Iyi animda da kötü animda da cok destek oldunuz hakkınızı helal edin Hepnizi cok seviyorum kardesten öte destek oldunuz bana her biriniz
Sahracım çok üzüldüm. .hayırlısı olsun.Allah tez vakitte tedaviye gerek kalmadan versin inşallah. .olmazsa bir daha denemek için de güç versin..zamanı gelince elbet olacaktır,dilegimiz o zamanın çabuk gelmesi..kendini bırakma. .Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Eğer rahatlatıyorsa seni paylaş tabi canım. Ama bu tür rüyaları hepimiz görüyoruz bence, çünkü şu an tek düşüncemiz bebek. Onunla yatıp onunla kalkıyoruz. Oldu mu, olacak mı, olmayacak mı? Bir de şu an her zamankinden daha hassasız tabi, ne okusam burnumun direği sızlıyorBiz görüyoruz, eşlerimizde bu tür rüyalar görüyor ( ama onlar çoğu zaman anlatmazlar, üzülmeyelim diye)
Kizlar degerim 181 çıktı. ..allaha şükürler olsun. ..
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
selam kızlar ben de sessiz sedasız da olsa takip ediyorum her ün sizleri. bebişi tutmayanlara Allah sabırlar versin ve inşallah tez zamanda bebişlerine kavuştursun. bebişi tutanlara ise tebrikler. inanın çok mutlu oluyorum gördükçe darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. benim test günüm 4 aralık. bir şeyi merak ediyorumda tutanların herhangi bi belirtisi oluyor mu anlayabilinecek? bariz bi belirti var mı yani???
Selam kızlar,yarın benimde test günüm,rabbim tümümüzün yar ve yardımcısı olsun,dün 10.günümdü değerim 4.81 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak,Rabbim bir mucize verecekmi bana,bu gün adet olmam lazımdı,adet olmadım,arada 5 dk süren adet sancısı oluyor,dün kramplar oldu,pozitif alanlara çok seviniyorum gözlerim doluyor bi tuhaf oluyorum, negatif çıkanlarada kalbim ağrıyor ne zorlu yoldan geçtiğimizi ne acılar çektiğimiz aklıma geliyor,negatif çıkan arkadaşlarım pes etmeyin gençsiniz önünüzde nice seneler var,benim gibi 41 yaşında doktorumun dediği gibi tutma oranı %25 lerde değilsinizki,dayanın arkadaşlar ve sabredin,elbet bebişleriniz gelecek kollarınıza.
Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Selam kızlar,yarın benimde test günüm,rabbim tümümüzün yar ve yardımcısı olsun,dün 10.günümdü değerim 4.81 çıkmıştı bakalım yarın ne çıkacak,Rabbim bir mucize verecekmi bana,bu gün adet olmam lazımdı,adet olmadım,arada 5 dk süren adet sancısı oluyor,dün kramplar oldu,pozitif alanlara çok seviniyorum gözlerim doluyor bi tuhaf oluyorum, negatif çıkanlarada kalbim ağrıyor ne zorlu yoldan geçtiğimizi ne acılar çektiğimiz aklıma geliyor,negatif çıkan arkadaşlarım pes etmeyin gençsiniz önünüzde nice seneler var,benim gibi 41 yaşında doktorumun dediği gibi tutma oranı %25 lerde değilsinizki,dayanın arkadaşlar ve sabredin,elbet bebişleriniz gelecek kollarınıza.
Canim rabbim sabir versin sana zamani degilmis demekten baska bisey gelmiyo elimizden allah yardimcin olsunKizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz
Kizlar allah razi olsun hepinizden....cok mutluyum çok. Annem le inlettik resmen klinigi aglamaktan.
Kendi klinigimde yaptırdığımız için 1 saat sonuç aldık. 3 gün embriyosuydu 8 hucreli.ve 2 tane transfer edilmişti.herkese ayri ayrı yazamıyorum ne olur kusura bakmayin. Eve gidiyoruz şimdi
oleeyyyyyyybu haberi bekliyordum Allah tamamına erdirsin canım.. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kontrolden geldim ptesi toplaniyo benimkiler kizlarrrrrrrrbi heycan basti vallahi gec buyuyolar diye uzuluyodum biraz bugun 23ler 21ler gorduk cok sukur allah yardimcimiz olsun
Canim Allah sabir versin.. biraz kendini dinlendir yeniden güc topla inşallah tez vakitte rabbim nasip etsin.. ben özel egede yaptirdim şimdi sonuc bekliyorum.. inşallah hayirli olur hakkimizda...
Bende oradayım bi tanisamadik benimde bugün transfer olacaktı blastosist olsun dediler 5 . Gün embriyosu yerleşcek inşallah pazartesi Saat 12 de orda olcam cnm benim üzerimde bugün burbery eşofman takımı vardı türbanliyim :) sizin üzerinizde beyaz kazakmi vardı ??
canım egde doktorun kımdı?kac embırıyo tarsfer edıldı?hastaneye ne kadar ödedın merak ettım ben bı dahakı ay gıdıcem ondan soruyorum
pazartesi benimde toplamam vaarr cok.heycanliyim gece 12 de catlatma ignem kalcadan :) bende de 13 15 18 17 19 mm buyuklukleri bunlar pazartesiye kadar buyurlermis biraz daha :)
nazarbocukcum masallah :) yumislere banada iyi dedi drum :) benim yumisler icin :)
sahracim canim ins birdahaki sefere melegin konar gobusunebende ilkim negatif cok zor cok ama geciyo yeni umtlar heycanlar oluyor Rabbim ins isteyen herkese nasip.etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?