2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar merhaba bi aksilik çıkmazsa bende Aralık ayında tüp yaptırıcam Fransa'da yaşıorum yaklaşık 1 yıldır tüp bebek için bekliyorum prosedur çok farklı burda eken menepoZ riski var bende amh degerım çok düşük çok yakında randevum var tarıh almak için sizlerle beraber takip yapmak istiyorum bende şimdilik bu kadar tedavim başladığında daha çok bilgiler paylaşırım inşallah

şimdiden hayirlisi olsun canım. ..Allah berkesin gönlüne göre versin....

Yelizcim bende de bir belirti yok transferimiz ayni gun olmustu biliyorsun.bende progestan fitil kullaniyorum.ayrica ekstrofem diye bir hap sabah aksam ve kan sulandirici igne kullaniyorum.igneyi gelismeyen iki gebeligim oldugu icin verdi.senin ilk denemenmiydi.bana tek embriyo transfer edildi.ikisi donduruldu.
Merhaba canım tranfer in hayırlı olsun..sıkısıkı tutunsun yavrun sana....kan sulandırı iğme ve yapıştırma bant şeklinde östrojen hormonu verdi progestanın yanında onları saymıyom ben takıldığım konu deltacortril diye vi ilacı mutlaka alöan lazım diyolarda bana ona takıldım bide progestanı hem fitil hem iğne aynı anda dediler ..neyse heralde heekesim farklı oluyo işte ...malesef bemim dpndurcak ebriyom ypktu doktor uma cok ısrar ettim iki koyun diye 35 yasıma girmeme 2ay kaldı diye saolsun yardımcı oldularr ..Evet ilk deneme o yüzden çok tedieginim galiba hep bi belirti bekliyomm ama daha bişi yok :KK66:)) bide annem saolsun hiç kaldırmıyo beni halbuki doktor um 2gün kalk dedi eğilmiyecem bide uzanmıyacam
Dedi ama basımıza ne geleceğini bilmeyince öksürmekten bile korkuyorumm doğru su:KK66:))

merhaba arkadaşlarb bende sebebsiz infertilite tanısıyla 2 negatif aşılama ve suande ilk tüp denemesi için ankara başkent hulusi Zeyneloğlu ile salı günü start veriyoruz işalah bu kez olur benide listeye yazabilirsiniz

Merhaba canım tranfer in hayırlı olsun..sıkısıkı tutunsun yavrun sana....kan sulandırı iğme ve yapıştırma bant şeklinde östrojen hormonu verdi progestanın yanında onları saymıyom ben takıldığım konu deltacortril diye vi ilacı mutlaka alöan lazım diyolarda bana ona takıldım bide progestanı hem fitil hem iğne aynı anda dediler ..neyse heralde heekesim farklı oluyo işte ...malesef bemim dpndurcak ebriyom ypktu doktor uma cok ısrar ettim iki koyun diye 35 yasıma girmeme 2ay kaldı diye saolsun yardımcı oldularr ..Evet ilk deneme o yüzden çok tedieginim galiba hep bi belirti bekliyomm ama daha bişi yok :KK66:)) bide annem saolsun hiç kaldırmıyo beni halbuki doktor um 2gün kalk dedi eğilmiyecem bide uzanmıyacam
Dedi ama basımıza ne geleceğini bilmeyince öksürmekten bile korkuyorumm doğru su:KK66:))

Al benden de o kadar.benimde annem geldi.pek kalkmiyorum bende ama duramiyorum geziniyorum bazen.pazartesi ise baslayacagim ben.sen calisiyor musun?seninde bebislerin sımsıkı tutunur ins.

merhaba arkadaşlar. ben de pcos var. 2 aşılama yapıldı maalesef sonuçlar negatif. artık bu ay sıra tüp bebeğe geldi. bir de ben de kan pıhtılaşması var. benim gibi olup da sonuç alan arkadaşlar varsa yazar mısınz lütfen?

Slm arkadaşlar TEDAVİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.bende tedaviye başlıyorum şuan adetliyim adetimin 5.günü cyclo-progynova diye bi hap kullanmaya başlıcam rahim içi düzenleyici dedi hemşire bunu daha önce kullanan varmı aranızda.bu ilaç bittikten sonra adet olacakmışım ve tedavi tamamen başlayacakmış.böyle bi tedavi uygulanan varmı paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar hanımlar
Bugün transferim oldu..
Doktorum güzel geçti dedi..
Heyecanlı birseydi :KK16:
Tek sorun sıkışık olmaktı.transferden önce tam 4 kez wcye gittim buna rağmen bitmedi :26::KK17::KK52::KK52:
Yatıyorum geldigimden beri..dinlenme moduna geçtim..
Hayırlısı artık..hepimize bebekli göbekler dilerim kaderdaşlarım:KK49:

bugun ben klinikteydim baya yoğunluk vardı. ..birazda olsa için rahatladiysa ne mutlu bana.ayrica konaklama konusunda klinigin misafirhanesi var.onuda bir araştır.lutfen bana düşüncelerini yaz tamam mı. ..

