2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet cogu kisinin hikayesi boyle aslinda.artik olmicak diye umidi kestikten 2-3.ayda hamile kaliyor millet.ben gecen yaz oyle yaptigimi zannetsem de hep aklimdaydi,nitekim olmadi:))
Canim sen olumsuz sonuc almissin sanirim gecmis olsun,benim olmadigim vakit,haberim olmadi simdi donmusla mi devam edeceksin,hangi kentte yasiyorsun,orda mi tedavi oluyorsun yoksa bazi arkadaslar gibi turkiyeye mi geliyorsun?
Martta insallah guzel haberlerimiz olur senle:))

Kizlar ben dr gorustugumde bu bebegin dusmesine,kanamaya ne sebep olmus olabilir acaba dedigimde 2dusukten once arastiramiyoruz dedi..ayrica tedavi oncesi yapilan hormon testleri 6 ayi gecmedigi icin tekrarlanmayacak.ne yapsam bilemedim.bu sekilde devam mi etmeliyim yoksa yapilmasi gereken testleri kendim ozelden mi yaptirmaliyim? Kafam karisik..

canim cok sukur diyeyim olumsuz sonuc almadim, sadece transferim ertelendi..yumurta baskliayici ilac (lupron) yeterli dozda verilmemis sanirim..o yuzden bazi komplikasyonlar yasadim, bugun transferim vardi ama dun doktor yumurtlamissin dedi, rahim duvari kalinligimda 10 kusurden 7 kusure dusmus zira kanamam oldu hafta sonu, bende boylece bir sorun oldugunu anladim zaten..aralik 11 de opum oldu hala bekliyorum transfer icin, mart sonu insallah transferim olacak bu defa:) ne kadar da kafamizdan atsak atamiyoruz iste, cok zorrr..ben abd deyim..olurda tutmazsa ve vize islerini halledebilirsem kisin TR de yaptirim heralde bidaha..ama bunlari dusunmeyelim bahara miniklerimizi buyutelim icimizde beraberce..

Son düzenleme:
Amin canıminsallah sen hamileydin ne oldu canimya cok uzuldum allahim insallah yuzumuzu guldurur bukez olur bebek icinde cok uzuldum rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin
İyiyim cnm bende gun sayiyorum iste yeni tedavi icin

Hadi hayirli olsun canim insallah bu son tedavin olur

tam olarak sorununuz neydi canim?

çok teşekkür ederim canım aminnn inşallah bu arada tatlım geçmiş olsun
canım denemekte fayda var ama için nasıl rahat edicekse onu yap bence genelde herkes saraçoğlundan çok memnun inşalllahhh sende faydasını görürsün kuzum

Canim once likle cok tesekkur ederim ben saracoglunun buyuk bi hayraniyim ona cok guveniyorum tupbebek merkezindeki butun haklarimi kullanip eger gebelik elde edemezsem bisekilde kendisi e ulasip yardim almak isterim madem tedavine baslamana daha var bence denemelisin sana bisey anlatayim eskiden calistigim bi isyerinde bi arkadas vardi yillarca cocugu olmamisti test sonuclari cok kotuydu arastirma hasteneleri ne gitti yumurtalarin bitmis denebilir yani erken menopoz tupbebekle bile cok cok zor mucize demislerdi gecenlerde bi arkadasla konustum bide demez mi o arkadas icin normal yollahamile kaldi bebek gormeye gitti diye sok oldum ne yapti peki dedim karsida bi aktara tahlil sonuclarini goturmus oda bi ilac yapip vermis sonra bi hoca gibi birine gitmis muska gibi biseyler yazmis sanirim yani denemekten zarar gelmez derim ben...

işte benim aklım acaba son çare mi olmalı yoksa şu anda mı yapmalıyım.... ya zararını görürsem? evet saraçoğlundan çok yararlanan olduğunu okudum ama işte bilmiyorum.... neyse bakalım, sabah ola hayrola.... karar almadan önce bi gece geçir derlermiş eskiden, daha doğru kararlar vermek adına. bakalım, sabah ola hayrola.... :))))

