• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum

süper bi haber buuu maasallah canim cok cok mutlu oldum inan suan insallah sonuna kadar hersey boyle guzel gider Allah kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla dualarin icin Allah razi olsun Allah isteyen tüm kardeslerimize nasip etsin inşallah

:24::49::46::46::emir_bebek::nazar: $attachment.gif$attachment.gif

Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi:16:

canim yarin buyuk gun insallah yavrucuklari isitma zamani cok sikintilar yasadin ama bebislerin sana hepsini unutturur insallah umarim transferin cok guzel gecer insallah bebislerin sana simsiki tutunurlar Allah yardimcin olsun arkadasim :65::65::65:

:6: arkadaslar bu sari kafacik ayni ben sonunda beni anlatan bi sari kafacim buldum bende bunun gibi fena orgucuyum:6:

Kizlar hpinize iyi aksamlar sayfalari okuyamadim inss herkes iyidir ben dun geceden beri cok kotuyum birden hastalandim suan yatiyorum kendinize iyi bakin arkadaslar gorusuruz:54:

Cok gecmis olsun canim,kendine dikkat et kisin herkes hasta grip misin.benimde igne yerlerim aciyor uyaniyorum sizisindan,dun neduydum kamyon soforleri yolda uyumamak icin ellerine sigara basarlarmis,sizlasinda uyuklamayalim diye.bende dedim benden iyi kamyon soforu olur,surekli ignelerdeyim

canlarım ben geldimmmm... dün doktorra gittim... Mustafa Bahçeciyi şimdilik çok sevdim. dobra bir adam.. 2,3 ay ilaç tedavisi yapmaya karar verdik... hayıt içmiştim ondan mıdır nedir bu ay solda 3, sağda 2 yumi gördü maşallahhh... onları görünce o kadar mutlu oldum kiiiii...:46::46::46::46::46::46::46::46:

verdiği ilaçlar şunlar. (Bu arada ilaçları detaylı yazdım içmek isteyen olursa diye... çünkü bekleme odasında bir hastayla konuştum 33 yaşındaydı, yumurtaları çok kalitesizmiş... mustafa hoca ona da aynı ilaçları vermiş... )

arginmax men 3x2 ( günde 3 kere 2şer tablet)
Biesteron 1x 3 (gece yatmadan önce) ( 3 tane birden)
Solgar omega 3 950 (1x1) ( gün içinde 1 tane)
Divit ampul (ayda 1)

Eşim için
proxeed plus ( sabah akşam) (eşimde sperm 2 milyon, ama diğer herşey sıfır. Hareket özellikle)

besmeleyle başladık inşallah... bu akşam ilaçlarımı da alıcam, mayıs haziran gibi de adetimle gidip tekrar görüşeceğiz... eşime bu sefer daha ilk gün test yaptılar.. sonucu bildirecekler... Rahim filmi çektireceğim adetimle birlikte, sakarya da çektir, kargola dedi...

Daha yazacak çok şey var ama şimdi sizlere gelelimmm...

cicibebem..... uçtum uçtum sayende... o kadar mutlu oldum ki... bebek 34'e haber verdim hemen.. müjde diye... ama oda eşi sebebiyle giremedi daha galiba .... çoook mutlu oldu senin içinnnn.... eşi de kontrole gitmişti, daha iyiyimiş ama hala kendine dikkat etmesi gerekiyormuş... bu arada bebek 34ün vereceği başka haberlerde var...

yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... canım artık paniği bırak ne olur... allaha tevekkül et... rahat ol... kalinkamı izle lütfen... çünkü bu sefer ikinizden de harika haberler alacağız.... ne olur endişe etme...

kalinkam, nasıl gidiyor canım, eşin iyi bakıyormu sana, bak bizim de emanetimizsin ona, selam söyle, ablam öyle dedi de... bizlere de öğret şu nefes işlerini inşallah... hepimiz rahatlayıp hazırlanalımmm şöyle bebişlere...

kalbimdesin, canım arkadaşım son transferini olacaksın inşallah rabbimin izniyle... kalinkam gibi sen de bu akşam bebeklerine hazırlan, çünkü 9 ay 10 gün çok yoğun olacaksın inşalllahhh..

çilekim, ay göbiş de çıkmış... çooook mutlu oldummm... tekmelemeye ne zaman başlayacaklar acep,,, canım benim hem bebişlerin iyi olsun hem de sennnn... bizim en taze :49::49::49::49::49: sizlersiniz... sen, mervst, pers, bir de artık sesi soluğu çıkmayan, kodal, binnua vardı... allah hepinize bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı, onları yetiştirmenizi nasip etsinnn... onlar hepimizin yeğenleri....

haticim başka topicte de okumuştum, yeliz de söylemişti, eşimin kullanacağı ilacı,,, sen de bir araştır eşin için inşallahhh... benim ki ben asla ilaç milaç içmem diyor du, ama doktora sesini hiç çıkarmadı, hatta bana dinle öyle vereceksin dedi:52::52::52::52:

selincim,,, taze gelinim benim,,, kocana onu sevdiğini hissettir bitanem, hayat onlarla güzelll... hiç pozitifliğini bozma...