merhaba canım,bizim gittiğimiz saatte de yoğunluk çoktu,3,5 ta randevumuz vardı.hakan hoca ile görüşmemiz saat 5 i buldu..nerdeyse treni kaçırıcaktık..hakan hoca gerçekten iyi,güven verdi..bana şimdilik yasmin isimli hapı verdiler ilk adet tarihimden itibaren onu kullanıcam o hap bitince de lucrain iğneyi alıp gelmemizi söylediler.sonrasıki aşamayı bende bilmiyorum..şu anda yapılan işlemler bunlar..transferde merkezin misafirhanesinde kalmamızın uygun olduğunu belirttiler bize..3-4 gün kalınıyormuş..merkez iyi,çalışanlar güler yüzlü..bu arada senin tedavin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım..

merhaba canım benim seni burada görmek ne kadar güzel çok teşekkürler cabım inşallah ikimizde bu tedavilerimizde yavrularımıza kavuşuruz ilk muaynemi çarşamba oldum herşey yolunda çok şükür başladık Allah nasip kısmet ederse ayın 23 'ü gibi transferimiz olacak.canım sendede sanırım polikistik over vardı dimi ben bu ay soğan kürü yaptım gününde adet gördüm benim normalde çok geçikiyodu hatta son zamanlarda hep ilaçla olmuştum ama soğan kürü çok işe yaradı kist falanda olmamış çok şükür sanada tavsiye ederim tedavi öncesi doktorum ALEV HANIM yine ondan çok memnunum sen hangi doktorla devam ediceksin?bide bazı testler yaptırıcaktın bana anlatabilir misin hangi testler yapıldı ve sonuçları nasıl çıktı inşallah herşey yolunda gider canım

bu arada kendimi bu ara örgüye verdim okadar iyi geldi ki anlatamam :))))

cnm benim inşallah her şey yolunda gider ve pozif sonuç alırısın , alırız...ben histeroskopi oldum sonuç temiz çıktı. genetik tahlil sonucum da ve adlarını unuttuğum tahlillerde kanımın pıhtılaşmaya yatkın olduğu çıktı. tedavi sürecinde kan sulandırıcı ilaç kullanacağım inşallah. Cnm benm ben de son kez alev hanıma gideceğim. inşallah pozitif our. Aslında aklıma takılan bu pıhtılaşma ile ilgili tahlilleri neden 2. deneme öncesi istemedi? illa 2 olumsuz sonuç mu görmek gerekiyordu.? bir arkadaşım da tüp bebek yaptırdı ilk denemede dr u tedbir amaçlı kan sulandırıcı verdi.sonucu da pozitif. Tabi ki nasip meselesi Yaradan dileseydi her durumda olur du.Ama insan sebepler dairesinde eksiklik olmasın istıyorr.Cnm benim dr kan sulandırıcı ilacı sor derim.sen den istediği tahlil oldu mu?bu arada ben de pkoluyum doğru hatırlıyorsun . soğan kürünü inş uygulayacağım. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum cnm...

Merhabalar hanımlar
Bugün transferim oldu..
Tek sorun sıkışık olmaktı.transferden önce tam 4 kez wcye gittim buna rağmen bitmedi :26::KK17::KK52::KK52:
hayirli olsun cnm inss bebislerimiz bize sikisiki tutunsunlar bende ayni moddayim cnm

mrb arkadaslar iyi aksamlar aramiza yeni katilan arkadaşlarda hoşgelmişler

Slm arkadaşlar TEDAVİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.bende tedaviye başlıyorum şuan adetliyim adetimin 5.günü cyclo-progynova diye bi hap kullanmaya başlıcam rahim içi düzenleyici dedi hemşire bunu daha önce kullanan varmı aranızda.bu ilaç bittikten sonra adet olacakmışım ve tedavi tamamen başlayacakmış.böyle bi tedavi uygulanan varmı paylaşırsanız sevinirim

merhaba canm bende tedaviye başlamadan önce qlarirista die seninkine benzer bi ilaç kullandım sanırım herkese kullandırıyorlar banada yumurtaları eşit seviyede gelişmesi için veriyoruz demişti dr.
tedavin hayırlı olsun inşallah

