagina aldiginida gorursun inan suan gozlerim dolu dolu keske elimizden bisey gelse ama gelmiyo sadece dualarimiz yaninda Allah tez vakitte gonlunun muradini versin insallah.

canım arkadaşım geçmiş olsun çok çok üzüldüm. ..vala ne denirki rabbim yaedım etsin çok aratmadan kucaklarımızı tez zamanda doldursun inşlahhh

ayyyyyyy senin haberini görünce bende heycanlandım allahımmmm inşlahhh bebiştir dualarım seninle
Kalikankam yaa karnım kasığım çok ağrıyo benim adet ağrısı gibi mi diyim yoksa ne diyim bilemedim bide kabız oldum karnımsa şiş sendede oldumu ...ilk denemede böle olmamıştı ama ilk deneme de adet tarhim bukakadar yakın değildi anlamadım ama inşlahh iiye işarettir

canım bebişin inşallah seninledir....... 6. gün idrar için erken ama hadi bakalım inşallah yanıltmaz sevincimiz boşa çıkmazzzz.... dualarım seninle.....

arada bir oluyor tatlım, benim de reglim 5 gün şaşmıştı......

hoşgeldin bebeğim senin adına çok sevindim sayılı gün çabuk geçer tedavine hayırlısı ile başlarsın canım sonundada yavruları önce göbüşe sonra ömrüne alırsın canım benim

canım senin acının tarifi imkansız Rabbim sabrını artırsın aynı acıları tekrar yaşatmasın.inşaALLAH bu günleri geride bırakıp tekrar anne olmak için mücadeleye kaldığın yerden devam edeceksin.yavrularını kucağına alacaksın...ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun

hadi gözün aydınnnn canımmmm...... kuluçka dönemin güzel geçsin, sonu güzel haberlerle gelsin inşallahhhhh

sağol amayaa'cım ALLAH razı olsun duaların ve iyi dilkeklerin içinevin şimdi mis gibidirlistemizde güzel olmuş eline sağlık canım

kalinkam canııımmmmm bu çok güzel bir haber inşaALLAH ilaçların etkisi yoktur kanda gebelik artınca idrara karışıyor gidip kan mı?versen acaba:26::26::26:

Canim benim inşallah sonuda guzel olur aynen benimde kasiklaim cok cok agriyo bacaklarima asagiya dogru iniyo belli me yastik koyup ayaklarimi uzatiyorum agriyo hafif kendime cekiyorum gene agriyo normaldir heralde birazda ilaclardan oluyo sanirim hatta bu sabah hafif bulantiyla uyandim canim kuru kayisi kaynat suyunu ic hem cok saglikli hemde kabize birebir kesinlikle yapmalisin benim yazin hazirlamis oldugum kavanoz kompostolarim vardi catida acip acip iciyom maasallah o yonden cok rahatim insallah hersey guzel olucak tatlim sen yerterki sitres yapma kendini rahat birak guzel guzel haberlerimiz olsun insallahbiliyosun bunlar ben sen kalbimdesin...

kızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsinkalinkamyeliz ve beennnninşaALLAH sonra da bütün kızlar

Canım eşinin iyi olmasına ve tedaviye başlamak üzere olmana çok sevindim inşallah bu sefer hersey çok güzel olacak dualarım seninle kuzum
canım çizgi çok net gözüküyor inşallah bebektir ilacın etkisi bence gitmiştir ama kan sonucunu görmeden sevinme inşallah bu sefer bu bebis gobuse gelecek

kalinkam canııımmmmm bu çok güzel bir haber inşaALLAH ilaçların etkisi yoktur kanda gebelik artınca idrara karışıyor gidip kan mı?versen acaba:26::26::26:

Sagol tatlim insallah sonu guzel olsun kan testini cumartesi yaptiricam simdi yaptirsamda zaten kucuk bi deger cikacak onemli olan ilerleyen gunlerde artip artmayacagi en iyisi kan icin beklemek insallah hepimizin sonucu pozitif olur Allah bize hayirli saglikli evlatlar nasip eder

Insallah canim benim insallah Rabbim onu bize nasip ettiyse gelecek zaten nasibimizde yoksada nekadar uzulsekte bi faydasi yok oyuzden ben herseye hazirlikliyim olursada Allah tan olmassada Allah tan herseyde vardir bi hayir...

kızlar bir önceki transferimde daha rahat gün geçirmiştim şimdi sanki zaman ve hislerim durdukalinkam ne güzel de resimlerimizi eklemişsinkalinkamyeliz ve beennnninşaALLAH sonra da bütün kızlar

Evet gercekten cok guzeliz cokta guzel olucaz insallah Allah in izniyle pizzo bugun test yaptiracakti sanirim insallah guzel haberlerle glir de bizi sevindirir
Hepimiz koca gobus olalim gobuslerimizi tokusturalim insallah...

Evet gercekten cok guzeliz cokta guzel olucaz insallah Allah in izniyle pizzo bugun test yaptiracakti sanirim insallah guzel haberlerle glir de bizi sevindirir
Hepimiz koca gobus olalim gobuslerimizi tokusturalim insallah...

ALLLLAAAHHHH deymesinler keyfimize inşaALLAH pizzonunda pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…