2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim sağol özleyeceğiz seni.inşaALLAH herşey yolundadır:26: anneciğine selamlar canım

canim yarin buyuk gun insallah yavrucuklari isitma zamani cok sikintilar yasadin ama bebislerin sana hepsini unutturur insallah umarim transferin cok guzel gecer insallah bebislerin sana simsiki tutunurlar Allah yardimcin olsun arkadasim

arkadaslar bu sari kafacik ayni ben sonunda beni anlatan bi sari kafacim buldum bende bunun gibi fena orgucuyum

canım benim çok tatlısın.ALLAH C.C razı olsun önce sen müjde vereceksin sonra sırayla arkandan geleceğizcanım ne hızlı örüyorsun öyle kimse sana yetişemezşimdiden hazırlıklara başla ileride lazım olacak

Son düzenleme:

canım bende kilo çok olduğu için zayıf hamile olan beni çok sevdimveeeee tek sıra halinde topikteki diğer kızlar2014 ün en güzel anneleri

Hayirli olsun tatlim bebislerim simsiki tutunsun annislerine insallah pespese mutlu haberlerle uzun halaylar cekeriz insallah burda
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah...

amin canım inşaALLAH Rabbim hepimize gönlümüzdeki bebikoları nasip etsin sevelim onları Rabbim hepimize geniş hazinesinden 2şer 2şer versin inşaALLAH

hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

CANIM SENİNDE BEBİKOLAR GÜVENDE ANNESİYLE BULUŞACAKLARI GÜNÜ BEKLİYORLAR ÜZÜLME CANIM BENİM TABİKİ O RESİMLERİ BEĞENECEKSİN BİZLER HER ŞEYE DAYANIKLI KADINLARIZ YÜREK KAN AĞLASADA BU KISKANÇLIK DEĞİL ÖZLEM ODA BİTECEK İNŞAALLAHBEN 20 HAFTALIK DOĞUM YAPTIĞIM ZAMAN ELTİMİN 5 AYLIK OĞLU VARDI ONLARA GİDİYORDUK ARADA BİR AMA BEN GİTMEYİ HİÇ İSTEMEZDİM BEBEK AĞLADIKÇA GÖĞSÜMDE BİR ACI OLURDU VE SÜT GELİRDİ.EVE GELİRDİM AĞLARDIM KİMSEYE DİYEMİYORDUM AMA BU ZAMANLAR BENİ ÖYLE PİŞİRDİKİ OOOO BEBEK GÖRMESİNE GİDİYORUM DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMDA KALIYORUM V.S V.S HERŞEY BİZİM SINAVIMIZ İNŞAALLAH PEKİYİ İLE GEÇERİZÜZÜLMEK YOK BİZE DERDİ VEREN ALLAH DERMANIDA O VERECEK GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI BİRAZ DAHA SABIR

kuzum transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişlerin seninle olacak 9 ay annelerini hiç bırakmayacak lar dualarım seninle canımbu arada test günü ne zaman:26:

sayfaları geriye doğru okuyorum canım kusura bakma amin canım inşaallah hepimize rabbim anne olmayı nasip edecekaz kaldı22 şubat canım test günü

canım sağolçok haklısın hastane işleri zor ama yavrulara giden yol onlardan geçiyor mecburen ne diyorlarsa yapıyoruz.inşaALLAH bu tedavin senin içinde yavrularını kucağına aldığın tedavin olur.Rabbim gönlüne göre versin canım

Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide

canım sona gelmişsin inşaALLAH güzel haberlerini alırız.pazartesi yaptır benceRabbim gönlünün muradını versin canım benim

Amin inşallah canim çok teşekkür ederim

Canim benim bazi seylerin nekadar zor oldugunu sadece yasayan bilir 2.5 yil gecmesine ragmen benim sag gogsumde hala sut uretimi var benim hamileligimde eltim ablam gorumcem ve karsi komsum hepimiz belirli araliklarla pespese hamileydik onlar cok şükür saglikla doguup buyuttuler bebeklerini Allah hepsinin yavrusunu korusun benim boynum hep bukuk kaldi hep biyanim eksik icten guluslerimi kaybettim bir gece yarisi ve sonra hic bulamadım cok hem hemde cok zor Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin ama dedigin gibi bu bizim sinavimiz dayanmak zorundayiz Rabbimden gelen herseye razi olmak zorundayiz insallah bizde bigun kandi bebeklerimizi kucagimiza alir mis kokularini icimize ceker cektigimiz tum acilari o anda unuturuz Rahman ve Rahim Olan Allah 'im en guzel isimlerinin hurmetine başta sevgili Peygamber efendimiz S.A.S olmak uzere ondan sonra günümüze kadar gelmiş geçmiş bütün alimlerin Evliyâ larin Rabbimin sevdigi bütün kullarinin hurmetine dualarimizi kabul eylesin bizlerede hayirlisi ile anne olabilmeyi nasip etsin inşallah ...

aminnnn canım inşlahh bu defa hepimizin yüzü gülücek şimdiden aeninde tedavin hayırlı olsun rabbim kolaylık versin canımm

aminnnnnnnnnn inşlahhhh listenin tamamı anne olur hayırlısıyla

Kıyamammmm yaa maceralı transferin inşlshh sonu güzel olur...tranferde bana sondayı ii takamamışlar ayağıma işettiler benide sorma bu sıkışık olma hali çok fena bişi gerçekten annem ayaklarımı silerken ölmek istedim utancımdan ...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu son tedavilerimiz olsun inşlahhhh

canım bende kilo çok olduğu için zayıf hamile olan beni çok sevdimveeeee tek sıra halinde topikteki diğer kızlar2014 ün en güzel anneleri

sizleri ben cooooooooook seviyorummmmm ALLAH insss butun olmayanlarin kucagini doldursun inss duygulandirdiniz beni

amin canım dediin gibi hep bir yanımız eksik benimle o dönemde hamile kalanların çocukları ilkokul 2.sınıfa gidiyor.ne yapalım bizim payımızı hasretle beklemek düştü.inşaALLAH beklenen günler yakın canım

canım Yelizcim çok sağol bende macera bitmiyor...sen de az yaşamamışsın inşaALLAH canım son tedavilerimiz olsun hayırlısı ile vaktinde yavruları alalım kucağımıza inşaALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…