amayammmm, canım benim saraçoğlu ile görüşmüşsün,,, çoook sevindimmm... en doğru kararı sen verirsin bitanem de bak senin hayıtı düzensiz olarak içsem de bana yumi olarak döndü... ben başka hiçbir şey de yapmadım... bal, tarçın, çörekotunu ayırdım kafama göre kullandım, yoğurduma çörekotu atarım ben, yaklaşık 2 yıldır şifa niyetine, çörekotunu salataya da serperim bol bol... tarçını sıcak elma suyu yapıyorum orada tüketiyorum ve sık sık bol tarçınlı boza yada salep içiyorum... en zavallısı bal... ayda bir ıhlamura kaşığın ucuyla koyuyorum neredeyse... ama çoook şükür... ben yumi sayısını hayıta bağlıyorum valla.. yaklaşık 15 gündür, büyük bir fincan içiyorum bir kere... canım sen zaten baharda denemekyecek misin, belki saraçoğlunun tedavisi ili önceden gelir bebeğin, annesine sürpriz yapar... o kadar aradan sonra onunla görüşmende mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum canım benimmm....

kızlar hepinizi çok seviyorum, adını zikretmediklerim kusuruma bakmasınlar, sizleri de tek tek dualarımda anıyorum sadece şu an yazmaya vaktim yok,,, dün de işte olmadığım için işler çoook birikmiş... hemen dönmem lazım...
sevgi ve dua ile kalınnnnn... çoook öptümmm..:54::54::54::54::54:. sonra tekrar girmeye çalışacağımmmmmmmmm

Ne guzel start almisiniz cnm,rabbim yar ve yardimciniz olsun ins kucaklarimiz bebislerle dolsun,pztesi kontrol var ins saglicakla cinsiyeti de ogreniriz, rabbim guzel haberler almayi nasip etsin hepimize bu yoldaolanlara emek sarfedenlere sizleri cok iyi anliyorum.🙏🙏🙏

Günaydin arkadaslar.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.kalbimdesin bok sans canim.arka arkaya verecegimiz güzel haberlerle burayi yikacagiz ins. :-D

yakında böyle olacam:49:
1 kilo aldım haticim ama göbiş çıktı baya,hamile olduğum belli artık:17::17:
Maşalahh sanaa eminim çok yakışmıştır göbüşün ikizlerin cnsiyetinidw merakla bekliyoz sağlıklı ol hep bölee:16::16:

canlarım ben geldimmm
yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... canım artık paniği bırak ne olur... allaha tevekkül et.
m
canım güzbahar saol ii dilwklerin için sayenizde rahat olmaya çalışıyorum. ..seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun çok sevindim eşin için proxed vermişler inan bana benim eşimin durumunu 2 ayda tavan yaptı inanamadım inşlahh sizde de aynı etkiyi yapar ilaç içmeyi sevmiyosa portakal suyuna karıştır toz şeklinde bi vitamin ve hep aç karnına içir ben sabah hazırlayıp yatakta n kalkmadan bide akşam geldiğinde kapıyı sçar açmaz hemen içirmiştim kızıyodu bana ama sonucu görünce kendi bile şaşırdı :52: sevgiyle ve sağlıkla kall canımm öptümmm

Yelizcim transferin hayırlı olsun sende Gusel haberini verirsin kuzum bebislerinl tutunur sana Insallah
inşlahhh canımm dualarımız hep beraber:16:

Kızlar merabaaaa iki yumuşu aldım geldim anamgile yerleştim 2.80 yatıyom bakalım ...dondurulmuş yumoşum olmadı yine :44::44: buna üzülmelimiyim bilmiom ama birinci denemem duymadığım bişi öğrendim Bizim emriyolarda kabarcık mı ne o oluşmuş tranfers edilcek olan en ii iki embriyonun bunlarını temizleyip koyduklarını sölediler biraz içim burkuldu ama nwbilim biyandan da belki böle ii oldu diyorum müdahele ettikleri de bişidir...öncekinde hiç bukadar detay alamamıştım.....allhım sen bilirsin yaaa daha öğrencek bişi yoktur bu tüp bebekte diyorum bakalım daha neler duyucaz hakkımzda hayırlısı artıkk
Dualarınız ı bekliyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorum

Canim hayirli olsun insaALLAH simsiki tutunurlarda annelerinin yuzunu guldururler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Hala soktayim

Hayirli ugurlu olsun canim RABBIM saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Canim hayirli olsun transferin.2 bebegin de sana tutunsun buyusun insallah:))
inşlahh canım hep beraber amacımıza ulaşmak en büyükk duam:16:

Yelizcim canim transferin hayirli olsun.gecen sefer ayni gündü transferlerimiz simdi ise yakin olacak.ins.bu sefer güzel haberler verecegiz
nihancım semi gördüğüme ve yine tedavilerimiz aynı gittiğine sevindim inşlahhh bu sefer hepimizin yüzü gülsün...:16:

Hala soktayim
tebrik ederim süper haber gerçekte değer lerin kat kat artsın sağlıkla:16:

