• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi:16:

canım benim sağol özleyeceğiz seni:29:.inşaALLAH herşey yolundadır:26: anneciğine selamlar canım:16::16::16::16:

canim yarin buyuk gun insallah yavrucuklari isitma zamani cok sikintilar yasadin ama bebislerin sana hepsini unutturur insallah umarim transferin cok guzel gecer insallah bebislerin sana simsiki tutunurlar Allah yardimcin olsun arkadasim :65::65::65:

:6: arkadaslar bu sari kafacik ayni ben sonunda beni anlatan bi sari kafacim buldum bende bunun gibi fena orgucuyum:6:

canım benim çok tatlısın.ALLAH C.C razı olsun:16: önce sen müjde vereceksin sonra sırayla arkandan geleceğiz:49::49::49::49:canım ne hızlı örüyorsun öyle kimse sana yetişemez:9::9::9:şimdiden hazırlıklara başla ileride lazım olacak

Son düzenleme:
ayyy ne guzel hepimiz aldik bebislerimizi artik toplu yatis ve bekleyis donemi gerci ben yatmiyorum artik butun islerimi kendim yapiyorum gezmelere ciktik bugun kocacimla bana yeni bir pantolon aldik cunku dolabimdaki hicbi pantolonun dugmesi kapanmiyo:33:
Cumartesiye az kaldi beni heyecanlar basmaya basladi bile cokta korkuyorum allah im insallah hepimiz pozitif alip bebislerimizi birlikte buyuturuz :49:bu ben:49:bu kalbimdesin:49:buda sensin :nazar::21:

canım bende kilo çok olduğu için zayıf hamile olan beni çok sevdim:52::52::52::52::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:veeeee tek sıra halinde topikteki diğer kızlar:46::46::46::46::46::46::46::46:2014 ün en güzel anneleri :71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Hayirli olsun tatlim bebislerim simsiki tutunsun annislerine insallah pespese mutlu haberlerle uzun halaylar cekeriz insallah burda
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah...

amin canım inşaALLAH Rabbim hepimize gönlümüzdeki bebikoları nasip etsin sevelim onları Rabbim hepimize geniş hazinesinden 2şer 2şer versin inşaALLAH:16::16::16::16::16::16::16:

hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa:( yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

CANIM SENİNDE BEBİKOLAR GÜVENDE ANNESİYLE BULUŞACAKLARI GÜNÜ BEKLİYORLAR:10: ÜZÜLME CANIM BENİM:29: TABİKİ O RESİMLERİ BEĞENECEKSİN BİZLER HER ŞEYE DAYANIKLI KADINLARIZ YÜREK KAN AĞLASADA BU KISKANÇLIK DEĞİL ÖZLEM ODA BİTECEK İNŞAALLAH:49::49:BEN 20 HAFTALIK DOĞUM YAPTIĞIM ZAMAN ELTİMİN 5 AYLIK OĞLU VARDI ONLARA GİDİYORDUK ARADA BİR AMA BEN GİTMEYİ HİÇ İSTEMEZDİM BEBEK AĞLADIKÇA GÖĞSÜMDE BİR ACI OLURDU VE SÜT GELİRDİ.EVE GELİRDİM AĞLARDIM KİMSEYE DİYEMİYORDUM AMA BU ZAMANLAR BENİ ÖYLE PİŞİRDİKİ OOOO BEBEK GÖRMESİNE GİDİYORUM DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMDA KALIYORUM V.S V.S HERŞEY BİZİM SINAVIMIZ İNŞAALLAH PEKİYİ İLE GEÇERİZ:16:ÜZÜLMEK YOK BİZE DERDİ VEREN ALLAH DERMANIDA O VERECEK GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI BİRAZ DAHA SABIR:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kuzum transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişlerin seninle olacak 9 ay annelerini hiç bırakmayacak lar dualarım seninle canım:16::16:bu arada test günü ne zaman:26:

sayfaları geriye doğru okuyorum canım kusura bakma :17::17:amin canım inşaallah hepimize rabbim anne olmayı nasip edecek:16::16::16:az kaldı:49:22 şubat canım test günü:53:

Nasilsiniz kizlar Kalbimdesin kalinkam yeliz transferleriniz olmus ne guzel ismini sayamadigim tedavisi devam eden canlar Allahım mucizelerinize can versin inşallah dualarimiz sizinle :16: Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın bende toparlandim cok şükür esimle evimle ilgileniyorum baya temizlik is falan vardı :54: yorgunluktan bittim adetim bitmek üzere doktor gel bitince dedi bu da tutmazda sol tupunu alsak mi acaba diyordu rahim filmin temiz ama konusalim diyor bende baska yolu yok mu dedim alttan o tüpü tikariz dedi o nasil olacak kızlar laparoskopi ile mi yapılıyor o da :18: valla hic içimden gitmek gelmiyor yoruldum bide bi mudddet hastane :19: görmek istemiyorum dinlenmek istiyorum cok özledim hepinizi iyi hafta sonları olsun herkesi öpüyorum:54:

canım sağol:16::16:çok haklısın hastane işleri zor ama yavrulara giden yol onlardan geçiyor mecburen ne diyorlarsa yapıyoruz.inşaALLAH bu tedavin senin içinde yavrularını kucağına aldığın tedavin olur.Rabbim gönlüne göre versin canım:16::16::16::16:

Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide

canım sona gelmişsin inşaALLAH güzel haberlerini alırız.pazartesi yaptır bence:16::16:Rabbim gönlünün muradını versin canım benim:49:

canım sağol:16::16:çok haklısın hastane işleri zor ama yavrulara giden yol onlardan geçiyor mecburen ne diyorlarsa yapıyoruz.inşaALLAH bu tedavin senin içinde yavrularını kucağına aldığın tedavin olur.Rabbim gönlüne göre versin canım:16::16::16::16:

Amin inşallah canim çok teşekkür ederim :16:

CANIM SENİNDE BEBİKOLAR GÜVENDE ANNESİYLE BULUŞACAKLARI GÜNÜ BEKLİYORLAR:10: ÜZÜLME CANIM BENİM:29: TABİKİ O RESİMLERİ BEĞENECEKSİN BİZLER HER ŞEYE DAYANIKLI KADINLARIZ YÜREK KAN AĞLASADA BU KISKANÇLIK DEĞİL ÖZLEM ODA BİTECEK İNŞAALLAH:49::49:BEN 20 HAFTALIK DOĞUM YAPTIĞIM ZAMAN ELTİMİN 5 AYLIK OĞLU VARDI ONLARA GİDİYORDUK ARADA BİR AMA BEN GİTMEYİ HİÇ İSTEMEZDİM BEBEK AĞLADIKÇA GÖĞSÜMDE BİR ACI OLURDU VE SÜT GELİRDİ.EVE GELİRDİM AĞLARDIM KİMSEYE DİYEMİYORDUM AMA BU ZAMANLAR BENİ ÖYLE PİŞİRDİKİ OOOO BEBEK GÖRMESİNE GİDİYORUM DOĞUM YAPAN ARKADAŞIMDA KALIYORUM V.S V.S HERŞEY BİZİM SINAVIMIZ İNŞAALLAH PEKİYİ İLE GEÇERİZ:16:ÜZÜLMEK YOK BİZE DERDİ VEREN ALLAH DERMANIDA O VERECEK GÜZEL GÜNLERE AZ KALDI BİRAZ DAHA SABIR:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim benim bazi seylerin nekadar zor oldugunu sadece yasayan bilir 2.5 yil gecmesine ragmen benim sag gogsumde hala sut uretimi var benim hamileligimde eltim ablam gorumcem ve karsi komsum hepimiz belirli araliklarla pespese hamileydik onlar cok şükür saglikla doguup buyuttuler bebeklerini Allah hepsinin yavrusunu korusun benim boynum hep bukuk kaldi hep biyanim eksik icten guluslerimi kaybettim bir gece yarisi ve sonra hic bulamadım cok hem hemde cok zor Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin ama dedigin gibi bu bizim sinavimiz dayanmak zorundayiz Rabbimden gelen herseye razi olmak zorundayiz insallah bizde bigun kandi bebeklerimizi kucagimiza alir mis kokularini icimize ceker cektigimiz tum acilari o anda unuturuz Rahman ve Rahim Olan Allah 'im en guzel isimlerinin hurmetine başta sevgili Peygamber efendimiz S.A.S olmak uzere ondan sonra günümüze kadar gelmiş geçmiş bütün alimlerin Evliyâ larin Rabbimin sevdigi bütün kullarinin hurmetine dualarimizi kabul eylesin bizlerede hayirlisi ile anne olabilmeyi nasip etsin inşallah ...