Mrb bugun transfer 9.gunundeyim sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

canım daha ne bekliosun yerinde olsam hemen bii kan testi yaptırırdım inşallah hamiştirsin ve rabbim devamını getirir kucağına almayı nasip eder inşallahhh.. şimdiden hayırlı olsun

selamlaaar
geçmiş sayfaları okumaya çalıştım hepsi mümkün olmadı. maaşallah ben yokken çeneler açılmış :)))) 3-4 gündür giremiyordum geçen salı yumurta toplanmıştı.ilaçlar dahada çoğaldı günde 15 adet ilaç,haftada birde iğne alıyorum.mide bulantılarım çok oluyor maalesef:KK43:(( Benim 5 adet çok iyi durumda yumurtam varmış geri kalanlarda fena değiller dedi embriyolog:KK52::KK52: İnşallah bu p.tesi 6.gün embriyosu olarak transferim olacak çok heyecanlıyım.hadi hayırlısı bakalımmm

Arkadaslar benımde bugun yumurtalar toplandı 7 tanediydi inş kalitelerı iyidir. Banada dua edin inş,.
calışan arkadaslar transfer sonrası ne kadar sürede iş bası yapacaksnz. Uzun süre dinlenmek gereklimi. Ben ilkinde 1hafta izin kullanmıştım sonra iş bası yaptım arabayla git gel sarsılıyoruz. Bunda uzun süreli istirahat düşünüyorum. önerisi olan?

Merhabalar hanımlar
Bugün transferim oldu..

canim hadi bakalim hayırlı olsun :) inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun.bundan sonra bol kahkahali filmler ,surukleyici kitaplar ,ve ne kadar dogru ama ananas ve kabak cekirdegi ye tutunmayi arttiriyormus.anlatsana biraz transferini.

merhaba canım,bizim gittiğimiz saatte de yoğunluk çoktu,3,5 ta randevumuz vardı.hakan hoca ile görüşmemiz saat 5 i buldu..nerdeyse treni kaçırıcaktık..hakan hoca gerçekten iyi,güven verdi..bana şimdilik yasmin isimli hapı verdiler ilk adet tarihimden itibaren onu kullanıcam o hap bitince de lucrain iğneyi alıp gelmemizi söylediler.sonrasıki aşamayı bende bilmiyorum..şu anda yapılan işlemler bunlar..transferde merkezin misafirhanesinde kalmamızın uygun olduğunu belirttiler bize..3-4 gün kalınıyormuş..merkez iyi,çalışanlar güler yüzlü..bu arada senin tedavin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım..

Canim iyi aksamlar. Klinik hep yoğun ve bizde hep bekliyoruz eşimin en sinir olduğu nokta ve bu yüzden benide strese sokuyor.bende telefonla oyun oynuyor ve kulaklari herşeye tikiyorum.bence siz biletleri daha geç saatlerde alin.ayrica transfer sonrasında kalmanız daha iyi olur. Hadi bakalım tedavin hayırlı olsun.
Bende adetin 21 . günü 10 doz lucrin basladim.8 gün sonra adet oldum ve adetin 2.günü kan ultrason icin gittim.gnolf 112.5 doz,lucrin 5 doza indi ve Menopur yapıyorum. Sali günü tekrar gidicem. ..
Allah yüzümüze güler inşallah. ..

Canim iyi aksamlar. Klinik hep yoğun ve bizde hep bekliyoruz eşimin en sinir olduğu nokta ve bu yüzden benide strese sokuyor.bende telefonla oyun oynuyor ve kulaklari herşeye tikiyorum.bence siz biletleri daha geç saatlerde alin.ayrica transfer sonrasında kalmanız daha iyi olur. Hadi bakalım tedavin hayırlı olsun.
Bende adetin 21 . günü 10 doz lucrin basladim.8 gün sonra adet oldum ve adetin 2.günü kan ultrason icin gittim.gnolf 112.5 doz,lucrin 5 doza indi ve Menopur yapıyorum. Sali günü tekrar gidicem. ..
Allah yüzümüze güler inşallah. ..

mrb kodal82 rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş ben aranızda yeniyim bende 12 ayda denicem 2 sefer yurofertilde denedim sonu malesef şimdi bahçeciye gitmeyi düşünüyorum sen hangi merkezde denedin

canim hadi bakalim hayırlı olsun :) inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun.bundan sonra bol kahkahali filmler ,surukleyici kitaplar ,ve ne kadar dogru ama ananas ve kabak cekirdegi ye tutunmayi arttiriyormus.anlatsana biraz transferini.

Sagol arkadasım insallah tutunur insallah :KK16:
önerilerini aynen uygularım canım,sagolasın..bu hafta her gün yarım ananas yedim sifa olsun insallah..

Transfer heyecanlıydı..yumurta toplanan masaya yattım yine..hazırladılar..embriyolarla ilgili bilgi verdiler..doktorum geldi..ve başladı..yalnız ben ekranda görmedim..ama doktorun ve yanındakilerin surat ifadeleri beni mutlu etmeye yetti..hayırlı olsun dediler güzel dilekler dualar.....ne bileyim duygulandım..mucizevi bir olay...bir de fotosu var embriyocumun :KK9: öyle iste canım...Allah hepimizinkini tamamına erdisin..:KK49:

X