Yelizcim gozun aydin..hakkindir yat dinlen bo bol sev bebislerini:) insallah guzel haberler al en sonundada hepimiz sevinelim umutlanalim...zira durumlarimiz benziyor bizde erkek inferilisi nedeniyle tedavi goruyoruz..insallah sonucun yuzunu guldursun, mudahale etmeleri iyi olmus canini sikma buna bence, simdi annesinin gobusunde sicacik buyusun yawrular:)
inşlahh canım saoll rabbim eşleri mize sağlık sonrda hepimize bebiş versinn

süper bi haber buuu maasallah canim cok cok mutlu oldum inan suan insallah sonuna kadar hersey boyle guzel gider Allah kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla dualarin icin Allah razi olsun Allah isteyen tüm kardeslerimize nasip etsin inşallah

:24::49::46::46::emir_bebek::nazar:Eki Görüntüle 967743 Eki Görüntüle 967743

Canim hayirli olsun insaALLAH simsiki tutunurlarda annelerinin yuzunu guldururler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Hayirli ugurlu olsun canim RABBIM saglikla kucagina almayi da nasip etsin

inşlahh canım hep beraber amacımıza ulaşmak en büyükk duam:16:

nihancım semi gördüğüme ve yine tedavilerimiz aynı gittiğine sevindim inşlahhh bu sefer hepimizin yüzü gülsün...:16:

tebrik ederim süper haber gerçekte değer lerin kat kat artsın sağlıkla:16:

inşlahh canım saoll rabbim eşleri mize sağlık sonrda hepimize bebiş versinn

Hepinize cok tesekkur ederim
Allah hepimizin dualarini kabul etsin
Kucaklarimizi saglikli bebeklerle doldursun insallah

kuzum neden bu kdar telaş yaptın ki sen.... zaten tüm döllenen emriyolar 5. güne gidemiyor bunu biliyoruz, hatta bak bazı hastaneler lab ortamında kalmasının çok da iyi olduğunu düşünmediklerinden hiç beletmeden 2. gün transferi yapıyormuş. sayı az olursa 5. güne dayanabiir mi diye riske atmıyorlar hiç, dayanabilir de dayanamayabilirde.... ancak şunu da unutmamak lazım 3. gün transferlerinde de gebelik oranı oldukça fazla.... iş Rabbimin nasip etmesi, vaktinin gelmiş olması. bir de senin kendini olabildiğince sakin kılman.... stresin çok önemli bir etken olduğunu defalarca söyledik, söylüyoruz... evet çok zor ancak bizim yaptığımız stres bebişlerimiz için çok da iyi bir şey değil.... nolur sakin olmaya çalış tatlım.:54: sayfalarda örnek verenler de olmuş, kalitesine de gününe de takılma..... sadece dua et tatlım.... sakin ol ve dua et:1

yelizzzz duy bunları duyyyyy:20: ve sakın gerilmeeeeee..... kalinkam yaaaa, ben senden çok umutluyum inşallah güzel haberlerini alcazzzz:54:
...
Tamm duydum canımmm ama işte beni biraz anladıysanız çok panik biriyimdir 35 yaşında birinin olgunluğu yok bende faliba hihihiiii ikizim olcak ikizim olcak ikizim olcak diyom şimdi beynime hayırlısı tabii öptümmmm canımm

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza taplibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Hadibakalımm dualarım seninle ....kuluçka dönemimiz hayırlı olsun ikizler gelsin inşlahhhhhh:49::49::49:

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

Canim hayirli ugurlu olsun,RABBIM emeklerini bosa cikarmasin insaALLAH

Hadibakalımm dualarım seninle ....kuluçka dönemimiz hayırlı olsun ikizler gelsin inşlahhhhhh:49::49::49:

Ayyy ne guzel hepimiz aldik bebislerimizi artik toplu yatis ve bekleyis donemi gerci ben yatmiyorum artik butun islerimi kendim yapiyorum gezmelere ciktik bugun kocacimla bana yeni bir pantolon aldik cunku dolabimdaki hicbi pantolonun dugmesi kapanmiyo:33:
Cumartesiye az kaldi beni heyecanlar basmaya basladi bile cokta korkuyorum Allah im insallah hepimiz pozitif alip bebislerimizi birlikte buyuturuz :49:bu ben:49:bu kalbimdesin:49:buda sensin :nazar::21:

Hayirli olsun tatlim bebislerim simsiki tutunsun annislerine insallah pespese mutlu haberlerle uzun halaylar cekeriz insallah burda
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah...

Ayyy ne guzel hepimiz aldik bebislerimizi artik toplu yatis ve bekleyis donemi gerci ben yatmiyorum artik butun islerimi kendim yapiyorum gezmelere ciktik bugun kocacimla bana yeni bir pantolon aldik cunku dolabimdaki hicbi pantolonun dugmesi kapanmiyo:33:
Cumartesiye az kaldi beni heyecanlar basmaya basladi bile cokta korkuyorum Allah im insallah hepimiz pozitif alip bebislerimizi birlikte buyuturuz :49:bu ben:49:bu kalbimdesin:49:buda sensin :nazar::21:

hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa:( yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

Back
X