Vazgecemedigim topigin guzeller guzeli anneleri anne adaylari hepinize iyi geceler diliyorum topigin en basinda yani kasim ayinda benimle birlikte negatifini alanlar 2ci transferini olmus bile masallah size rabbim yuzumuzu guldursun insallah dualarim sizlerle.ozellikle YELIZ en cok senin haberine uzulmustum cok etkilenmistim aglamistim seninle birlikte taaa uzaklardan ..simdi totemim sensin sonucunu dort gozle brkliyorum:) be inaniyorum olacak bu sefer.bana gelince adetimi bekliyorum once histeroskopi , bi sonraki ay dondurulmuslarimi alicam allahin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum Allah'a emanet.
aminnnn canım inşlahh bu defa hepimizin yüzü gülücek şimdiden aeninde tedavin hayırlı olsun rabbim kolaylık versin canımm

Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30:nazar: olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun :7:
aminnnnnnnnnn inşlahhhh listenin tamamı anne olur hayırlısıyla:49::49:

kızlaarrr :3:çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdim:52:beni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştim:52::52::52:sıram geçti yaniiii:52::52::52::52:bu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçti:53:dayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim :9:doktor güldü:52: lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzere:52:apar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçti:52:neyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstü:53:tabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktu:53::27:neyse evimize geldik :16:inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biter:16::16::16::16:hepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız:29::29::29::29::29::29:
Kıyamammmm yaa maceralı transferin inşlshh sonu güzel olur...tranferde bana sondayı ii takamamışlar ayağıma işettiler benide sorma bu sıkışık olma hali çok fena bişi gerçekten annem ayaklarımı silerken ölmek istedim utancımdan ...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu son tedavilerimiz olsun inşlahhhh

canım bende kilo çok olduğu için zayıf hamile olan beni çok sevdim:52::52::52::52::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:veeeee tek sıra halinde topikteki diğer kızlar:46::46::46::46::46::46::46::46:2014 ün en güzel anneleri :71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Canim benim bazi seylerin nekadar zor oldugunu sadece yasayan bilir 2.5 yil gecmesine ragmen benim sag gogsumde hala sut uretimi var benim hamileligimde eltim ablam gorumcem ve karsi komsum hepimiz belirli araliklarla pespese hamileydik onlar cok şükür saglikla doguup buyuttuler bebeklerini Allah hepsinin yavrusunu korusun benim boynum hep bukuk kaldi hep biyanim eksik icten guluslerimi kaybettim bir gece yarisi ve sonra hic bulamadım cok hem hemde cok zor Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin ama dedigin gibi bu bizim sinavimiz dayanmak zorundayiz Rabbimden gelen herseye razi olmak zorundayiz insallah bizde bigun kandi bebeklerimizi kucagimiza alir mis kokularini icimize ceker cektigimiz tum acilari o anda unuturuz Rahman ve Rahim Olan Allah 'im en guzel isimlerinin hurmetine başta sevgili Peygamber efendimiz S.A.S olmak uzere ondan sonra günümüze kadar gelmiş geçmiş bütün alimlerin Evliyâ larin Rabbimin sevdigi bütün kullarinin hurmetine dualarimizi kabul eylesin bizlerede hayirlisi ile anne olabilmeyi nasip etsin inşallah ...
sizleri ben cooooooooook seviyorummmmm ALLAH insss butun olmayanlarin kucagini doldursun inss duygulandirdiniz beni :43::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım dediin gibi hep bir yanımız eksik benimle o dönemde hamile kalanların çocukları ilkokul 2.sınıfa gidiyor.ne yapalım bizim payımızı hasretle beklemek düştü.inşaALLAH beklenen günler yakın canım:49:

Kıyamammmm yaa maceralı transferin inşlshh sonu güzel olur...tranferde bana sondayı ii takamamışlar ayağıma işettiler benide sorma bu sıkışık olma hali çok fena bişi gerçekten annem ayaklarımı silerken ölmek istedim utancımdan ...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu son tedavilerimiz olsun inşlahhhh
canım Yelizcim çok sağol bende macera bitmiyor...sen de az yaşamamışsın :52::52::52:inşaALLAH canım son tedavilerimiz olsun :16::16::16:hayırlısı ile vaktinde yavruları alalım kucağımıza inşaALLAH:55::8:

Son düzenleme:
Back
X