Muska konusuna falan pek katilmiyorum tabi bende bi niyetlenmistim sonra cok arastirdim beygamber efendimiz pek tavsip etmemis boyle seyleri peygam efendimizden cocugum olmuyo ne yapayim diye yardim isteyenlere estagfirullah cekmelerini dua etmelerini onermis dememis ki muska yazayim bunlari arastirip dusundukten sonra vazgectim bide bazi hocalar o mjskalara ucharflilerin isimlerini falan yaziyolarmis Allah korusun bilemeyiz ki ne yazdigini baya tirstiydim yani sonuc olarak ellerini acip Allah a dua etmenin ona siginmanin en guzeli en hayirlisi olduguna karar kildim.

Canim seni cok iyi anliyorum bande cok yasadim bu durumu sunu denesem mi denemesem mi zarari olursa falan di filandi derken enson butun tedavi haklarimi kullanip ne yapacaksam ondan sonra yapmaya karar verdim insallah sende en hayirli karari alirsin canim ne hayirliysa Allah onu nasip etsin ben hatta bi teyzeye gitmistim bana tereyagiyla yumurta sarisini fitil yapip yavinal kullanmami soylemisti sonra gel dua yazcam demisti ama ben gene tirstim tabi yapmadim

Buarada insallah opun cok guzel gecmistir hayirlisiyla saglikli embrislerin olur...

tam olarak sorununuz neydi canim?

Canim aslinda bildigim ciddi sorun olarak bir sey yok.ama benim yas dolayisi ile fsh yuksekligi var,esimin de sperm sayisi normalin alt sinirinda.ozel dr.giderken (gecen yil 3 asilama yaptirdim) sorun yok,zaman kaybetmemek icin tup deneyebilirsin demisti.ben de rapor cikartip devlette deniyorum simdilik,raporda kadin infertilitesi diyor.ilk denemede tuttu ama 8.haftada kurtaj oldum,kese bos idi

anladim canim, fsh in yuksekse eger bitkisel seyler oneriyorlar hep kullandinmi bilmiyorum, bir denemekten zarar gelmez heralde..esininde proxeed plusla biraz daha sperm sayisini ve kalitesini arttirmasi etkili olur diye dusunuyorum..haklisin yasimiz geciyor diyede panik oluyoruz bir yandan ama biz panik yaptikcada olmuyor iste..ikinci denemende olur insallah..benimde ne tuplere bakildi ne histereskopi falan yapildi, bazen zarar da verebiliyor dedi burdaki jinekologum bende iyi hadi bakalim yaptirmiyim dedim..sen bilirisn yinede icine sinmeyecekse yaptir testlerini, en azindna icin rahat eder..

Fsh 9.75 idi,bikac haftadir aslanpencesi cayi iciyorum.esim de keciboynuzu kuru ve e vitamini kullaniyor,benim recetem:)) ama senin dedigin ilaca bakip alacagim..hsg yaptirdim sorun yok.tupler tikali ise ordan gelen sivi embriyonun tutunmasini engelliyormus sanirim.umarim gerek kalmaz:))
Bu testler dedigim kromozomsal bozukluk icin yada kan pihtilasmasi mesela..test isimlerini bile tam bilemiyorum..yada 2.deneyecegim,olmazsa yapilacak hepsi.....

Slm kızlar bnim 2 denemem ve transferimn 4 günündeyim hiç belirtim yok diyordum ama yemkten önce dol kasıgımda adet sancısı gbi bi agrım oldu ve yarım saat önce wcye gittimde acık kahve leke vardı olmadı sanırım bide adetim 15 indeydi tst günmde 11 deydi hayırlısı artık yarın doktoru araycm olmzsa ypck bişey yok rabbim inş bi gün nasip edr o mutluluğu demin size yazrken sağ kasıgıma sakın iğne çaktı biri ayak ucuma kadr hissetim :18:noluyor acep anlmadım :26:uykumda glmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…